torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez garis hiba ugye?vihetem vissza simán?
mellesleg hogy lehet az hogy a smart nem mutat hibát?
Segítséget szeretnék kérni.Pár napja fordult elõ elõször néhány letöltött adatnál,aztán egyre sûrûbben.Össze-vissza,látszólag semmi rendszer nincs a hibában.Utorrent1.8.1 et használok, hely van a vinyón, seed van,stb,minden ok-nak tûnik,mégis egy bizonyos %elérése után ez a hiba fogad.Tök rendszertelen, ha ráindítok folytatja egy darabig aztán megint.ha letöltöm a fájlokat és nincs hiba akkor ki tudom csomagolni,ha letöltöm 100%ra,de utána hiba lép fel akkor crc-s lesz.Everestben megnéztem a vinyót (samsung 750g,HD753LJ),smart és minden egyéb ok-t mutat.nemtudok rájönni.a hiba:
válaszokat,segítséget köszönöm
üdv
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A koliban le van korlátozva a torrentezés sebessége és néhány torrent oldal is...😞...de a legbosszantobb a sebesség!!!
Lehetõség van ennek kijátszására vhogy?...Vagy lenne vmi megoldás a problémára...?
Ha igen akkor légyszi segítsetek!!!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
steam, origin: ACE_hun
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Viszont ahogy ACE is írta, éjjel belehúzott a torrent, és el ne kiabáljam, de most is tisztességes sebességgel jönnek a cuccok. Értsd: a publikus torrenteknél megszokott 100k körüli értéken, de ezzel már meg vagyok elégedve, ennyi szokott lenni, ritka a magasabb, de azért ez már mégsem 0,4k, mint tegnap fél napon keresztül.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Egyébiránt pont most hallottam egy olyat, hogy elképzelhetõ, hogy a digi csõdbe megy, és a UPC veszi meg. Marha jó lenne csöbörbõl vödörbe esni... Remélem, csak alaptalan pletyka.
UPC kapja be, megyek a digihez. Bunkók.
titkosítás: erõltetve sebesség: 10mbit le/2mbit fel! 😄
Nem tudnak engemet megállítani 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ports:6881 to 6891
use random ports,pipa
upnp,pipa
nat-pmp,pipa
peer exchange,pipa
lsd,pipa (ó, de szép is volt)
encrypton-inbound,enabled,outbound,enabled.
level: either
encrypt entire stream,pipa
nálam ezzel visszatért az eredeti 10le/2fel
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Update: a tesztoldal hülye, idézem:
Is BitTorrent traffic on a well-known BitTorrent port (6881) throttled?
The BitTorrent upload (seeding) worked. Our tool was successful in uploading data using the BitTorrent protocol.
There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads. In our tests a TCP upload achieved minimal 23 Kbps while a BitTorrent upload achieved maximal 85 Kbps. You can find details here.
The BitTorrent download worked. Our tool was successful in downloading data using the BitTorrent protocol.
There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent downloads. In our tests a TCP download achieved minimal 5 Kbps while a BitTorrent download achieved maximal 5 Kbps. You can find details here.
Szóval 5k-s letöltés? Fasza, igen, annyi van, köszönöm...
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Akkor *most* WTF??
Idõközben találtam egy oldalt, ahol állítólag ellenõrizhetõ, hogy az ISP korlátozza/blokkolja-e a torrent forgalmat: klikk
Bocs, ha már ezerszer szó volt róla... Én most feltelepítem a javát (kell a fenti weblaphoz), és megnézem, valóban szemétkedik-e a UPC, de tartok tõle, hogy igen. Kérdés, hogy ha igen, akkor felbonthatom-e a szerzõdést emiatt?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
kézzel irj be egy kicsi portot, azt remélhetõleg nem tudják leszabályozni. (Mert szerintem a magas porton futú kapcsolatokat szabályozzák le)
Jah és legyél aktív (ha van routered, tûzfalad)
@Imremagdi: egész pontosan mi ez a beállítás, amire rákérdeztél? Titkosítás = protocol encryption? A portot pedig kézzel írjam be?
Bizonyos napszakokban tölt ami a csövön kifér, utána meg csigalassú megint.