torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem erre gondolsz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De a feltöltésem csak 0.5kb/s :S
Valaki erre?
A lényeg hogy ez csak egy Torrent oldalon van,hogy egyszereüen nem megy a seed, csimpánzoson...
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
nézz szét a beállításoknál, valahol, valami feltétel mellett, 0-ra van korlátozva a feltöltés ha a letöltés kész
én erre gondolok
Adott egy gép. Torrentezek rajta. Elkezdek valami letölteni.
Le is jött rendesen full sebességgel. Ezek után kezdõdik a seedelés. Illetve csak kezdõdne.
Nem történik semmi. Kiírja hogy most seedel de nem megy a feltöltés.A Seeds Peers résznél mindenhol 0 van, de zárójelben a szám bõven 100 fölött van mind2 helyen) Néha a Peers felmegy 4-5-re de 2 másodpercre rá ismét 0-ra ugrik vissza.
Más nem használja a netet, portforward beállíta,alul zöld pipa, utorren port ellenõrzésnél ok minden, sima net megy rendesen, ha másik torrentet indítok el az full speed-el jön le. Cfosspeed fenn van.(4.25.1431)
Mi lehet a gondom?
(plus még 1 bibi hogy cfoss néhanapján kiirja hogy pingek nem értek célba. Ez miért van?)
(Utorrent 1.8.1-et használok(
Akárhonnan szedek le torrentet, akár innen akár más privát oldalról vagy publikus oldalról, letöltés után nem meg a seed. Publikus oldalnál letöltés közben megy a feltölés is normál sebességgel, de amint végzett a down azután megáll seed-elés is. Privát trackereknél a letöltéskor alig alig megy feltöltés, letöltés full sebességgel, de miután kész nem kezdõdik el seedelés.
Ez vajon mitõl lehet?
Cfos meg kidobja hogy ping nem ért célba.
Katt buborékra bejön cfos segítség, hogy cmd-be írjam be hogy "tracert cfos.de"
elkezd dolgozni és kiírja hogy a Kérésre nem érkezett válasz a megadott idõn belül.
Cfos segítség azt írja hogy:
"If you are using a router, it must also be set to allow pings to pass through. Configure your router so that cFosSpeed can send outgoing pings (ICMP echo requests - type 8) and receive ping replies (ICMP echo reply - type 0) in addition to time-outs (or ICMP TTL/time exceeded - type 11). You may have to restart your router for these changes to take effect. "
ZIO WLB5254AIP/X11 routerem van, de sehol sem találok ilyen beállítási lehetõséget.
Illetva amit még felajánl cfos:
Last possibilty: Disable your firewall and try again. If this still doesn't help, deinstall your firewall and try again.
Kikapcsoltam, újraraktam, tracert megint nem mûködik.
(ESET Smart Security 3.0, xp tûzfal kikapcsolva)
És a cfos továbbra is kiabál hogy a ping nem ért célba. Az a gyanúm h emiatt nem megy a feltöltés sem.
Vkinek ötlet. Mert kezdek öngyilkos állapotba kerülni.
My streams: https://beam.pro/oriic
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi lett az xbox sky-al? Már napok óta nem jön be.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Basszus megkeresem a csákányt és szétverem az egészet a picsába.
Alapszintû felhasználó mást nem is tehet. Amatõrként nem is gondolok arra, hogy pl spamek millióit küldi a gépem a tudtom nélkül és a többi...
Egyébként minden rendben.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
We're sorry for the downtimes. You're probably getting tired of them but we hope this is the last one because the server was changed with a new one, which has more hamsters inside.
If you find any bugs, please let us know."
jupí, román torrentes
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A Google hadat üzen a torrentezõket szivató szolgáltatóknak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest-mlab.php
Speaking of TV trackers, popular site tv.torrents.ro is set to make a comeback soon after a prolonged downtime. They seem to have changed their web host and are in the process of making final adjustments to the site before bringing it back online. More updates in this regard can be found on tv.torrents.ro IRC channel irc://irc.torrents.ro/tvt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
olyat lehet csinálni utorrentbe h a keresésnél megadni h pl magon keressen vagy valami?
köszi😊
#23034: igen azt sejtettem, de 1-2 ingyenes is tuti van ami jobb féle.
#23035: 2.5 Mbit-es adsl lesz jövõhéttõl.
csak azért kérdeztem mert érdekelt volna hogy hova érdemes regelni, melyik az ahol jó a közösség stb.
ezekre a kérdésekre akkor hol kapok választ? 😛
az oké hogy reg után megtudom hogy érdemes volt-e vagy nem, de nem akarok 30-40 oldalra regelni.
"azonnali kizárás jár az alábbiakért:
...töttöröttö...
Az oldal reklámozása (értsétek meg, ez nem publikus oldal!)"
senkinek nem kell a baj
burkoltan lehet róluk beszélni, ez is elég általában mindenkinek
a meghívó kéregetés tiltását még megértem.
Am. én BitComet-rõl váltottam uTorrentre, tetszik a ltisztult kezelõfelüle és, hogy 1sec telepíteni, kevesebb erõforrást is igényel.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ajánlom figyelmetekbe!
.: mobilize.hu :.
Valami olyasmi a hibaüzenet, hogy file size changed
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ott kezdõdik, hogy nem kell semmiféle Bírósági határozat ahhoz, hogy megtudják az IP címhez rendelt felhasználót, csak egy megkeresés kell a rendõrhatóság részérõl, és már küldik is. Onnan meg már azért könnyen meg lehet tudni, hogy ki ült a gép elõtt...
A házkutatáshoz is csak egy határozat kell, amit a rendõrhatóság hoz.
A gép is a bûncselekmény elkövetésének eszköze, hiszen anélkül nem lehet elkövetni, tehát akár elvihetik az egészet. Ha szakértõvel mennek, akkor általában csak a vinyót viszik el, hálókártyának sincs sok köze a bizonyításhoz, esetleg akkor, ha MAC address alapján azonosítja a szolgáltató a hálózatban, mint pl. UPC.
Sza'l ne beszéljünk tudatlanul baromságokat.
Ennek ellenére kizártnak tartom, hogy csupán amiatt valaki ellen eljárás induljon, hogy seed-elt egy torrentet valamelyik oldalon. Erre azért elég nehéz tényszerû bizonyítékot találni. Sokkal inkább tartom valószínûnek azt, hogy a letöltött dolgokat jó pénzért adta tovább, én csak effélékrõl hallottam.
steam, origin: ACE_hun
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem, tényleg nem, de vicces, hogy annak a belátása, hogy nem indítunk eljárást, fél évig tart...