torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
torrent tracker +site:.fr
😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Én keresek francia és svéd torrentoldalakat. Nem nemzetköziekre gondolok.
Ha valaki tud címet vagy ötletet adni köszi!
IMPORTANT NEWS!
Sorry fellow SceneHD users but we will close down the tracker (download/upload) on 28th April. Due to emails from the Swedish Anti-Piracy Bureau. We don't want to risk getting sued.
Forum and IRC will works as usual.
If you got any question you can send a staff pm or contact us on IRC.
Discussion here.
This is only temporary, we are looking on some other options.
fuckshit. sebaj, majd fórumozni meg irc-zni benézek néha 😞
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
lehet fordított sorrendben kellett volna, elõbb mail aztán csere...
I will use google before asking stupid questions.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
steam, origin: ACE_hun
Azért jó, hogy írták, hogy azt használjuk de azt is írhatták volna, hogy meg fog szûnni...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Köszi.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
kapcsold ki
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Be legyen kapcsolva?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szóval nem, a csoda nagy torrent oldalak sem szívjóságból csinálják 😊
steam, origin: ACE_hun
nincs hozzá magyar nyelvezet már szedtem le a honlpjukról
de nem tudom beállítani
Kicsit kockázatos hobby 😊 (Ha elkapnak... 😄)
mellesleg azért példának okáért magon tuti nem nulla haszonnal fut a biznisz, majmosról nem is beszélve, ahol több a villogó flash reklám mint az értelmes tartalom 😄
.: mobilize.hu :.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bocs a láma kérdésért, még annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, gugliban nem igazán tudtam hogy keressek rá... 😞
Szóval van egy ftp- tárhelyem, amin 100megabites net van. Sajnos aaz oprendszerhez nem férek hozzá. Valahogy nem lehet megoldani, hogy errõl a tárhelyrõl seedelni tudjak? Esetleg valamilyen portable oprendszert felnyomni rá?
Még1x bocs, ha hülyeséget kérdeztem... Érdekel, hogy meg lehet e oldani valahogy.
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Rihi87
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