torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
két része van ennek: vannak a szemét üzemeltetõk, akik emeltdíjas sms-el engedik csak a regisztrációt. Általában ezeknek a szintje is szar [ki értig
van aki csak önszorgalomból csinálja, aztán késõbb esetleges "támogatók", reklámozók felkeresték õket, mer ugye sok ember jár ide, és csak a 40% blokkolja élbõl az adott oldal adserverét 😄
.: mobilize.hu :.
köszi (kihagytam az oldalveneket)

volna egy olyan problemam, hogy mivel 3 honapja vok kulfoldon. eddig nem volt nethozzaferesem es a magrol bannoltak. konyvtarba jartam, de a cimuk bannolva volt belepni nem tudtam. irtak mailt, hogy vagy 0.3 arany alatt voltam vagy 8 hete nem leptem be. valaszoltam nekik, hogy 8 hete nem leptem be es vazoltam a reszleteket am kertem, hogy vegyek le a bant mert most hogy van netem rendszeresen hasznalnam. mindez 1 honapja tortent es azota semmit nem reagaltak.
van eselyem hogy a javamra dontsenek vagy foglalkoznak egyaltalan ilyennel? kozel 160 hetes regrol van szo es szeretnem visszakapni mert onhibamon kivul tortent mindez.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
adsl szolgáltatók közül tán volt itt link nemrégen, hogy a nordtelekom korlátoz, de nem csak p2p-t hanem tán mást is. (csak azt nem tudom, hogy saját hálózaton csak, vagy T vonalon is)
másról egyenlõre én sem tudok.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha minden igaz, nagy szolgáltatók közül csak chello csinál ilyet /egyelõre/
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Mitõl függ, hogy egy új torrentnél ki kapja a több sávszélességet a feltöltõtõl?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem mintha életem értelme lenne az enmag, de azért ott volt már uploadom, ami az arányomat tartotta, nem akartam újra szenvedni...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]