torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ugrabugra nélkül 5k folyamatosan akkor lehet, hogy a szolgáltatót priorizálja a kapcsolatodat.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

ChuckyHUN
(K)
😄D
Valamit mégis lécci😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

na már belátod a hibáidat, ez már haladás, következõ lépés a hibáid orvoslása, sok szerencsét 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ChuckyHUN
HELP!
NEm olvastam vissza (hibba)
de sietnem kell.
Elinditom a uTorrent klienset, már régóta használom 1ébként. 5- max 10 percig rendesen megy a sebesség, utána leesik 5kb/s re(130ról) WTF?
Connection jelzõ =zöld pipa...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mininova sem jön be.

zaki
konzolparadicsommal mi van? meghalt?

autoszimulator
ja én ezt most magamra írtam, arra hogy valszeg azért nem töröltek engem 8 hét után, mert haverok lépkedtek be helyettem 😊

.: mobilize.hu :.

Beast Machine
senki más nem tudja, hogy be vagyok regelve, de ezek szerint félreértetted: nem az arányom romlott le, hanem a feltöltés számláló nullázódott(ezzel együtt persze az arányszámláló is, hisz ugye 9 GB letöltés mellé 0 fel, az 0-ás arány...)!

...vágod?

ProGabe
beállítások - sorbaállítás - aktív torrentek max száma

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

autoszimulator
hát valszeg haverok lépkedtek be és töltögettek, arányom is így nõhetett.

hello

utorrentben,hogyan tudom beállítani azt,h egy letöltés végeztével induljon a következõ?
Tigristank
Az utóbbi 1-2 évben nagyon visszafejlõdtek, nem tartották a lépést a többi oldallal.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ProGabe
jó oldalnak tûnik 😄

egyéb bug? mondjuk pistike admin rangot kap random módon, ugyan így törlések, esetleg vírusok? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Beast Machine
elvileg a 8 hétnél tovább be nem lépett felhasználókat törlik <#fejvakaras>

...vágod?

autoszimulator
lol, fél éve nem voltam fenn, volt 6 giga feltöltésem, most 94,6 giga... lehet megkaptam a tiedet is...

Beast Machine
Nekem eddig semmi bajom nem volt, de sajnos se nMagra, se aszfaltra, se máshova nincs bejárásom, vagy bejáró ismerõseim 😞

...vágod?

Sztem eléggé rossz az az oldal. Kinézetre is, tartalmilag is 😄 Márha parádés az 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Beast Machine
Nagy kegyesen adtak 7 GB feltöltést, de nem tudom, hogy még így is képes leszek-e hónap végéig elérni a 0,5-ös arányt....

...vágod?

Beast Machine
Ment az üzi a Staffnak/Helpdesknek, remélem, ki tudok jönni ebbõl....

...vágod?

Tigristank
Jó kérdés, nálam minden jó. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Beast Machine
Na baszki, vmi nagyon nagy gáz történt emberszabásún az imént....

Felnézek oldalra, hogy mennyit sikerült arányomon javítani, erre bal felsõ sarok, jónapot kívánok: 0.00 KB FELTÖLTÉS.

Van 19,62 GB letöltésem, és ez mellett volt egy szép 1,1-es arányom, szóval kicsit ideges vagyok. 2Mbites nettel 20 GB-ot feltolni nem kis idõmbe telt, és most vmi rejtélyes oknál fogva lenullázódott!!!!

Másnál is elõfordult már ilyen? Semmi olyan dolgot nem tettem, ami miatt a staff ezt tehette volna velem, szal itt csak komoly adatbázis-hibára tudok gyanakodni!!

Gráá, de ideges vagyok, szerintetek mi lehet az ok??

...vágod?

