torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

* Peter Sunde (brokep) 1 év börtön, $905,000 kártérítés
* Fredrik Neij (TiAMO) 1 év börtön, $905,000 kártérítés
* Gottfrid Svartholm (Anakata) 1 év börtön, $905,000 kártérítés
* Carl Lundström 1 év börtön, $905,000 kártérítés

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szentendre, Dunakanyar Holding Kft. pár évvel ezelõtt
most már fibernet van, nem tudom azóta mit változtattak, lehet semmit

akkor kb pár száz embernek volt ugyan az az IP-je egy idõben.

van ahol igen, de azért kis utánajárással lehet szûkíteni a kört, pl ha t-online adsl-e van valakinek ott nem lesz a fél városnak ugyanaz..., stb.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

autoszimulator
"De azért azt nem hiszem, hogy az ilyen 1 IP-s szolgáltatások lennének általánosságban a FIX IP-sek... "

pont fordítva gondoltam, akik 1 IP-sek, azok fix ip-sek.

modem restart meg teljesen net és szolgáltató függõ, hogy elég-e új ip-hez. De valóban, ADSL-ek többségénél restart, reset, újratárcsázás esetén már kapsz is újat.

.: mobilize.hu :.

A modem restart nem elég... nekem már vagy 1 hete ugyanaz az IP-m, pedig minden éjjel áramtalanítva van minden kütyü... De tudom hogy ADSL-nél pl. minden tárcsázásnál más IP-t ad... még modemet sem kell restartolni.
De azért azt nem hiszem, hogy az ilyen 1 IP-s szolgáltatások lennének általánosságban a FIX IP-sek...

steam, origin: ACE_hun

autoszimulator
éppen hogy fix ip-t nem bannolnak, mert ezek a rendszerek, amikrõl most beszélünk, ahol sok felhasználónak van egy IP-je, javarészt ezek fix ip-sek. És így egy egész háztömböt szívatni nem egészséges.
Dinamikus ip-t bannolni meg pl egy ADSL-es esetén addig tart, míg restartolja a modemet. Szóval IP ban hülyeség ilyen oldalakon.

Ez mondjuk elég gáz, hogy hívják ezt a szolgáltatót és hány elõfizetõje van? Melyik város ez?

ProGabe
"de egy Fix IP-t, gondolom innen is simán kibannolnak, ha kell."
dehogy bannolnak. kérdezd meg bármelyik modit ez ügyben.

írok konkrét példát: itt, a városomban van egy kis városi szolgáltató, kábeles. egy, azaz egy darab IP-t használ az ÖSSZES elõfizetõ. még DC-s idõkben volt, hogy haveromat bannolták, pedig nem is csinált semmit. mint kiderült IP-t bannoltak (DC sucks). tõle pár km-re valaki csinált egy baromságot, nem is ismeri, mégis szívott

mert te nem tudsz róla, attól még nagyon is létezik a dolog

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LoDMaSt
Telitalálat.

@ Hellomarci

zaki
razzia miatt lehet... mivel sms reges (is) volt az oldal

Jah, és azt elnézve hogy elbukott a legnagyobb, hamarosan követi a többi is, és megáll a torrent világ...

Danecay
Szóval ezek szerint a független oldal, nem csak nálam nem megy már napok óta.

Az IP bannolása megint más, pont a dinamikussága miatt, annál nem ér szartse... de egy Fix IP-t, gondolom innen is simán kibannolnak, ha kell...
Az 5 IP-t lehet használni az nem azt jelenti hogy 1 IP/5 user, hanem hogy 1 user/5 IP. Egész más, amikor egy júzer tölt (seedel) otthonról, melóhelyrõl, seed serverrõl, esetleg suliból, meg egész más amikor több user-t használ egy ember, egy IP-rõl... Azért tudjuk már megkülönböztetni ezeket...

Ez egy nagyobb kollégium? 😄

LoDMaSt
ment 😊

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
Nekem is légyszi. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

autoszimulator
na az teljesen korrekt megoldás, ott már nehéz érvelni félreértéssel.

engem anno magosról bannoltak azért, mert routeren voltunk lakótársammal, pont õ hívott meg, és sokat voltunk egy ip-rõl két külön accon. Szóval minden egybe vágott, ez tény, de aztán akkor elmagyarázgattam nekik, hogy ez így nem a legjobb megoldás, azóta nem nagyon bannolnak így, és enyémet is levették.

ProGabe
ne erõltesd, nincs igazad. itt az sg-n pont emiatt (na meg persze a dinamikus miatt) nincs ip-ban

igenis vannak egy ip-s szolgáltatók és ezt nem úgy kell nézni, hogy pár száz ember nem számít

amúgy már írtam, hogy aszfalton 5 ip után büntetnek. tehát egy accot 5 ip-rõl lehet használni egyidejûleg. ez sem véletlenül van így

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
mit he ?
attól, hogy te nem tudsz róla, nem jelenti azt, hogy nem létezik ilyen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

he?

bertino
légnet ?

