torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amúgy ahogy írták, már nem igazán mûködik ez se.
de tényleg az van, hogy a júpíszi utolérte a kliens fejlesztõit. majd lesz új titkosítás, meg próbálgatni kell más klienst is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ennyi.
probálj más kliens-t.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Évek óta UPC a szolgáltatóm, tehát a p2p letöltések, köztük a torrentezés borzasztóan korlátozva van, sokszor csak 20-30 kb/s-el jönnek a cuccok. Ez miatt áttértem az utóbbi hónapokban az uTorrentre és tökéletesen meg voltam vele elégedve, mert ha telepítés után kivettem a beállításoknál a pipát a "Enable DHT Network" elõl, akkor rögtön "megszûnt" a korlátozás, és maximummal, azaz 1.2 MB/s-el tudtam letölteni.
A problémám az, hogy újratelepítettem a gépet, feltettem az utorrentet, de most hiába veszem ki a pipát az "Enable DHT Network" elõl, mégis korlátozva vagyok.
Elõzõleg is ugyanígy csináltam, és akkor mûködött, tehát nem értem mi lehet a probléma... esetleg tudtok más megoldást mondani a korlátozás elkerülésére?
Elõre is köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
a következõ programra lenne szükségem:
Biohazard crypter minél frissebb verzió..
Vagy darkbinder szintén újabb.
Ha valaki valahol találkozik vele és lehúzná nekem, hálám a sírig üldözni fogja!
Köszönöm!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha pl. letöltés megy és áramszünet lesz, kiüríti a letöltési listát.
(Mondjuk visszaszedhetõ a mentéseibõl.)
Én azért használom mert van a hálózati beállításaiban egy "NAT-PMG" mód és ezzel sikerült aktív lennem. Eddig semmilyen portforward nem volt jó a routeremhez egyetlen klienssel sem, csak ezzel sikerült. Pedig korábban dolgoztam eleget rajta.
Meg jó benne a titkosítás, meg nekem jobban oszt vissza mint más.
körbenéztem hidd el, de senki sem tudott segíteni...
amúgy egy nap alatt nyugodtan körbenézhettél volna a beállításokban, hidd el, nem fáj 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
😞
fent van a gépemen az utorrent és a limewire is...hogyan tudom beállítani, hogy ne a limewire, hanem az utorrent kezelje a torrentjeimet?
köszi a választ elõre is...
Halite-ot használok...az lenne a gondom hogy amíg lefele töltök nem tudok vissze fele tölteni, csak azután indul meg a visszatöltés miután letöltöttem azt amit akartam...
Ennek mi lehet az oka??
A segítõknek elõre is nagy köszönet!!
Letöltesz 1 K-t, és feltöltesz 2 K-t már nem is 1.0, hanem 2.0 lesz az arányod 😊 0K/0K az egyenlõ az 1.0 aránnyal, ha lehetne 0-val osztani...
Egyébként a nagy vinyó a titka a feltöltés növelésének, és a régi lejárt cuccokat, amit más szedne, azokat kell seedelni, de ez persze nehezen megoldható a helyhiány miatt, de egy nagy vinyó erre is megoldás.
steam, origin: ACE_hun
remélem a feltöltéseimet azért elszámolja...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
have fun
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Másnál is van ilyen, vagy a Firefoxom lett gyökér? Bár más oldalon eddig nem tapasztaltam ilyet, de itt pl. belépek, rákattintok a Letöltésre és már ki is léptet...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
@Met: nem sok mindent szedtem le az aszfaltról, de azokat mindig csak úgy sikerült, hogy félóra alatt lent volt a komplett film 50 seeder és 1-2 leecher mellett. mikor kéne visszatöltenem? ilyenkor, mikor semmit nem tölt vissza? nem lehet gyengébb nettel. késõbb sem, mert sokan maradnak, és mikor meg már senki sem szedi, akkor már te sem tudsz feltolni semmit. gyengébb nettel nem megy, kész.
intelligensebb helyeken már 1.00-val indulsz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
cfos: Miaz?
Winreinstall: négy éves a windows, lassan küldhetem suliba XD
Mellesleg most, hogy meg akarnám oldani, természetesen minden mûködik rendesen -.-
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
vagy próbáld meg, hogy adsz valami másik véletlenszerû portot utorrentnek. amúgy azzal mostanában elég sok embernek ez a baja, alternatív eset, hogy próbálj be egy másik klienst