Ha a feltöltések is elkészültek, értsd mindnek legalább 1.000 az aránya.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

ProGabe
beállítások - sorbaállítás

itt van egy olyan, hogy be lehet állítani hány %-ig, vagy hány óráig töltse vissza a dolgokat. tehát a minden elkészült arra vonatkozik, hogy a feltöltéssel is készen van a kliens. persze ehhez az is kell, hogy itt be legyen állítva valami

Met
banner alatt, portfoward.com, keresd ki a router típusát

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sland
milyen beállítást keressek, hol, merre?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Met
a routerben is ki kell nyitni a portot

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kacsásat én se vágom, nekem is valaki dobjon már pm-et köszi

"kapun" is ki lehetne már nyitni.

Sland
Hali!

Gondolom milliomodik alkalommal jön a kérdés, de hogyan lehetek passzívból aktív?

T-online netem van, uTorrentet használok és Windows Vista az oprendszer.
Sok leírást elolvastam, de sehogy sem sikerül aktív lenni.

uTorrentben lévõ portot hozzáadtam a win tûzfalban a kivételekhez, ígysem történt semmi, ígyis szar.
a leírásokban a win tûzfalról írtakat nem tudtam megcsinálni, mert Vistában nincsenek olyanok.

Egy TP-link wifis routierem van, de ehhez a géphez kábelen jön a net a routertõl. az adsl modem d-link.

Tudna valaki segíteni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Beast Machine
Igen, arra való az elsõ, a "...ha a letöltések elkészültek". Itt direkt többes számban írják. Akkor a másik ("... ha minden elkészült") vajon mire jó?

...vágod?

tommyg
ezen nemtudom mit nem lehet érteni, ahogy elkészültek aletöltések kikapcsol a gép és kész

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Beast Machine
Szó szerint az elsõ menüpont így szól: "Kikapcsolás/stb., ha a LetöltésEK elkészültek" - szal ez alatt nem egy torrentet kell érteni, hanem az összes letöltést. Ebben a formában így én sem értem a "Minden elkészült" opciót. Talán az lehet, hogy a letöltött cuccokat/éppen seedelt torrenteket 1-es arányig visszaosztja?

...vágod?

tommyg
pl töltessz 4 torrentet és csak akkor kapcsol ki a gép ha mind a 4 lejött

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

rooney8
kacsás az melyik? 😊 privibe...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kirol
Az mit jelent, hogy minden elkészült?

Mert a letöltés elkészült azt értem.

kirol
Bakker! 😄

Köszi!

tommyg
Beállítások -> Automatikus leállítás

kirol
És hogyan?

tommyg
igen

kirol
utorrentben be lehet állítani, ha kész a letöltés kapcsoljon ki a gép?

most figyelem hogy a sötét oldalra kinyitották a meghívós regisztrációt, ja + a kacsás oldalon csak simán is lehet is reggelni 😊

rage
Kb 10 perce még jó volt, most nem elérhetõ az oldal.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nálam is megrepedt a beton

poppe
betonnal mi van? pont most vesztem össze az egyik stuffal, remélem nem baszott ki, kénytelen lennék küldeni egy meghívót magamnak 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

uTorrent-ben azt be lehet állítani, hogy a peereket disconnectelje egy bizonyos speed alatt? tehát pl akitõl csak 1kb/s alatt jön, azokat bontsa le pár mp után...
broman191
Elállítódás volt másnál, de ilyet még nem tapasztaltam...😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

poppe
voltál 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

fery02
Valaki járt már hasonlóképpen? :
Pár napja az a helyzet, hogy a feltöltések maximális sebességgel mentek, de a letöltési sebesség állandóan csak 20 kb/s volt. Ma délelõtt elkezdek nézelõdni a beállításokban, és látom a Bandwich-nél, hogy "Maximális letöltési sebesség: 20". 😄
Erõsen elkezdtem gondolkodni, hogy ez vajon hogyan állítódott át, meg, hogy mért pont 20-ra, meg, hogy voltam-e az elmúlt napokban illuminált állapotba gép elõtt. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sajnos nem oldódott meg a problémám. Ráadásul a dht csomópont valami miatt csak 1. ugyanazt a hiba üzenetet írja ki. Nem értem. Megnéztem a Windows tûzfalon pedig kivételként van jelölve. Ráadásul a kapcsolat állapotára semmilyen jel nem jelenik meg, pedig csatlakozva vagyok a netre.