torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
PM-ben errõl az oldalról adtok linket? Vagy itt is ha lehet. Nem vágom a zárt oldalakat, csak egy helyen vagyok regisztrálva.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

poppe
ez hülyeség
bocs 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

precision
nem idegellek... 😊
ment vissza pm

Bazinga!

poppe
ne idegeljetek má... 😊
pm ment

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

precision
freereg ide vagy oda, akkor is sms -t kér

Bazinga!

poppe
ja, alapból emelt díjas sms-sel lehet regelni...
amúgy minden torrent ingyenes 4 óráig, elég könnyû trágya nettel is arányt tartani
de nem akarom õket sztárolni 😊, csak gondoltam szólok, biztos van, akit érdekel 😊

Nem ismerem az oldalt, csak begugliztam a nevét. Amit kidobott linket, ott sms-t kér. De tökmindegy, amúgy sem akarok regelni, elég egy oldalon tartani az arányt.

poppe
mondom: freereg

Persze, még sms-t is küldjek. Kösz nem 😄

poppe
azt tudjátok, h függetlenen freereg van?
ha vki nem ismerné, regeljen, egész jó kis oldal, nálam top 5-ben van

mostanság passzívban vagyok csak azt nem tudom hogy miért!!!!
vezérlõpult windows tûzfal kivételek 3 port van nyitva az utorrentemnek!
akkor melllette a speciálís fülön speciális beállításoknál szintén 3 port nyitva tcp udp port!

az egyik torrentoldalon volt olyan beállítás hogy az xp 10!% sebesség visszaszerzése akkor valamilyen registri bejegyzés hozzáadása ez a másik beállítás amiket nem találok meg!
valaki segítcsen mert feltölteni az max 5 10 kb/s a 24 helyett és a letöltés is csak akkor szárnyal mikor 1000ren nyomják vissza!
Narxis
Mûködik.<#worship>

Met
Configuration, Expert mode pipa, Firewall, Helyi kapcsolat, Add rule, Allow P2P, OK, katt a listában az Allow P2P-re és írd be azt a portot amit az utorrent használ

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rooney8
Nekem is néha szokott sárga lenni... De akkor se veszek észre semmilyen változást 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Narxis
Kikapcsoltam Avira tûzfalát de így is megmaradt, bár néha zöldre váltott, ha volt tûzfal ha nem.

Leírom mim van hátha valakinek voltak hasonló eszközei:

Windows 7 beta
Avira Premium Security Suite
1MB-es Invitel ADSL, modem: Comtrade CT-5071E
uTorrent 1.8.1

Ma egész nap hol zöld pipa volt, hol sárga felkiáltójel. Azonban port tesztnél mindig azt írta, hogy nincs nyitva. Levettem Avira tûzfalát High-ról Medium-ra, ki is kapcsoltam de semmi.

Na mindegy lehet akkor használom így.

bertino
mag elég gyenge mostanság 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
rég jártam erre, help me
deluge 1.1.0, port szépen forwardolva ahogyan azt kell, vannak is bejövõ kapcsolataim, delugeben is zöldet kap a portom, minden szép és jó, jön az adat is szépen lefelé
VISZONT, felfelé egy árva bit sem megy, uploaded 0,0 kb, upload speed 0,0 kb/s, pedig minden unlimitedre van rakva... mi lehet?

Bazinga!

rooney8
Nézd meg utorrentbe, hogy melyik portot használja (Beállítások/További beállítások/Kapcsolat)
És tûzfalba nyisd meg ezt a portot

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Narxis
Basszus pedig Win reinstall elõtt még semmi ilyen nem volt. 😞

Narxis
Avira tûzfalam van, ott a uTorrent engedélyezve van. :S

autoszimulator
modemnek nincs port blokkoló funkciója, ha csak nem routermodem 😊 Windows tûzfalon kell csak engedélyezni.

.: mobilize.hu :.

Tûzfalban engedélyezni kell a portot, illetve az utorrent-et.

steam, origin: ACE_hun

Narxis
Felraktam Win7-et és uTorrent-nél most port gondokra panaszkodik. Nem lehetne valahogy megnézni, hogy mely portok lennének jó neki? Portforward-ot nem akarok csinálni, mert szerintem elég lenne megváltoztatni a port számot ha tudnám melyik lenne jó. Közvetlen adsl kapcsolatom van. Bár be tudok lépni modembe ha nagyon muszáj.

vizes
:-(
Régen léptem be, kirugtak.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

srácok! nem kunyizni akarok, de kéne egy kis segítség... van itt valaki, aki tag a bit-hor-nyihahán? 😊

igen portforward dolgot már láttam csak nem nagyon értem hogy mit kell csinálni😞
Nem baj, letölteni lehet gyorsan az a lényeg. 500-1000 Gb anyagból már menne a seed teljes sebességgel, mégha régi cuccokból áll akkor is.

Beast Machine
portforwardolni kell a routeredet, segedelem.

...vágod?

ProGabe
sõt!

haverom digi netjével, ami 30/20-as, csak csordogált felfelé aszfaltra

LOL!

de ne kezdjük újra a témát. csak megjegyeztem, rámutatva, hogy mekkora fosszarhúgy a helyzet az említett oldalon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygiant
Ezt a problémát már korábban is említették ebben a topikban. Ez sajnos azért van, mert túl sokan bérelnek seed-szervereket, és ellehetetlenítik a normál sávszélességet használó torrentezõk feltöltését.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Valamikor vissza se lehet addig osztani. Általában 2-3 nap után már alig van leecher, így aztán nem is lehet visszaosztani, fõleg alacsony uploaddal.......

ProGabe
így van. és pont ezért vannak a köszönöm gombok. ha annyira viszked a tenyere, hogy mindenképpen meg akarja köszönni, akkor kattintson rá és ne spammelje tele az adott torrentet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygiant
Aki leszedi az adott torrentet, az vagy azzal köszönje meg, hogy visszaosztja 1.0-ás arányig, vagy sehogy.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Met
bravó, próbáld meg kihagyni az oldalneveket

Met
naja, azzal köszöni meg, hogy leszedni, nyilván ha nem érdekli akkor nem tölti le, vagy a köszönöm-tõl is nõ az arány?

Flamer
ugyvan.

http://loal.atw.hu

Dynamic
Van ahol meg pont erre lenne igény. Lásd a csimpánzos oldalt. Lapáttal kínálnám meg a sok perverz kisiskolást, akik attól élveznek el, ha minél többen, lógó nyelvvel lihegik a köszönömöt. Hányinger ez a permanens "megköszönni nem szégyen", "köszönömöt elvárok", "dobj egy köszit" követelõzõs duma.
igen

qtab986
<#eljen>Köszi! Ti is így csináljátok?

autoszimulator
Szükségük volt egy hatékonyabb megoldásra, ezt pedig nyilván a szolgáltatókkal való együttmûködésben találták meg, amelynek eredményeként immár a fájlcserélõ felhasználók internetelérése forog veszélyben.

lol, valszeg belemennek a szolgáltatók ekkora felhasználói bázis kiesésbe 😊

.: mobilize.hu :.

broman191
Gondolom igaz, de nem sok esélye van hogy elkapja valaki...és akkor is mi van. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
FlashGet-et szerintem felejtsd el, válts valami másra... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ERykk
heló!

FlashGet tel szeretnék letölteni 2 torrentet egymás után. Ez hogy lehetséges?Mert ugye, ha befejezte az egyik torrentet, akkor nem kezdi el a következõt, hanem az elsõt tölti fel, és a másik meg nem indul el. Fontos, hogy egymás után menjen és ne egyszerre.

ProGabe
ezt sajnos nem bírom értelmezni

broman191
Úgy tökéletes, leállítod a torrentet, kitörlöd a file-t, kihagyásra állítod a listában, recheck és start.

qtab986
Egy sorozatot töltök le. Egyben az egészet nem tudom ezért season-onként szedem le. Ha a már megnézett részt törölni akarom akkor a utorrentben a prioritást kihagyásra állítom és törlöm a könyvárból? Vagy másképp kell csinálni?

Lehet összefüggésben van azzal a módszerrel amiben elkérik az msn acc-odat és a hozzá tartozó jelszót, hogy mindenkinek küldhessenek meghívót az XY közösségi portálra. Te megadod azt onnantól kezdve minden haverod visszaír, hogy küldözgess folyton linkeket, mert unalmas 😊 Tehát ha lámák is vannak a listádon töröld Õket 😊 Bár ez nem segít, mert az Õ címlistáján rajta vagy. Nem tudom, hogy elég-e a jelszócsere, a biztos az az új acc.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

dehogynem... ha kibontod az iso-t akkor lesz belõle audio ts meg video ts könyvtár, ha ki akarnád írni... persze nem muszáj kibontani.., de kérdésem adott továbbra is

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!