torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
mert jobb a titkosítása mint az utorrentnek

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ez miért is jobb, mint a többi?
dogfish
Csuhai G
Köszönöm a válaszokat, kipróbálok egy régebbi klienst. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

#22084 re senki?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Rohattul nem a DHT Network az az opció, amitõl UPC nem tudja korlátozni a p2p forgalmad 😊 Protokoll titkosítás.
Amúgy ahogy írták, már nem igazán mûködik ez se.
ProGabe
beállítások - bittorrent - protokoll titkosítás legyen erõltetett. a mellette lévõ checkboxba pedig azt hiszem kell a pipa

de tényleg az van, hogy a júpíszi utolérte a kliens fejlesztõit. majd lesz új titkosítás, meg próbálgatni kell más klienst is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem lehet h újabb utorrentet raktál fel? van ismerõsöm akinek a régivel ment az újjal meg korlátozva volt. próbálj 1.6-ot beszerezni meg ilyenek

bertino
az a probléma, hogy upc látja a utorrent titkosítását.
ennyi.
probálj más kliens-t.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Elvileg ilyenkor Deluge kell, de azért hátha más okosabb.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Csuhai G
Sziasztok!

Évek óta UPC a szolgáltatóm, tehát a p2p letöltések, köztük a torrentezés borzasztóan korlátozva van, sokszor csak 20-30 kb/s-el jönnek a cuccok. Ez miatt áttértem az utóbbi hónapokban az uTorrentre és tökéletesen meg voltam vele elégedve, mert ha telepítés után kivettem a beállításoknál a pipát a "Enable DHT Network" elõl, akkor rögtön "megszûnt" a korlátozás, és maximummal, azaz 1.2 MB/s-el tudtam letölteni.
A problémám az, hogy újratelepítettem a gépet, feltettem az utorrentet, de most hiába veszem ki a pipát az "Enable DHT Network" elõl, mégis korlátozva vagyok.
Elõzõleg is ugyanígy csináltam, és akkor mûködött, tehát nem értem mi lehet a probléma... esetleg tudtok más megoldást mondani a korlátozás elkerülésére?

Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

üdv all!

a következõ programra lenne szükségem:

Biohazard crypter minél frissebb verzió..

Vagy darkbinder szintén újabb.

Ha valaki valahol találkozik vele és lehúzná nekem, hálám a sírig üldözni fogja!

Köszönöm!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bertino

Igen, már kerestem ott is. Lehet velem van a baj, mert vagy nem talál semmit sem, vagy olyan irdatlan mennyiségût, hogy egy élet is kevés a kiszemezgetésére.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

bertino
ami eddig.

Maggal mi van ?

Beast Machine
banner olvasható.

...vágod?

piratebayen pl igen sok népszerü os van... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tudtok ajánlani olyan nyílt oldalt ahol megvásárlás elõtt ki lehet próbálni népszerû OS-eket? 😄 (PM PLS)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

pedig de, ez a rendszer igy müködik, ha nem tetszik sehonnan sem kötelezõ tölteni

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lck
Igen kicsit fapados. ( 0.3.1.1 meglátszik )
Ha pl. letöltés megy és áramszünet lesz, kiüríti a letöltési listát.
(Mondjuk visszaszedhetõ a mentéseibõl.)
Én azért használom mert van a hálózati beállításaiban egy "NAT-PMG" mód és ezzel sikerült aktív lennem. Eddig semmilyen portforward nem volt jó a routeremhez egyetlen klienssel sem, csak ezzel sikerült. Pedig korábban dolgoztam eleget rajta.
Meg jó benne a titkosítás, meg nekem jobban oszt vissza mint más.

Pedig igaza van.

Met
hm, ennyire fapados?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lck
Kilépés elõtt le kell állítani a letöltéseket. Akkor nem ellenõrzi.
ezt most te sem gondoltad komolyan, hálisten.

