torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
egész jó ez a gigás megoldás

és lassan mindenhol bevezetnek hasonlót. a lényeg, hogy kontrollálni kell a dolgokat. kemény szabályozás kell és a kis sebességgel rendelkezõk támogatása. külföldön egyre jobban el fog terjedni az arány eltörlése. a gond az, hogy itt M.o-n ez nem állná meg a helyét, mert túl sok a tapló 😞 nem az számít, hogy gigákat töltsön fel az ember, hanem maradjon seedelni. ha csak 5k-val, akkor 5k-val. de erre itt nem képesek az emberek

bithun ez nincs meg (mármint a "kisemberek" támogatása) és sokan elpártolnak onnan. tudja ezt a vezetõség is, de - látszólag - telibesz*rják a dolgot :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lck
Szerintem is hülyeség hogy változtatnak a szabályokon.
Pl: ADSL mellett aszfaltról már nem is tudok letölteni, mert esélyem sincs a visszaosztásra. Innen meg ha letöltöttem tényleg hetekig osztogattam vissza annak ellenére hogy elvileg tök mindegy volt az arányom. Gondoltam hozzájárulok én is a 450% felett tartáshoz.
Most majd megint leshetem a free leech-eket.
ToCsEk
bemásolom akkor ha gond majd töri a házigazda:
a lényeg annyi hogy kb 2007 nyara óta ( nem tuti de erre emlékszem) ha a seed/leech arány 450% föltöt marad akkor ingyenes minden.. és ez tök zsír mert általában 550% fölött van mindig, sõt több is. Nah most jöna lényeg, ez az új hír van a fõoldalon:

A régi tagjaink jó része már nem nézi jó szemmel a folyamatos free torrentet. Rengeteg megkeresést kaptunk tõlük ez ügyben. Nem nézik jó szemmel a sok 1 bájtos letöltéssel rendelkezõ emberkét, mondván, hogy nekik nem kell megdolgozni az arányukért.
Nem igazán tudtuk, hogy melyik kezünket harapjuk meg. Van egyszer az általunk kijelentett 450 % és van a régi tagjaink óhaja.
Ezért a vezetõség az alábbi változtatást hozta.

Negyedéves periódusokra bontottuk a freetorrentet és az arányszámolást.

:thumbsup: Január --> free torrent
:thumbsup: Február --> free torrent
:thumbsdown: Március --> Számoljuk a letöltést
:thumbsdown: Április --> Számoljuk a letöltést
:thumbsdown: Május --> Számoljuk a letöltést
:thumbsup: Június --> free torrent + Meghívó küldési lehetõség :clap:
:thumbsup: Július --> free torrent
:thumbsup: Augusztus --> free torrent
:thumbsdown: Szeptember --> Számoljuk a letöltést
:thumbsdown: Október --> Számoljuk a letöltést
:thumbsdown: November --> Számoljuk a letöltést
:thumbsup: December --> free torrent + Meghívó küldési lehetõség :clap:

Ezzel egyidejûleg a minimum arány az oldalon 0.5
Fél év leteltével ez az arány változhat.
Így talán a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Met
Mi a lényeg? Ott nem vagyok bent

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hö?

ToCsEk
gigán most nézem a fõoldalt.. a hogy rohadjon meg a sok kis buzeráns... nem hogy örülne h ingyen tölthet bassza a csõre az arányt... ennyi erõvel azt is lehetne hogy szabad reg mert nincs bent a kis vérpistike a honlapon... igaz én is a 0bájtosokhoz tartozok 😄
Arány: 77,283,276,097.000 Feltöltött: 71.98 GB Letöltött: 1.00 B

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Flamer
terohatt:|

http://loal.atw.hu

Beast Machine
remélem, vmi kellemes kis trójai 😊

...vágod?

akyyy
küldtem, mindháromra, sõt, még arra is

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Beast Machine
a banner tud.

...vágod?

shrek82
köszönöm mindenkinek a segítséget, mostmár faszán megy minden! 😊

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

zaki
most már jó az oldal, tegnap nem töltõdött be... <#confused>

Narxis
:S nincs mit. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zaki
hát ez nekem nem jön be, azért neked is thx a helpet

zaki
köszi szépen, isten vagy, megy minden ezerrel (pedig fut kb 50 torrent közben 😛), jövök egy bambival <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
http://www.bpcity.hu/index.php/torrent-eset-smart-security-belassulas/

zaki
Ezt írd már le egy kicsit bõvebben plz, mert így nehéz lesz rákeresni... 😄
Nekem is nodom van... :c

ProGabe
a torrent sebessége jó, csak a http (tehát a böngészés) lassú?

