torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
😄D
Valamit mégis lécci😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
NEm olvastam vissza (hibba)
de sietnem kell.
Elinditom a uTorrent klienset, már régóta használom 1ébként. 5- max 10 percig rendesen megy a sebesség, utána leesik 5kb/s re(130ról) WTF?
Connection jelzõ =zöld pipa...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
.: mobilize.hu :.
...vágod?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
utorrentben,hogyan tudom beállítani azt,h egy letöltés végeztével induljon a következõ?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
egyéb bug? mondjuk pistike admin rangot kap random módon, ugyan így törlések, esetleg vírusok? 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
...vágod?
.: mobilize.hu :.
...vágod?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
...vágod?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Felnézek oldalra, hogy mennyit sikerült arányomon javítani, erre bal felsõ sarok, jónapot kívánok: 0.00 KB FELTÖLTÉS.
Van 19,62 GB letöltésem, és ez mellett volt egy szép 1,1-es arányom, szóval kicsit ideges vagyok. 2Mbites nettel 20 GB-ot feltolni nem kis idõmbe telt, és most vmi rejtélyes oknál fogva lenullázódott!!!!
Másnál is elõfordult már ilyen? Semmi olyan dolgot nem tettem, ami miatt a staff ezt tehette volna velem, szal itt csak komoly adatbázis-hibára tudok gyanakodni!!
Gráá, de ideges vagyok, szerintetek mi lehet az ok??
...vágod?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
itt van egy olyan, hogy be lehet állítani hány %-ig, vagy hány óráig töltse vissza a dolgokat. tehát a minden elkészült arra vonatkozik, hogy a feltöltéssel is készen van a kliens. persze ehhez az is kell, hogy itt be legyen állítva valami
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gondolom milliomodik alkalommal jön a kérdés, de hogyan lehetek passzívból aktív?
T-online netem van, uTorrentet használok és Windows Vista az oprendszer.
Sok leírást elolvastam, de sehogy sem sikerül aktív lenni.
uTorrentben lévõ portot hozzáadtam a win tûzfalban a kivételekhez, ígysem történt semmi, ígyis szar.
a leírásokban a win tûzfalról írtakat nem tudtam megcsinálni, mert Vistában nincsenek olyanok.
Egy TP-link wifis routierem van, de ehhez a géphez kábelen jön a net a routertõl. az adsl modem d-link.
Tudna valaki segíteni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
...vágod?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
...vágod?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Pár napja az a helyzet, hogy a feltöltések maximális sebességgel mentek, de a letöltési sebesség állandóan csak 20 kb/s volt. Ma délelõtt elkezdek nézelõdni a beállításokban, és látom a Bandwich-nél, hogy "Maximális letöltési sebesség: 20". 😄
Erõsen elkezdtem gondolkodni, hogy ez vajon hogyan állítódott át, meg, hogy mért pont 20-ra, meg, hogy voltam-e az elmúlt napokban illuminált állapotba gép elõtt. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!