torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem cs3 van meg de valami hd dvd-s. de mivel nincs hd dvdm, ezért dvd-re írtam ki a csomagold darabokat, kész kin ha ujra teszema gépet és fel akarom tenni és fel kell mert elég sok progit használok belõle, és azért nem az 1 dvd-s változatot használom, mert szükségem vannak a templatékra és egyéb dolgokra amik az 1 dvd-s nem tartalmazz😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Fortuna fortes adiuvat.
"a célszámítógép visszautasította a kapcsolatot"
Egyébként meg:
Az oldal Pénteken lesz elérhetõ ismételten. Megújulva, új erõforrásokra helyezve!
Adatvesztés nincs, aggodalomra semmi ok! Szíves elnézésed kérjük, és türelmed az indulásig!
Indulás után meglepetéssel szolgálunk mindenki részére!
Don't worry, beload!
de ha nem ez a baj, akkor passz 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A moobs miér nem mûködik?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Minél többet és több helyrõl kell az adatokat összeszednie, annál többet mozog...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Vagy cFosSpeed 4.0 feletti verziót fel kell telepíteni mind2 gépre és az is megoldja a problémát. De ez a progi csak win-re van.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
advanced > disk cache
itt kutakodjon aki ennyire szivén viseli a vinyos urbanlegendek sorsát 😊
ha valaki nagyon nem akarja "koptatni" a vinyot felülírja a default cache size-t amennyire jólesik és akkor memóriából fogja szendi az adatokat és nem vinyoról..., meg persze van még ezer+1 egyéb ezzel kapcsolatos beállítás is...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
beállítod, hogy a megosztás ideje X perc legyen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én általában 50 torrentet futtatok, de vannak, akik mondjuk 250-et és mégsem kell havonta lecserélniük a vinyójukat
persze vigyázni kell, mert a utorrent leblokkolja a vincsesztert és utána ki lehet dobni. biztos így van, a blikkben olvastam, õk meg a fókuszban hallották
ez kb. olyan kérdése volt, mint az, hogy rosszat tesz-e a kocsinak, ha városon kívül kihasználom, hogy nem 50 a limit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szóval senki nincs fenn az oldalon, nem tudtok segíteni?
steam, origin: ACE_hun
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
hát azt hittem itt sok az upc májszter de hát ha nem akkor nem 😄
nah mind1
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nos itt vagyok albérletben pesten az én szobábmba a router meg a modem, lakótársé a net õ fizeti meg minden. Nos a gond az hogy kb 2-3hetente net megszûnik mind2 gépen, kapcsolat van net nincs 😞 Aztán kb 5perc alatt beregeli a routert meg a modemet upcnél ( azt hiszem ezt csinálja) majd újra van net majd 2-3hét múlva megint meg kell ezt csinálni. Nos ez mitõl van? Esetleg ezt a problémát nem lehet megoldani? Nos? ötletek? Vol már mással is ilyen?
Jah a net sebessége 260kbs/130kbs
üdv.
Van fenn valaki a hdbits orgon?
Kéne egy kis segítség, ugyanis törölték az accountomat és hálás lennék ha valaki megkérdezné egy admintól, hogy mi történt...
Részletek privátban, ha valaki segítene...
Köszi!