torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poppe
de mér elsõ? régen jobb volt, most inkább már utolsó...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

azon kivül hogy elsõ 5 secben ltáványosnak hat és nagy mire jó? nem sokra 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zaki
elsõn qrva jó ez a keresõfelhõ... 😄

igen a sérülés miatt, ne 4 gigát kelljen újra letölteni hanem 50mb-t

mert miért lenne így könnyebb letölteni? akár ftp-n, a mozgatást megértem valahol
de ez azért van mert ftp-n ha sérül a cucc könnyeb egy kis szeletet kijavítani? vagy egyáltalán miért?
Scene release szabály, elsõsorban FTPre készülnek a cuccok (könnyebb így letölteni, mozgatni). Vannak azért kis számban amik nincsek rarolva/darabolva mivel eleve torrentre készítik õket. Vagy csak éppen amatõrködik aki felrakta.😊

miért van az, hogy mindent feldarabolnak 600 kis rarra? 😊 egyszer hallottam már a magyarázatát de az rég volt, most érdekel is😄
Agy Halott
© vidu01 - LOL

koszi a valaszotokat, sejtettem!
autoszimulator
elég jó oldalakra jársz 😄D

két része van ennek: vannak a szemét üzemeltetõk, akik emeltdíjas sms-el engedik csak a regisztrációt. Általában ezeknek a szintje is szar [ki értig

van aki csak önszorgalomból csinálja, aztán késõbb esetleges "támogatók", reklámozók felkeresték õket, mer ugye sok ember jár ide, és csak a 40% blokkolja élbõl az adott oldal adserverét 😄

.: mobilize.hu :.

nesto
heló! az lenne a kérdésem, hogy a torrentoldalakat üzemeltetõknek miért éri meg az oldal fenntartása? kapnak belõle valami jövedelmet vagy egyáltalán van az élvezeten kívül bármi hasznuk belõle? csak mert egyik általam ismert oldalon sincs reklám, vagy bármi féle pénzkereseti lehetõség.
köszi (kihagytam az oldalveneket)

autoszimulator
nem érdekli õket.

nincs, rábasztál

Agy Halott
sziasztok.

volna egy olyan problemam, hogy mivel 3 honapja vok kulfoldon. eddig nem volt nethozzaferesem es a magrol bannoltak. konyvtarba jartam, de a cimuk bannolva volt belepni nem tudtam. irtak mailt, hogy vagy 0.3 arany alatt voltam vagy 8 hete nem leptem be. valaszoltam nekik, hogy 8 hete nem leptem be es vazoltam a reszleteket am kertem, hogy vegyek le a bant mert most hogy van netem rendszeresen hasznalnam. mindez 1 honapja tortent es azota semmit nem reagaltak.

van eselyem hogy a javamra dontsenek vagy foglalkoznak egyaltalan ilyennel? kozel 160 hetes regrol van szo es szeretnem visszakapni mert onhibamon kivul tortent mindez.
rooney8
Elvileg Fibernet is (ez kábelnet, nekem is ez van), mert UPC-tõl bérlik a vonalat... Vagy valami ilyesmit mondtak itt nemrég 😊 De én nem nagyon vettem észre, hogy lassan jönnének a cuccok 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bertino
jaja, nagyrészt ugy van, ahogy mondod.

adsl szolgáltatók közül tán volt itt link nemrégen, hogy a nordtelekom korlátoz, de nem csak p2p-t hanem tán mást is. (csak azt nem tudom, hogy saját hálózaton csak, vagy T vonalon is)

másról egyenlõre én sem tudok.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezt vágom, de 1.8.1-nél ezt nem vettem észre, ezért írtam, hogy ez az egyetlen észrevehetõ különbség.

