torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qtab986
Mondjuk ezt látom egyik torrentnél a Peer alatt: 3(4)
Nem megy a feltöltés, de én szeretném, ha úgy menne nekik amit megosztok, ahogy a csövön kifér.

qtab986
Ha valamit nagyom fel akarok tölteni akkor csak annyit tehetek, hogy rákattintok és a Sávszélesség-kiosztásnál Magasra állítom? Feltöltési korlátom nincs.

Hát figy, egy olyan router, amit említettél, gigabit lan-al meg N-es WLAN-al kb. 25-30ezer Ft, plusz akkor ez nem is tud még neked letölteni, tehát kell olyan 15ezer körül venni egy NAS-t is hozzá, ami valószínû szintén nem fogja tudni a Gigabit LAN-t. Bár véleményem szerint tök fölös a gigabit LAN... Egy 4 portos switch olyan 4ezer Ft körüli összeg.

steam, origin: ACE_hun

Igen utánna néztem. Bár a FON csak egy LAN-t tud használni, tehát kell egy switch is, meg a jelerõsítõ antenna is. Ezért nem érdemesebb egy olyan routert venni amit a Fon elfogad, 4db gigabites LAN-t tud és N-es 300mbites WLAN-t? Ehhez nem kellene külön switch. Árban meg nem tudom, hogy van-e különbség abban ha a router tudja a Download Manager-t és csak egy sima mobile rack-et kötsz rá, vagy nem tudja a router a Download Manager-t és egy NAS-t kötsz rá. Mindezen verzióknál meg nem tudom, hogy a Fon-t érdemes-e belevenni a partiba.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nyilván

Narxis
<#ijedt>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

autoszimulator
igen, és állítólag most a usereket szedik ki a DB-bõl, és keresik fel õket otthonaikban.

.: mobilize.hu :.

Met
istenem, olvass már vissza....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ffxi
Jogvédõk keze van benne? :@

Fákjúal!

qtab986
Egen, nálunk ilyen a tájszólás.

N o N a m e
Miért van az hogy mostanában ha 500 kB/s - 1Mb/s-al töltök le, akkor a CPU-t 80-100 százalékban használja az utorrent?
zaki
nem is fog, mivel lekapcsolták a függetlennel együtt (+ szpirit+bitzene)

ffxi
bit szerelemmel tud vki vmit? Nem jön be az oldal :S

Fákjúal!

Met
<#wilting>
Ugye szándékosan írtad úgy a pendrive-ot?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

EZ amit én linkeltem, egyben router is, és van egy USB csatlakozója, amire Pendrive-ot, vagy akár USB-s mobile Rack-et is tudsz kapcsolni, így NAS-ként üzemel. Ha egyéb NAS-t veszel, azt általában a router egyik LAN portjára kapcsolod, és azon keresztül éred el, kap az eszköz saját IP-t, stb. Ez a Fonera 2.0 azért jó, mert nyílt a forráskódja, és bárki bármikor csinálhat hozzá különbözõ szoftvereket, amik még millió más dologra használhatóvá tehetik.

poppe
megkeresed a torrentet a t.oldalon, nyomsz egy letöltést, megadod helynek azt, ahol van a vinyódon a cucc, és nem letölteni fogja, hanem leellenõrzi, h stimmel-e, aztán seedeli

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

qtab986
Tegyük fel, hogy valamilyen úton módon megkapok egy filmet és a torrent fájlt, ami hozzá tartozik, (mondjuk valakinek a pendrájvján van és odaadja) de nem úgy, hogy letöltöm. Hogyan kell beletenni az utorrentbe? Hogy mintha csak letöltöttem volna az utorrenttel ott legyen a gépemen, a merevlemezen.

Ez esetben elnézést kérek.
Nem igazán vagyok tisztában a dolog mûszaki hátterével.
Akkor most a routernek és a NAS-nak együtt kell tudniuk kezelni a torrent letöltéseket/feltöltéseket, vagy elég az egyiknek? (vagy a routernek vagy a NAS-nak)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

autoszimulator
terelni kell a szót a valódi problémák ellen. valóban ez lehet a legégetõbb gond a válság közepén...