ha igen, és emellett még nod-ot használsz, akkor keresd meg a megoldást itt a topikban, én írtam be (a lényeg, hogy a utorrentet a kivételek közé kell tenni, mert böngészõként ismeri fel és minden packetet ellenõriz, abból meg ugye mocskosul sok van torrent esetében=lassulás). persze nem feltétlenül kell nod-ot használni, lehet ilyen gond a többi vírusírtóval is

lck
ESS-t használsz ?
Mert akkor van rá megoldás.
The FlashBack
sziasztok.
nem szeretné megsérteni semmilyen szabályt, de ha már van a topik, nekem meg van egy kérdésem, gondoltam összehozom a kettõt.
szóval:
keresek olyan (fõleg külföldi) oldalt, ahol xxx tartalom van többségben. és hogy ne sértsünk meg senkit, szívesen várok választ PM-ben.
köszike

xNoodlex
Nekem 8 megás a netem, folyamatosan tölt 1 MB/s-el és semmit se lassul a net, de a régi kiszolgálóval nálam is volt ilyen. Kb. vagy torrent vagy netezés.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

zaki
nekem is belassul tõle... de ha csak pár torrent fut, akkor jó...

shrek82
sry elfelejtettem pár technikai adatot. xp sp3, dana NW5054-es router. ha valami még kellene, megírom!

shrek82
sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy mitõl lehet az, hogy amikor fut az utorrent, akkor iszonyatosan belassul a netem, pedig 20M/15M sávszélesség, és le és feltöltési sebesség is korlátozva van(le 2000K, fel 1100K). 1.9 betát használok, és digikábeles vagyok. Eddig nem volt ilyen gondom, simán tudtam netezni ha futott a prog. Most meg 3-4 perc(min.) mire betölt egy oldal, akkor is, ha nem is töltök le, csak simán fut a kliens. Ráadásul hiába van 2MB-re korlátozva a letöltési sebesség, max 1,2-1,3 -mal tölt. Nem hallottam még róla, hogy digikábel is korlátozná a sávszélességet...:S
Ha valakinek van ötlete, várom a segítõkész hozzászólásokat!

rooney8
Bithaveron is fönn van 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ProGabe
hírecske
többet nem segíthetek 😉

kissadamvikt
szasztok!

sorozatos torrent site-ot linkelne vki, mert nem ismerek egyet sem.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

bubu13
köszi

EEE 1899

LoDMaSt
Aszfalt, elsõ, függetlenen fennvan pölö.

@ Hellomarci

bubu13
Mért van az hogy a Valami Amerika 2 egyetlen oldalon sincs fennt? Ráadásul a "majom" oldalon még tiltva is van.

EEE 1899

Flamer
hát a trekker nem ment.. az oldal nekem bejött tegnap.
mostmár nemtudom mivel most nem huzok semmit.

Narxis
LOL

ProGabe
eztv.it
News

Front Page not loading or loading with difficult
If the site is slow you can thank the band of idiots that keep refreshing every 5 sec or using auto-refresh plug-ins.

SO TO THOSE STOP DOING IT. THERE IS NO POINT.

megy ez, csak a köcsög

Flamer
ahah hátez epicfail:|

Narxis
down

Flamer
eztv down?

91.191.138.8 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 10, fogadott = 0, elveszett = 10 (100% veszteség)

broman191
Ennyi...<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Jó ötlet az a blog, de én csak akkor nézek rá, ha napokig server error van.

ProGabe
ennyi idõ után sem bírtatok rájönni, hogy egyszerûen csak addig kell frissítgetni, amíg be nem jön? túlterhelt a szerver. igaz, a statban nem írja, de a blogon írták, hogy gebasz van, és nagyobb, mint elõször gondolták

DjDano
magos megint döglött...

Kontrakcio
hát, majd holnap ujra megpróbálom... nekem nem hozza be

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

broman191
Megy megint...haldoklik mindig. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kontrakcio
csatolás: kliensben aktiv a kapcsolat, ezért él, de betölteni az oldalt nem tom....

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
hali! maggal mi a gond? vagy csak nálam nem tölti be a trackert?

ProGabe
tracker-ek fület vizsgáld meg kicsit. ott írja, ha valami gond van a kapcsolattal az irányába

xNoodlex
Kapcsolatom aktív, a trackeren nem vagyok korlátozva semmilyen módon, a nettel nincs semmi baj, mégis mintha tiltva lennének a torrentek (piros az állapotjelzõjük), ami azért furcsa mert a feltöltések mennek, de most indítottam egy új letöltést és nagyon nem akar elindulni.
Ez miért lehet?
Kép róla:

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Met
Valaki a #23025-re?
Most egy 4 gigás iso-t szednék le, tegnap eljutottam 50%-ig, ma meg nem folytatja mert file size changed

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis
XD én má regeltem is.

Ott villog a banner közepén, hogy ne írj be tracker címet