Narxis
Kábelnet érdekelne mert arra fogok váltani, Invitel nem tud 1megás netnél nagyobbat adni nekem meg kéne minimum 4 mega és ha már úgyis van kábelTV-m... 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

autoszimulator
ADSL-re nincsenek ilyen korlátozó intézkedések, ha jól tudom, majd Bertino megerõsít 😊
Ha minden igaz, nagy szolgáltatók közül csak chello csinál ilyet /egyelõre/

Narxis
T-nél van?

xNoodlex
Azért van 0-20 kb/s, mert azt is le kell kommunikálni, hogy kapcsolatba lépsz-e "B"-vel (többi peer) vagy sem, illetve hogy milyen formában, melyik porton, stb. Természetesen a tracker ezt a forgalmat nem számolja.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

autoszimulator
nincs korlátozás invitelnél

Nekem nagyon bevált, megugrott a sebességem rendesen (upc-s vagyok). Az egyetlen "hátrány" amit észrevettem, hogy seedelésnél 0 - 20 kB/s sebességet mutat letöltésnek, de persze 0 kB töltõdik le, de akkor is mutatja.

Narxis
Ja nálam is. Csak érdekesség képpen kérdeztem, me ugye 1.9 még nem végleges de áradoznak róla sokan.

Nekem mindig maxxal jönnek a cuccok, invitel nem szól bele.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Narxis
Van értelme uTorrent 1.8.1 helyett az 1.9-et feltenni? Hallottam, hogy jobb sebességet lehet kapni a titkosítás miatt. De szerintem Invitel nem korlátozza a torrentet... csak a UPC. Vagy ki mit tud errõl a dologról?

autoszimulator
Az egy modemrouter, egy kis leírás található a portforwardingról itt.

xNoodlex
Nincs esetleg valakinek T-home tripla csomagja, mert akkor az írhatna pár szót, hogy hogy csinálta a passzív->aktívvá vállást. Eddig sima routeres nettel könnyen megcsináltam, de ennek a Speedport W 721V elosztónak nincs olyan beállítási lehetõsége, mint egy routernek...

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Mészy
Sziasztok!
Mitõl függ, hogy egy új torrentnél ki kapja a több sávszélességet a feltöltõtõl?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

broman191
Hallottam hasonlót SysOp ismerõstõl hogy majdnem letiltotta valami új n00b staff a "fél város" IP-jét valahol...<#hehe><#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

és akkor a NAT-olt címekkel mit cisnának mikor a fél város 1 IP-rõl jön? pf... látszik nagyon otthon vannak a hálózati architektúrákban

autoszimulator
engem visszaengedtek, mondjuk kb a hatodik k. anyázós levelemre válaszolva, és azóta azt a dolgot törölték is, beláttattam velük, hogy hülyeség 😄 Azért töröltek, mert egy ip-rõl két acc ment... vicces, mer egyik szobatársamé volt, másik meg enyém. jómondjuk pikantéria, hogy õ hívott meg, szóval tényleg gyanús volt, de mindkettõnek jó aránya volt, nemtudom mit szenvedtek. Aztán végül visszaengedtek...

Nem mintha életem értelme lenne az enmag, de azért ott volt már uploadom, ami az arányomat tartotta, nem akartam újra szenvedni...

broman191
A csalókkal (staff szerint...) a legtöbb helyen ezt csinálják, ne várd hogy válaszolnak, esetleg visszaengednek, és a haverokkal se üzenj mert nem lesz válasz...-.-

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
<#eljen>

N o N a m e
giga-n a tegnap este olvastam hogy ma karbantartás lesz
A com-os jó 😛 Bár az tök más oldal 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bertino
nem.

mi igen?tudsz segiteni?
autoszimulator
😄DD

broman191
Giga down (?) , tv.t down (már egy ideje, állítólag szolgáltatócsere)...-.-

bertino
igen.

filmre gondoltam,vagy nem tud valaki egy olyan torrent oldalt ahonnan le lehet tolteni az Ausztralia c.filmet
haho nem tudja valaki miert nem lehet letoltenni innen semmit
.be

Max7
aszfalt végzõdést pls valaki vágjon be! köszi!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Narxis
válaszoltam

az még nem büntetendõ ha csak kijelented h szeretnél kérni és az minden vágyad h kérhess, csak az ha kérsz is

Gomber
szeretnék kérni meghívót XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

poppe
pm

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;