torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Azt nem tudom mennyire kellene növelni nálam minden alapon van és nincsenek sebesség gondjaim, mondjuk én máshonnan töltök.😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ám állítsd át a kapcsolatok számát magasabbra
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Feltöltöttem magra egy albumot, és valamiért csak 10-20 kb/s-el tudom seedelni (a maximum is 30kb/s volt, de nagyon ingadozó), pedig 100kb/s-el kéne tudnom feltölteni! UPC-s netem van és uTorrent 1.9 BETA-t használok..
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
és akkor semmi hangja nincs a gépnek mert lekapcsolja összes ventit, meg mindent kivéve a ramokat nem
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a gépet készenlét-be rakom, de az utorrent fusson tovább (értelemszerûen töltsön/seedeljen)?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
No server is available to handle this request.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"ERROR CODE: 106
MESSAGE: Server upgrades in progress! More capacity is coming. For now though, please try to start your torrent later" <#smile>#smile><#eljen>#eljen>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
másnak is?
az oldal is meg a klienssel is
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
(elsõn)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Valaki nem találkozott az alábbi filmekkel? DVD magyar hanggal, tölthetõ állapotban (van seeder)
- Mint a hurrikán
- 28 Nap
- Két hét múlva örökké
- Ütközések
priviben😉
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
hát, mostanában nekem csak aszfalt, meg mag létezik, hetente egyszer felmegyek minden más oldalra, hogy ki ne bannoljanak 😄
gondoltam rá, hogy törlöm magam minden más oldalról, de ha vmi miatt bannolnának a két nagy oldalról, akkor jó, ha van más alternatíva... 😛
Meg van olyan, ha nagyon keresek vmit, akkor egy kisoldalon találom meg.