torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Köszönöm elõre is szíves türelmeteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Kezdõ vagyok a torrentezés terén és lenne egy olyan problémám, hogy a múlthéten kaptam egy " IP conflict" hibaüzenetet. Sikerult megoldani a problémát úgy, hogy kaptam egy új IP cimet. Az internetem megy is fa.án, de az Utorrentem azóta behalt.Egy letöltésem sem indul.Ja a hiba üzenet elött minden kafa volt.Esetleg valami tipp , hogy mi lehet a gond?
köszi elöre is
Sõt, anno bh-n elkezdtem jól leszidni a majmot, ott meg kaptam két hetes warnt rá😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
.: mobilize.hu :.
ha felhivom a figyelmüket valami hibára, akkor egybõl megy a BAN.
Úgyhogy tényleg már csak tölteni* járok oda. Pedig nemis oly rég mennyire akartam oda seedleni😮
*:nem mint leecher, seedelekis azé
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
õt nem banoljuk 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
(azért az vicces amikor a torrent hsz-ekben flame megy)
a gond ott van, hogy van pár (tényleg kevés) "kis hülye". tizenéves majmok, vagy legalábbis azon a szinten maradtak. nekem nem volt még velük összetûzésem, sõt. volt, hogy megdobtak meghívóval, amikor haverom sikeresen törölte a mailt. igaz, ez nagyon régen volt
mondjuk volt olyan, hogy nekiállt okoskodni DVD release ügyben valamelyik, biztos úgy gondolta, mivel õ ott mod jobban tudja. én meg már akkor DVD-t tömtem (aztán volt "pár" rls is, amiben vastagon benne voltam, Z-vel kezdõdik, van benne 1-es is 😉, amikor õ még az anyatejet szopta. de hát õ enmag mod, biztos igaza volt...
szóval azt, hogy nem igazán normális mindegyik, csak visszakézbõl tudom, de az pont elég. ennyit a "nagy" magyar scene-rõl (hiszen a 2-ik számú torrent oldal nagyot nyom a latban). pont olyan, mint minden más az országban
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(nem mindenki ncore user itt)
Annyit válaszoltam neki, hogy akkor leveszem, de akkor õ is 😄
Fákjúal!
Mellesleg az arc éppen érdekes dolgokat tölt:
Paris.Hilton.One.night.-
in.Paris.XXX.DVDR...
Big.Boob.Squealers.XXX.-
Dvdrip.Xvid-Brabu...
Gone.Milfin.2008.XXX.DV-
DRip.XviD-CiCXXX
Young Horny Models
<#idiota>#idiota>
kábé 4 napja nem tudok seedelni.
Azt írja ki azureus, hogy connection timeout vagy, hogy nincs elég slotod új letöltés inditásához de még akkor is ezt írja ki, hogyha csak 1 torrent van bekapcsolva. Router mögött vagyok de port jól bevan állitva. Tûzfal kikakpcsolva.
Elképzelhetõ, hogy elállitottam valamit. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet letörölni és ujra rakni azzureust. Mert ha ujrarakom akkor ugyanúgy a régi beállitások maradnak. Nem lehet valahogy megcsinálni, hogy teljesen új friss azureus legyen fent ami teljesen default beállitásu ?
elõre is köszi csá
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
én ált azt szoktam hogy ha kell valami, akkor megnézem a 3-4 szokásos oldalon, és onnan szedem ahol legelõnyösebb számomra (free, vagy sokan szedik várhatóan, stb...), aztán benyomom mindnehova ahol fentvan és megy ahova megy, ált ha tehetem (nem kell a slot másnak) akkor addig megy amig szedik valamennyire (ergo ha napok óta 0 leecher, akkor azért már kiveszem), igy igazábol nekem egy privát siteon sincs gondom az arányal, pedig nem megy 24/7 az utorrent, nagyon nem...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent