torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi,ez kidobott 1,2%-nyi hibát(szaros samsung...grrr),kb 3 hónapos a vinyó.
ez garis hiba ugye?vihetem vissza simán?
mellesleg hogy lehet az hogy a smart nem mutat hibát?
Bandi 18
Futtass egy HDTune error scan-t hátha a vinyóddal van a gond.

sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.Pár napja fordult elõ elõször néhány letöltött adatnál,aztán egyre sûrûbben.Össze-vissza,látszólag semmi rendszer nincs a hibában.Utorrent1.8.1 et használok, hely van a vinyón, seed van,stb,minden ok-nak tûnik,mégis egy bizonyos %elérése után ez a hiba fogad.Tök rendszertelen, ha ráindítok folytatja egy darabig aztán megint.ha letöltöm a fájlokat és nincs hiba akkor ki tudom csomagolni,ha letöltöm 100%ra,de utána hiba lép fel akkor crc-s lesz.Everestben megnéztem a vinyót (samsung 750g,HD753LJ),smart és minden egyéb ok-t mutat.nemtudok rájönni.a hiba:

válaszokat,segítséget köszönöm
üdv
Kandurex
Sziasztok lenne egy kérdésem az Utorrent -tel kapcsolatban. Beállítottam, hogy legyen alternatív feltöltési sebesség, azaz, ha nincs letöltés akkor mehet maximál táppal a SEED, viszont, ha töltés van, akkor csak 10-15k -val tépjen a lelkem...na, de...valamiért nem hajlandó mûködni, ugyanúgy adja neki a maximális kakaót 😞 Mi lehet a gond, most újra kellett telepítenem, de eddig is ugyanezt használtam és nem volt ilyen gond 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hellosztok!
A koliban le van korlátozva a torrentezés sebessége és néhány torrent oldal is...😞...de a legbosszantobb a sebesség!!!
Lehetõség van ennek kijátszására vhogy?...Vagy lenne vmi megoldás a problémára...?
Ha igen akkor légyszi segítsetek!!!
poppe
komolyan mondom nekem ez izgalmasnak tûnik 😊 átmegyek a upc-hez mindjárt 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Most is kipróbálhatod szerintem, ezeket állítsd be, állítsd le a utorrent-et, kapcsold ki a modemet 1 percre (akár a gépet is kikapcsolhatod), majd vissza a modem meg a gép is. Kíváncsi vagyok.

steam, origin: ACE_hun

Aha, azt kapcsold ki, a másik meg Forced legyen, a Connection-nál meg Randomize port each start legyen beikszelve.

Köszi a tippet, holnap reggel én is ezt fogom csinálni, hátha beválik, mert itt nálam megint lelassult a torrent (mégiscsak töltök). Egy kérdés: a titkosítatlan bejövõ = incoming legacy connections?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Nekem is jó még mindig, full sávval 240-250K-val töltök felfelé, és nem változott semmit 13 óra óta... #22172 módon kezdtem a napot, próbálja ki más is, hátha a modem kihúzás, visszadugás, random port, encrypt-re kényszerítés, és a bejövõ titkosítatlan kapcsolatok tiltása segít...

bertino
hogy te is miért nem írod le egy nap ötször ezt...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tobias88
de sokszor csinálja
Nekem még jóó 😊 1,1MB/s 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

akyyy
hát de nekem nem is chello van:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ezért -> link

akyyy
miért?

Ilyennel foglalkozol?

tobias88
errõl beszélek

tobias88
Hellosztok, az mitõl lehet, hogy a torrentezésnél most fogta és 1 percig mindegyik 10 megával jön, utána meg minden peernél visszaesik 0.1 kbyte-ra (aszfalton is)
Így van, bár én akkor már nem szándékozom semmit tölteni.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Meglátjuk mi lesz 13 óra után...

Na, ez jó ötlet, köszi a tippet. 😊 Habár biztos van ott valami kiskapu, ami miatt nem lehet pl. másnap szerzõdést bontani.

Viszont ahogy ACE is írta, éjjel belehúzott a torrent, és el ne kiabáljam, de most is tisztességes sebességgel jönnek a cuccok. Értsd: a publikus torrenteknél megszokott 100k körüli értéken, de ezzel már meg vagyok elégedve, ennyi szokott lenni, ritka a magasabb, de azért ez már mégsem 0,4k, mint tegnap fél napon keresztül.

akyyy
mekkora poén aszfalton ez az indexees "reklám"😄

Nekem egyébként most reggel jön full sávval, éjjelre ki volt kapcsolva a modem, most reggel beizzítottam az utorrent-et véletlen port minden indításnál bekapcsolva, valamint Protokoll titkosítás Kimenõ Erõltetve, Titkosítatlan bejövõ nem engedve. Így most jónak tûnik, de lehet csak azért mert most reggel még nem korlátoznak, mindenki munkába igyekszik és nincs net használat...

Épp azon filózunk a másik topicban, hogy vajon valóban lehetséges-e ez, annak ellenére, hogy ez üzleti szempontból nem túl elõnyös a UPC-nek. Vajon ekkora botorságba belemenne-e a UPC önként, vagy elkövetne-e ekkora hibát... Én nem tartom valószínûnek, tehát itt valami csalafintaság van...

Mintha freeleech lenne bH en!

Módosíts felfelé csomagot, azt lehet a hûség ellenére is. Az újakon meg nincs már hûség. Másnap lemondod. És máris a diginél lehetsz 😊
Sztem a upc a portot is nézi. Az elõbb az utorrent szinte megállt. Port csere-> újraindult, és pörög maxal... hmm

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Eddig is mehettem volna, persze: ha kifizetem a hûségnyilatkozat miatt hátralévõ összeget. Most telt be a pohár, szerzõdés ide vagy oda.

Egyébiránt pont most hallottam egy olyat, hogy elképzelhetõ, hogy a digi csõdbe megy, és a UPC veszi meg. Marha jó lenne csöbörbõl vödörbe esni... Remélem, csak alaptalan pletyka.

Ha eddig is mehettél volna Digihez, akkor balga vagy hogy már rég nem mentél oda!

Ez sem mûködik, legalábbis nálam nem.

UPC kapja be, megyek a digihez. Bunkók.

Nekem van! 😊 a neve: utorrent 1.8.1
titkosítás: erõltetve sebesség: 10mbit le/2mbit fel! 😄
Nem tudnak engemet megállítani 😄

bertino
ok, hajrá.

Várni kell egy megoldásra, vagy szolgáltatóra, vagy valakire aki ezt megbundázza, hogy ne csinálhasson ilyet, ahogy annó a papír alapú számlára is tették sokan, és meg is szûnt...

Semmire sem gyógyír már a deluge sem...
Sajnos nem jött össze 😞 sztem normálisan beállítottam. amúgy minden proxyval mûködnie kéne vagy próbálgatni kell többet beírni?

whiskeyman
az aszfalt újra járható

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Ugyanezekkel a beállításokkal értem el hihetetlen 6kbps sebességet...

mikisanzi
network:
ports:6881 to 6891
use random ports,pipa
upnp,pipa
nat-pmp,pipa
peer exchange,pipa
lsd,pipa (ó, de szép is volt)
encrypton-inbound,enabled,outbound,enabled.
level: either
encrypt entire stream,pipa

nálam ezzel visszatért az eredeti 10le/2fel

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

A Deluge-t hogyan illenék használni? Csak mert ami kézenfekvõnek tûnt, azokkal a beállításokkal még csak meg sem jelenik a torrent fájl a letöltési listában, bármit is csinálok...

Jó, nem volt elõttem ÁSZF, ezért kérdeztem. 😊 Kösz a választ.

Update: a tesztoldal hülye, idézem:

Is BitTorrent traffic on a well-known BitTorrent port (6881) throttled?
The BitTorrent upload (seeding) worked. Our tool was successful in uploading data using the BitTorrent protocol.

There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads. In our tests a TCP upload achieved minimal 23 Kbps while a BitTorrent upload achieved maximal 85 Kbps. You can find details here.

The BitTorrent download worked. Our tool was successful in downloading data using the BitTorrent protocol.

There's no indication that your ISP rate limits your BitTorrent downloads. In our tests a TCP download achieved minimal 5 Kbps while a BitTorrent download achieved maximal 5 Kbps. You can find details here.

Szóval 5k-s letöltés? Fasza, igen, annyi van, köszönöm...

mikisanzi
deluge, az ami gyógyírt hoz néktek, upc-s testvéreim.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

bertino
hogy bonthatnád emiatt, amikor le van írva ászfben a korlátozás ?

A lenti teszt szerint a UPC nem korlátoz.

Akkor *most* WTF??

Köszönöm a választ.

Idõközben találtam egy oldalt, ahol állítólag ellenõrizhetõ, hogy az ISP korlátozza/blokkolja-e a torrent forgalmat: klikk

Bocs, ha már ezerszer szó volt róla... Én most feltelepítem a javát (kell a fenti weblaphoz), és megnézem, valóban szemétkedik-e a UPC, de tartok tõle, hogy igen. Kérdés, hogy ha igen, akkor felbonthatom-e a szerzõdést emiatt?

Imremagdi
Karbantartas miatt nem elerheto. Kerjuk nezz vissza kesobb!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Imremagdi
igen

kézzel irj be egy kicsi portot, azt remélhetõleg nem tudják leszabályozni. (Mert szerintem a magas porton futú kapcsolatokat szabályozzák le)

Jah és legyél aktív (ha van routered, tûzfalad)

Hogy a rosseb álljon beléjük, az. Rohadt náci banda. És még tavaszig szól a hûségnyilatkozat, ffs.

@Imremagdi: egész pontosan mi ez a beállítás, amire rákérdeztél? Titkosítás = protocol encryption? A portot pedig kézzel írjam be?

Imremagdi
utorrent 1.81 (titosítás bekapcsolva) és a port 500 alatt.. akkor is müködik a forgalom limit?

A UPC-nek elég jól sikerült most a p2p filter, gyakorlatilag nincs olyan kliens, vagy beállítás amivel ki tudod játszani.
Bizonyos napszakokban tölt ami a csövön kifér, utána meg csigalassú megint.