torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
de freeleecht szülinapkor és nagyobb ünnepekkor beiktatják pár napig 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
steam, origin: ACE_hun
De csak egy kicsit kellett volna lejjebb olvasnod.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
MY PC: ASUS P5K C2D E7400 2.80GHz 2x1GB SAMSUNG RAM ATI RADEON HD 2600XT 256MB
Jóllehet feltöltés realizálódik hisz látom a feltöltési sebességet de az oldal nem számolja.
A többi feltöltésem (más oldalak) jól mûködnek, zöld nyíl az ikon.
Köszi a segítséget.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
aszfalton meg azt se tudom már h mit kezdjek a sok csillagommal 😄
de én is így csinálom, ingyencucc le, aztán mehet a seed mindkét oldalon 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Next PC upgrade: 2022
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha csak 1-en van fent bármikor bezárhatják azt bukta van.
Én több oldalon is fent vagyok a biztonság kedvvért.
Szerencsére van egy nagyon jó oldal ahol elég sok új cucc free na azt onnan leszedem azt töltöm fel a másik oldalra 😄
de aki már fennvan aszfalton az mér legyen benn kétszer de viszont sötéten nem és akkor tehát ez a lehetõség úgy se nagyon értelmes
de ha mégis mer épp már 0.1 alatt van aszfalton az aránya és akar egy backup acc-ot akkor mivan
olvassátok már el és értelmezzétek...!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Próbáld ki ezt a programot.. eddig nekem is ilyen gondom volt mint neked, de ez bevált. Tök jól lehet netezni vele, a böngészõ net-szüksége szerint korlátozza a torrent-letöltés sebességét. remélem tudtam segíteni.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Digi-s internetem van. Eddig semmi baj nem volt vele, de 3 napja nem tudok egyszerre letölteni és netezni...
Ha megy a torrent kliens (bármilyen verzió, bármelyik program), akkor a böngészés szinte lehetetlenné válik. A Google például 6-8 perc alatt töltödik be. Az msn idõtúllépésel kilép, A levelezõprogram (Thunderbird) szintén nem talál kiszolgálót. Pedig a le/feltöltés nem fogja le a teljes sávszélességet.
Amint bezárom a torrent klienset, azonnal minden müködik rendesen. Legszívesebben a utorrentet használnám.
Várom a segítségeket!
Köszönöm
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent