torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
amúgy a társaság, a tracker, a "fjúcsörök" és természetesen a 2.5 év ottlét miatt
de tudod mit, leírom b+ mégegyszer: régen nem így volt, most valami egyszerûen szar az oldalon, hiszen megszûnt a torrent alapvetõ tézisének megléte. ráadásul ezt a staff is érzi és változtatni akar, csak ez nem egyszerû
na mind1, befejezem a témát, mert nem megyek vele semmire sem itt, sem máshol, leszámítva egy-két demagóg megjegyzést
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha fut, akkor a bõngészõkben a netkapcsolatom rohadtul belassul, idõnként az oldalakat sem hajlandóak újratölteni, akkor sem, ha a program éppen nem bonyolít forgalmat, pl mert a kutyát sem érdekli, ami a listámon van.
Közben pl ha megy egy ftp letöltés, azt túlzottan nem zavarja.
5let, hogy mi lehet a jelenség oka?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
hányszor kell még leírnom, hogy csak aszfalttal van gond ebbõl a szempontból és a sok "arányhuszár" miatt?! de tényleg, még hányszor? :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mikor felkerül, akkor érdemes beszállni a seedbe, letölteni és közben tölteni fel, mert erõfordul hogy nagyobb az up mint a down.. És ezek pl magoson ált ingyenesek is, szóval csak felfele van. De fél nap múlva már annyi embernek megvan, hogy sokat feltolni nehéz...
Régieket kell keresni, vagy amit nem töltenek fel 200an, de igény van rá.
.: mobilize.hu :.
Hozzá teszem, szinte csak free leechkor, vagy csak mp3-at szedek onnan.
Azért a pár free hétért is érdemes odafigyelni az arányra, mert akkor jön a cucc plafonnal.
talán nem 2 napig kellene hagyni valamit visszatölteni, régi (1-2 hónapos) cuccokat nem lehet visszatölteni mert azt már nem szedik
mindenki 0-ás aránnyal kezd és a többségnek mégis sikerül sírás nélkül tartani az 1 közeli arányt
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mit csinál a magyar amikor bekerül egy oldalra? Elkezd tölteni 10-20 torrentet amikor bekerül egy oldalra és sír, hogy jaj az arányom.
Lehet a letöltést kéne korlátozni. Havi X giga a max. És akkor nem lenne értelme havi 5-6k-t kidobni szeróra. De akkor elmennének a user-ek.
Akkor már jobb, ha a feltöltési sebességet limitáljuk. De akár priorizálhatnák, hogy elõször a leggyengébb kapcsolattal kezdje.
Minden esetre át tudom érezni a helyzetet. Sajna nem vagyok regelve sem aszfalton, sem magon. Kacsa, kárpát és gyga van. Már itt is az a problémám, hogy nincs már mit letöltenem. Megvan minden ami kellett. Most kuncsorogjak meg erõlködjek egy olyan meghívóért ahol a T-yúkonlány-os netemmel labdába se tudok rúgni? Monnyon' le az összes serverseeder!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
de ha az ember tud egy kis csalást hogy ne számolja el a letöltést vagy egy progival ami segit tartani az arányt mindjárt másabb a dolog
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az overseed pont olyan gond, mintha nem lenne seed. tökéletesen az ellentéte, és pont ezért probléma, csak sokan nincsenek miatta gondban. ezért nem is értik meg
meg hogy tényleg végképp tisztázzuk a dolgot: a torrent nem egy havidíjas ftp, sem egy kurva sms warez szar, hogy én havonta kifizessek X ft-ot, hogy rendesen tudjak tölteni. hiszen a "rendesen" alatt azt értem, hogy leszedek mindent, ami kell. ehhez képest elértük azt a szintet, hogy fizetõssé vált a dolog, mert szerver nélkül szétmegy az ember aránya olyan szinten, hogy kivágják. ezért hasonlítottam a dolgot ftp-hez, sms warezhoz
és akkor még egyszer, ezredszer: ez kis hazánkban csak az aszfalton jellemzõ, de nem a "vezetõség" miatt, hanem egyszerûen azért, mert sokan észre sem veszik és éves szinten elköltenek egy havi fizetést az arányukra.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
engem kb 2 éve kivágtak az aszfaltról az arányom miatt. 1000-el töltöttem le, 30-al fel, ennyit tudott a net. de már akkor is overseed volt és nem volt létjogosultsága az aránynak.
úgy látszik, azóta is ilyen. magyar.