Narxis
Nagyon felvették a harcot a fájlcserélõk ellen.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Blekk Síp
Köszi!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Narxis
😄

Ha jobban megnézed az én link-em egy megoldás a problémádra, de igazad van többet nem segítek neked.

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mi az a NAS?

ACE és leipsig szétszpemmelte a kérdésemet, de ez ettõl még nem oldódott meg.
Valaki?

Privát ment.

Blekk Síp
Az elsõ címét elküldené vki? Nekem a régi van meg. :/

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

rooney8
<#zavart2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Narxis
Hát de lehet feltámad mint Fõnix madár a hamvaiból 😄

zaki
mind1, már úgysem létezik ilyen oldal 😄

Narxis
Jaj, basszus, csillagozd ki a nevét Met, ha gond..

Narxis
Én, mint az independence.hu domain tulajdonosa nyomatékosan kijelentem, hogy elhatárolódok az independence torrent oldaltól.
A napokban világot látott e-mail, melyet az independence torrent oldal felhasználói kaptak véletlenül/vagy szándékosan az én
domain nevem felhasználásával küldtek ki TÉVES! A levél tartalmát nem vonom kétségbe, de a feladó, nem én se nem a szerver használói
közül került ki. A levél feladója az independence @ independence (pont) hu volt.
Akik szakmailag nincsenek a toppon szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy IGEN, LEHETSÉGES úgy levelet küldeni, hogy a feladóhoz fiktív e-mail címeket írunk. Így történt ez most is.

WTF?

autoszimulator
tekintve a fórum "fejlõdését", nem lesz.

rooney8
Ti is kaptatok levelet függetlentõl? 😄 Regeltetek?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Globális scriptre gondoltam mert sokszor még a hírtopicokat is szétbasszák ezekkel a szarokkal.

http://goo.gl/gd6Zi5

autoszimulator
saját topicjába bárki betud rakni egy ilyet, nem nehéz összehozni. akár még szavak listáját is lehet bõvíteni kívülrõl

[HUN]FaTaL
Kéne egy script az SGre ami blokkolja azon HSZ-eket amiben szerepel a "maffiozo.hu"

[HUN]FaTaL
Epic fail. Takarodjatok már ezekkel a köcsög spam szarokkal.

rooney8
És itt is bazmeg<#falbav> Amúgy meg fail<#falbav>

Esetleg ezt: link

Milyen NAS-t ajánlatok seed-elésre routeren keresztül? Elég árérzékeny vagyok, de érdekelne a legjobb ár/érték arányú megoldás.

ja
de akkor beállítasz más portot

Adi
Ok.. erre is rájöttem.. köszönöm a segítséget.
Viszont tényleg van olyan, h szolgáltató letilthatja a port-ot!?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Köszönöm a választ és hogy nem azt írtad, h olvassak vissza!😄
Amúgy érdekelne, h globálisnál nálatok mi van beállítva..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

rooney8

Adi
Sziasztok!
Utorrentet 1.8.2 használok.
Gondom a következõ lenne, amint elindítok egy letöltést a netezni nem tudok. Vagy ha igen akkor is nagyon-nagyon lassan.
Elsõnek még a letöltés se indult el aztán olvastam olyat, h a szolgáltató letilthat egy port -ot ezért nyitottam egy újat. Elõtte amúgy semmi gond nem volt a Utorrentel.
Szerintetek, h tudnám megoldani a problémát. Elsõnek is amit letöltök ott korlátoztam a fel és a letöltési arányt. Letöltésnél 400-ra tettem fel meg ahogy kedvem van .. mondjuk fukar vagyok és 2 -re teszem, mert nem számít a feltöltési arány..
Beállítások->sávszélesség résznél mik az ideális beállítások?!
A globális fel és le 0 van azaz korlátlan.
A kapcsolatok maximális számát 750-rõl levettem 30-ra
A kapcsolódott letöltõk száma törrentenként 100-on van
A feltöltések száma torrentenként 8-on

Marci0115
thx