torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
bocs 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
pm ment
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
amúgy minden torrent ingyenes 4 óráig, elég könnyû trágya nettel is arányt tartani
de nem akarom õket sztárolni 😊, csak gondoltam szólok, biztos van, akit érdekel 😊
ha vki nem ismerné, regeljen, egész jó kis oldal, nálam top 5-ben van
vezérlõpult windows tûzfal kivételek 3 port van nyitva az utorrentemnek!
akkor melllette a speciálís fülön speciális beállításoknál szintén 3 port nyitva tcp udp port!
az egyik torrentoldalon volt olyan beállítás hogy az xp 10!% sebesség visszaszerzése akkor valamilyen registri bejegyzés hozzáadása ez a másik beállítás amiket nem találok meg!
valaki segítcsen mert feltölteni az max 5 10 kb/s a 24 helyett és a letöltés is csak akkor szárnyal mikor 1000ren nyomják vissza!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Leírom mim van hátha valakinek voltak hasonló eszközei:
Windows 7 beta
Avira Premium Security Suite
1MB-es Invitel ADSL, modem: Comtrade CT-5071E
uTorrent 1.8.1
Ma egész nap hol zöld pipa volt, hol sárga felkiáltójel. Azonban port tesztnél mindig azt írta, hogy nincs nyitva. Levettem Avira tûzfalát High-ról Medium-ra, ki is kapcsoltam de semmi.
Na mindegy lehet akkor használom így.
deluge 1.1.0, port szépen forwardolva ahogyan azt kell, vannak is bejövõ kapcsolataim, delugeben is zöldet kap a portom, minden szép és jó, jön az adat is szépen lefelé
VISZONT, felfelé egy árva bit sem megy, uploaded 0,0 kb, upload speed 0,0 kb/s, pedig minden unlimitedre van rakva... mi lehet?
Bazinga!
És tûzfalba nyisd meg ezt a portot
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
.: mobilize.hu :.
steam, origin: ACE_hun
Régen léptem be, kirugtak.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
...vágod?
haverom digi netjével, ami 30/20-as, csak csordogált felfelé aszfaltra
LOL!
de ne kezdjük újra a témát. csak megjegyeztem, rámutatva, hogy mekkora fosszarhúgy a helyzet az említett oldalon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
lol, valszeg belemennek a szolgáltatók ekkora felhasználói bázis kiesésbe 😊
.: mobilize.hu :.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ebbõl mi igaz? http://index.hu/tech/blog/2009/01/07/a_torrentezoket_szivato_virus_bukkant_fel/
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
FlashGet tel szeretnék letölteni 2 torrentet egymás után. Ez hogy lehetséges?Mert ugye, ha befejezte az egyik torrentet, akkor nem kezdi el a következõt, hanem az elsõt tölti fel, és a másik meg nem indul el. Fontos, hogy egymás után menjen és ne egyszerre.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!