torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
amúgy meg elég lenne a jótékony illetõnek csak a .torrent filet átküldenie, miután leszedted, passkey-t vált azt szevasz
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Batman 1966-os sorozata. Kicsit gagyi de nekem tetszik. Adam West játsza Batman-t. Ha valaki látta akár torrenten akár boltban, szóljon..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
közben megtaláltam, jön is kemény 30 Kb/s-el
BTW csodálkoznék ha segítene bárki is ebben.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Nem akarom ellopni az accountját, tényleg csak ezt az egy filmet kéne megszereznem holnapig.
Vagy ha tudtok más forrást ahonnan megszerezhetném, írjátok meg plz!
elõre is köszi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Most engedélyeztem, nem jön be ez a csíkos design, meg csinálhatták volna jobban a hátteret....
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Megújult a majo......é és nem tudok belépni se új jelszót kérni. Aki bent van az oldalon megtenné, hogy kér egy helpesktõl egy e-mail címet?
Köszönöm!
torrentflux ot lehet használni mert nincs az ajánlott kliensek között!
találtam egy ilyen seedszervert amin ilyet használnak
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pedig régen nagyon jó volt, kerestem egy zenét, tuti fent volt, gyorsan is lejött. Most meg keresek egy zenét, semmit nem talál meg a keresõ, pedig fent van, mert láttam, esetleg dirkt olyanra kerestem amit az elõbb tettek fel.... pfff...
De remélem minnél hamarébb jön az uj desing máûködö keresõvelképekkel, nem bánom ha akkor is tele lesz reklámmal, de mûködõképes legeyn.
mellesleg ncoron miért nincs alapból nyitva a keresõ? ugyanannyi helyet foglal mintha zárva lenne<#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én várom az átalakitást, láttam rola képet, olyasmi mint régen volt, plusz valszeg választhaó skin.
hátha visszatér régi nevéhez és ujra tudok tüctüc zenét tölteni<#ravasz1>#ravasz1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Be lett újítva egy router,úgyhogy valószínû azzal lesz a gond,mert eddig ilyen problémám nem volt.
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a majmon
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!