Egyébként meg, ha az arányával nincs gondja az azonos IP-rõl "érkezõ" felhasználóknak, akkor szerintem nem is foglalkoznak vele, akkor gyanús, amikor valaki csak töltöget két acc-ról, de visszatölteni nem akaródzik neki...

Azt, ha két géprõl netezik valaki, általában azt jelenti, hogy a két géprõl egyszerre is belépnek néha, ha egy géprõl használsz két acc-ot, akkor meg általában mindig csak az egyikkel vagy belépve, ill. szépen végig lehet követni, hogy amikor egyikkel kilép, belép a másikba, és így tovább. Két gépnél nem valószínû, hogy ezek ennyire egybeesnek... és különben is mit kéne bizonyítani? 😄 Mit csinálsz, feljelented õket? 😄

Aszondják... egyébként ez már jogerõs ítélet lesz? Nincs fellebbezési lehetõség? Ha 11:00-kor kezdõdött a tárgyalás aligha fog 11:03-ra kiderülni, mi az ítélet, gondolom még meghallgatják a vádat, az ügyvédet, a vádlottakat, stb... sza'l ezt még nem kell készpénznek venni szerintem.

autoszimulator
igazából nincs semmi, amivel bizonyíthatóan kitudnák szûrni. Tegyük csak fel, hogy két lakótárs netezik egy, mondjuk UPC-s nettel, melyet routerrel osztanak meg. IP azonos, UPC-nél regelt MAC Address azonos, mögötte pedig mégis két különálló gép van. És ez csak egy nagyon alap példa, lehet még cifrázni, ahol egy egész háztömbben így van megosztva a net, de az sem ritka, hogy egy kisebb faluban a kábelnetet hasonló módszerrel osztják szét.
Keveredés nincs, mert a local hálózaton belül minden gépnek külön IP-je van, de amint kikerül a LANból a csomag, már minden gép csomagja egy központi IP alapján megy.
Jobb, ha ezzel nem is foglalkoznak, sose értettem, mi értelme van ennyire görcsölni ezen, hogy valakinek 4-5 accja is van akár. Élvezze.

LoDMaSt
Vesztett a kalózöböl aszondják 😞

@ Hellomarci

Na mondj egy nagyobbat

bertino
nem csak kisebb kollégiumok.

nyilván nem a fél világ van ellátva 1 IP-vel, de akadnak városok is, vagy városrészek, ahol egy szolgáltatónál így mûködik.

Csak a kisebb kollégiumok, és azok meg általában proxy-t használnak amivel szûrik a torrent forgalmat, de ez jelentéktelen része az Internet használóknak. Van rá mód hogy kiszûrjék a több acc-ot használókat...

ProGabe
úgy, hogy kisebb szolgáltatók megvesznek egy db vonalat. hogy kézzel foghatóbb példát mondjak egy ip-re: kollégiumok

Hogy lenne már fél városnak ugyanaz az IP-je? Ezt elmagyaráznád?

van ahol fél városnak ugyanaz az ip-je szal..
én inkább azt mondanám h soha se veszik észre

attól függ menyire bénázol, meg mennyire vagy figyelmetlen/idiota 😊
ha külön e-mailrõl regizel, és figyelsz rá hogy a két acc-ot mindig más ip-vel látogasd akkor kb soha 😊 persze errõl idõvel könyü elfeledkezni és akkor bukhat az ember 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

qtab986
Mennyi idõ alatt jönnek rá, ha valaki kétszer regisztrál egy oldalon?

ToCsEk
jaja én is szertem 😄
elsõ oldal ahová regeltem 😊 itt kezdtem pályafutásom 😄

Regisztráció 2006-12-10 11:58:29 (122 hete)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Narxis
Thx, már bent is vagyok, zsír oldal.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NeverwinterKING
vissza szoktam olvasni. csak most sok volt és nem volt kedvem mindet.
azért kösz.

\"You are fucking crazy people!\"

LoDMaSt
PM 😊

@ Hellomarci

Narxis
Nem vagyok otthonos az itthoni torrentnevekben, spoilerben vagy priviben adsz címet?😊

LoDMaSt
elsõn 55000 ig.

@ Hellomarci

Narxis
Mert csak ott vagyok regisztrálva. 😞 Vagy van valami jó helyen freereg?

Met
Nem szoktál visszaolvasni pár hszt mielõtt beírsz egy topicba? Mi a téma vagy valam.
Itt konkrétan hetet kellett volna...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

NeverwinterKING
indíp-pel mi van?
még az oldal se jelenik meg :S

\"You are fucking crazy people!\"

Met
A pénzhajhászásuk miatt...

LoDMaSt
menj elsõre, mért pont az kell? 😊

@ Hellomarci

Narxis
Nemá 😄

LoDMaSt
Mé, nemvolt olyan szar 😄 Aszt visznek engem is a végén..

@ Hellomarci

Met
remélem lefoglalták<#eplus2>

LoDMaSt
Nemjó, asván sem mondanak semmit, elvitték a szervert <#idiota>

@ Hellomarci

Narxis
Független már napok óta nem jön be nálam. Másnál se?