Met
A Halite miért ellenõrzi mindig a fileokat indításkor?

bertino
A:SDSADA:A:F?A:AF?FA?F

a beállításokban nincsenek emberek... ott olvasni kell

köszi szépen!

körbenéztem hidd el, de senki sem tudott segíteni...
ProGabe
utorrentben beállítások - általános, és ott van, a Windows integrációban 3 gomb, rájuk van írva mi, mit csinál, az elsõ máris gyógyír a problémádra

amúgy egy nap alatt nyugodtan körbenézhettél volna a beállításokban, hidd el, nem fáj 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

senki???
😞
hello!

fent van a gépemen az utorrent és a limewire is...hogyan tudom beállítani, hogy ne a limewire, hanem az utorrent kezelje a torrentjeimet?
köszi a választ elõre is...
Nálam ugyan ez a gond. Elõször azt hittem, hogy a vírusírtó csere-bere tett be a webbõngészõnek. De ha a uTorrentet bezárom, megjavul minden.

Légyszi segítsetek!!
Halite-ot használok...az lenne a gondom hogy amíg lefele töltök nem tudok vissze fele tölteni, csak azután indul meg a visszatöltés miután letöltöttem azt amit akartam...
Ennek mi lehet az oka??
A segítõknek elõre is nagy köszönet!!
Miaz hogy intelligensebb helyeken 1.0-val indulsz???
Letöltesz 1 K-t, és feltöltesz 2 K-t már nem is 1.0, hanem 2.0 lesz az arányod 😊 0K/0K az egyenlõ az 1.0 aránnyal, ha lehetne 0-val osztani...
Egyébként a nagy vinyó a titka a feltöltés növelésének, és a régi lejárt cuccokat, amit más szedne, azokat kell seedelni, de ez persze nehezen megoldható a helyhiány miatt, de egy nagy vinyó erre is megoldás.

steam, origin: ACE_hun

poppe
az hagyján h kilép, de nem lehet letölteni...
remélem a feltöltéseimet azért elszámolja...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Nálam is hamar kilép :s

ha nem megy van ezer+1 public torrent site, ahol enyit tötlesz vissza amenyi jólesik, nem kötelezõ bentlenni egy odlalonse
have fun

Nálam megyen rendesen mint eddig, szintén FFal.

tommyg
ugyanez nálam

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Blekk Síp
Mag nekem azt csinálja, hogy állandóan "kijelentkeztet" Beszépszó :Ð
Másnál is van ilyen, vagy a Firefoxom lett gyökér? Bár más oldalon eddig nem tapasztaltam ilyet, de itt pl. belépek, rákattintok a Letöltésre és már ki is léptet...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

tommyg
mag meghalt?

arányokat figyeld: 130/30 vs 1000/30.

@Met: nem sok mindent szedtem le az aszfaltról, de azokat mindig csak úgy sikerült, hogy félóra alatt lent volt a komplett film 50 seeder és 1-2 leecher mellett. mikor kéne visszatöltenem? ilyenkor, mikor semmit nem tölt vissza? nem lehet gyengébb nettel. késõbb sem, mert sokan maradnak, és mikor meg már senki sem szedi, akkor már te sem tudsz feltolni semmit. gyengébb nettel nem megy, kész.
intelligensebb helyeken már 1.00-val indulsz.

RelakS
Jah, az lesz
Router tûzfal csak megvéd 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ProGabe
"leszámítva egy-két demagóg megjegyzést" -.-

Met
ha megint szarakodik akkor kicsit kapcsold ki a nod-ot és meglátod az okozza e

de értjük, egy alá ment az arányod szoval msot megy a rinya, ennyi 😊

RelakS
másik vonalon nod32-õt gyanusítanak...
cfos: Miaz?
Winreinstall: négy éves a windows, lassan küldhetem suliba XD

Mellesleg most, hogy meg akarnám oldani, természetesen minden mûködik rendesen -.-

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Met
mondjuk ez csak akkor van ha volt win reinstall mostanában (ezzel szívtam nemrégen)

ProGabe
cfost, vagy valami hasonlót használsz? ha igen, állítsd be rendesen a prioritásokat

vagy próbáld meg, hogy adsz valami másik véletlenszerû portot utorrentnek. amúgy azzal mostanában elég sok embernek ez a baja, alternatív eset, hogy próbálj be egy másik klienst