torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem megy a feltöltés, de én szeretném, ha úgy menne nekik amit megosztok, ahogy a csövön kifér.
steam, origin: ACE_hun
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
.: mobilize.hu :.
Ugye szándékosan írtad úgy a pendrive-ot?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nem igazán vagyok tisztában a dolog mûszaki hátterével.
Akkor most a routernek és a NAS-nak együtt kell tudniuk kezelni a torrent letöltéseket/feltöltéseket, vagy elég az egyiknek? (vagy a routernek vagy a NAS-nak)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Valaki?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A napokban világot látott e-mail, melyet az independence torrent oldal felhasználói kaptak véletlenül/vagy szándékosan az én
domain nevem felhasználásával küldtek ki TÉVES! A levél tartalmát nem vonom kétségbe, de a feladó, nem én se nem a szerver használói
közül került ki. A levél feladója az independence @ independence (pont) hu volt.
Akik szakmailag nincsenek a toppon szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy IGEN, LEHETSÉGES úgy levelet küldeni, hogy a feladóhoz fiktív e-mail címeket írunk. Így történt ez most is.
WTF?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
de akkor beállítasz más portot
Viszont tényleg van olyan, h szolgáltató letilthatja a port-ot!?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Amúgy érdekelne, h globálisnál nálatok mi van beállítva..
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Utorrentet 1.8.2 használok.
Gondom a következõ lenne, amint elindítok egy letöltést a netezni nem tudok. Vagy ha igen akkor is nagyon-nagyon lassan.
Elsõnek még a letöltés se indult el aztán olvastam olyat, h a szolgáltató letilthat egy port -ot ezért nyitottam egy újat. Elõtte amúgy semmi gond nem volt a Utorrentel.
Szerintetek, h tudnám megoldani a problémát. Elsõnek is amit letöltök ott korlátoztam a fel és a letöltési arányt. Letöltésnél 400-ra tettem fel meg ahogy kedvem van .. mondjuk fukar vagyok és 2 -re teszem, mert nem számít a feltöltési arány..
Beállítások->sávszélesség résznél mik az ideális beállítások?!
A globális fel és le 0 van azaz korlátlan.
A kapcsolatok maximális számát 750-rõl levettem 30-ra
A kapcsolódott letöltõk száma törrentenként 100-on van
A feltöltések száma torrentenként 8-on