torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és lassan mindenhol bevezetnek hasonlót. a lényeg, hogy kontrollálni kell a dolgokat. kemény szabályozás kell és a kis sebességgel rendelkezõk támogatása. külföldön egyre jobban el fog terjedni az arány eltörlése. a gond az, hogy itt M.o-n ez nem állná meg a helyét, mert túl sok a tapló 😞 nem az számít, hogy gigákat töltsön fel az ember, hanem maradjon seedelni. ha csak 5k-val, akkor 5k-val. de erre itt nem képesek az emberek
bithun ez nincs meg (mármint a "kisemberek" támogatása) és sokan elpártolnak onnan. tudja ezt a vezetõség is, de - látszólag - telibesz*rják a dolgot :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Pl: ADSL mellett aszfaltról már nem is tudok letölteni, mert esélyem sincs a visszaosztásra. Innen meg ha letöltöttem tényleg hetekig osztogattam vissza annak ellenére hogy elvileg tök mindegy volt az arányom. Gondoltam hozzájárulok én is a 450% felett tartáshoz.
Most majd megint leshetem a free leech-eket.
a lényeg annyi hogy kb 2007 nyara óta ( nem tuti de erre emlékszem) ha a seed/leech arány 450% föltöt marad akkor ingyenes minden.. és ez tök zsír mert általában 550% fölött van mindig, sõt több is. Nah most jöna lényeg, ez az új hír van a fõoldalon:
A régi tagjaink jó része már nem nézi jó szemmel a folyamatos free torrentet. Rengeteg megkeresést kaptunk tõlük ez ügyben. Nem nézik jó szemmel a sok 1 bájtos letöltéssel rendelkezõ emberkét, mondván, hogy nekik nem kell megdolgozni az arányukért.
Nem igazán tudtuk, hogy melyik kezünket harapjuk meg. Van egyszer az általunk kijelentett 450 % és van a régi tagjaink óhaja.
Ezért a vezetõség az alábbi változtatást hozta.
Negyedéves periódusokra bontottuk a freetorrentet és az arányszámolást.
:thumbsup: Január --> free torrent
:thumbsup: Február --> free torrent
:thumbsdown: Március --> Számoljuk a letöltést
:thumbsdown: Április --> Számoljuk a letöltést
:thumbsdown: Május --> Számoljuk a letöltést
:thumbsup: Június --> free torrent + Meghívó küldési lehetõség :clap:
:thumbsup: Július --> free torrent
:thumbsup: Augusztus --> free torrent
:thumbsdown: Szeptember --> Számoljuk a letöltést
:thumbsdown: Október --> Számoljuk a letöltést
:thumbsdown: November --> Számoljuk a letöltést
:thumbsup: December --> free torrent + Meghívó küldési lehetõség :clap:
Ezzel egyidejûleg a minimum arány az oldalon 0.5
Fél év leteltével ez az arány változhat.
Így talán a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Arány: 77,283,276,097.000 Feltöltött: 71.98 GB Letöltött: 1.00 B
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem is nodom van... :c
ha igen, és emellett még nod-ot használsz, akkor keresd meg a megoldást itt a topikban, én írtam be (a lényeg, hogy a utorrentet a kivételek közé kell tenni, mert böngészõként ismeri fel és minden packetet ellenõriz, abból meg ugye mocskosul sok van torrent esetében=lassulás). persze nem feltétlenül kell nod-ot használni, lehet ilyen gond a többi vírusírtóval is
nem szeretné megsérteni semmilyen szabályt, de ha már van a topik, nekem meg van egy kérdésem, gondoltam összehozom a kettõt.
szóval:
keresek olyan (fõleg külföldi) oldalt, ahol xxx tartalom van többségben. és hogy ne sértsünk meg senkit, szívesen várok választ PM-ben.
köszike
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Ha valakinek van ötlete, várom a segítõkész hozzászólásokat!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
többet nem segíthetek 😉
sorozatos torrent site-ot linkelne vki, mert nem ismerek egyet sem.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
EEE 1899
mostmár nemtudom mivel most nem huzok semmit.
http://loal.atw.hu
News
Front Page not loading or loading with difficult
If the site is slow you can thank the band of idiots that keep refreshing every 5 sec or using auto-refresh plug-ins.
SO TO THOSE STOP DOING IT. THERE IS NO POINT.
megy ez, csak a köcsög
91.191.138.8 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 10, fogadott = 0, elveszett = 10 (100% veszteség)
http://loal.atw.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Ez miért lehet?
Kép róla:
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Most egy 4 gigás iso-t szednék le, tegnap eljutottam 50%-ig, ma meg nem folytatja mert file size changed
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae