torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Fredrik Neij (TiAMO) 1 év börtön, $905,000 kártérítés
* Gottfrid Svartholm (Anakata) 1 év börtön, $905,000 kártérítés
* Carl Lundström 1 év börtön, $905,000 kártérítés
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
most már fibernet van, nem tudom azóta mit változtattak, lehet semmit
akkor kb pár száz embernek volt ugyan az az IP-je egy idõben.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pont fordítva gondoltam, akik 1 IP-sek, azok fix ip-sek.
modem restart meg teljesen net és szolgáltató függõ, hogy elég-e új ip-hez. De valóban, ADSL-ek többségénél restart, reset, újratárcsázás esetén már kapsz is újat.
.: mobilize.hu :.
De azért azt nem hiszem, hogy az ilyen 1 IP-s szolgáltatások lennének általánosságban a FIX IP-sek...
steam, origin: ACE_hun
Dinamikus ip-t bannolni meg pl egy ADSL-es esetén addig tart, míg restartolja a modemet. Szóval IP ban hülyeség ilyen oldalakon.
dehogy bannolnak. kérdezd meg bármelyik modit ez ügyben.
írok konkrét példát: itt, a városomban van egy kis városi szolgáltató, kábeles. egy, azaz egy darab IP-t használ az ÖSSZES elõfizetõ. még DC-s idõkben volt, hogy haveromat bannolták, pedig nem is csinált semmit. mint kiderült IP-t bannoltak (DC sucks). tõle pár km-re valaki csinált egy baromságot, nem is ismeri, mégis szívott
mert te nem tudsz róla, attól még nagyon is létezik a dolog
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az 5 IP-t lehet használni az nem azt jelenti hogy 1 IP/5 user, hanem hogy 1 user/5 IP. Egész más, amikor egy júzer tölt (seedel) otthonról, melóhelyrõl, seed serverrõl, esetleg suliból, meg egész más amikor több user-t használ egy ember, egy IP-rõl... Azért tudjuk már megkülönböztetni ezeket...
engem anno magosról bannoltak azért, mert routeren voltunk lakótársammal, pont õ hívott meg, és sokat voltunk egy ip-rõl két külön accon. Szóval minden egybe vágott, ez tény, de aztán akkor elmagyarázgattam nekik, hogy ez így nem a legjobb megoldás, azóta nem nagyon bannolnak így, és enyémet is levették.
igenis vannak egy ip-s szolgáltatók és ezt nem úgy kell nézni, hogy pár száz ember nem számít
amúgy már írtam, hogy aszfalton 5 ip után büntetnek. tehát egy accot 5 ip-rõl lehet használni egyidejûleg. ez sem véletlenül van így
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
attól, hogy te nem tudsz róla, nem jelenti azt, hogy nem létezik ilyen.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Keveredés nincs, mert a local hálózaton belül minden gépnek külön IP-je van, de amint kikerül a LANból a csomag, már minden gép csomagja egy központi IP alapján megy.
Jobb, ha ezzel nem is foglalkoznak, sose értettem, mi értelme van ennyire görcsölni ezen, hogy valakinek 4-5 accja is van akár. Élvezze.
nyilván nem a fél világ van ellátva 1 IP-vel, de akadnak városok is, vagy városrészek, ahol egy szolgáltatónál így mûködik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én inkább azt mondanám h soha se veszik észre
ha külön e-mailrõl regizel, és figyelsz rá hogy a két acc-ot mindig más ip-vel látogasd akkor kb soha 😊 persze errõl idõvel könyü elfeledkezni és akkor bukhat az ember 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
elsõ oldal ahová regeltem 😊 itt kezdtem pályafutásom 😄
Regisztráció 2006-12-10 11:58:29 (122 hete)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azért kösz.
\"You are fucking crazy people!\"
Itt konkrétan hetet kellett volna...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae