torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Überszar, hogy megint a betárcsázós korszakban érzem magam...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Az utóbbi pár napban azt vettem észre, hogy borzasztóan lelassult a letöltés az uTorrenten keresztül. Olvastam a lenti free proxy trükköt, de nekem nem vált be. Ugyanúgy lassú maradt a letöltés, ráadásul a kék letöltést jelzõ nyíl pirosra váltott, és a trackernél azt írja ki alul, hogy a peer bontotta a kapcsolatot.
UPC-nél vagyok sajnos, most hallottam valami olyasmirõl, hogy ezek a majmok korlátozzák a torrentet? Korábban sosem volt ilyesfajta gondom. Ja, és persze sajnos publikus trackerekrõl van szó.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
steam, origin: ACE_hun
azt hittem az a barátlista <#idiota>#idiota>
a barátlista ikonja meg olyan mint az exit táblákon a szaladó emberek 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
így már talán használható is lenne 😄
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Próbáld ki 😊 Nekem ez bejött a "híres" korlátozás ellen. Sztem neked is menni fog
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Tud valaki mondani egy olyan oldalt/klienst amivel ha töltök úgy tölt mintha http-rõl jönne? mert le van tiltva itt a torrent és megszeretném kerülni 😊 remélem értitek 😊
bár hozzá lehet majd szokni, de ez a sötét skin nem tetszik, nagyon nem.
minden tök más helyen van, pfff....
viszoont sehol nem találok rajta reklámot<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
köszönöm!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
és ez a torrent topik.
Mindegy, köszönöm, h megnéztétek ti is, még keresgélek...
nod-ban meg tudtommal be lehet állítani, hogy nyugton hagyjon programokat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
olyan programmal dolgozom amit ez a tetves nod veszélyesnek talál és állandóan lelövi és törli az exet.
kikapcsolni meg nem nagyon szeretném.
Viszont ha cryptelem, akkor nem látja és tok dolgozni.
Meg lehet venni, persze, 40 eur..

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egy hete nem tudom folytatni a munkám..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a következõ programra lenne szükségem:
Biohazard crypter minél frissebb verzió..
Vagy darkbinder szintén újabb.
Ha valaki valahol találkozik vele és lehúzná nekem, hálám a sírig üldözni fogja! Vagy dobjon egy pm et!
Köszönöm!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tegnap óta engemet is korlátoznak, így át kellett térnem a Halite nevü programra. Eddig bevált 😄 De lenne egy problémám! Ha van 5GB szabad helyem. Elkezdek szedni egy 4,65GB-os cuccot. A letöltés viszont megáll, mivel elfogy a szabad hely. Szó szerint 0 lesz. Mitõl van?
Van más stabil jó "korlát mentes" kliens?