torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am ritka ronda lett, nekem az elõzõ design jobban tetszett.
...vágod?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(ez elõbb meg fog történni minthogy eltöröljék az arányokat)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kék képernyõ lefut és újra indul sajna... Tapasztalt már valaki ilyet, hasonlót? köszönöm
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
azt szeretném kérni hogy ott volt olyan leírás a fórumban az passzívból aktívba hogy: az xptõll elvett 10% visszaállítása meg valami reg fálj készítése stb az ilyen leírásokat nem tudja valaki nekem kimásolni és elküldeni???
létszi!
köszi!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Elérési útnak természetesen megadod az ottani helyét ha jól csináltad rövidebb-hosszabb hash check után elkezdi szídelni a holmit.
Ha otthoni cuccot raksz annál is megtudod csinálni a torcsit Maketorrentel.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vagy lehet h csak 4k, csak odaírta azt a 3 0-t ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hát persze, az ország lakosságának majd' a fele be van regelve és minden nap látogatja az oldalt 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

segítségeteket kérem,ugyanis már 2-3 hete nem seedel felfele a gépem...letöltéssel nincs baj,de seedelni egyszerûen nem seedel :SS eddig utorrentet használtam,most átáltam a legújabb BitComet-re,de semmi javulás...a netem UPC-s,5Mb-es,2 éve ezt használom,eddig nem tapasztaltam seed hiányt,pedig kb azóta torrentezek!!! Légyszíves segítsetek,köszi!!!!<#worship>#worship>
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Változtasd meg a hallgató portot.
Pont az volt a baja, hogy nem volt nyitva a port. Beraktam egy portot neki ami nyitva van, erre meg már nem is akar menni...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
egyszerûen azért, mert a sok idióta kifizet több ezret szerverre, csak hogy neki több terrányi upja legyen
nah, megint kezdem 😊
DHT-t meg kapcsold ki! az a kevés amit feltöltesz is kimegy a nagyvilágba
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Passzív vagy?
Esetleg nem "akarja" tõled senki tölteni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae