torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik ismerõsömmel beszélek nyugodtan MSN-en erre bemásol egy másik beszélgetést. Õ volt az egyik akivel beszéltem, a másik valami csóri aki felvette erre hivatkozva - "egyik haverom küldött egy txt-t amiben 2000 msn cim van, torrnetezõké es tied is koztuk volt"...aztán mi jön utána vajon..."az lenne a kérdésem fent e vagy -aszfalt ;-)- nevu oldalon, és ha igen tudnal e meghivot küldeni?"...ekkor jött el a tiltás, törlés ideje. Jó lenne tudni honnan vannak ilyen txt-k...
Gondoltam megosztom, kíváncsi vagyok lesz-e hasonló eset az itteniek közül valakinél...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egy dvd-bõl hogy lehet olyan kis csomagokat készíteni, amit szoktak, h az egyik kis csomagban benne lesz az egész film egy iso fájlba, és azt kibontva lesz az audio ts meg video ts könyvtár?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
steam, origin: ACE_hun
tudtok segíteni, hogy amikor torrenteket töltök le, akkor legtöbbször lejön egy *.sfv fájl is.
Hogy ez a fájl micsoda?mire szolgál?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hinnye nem jutott eszenbe xD
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
olyan lehetõség nincs hogy amikor éjjel lejön a cucc akkor az utorrent bezárja magát?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az én problemám megoldódott!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Valaki tudja, hogy az uTorrent-et hogyan kell beállítani úgy, hogy a gép indulásakor automatikusan induljon el?
A segítséget elõre is köszi!
Szóval ezt tudom csak nem találok sehol ilyen lehetõséget a pandában!
itt olvasgass: http://utorrent.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=6
Most raktam fel a panda antivirus+firewall 2008-at és nem tudom aktívba tenni az utorrentet! Amikor felraktam nem is akart mûködni de ezt sikerült megoldani!
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"You are fucking crazy people!\"
adsl 4 mbt és t com-os
lassan ott tartunk, hogy valaki ennyit ír be
"gondom van, segítsetek!" mi meg találjuk ki, mi a gondja 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
vagymégvagyhúszfélevariáció 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ma szedtem le egy f1 módot 400 mb azt rendesen leszedte 3 perc alatt