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de lehet olyat hogy egy torrentet uTorrent-tel töltök le és egy másikkal szeretnék visszatölteni...ha igen akkor hogyan?
Köszönet a válaszolóknak elõre is!
Tort (aszfalt admin) jól írta, hogy külföldön nem így nézne ki a dolog, ott tényleg szólnának bizonyos embereknek, hogy vegyenek vissza. megtehetik, mert ott ismerik a lényeget, miszerint "amit leszedsz, oszd is vissza". tehát maradnak a 20-30-40-50k-s emberek. mivel ottmarad mindenki ezek a kicsi számok szépen összeadódnak és máris megvan a pár mega/sec.
ezzel szemben itt m.o-n 1-2 napig maradnak pont ezek az emberek, mert nem, vagy alig ment a feltöltés, mert nem volt ember (most meg azért nem megy, mert overseedelt minden). már rég eltörölnék az arányt, ha tisztességesek lennének az emberek, hiszen a torrent lényege pont az ingyenességen van. ezzel szemben sokan 5-6-10 ezreket költenek szerverekre havonta. ez már elmebaj
ja meg hogy tényleg egyértelmû legyen a dolog: a feltöltõ maradjon, rendben van. sõt, seedelje még pár 100/100-s is, nem érdekel. de hogy 50 seederbõl 15 minimum 100/100-s, na az már tényleg felesleges. miattuk nem tudunk feltölteni, õk meg arra csapják, hogy éppen 8 megával seedelnek és elérték az 5 terrát, ami senkinek sem jó, teljesen felesleges
egyébként nekem nem volt vele gond mikor még 10/10-es volt a legkisebb. lejött hamar a 40gb, és 250k fölötti volt a feltöltés is😊
-mint írtam a srác nem feltöltõ, és rengeteg ilyen ember van
-nagyon megszigorították a feltöltési szabályokat, a feltöltõnek több hétig, hónapig ott kell maradnia
-#22010 + ott van a kérések topik
vidu: de, puffogok, és egyre többen puffogunk. egyrészt már nincsen egyes arányom, másrészt az arány egy dolog. 30 giga volt a deficitem, az csak pár DVD. mire visszamegy egy, lejár a személyim
1 hét freeleech? fú de jó, ugyan ott leszek, mint most, hiszen már most is a másik oldalakról leszedett cuccot próbálom felküzdeni^^
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
steam, origin: ACE_hun
1es arányod van az még nem olyan vészes.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
szóval nem a nettel van a gond
viszont azt tudom, hogy aszfalt trackere nagyon kényes mind a kliensre, mind a megfelelõ beállításokra
ellenben azt is tudom, hogy - és már én is hangot adtam miatta a "vezetõségnek" - hogy milyen rohadt nehéz oda uppolni
és bizony egyre többen és többen cseszegetjük õet ezzel. egyszerûen minden, tényleg szó szerint minden overseedelt
ma is ilyan adatlapot láttam:
-szerver 1: 100/100 MBit
-szerver 2: 100/100 MBit
-szerver 3: 100/100 MBit
-szerver 4: 1000/1000 MBit
gigabites szerver a 3 százas mellé. LOL! és nem feltöltõé! az ilyen ember szimplán nem veszi észre, hogy amit csinál hülyeség és pénzkidobás. és rengeteg ilyen van, fõleg betonon. valamit tenniük kell ez ellen. kezdi értelmét veszíteni az oldal :|
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
utorrentet használok ott állandan piros kör van alul!
megcsináltam az összes beállítást amit csak lehetet nyitottam portot a tûzfalon de semmi!
ip címnek amikor ellenõrzõm az utorrentben hogy aktív e a portom a dns kiszolgálói címet adja meg!
mit csináljak hogy legyek atív?
tegnap óta aszfalton haverral együtt használjuk az accot, mivel neki 30/20-s digi netje van. leszedett valami jó nagy packot, sokan leechelték, gondoltuk majd faszán visszamegy pár terra 1-2 mega/seccel
ehhez képest a max up 250k/sec volt, most 20k!!!
sajnos nincs gépközelben haver, nem tudok érdeklõdni, hogy mi a franc van, de egyszerûen vicc, hogy még ilyen net mellett sem lehet oda normálisan uppolni
lehet, hogy a kliens nem túl jó és rá kéne vennem, hogy használjon másikat? lehet a mostani van rosszul beállítva?
<#help>#help>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Next PC upgrade: 2022
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...