torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
DFTBA ಠ_ಠ
Eset Smart Security-t használok és letöltés közben baromira lelassul a net.Nem olyan régen volt itt egy hsz,hogy nod32 esetén mit kell csinálni.
Na most ennél a fajtánál nem úgy van,hanem portokat kell megadni.Én oda beírtam,amit az utorrent is használ,de nem javult a helyzet.Vkinek vmi ötlet még?
.: mobilize.hu :.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
oldallal? Már megint nem tölti be.. újra domain változás volt?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Next PC upgrade: 2022
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Mert qtorrenten megvan adva egy fix port amit át is engedtem a windows tûzfalon de a torrenben ugyanúgy piros hogy nem jó a port és kutya sem csatlakozik hozzám😞
Next PC upgrade: 2022
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Egy ilyen vinyót gond nélkül lekezel usb-rõl mindenféle telepítgetés nélkül egy win?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://goo.gl/gd6Zi5
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
.: mobilize.hu :.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
használj deluge-t.
Miyeln klienst használsz?
Szerintem a renceorgazda letiltott téged.
Kollégiumban lakom, korábban 1-2 oldal kivételével nem ment semmilyen torrent, de most semmi se megy.
Kimenõ protokol titkosítás "erõltetve"-re van állítva,
Logger fülön ezt írja: IPv6 is installed, Got Teredo Address: 2001:0:d5c7:a2d6:2c28:2790:3f57:ffe7
Minden segítséget elõre is köszönök!