torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Nekem még mindig nem :@ Már szétb*sz az ideg :@ 😄
Akkor legalább valaki írjon már egy mail címet, hogy tudjak reklamálni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Narxxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Sikerült,elküldték végre mailba a jelszót.
autoszimulator
én se találom, viszont csimpánz szinten vagyok az oldalon, minõ dicsõség

.: mobilize.hu :.

rooney8
Én se találom 😄 Csináljon már valaki róla egy print screent 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Köszönöm de akárhogy nézem ott nincs olyan menü.
Narxxis

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Sziasztok.A majmosoknak lehet valahogyan levelet írni?tud valaki valamit errõl? Egyszerûen nem tudok belépni.Valakinek volt hasonló problémája?
DjDano
Beload meghalt?

ProGabe
csináljunk mi egy torrent oldalt. 'ezsgétorrent' névvel. támogatás, pénzért feltöltés, ocsmány, kezelhetetlen dizájn, 0 tartalom, de mindenki admin lesz, aki csak regel...persze azt is pénzért. na?

amúgy tényleg vicc, hogy az az egy-két normális kicsi nem tud egyesülni. sokkal jobban járnának. igazság szerint az sem lenne jó, ha lenne mondjuk 2-3 rohadt nagy oldal, egyenként 250e-s létszámmal, de ez a mostani - másik véglet - is szar, mert elkerülhetetlen a sok p2p shit. bár a nemrégiben bevezetett újítások tényleg sokat adtak a színvonalhoz. persze volt honnan fejlõdni, de még van is, sõt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Igen sajnos túl sok oldal van már. Pont ennek a lépésüknek a hatására kezdtem szelektálni az anyagaimat, hogy mit hova tolok, mert már nem gyõzöm sávszéllel.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

autoszimulator
de mivel jelenleg a tartalom is nulla, legalább a küllemre adnának, alapból n+1 darab torrentoldal van már, de tipikus, hogy józsibácsi is csinál inkább egyet - bár sok köze nincs a témához -, minthogy beregeljen valahova, és használja azt. szimplán mert ott nincs a neve után, hogy admin.

A külsõségek engem a legkissebb mértékben sem érdekelnek. A tartalom annál inkább. Idõvel biztos lesz jobb, de ha van kedved írj Nekik, hogy Te tudsz jobbat.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

autoszimulator
úristen, nem hiszem el hogy az új oldal készítõje nem látja hogy az a fejléc mennyire OKÁDÉK

http://asva.info/boncasztal-vol-14-paros-izzadas-2009-05-30.html

Pedig szerintem a lelkiismeretes seed-elésemmel az elsõk közt jártam. Az ingyenesség megnyugtató volt számomra, fõleg olyankor amikor egy egész sorozatot szedtem le. Majd egy terám nyugszik ott T-yúkszarnettel.

rooney8
Üdv!

Megírná valaki (pm-be) a majmos oldalnak az e-mail címét? Vagy valami mail címet, ahova lehet írni nekik...

viszont a fejlécben a felirat /vagy a fontja/ az kurva gáz
akyyy
Nekem is tetszik, végre hasonlít a régire.
az ikonok kicit fapadosak, de legalább elkülönülnke egymástól és az a lényeg.

kicsit még lassúcska, meg forrni kell egy kicsit, de milliószor jobb, mint eddig volt.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

[HUN]FaTaL
Sikerült, köszönöm.

Megjegyzés: Szerintem sokkal jobb az új majom, azt hittem még az elõzõ designra gondoltok mikor írjátok.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Hm, nem gondoltam volna hogy engedi újra beregisztrálni. Köszönöm a tippet. Remélem a monkey levél is meg fog jönni. 😄 Bár nem nagyon használom az oldalt, de azért jó, ha van.

[HUN]FaTaL
Azóta van gmailem is csak elfelejtettem átállítani. :/

regisztráld be újra a címet citromailon, ha még más nem tette meg helyetted
ezért is utálom az ilyen gagyi gány mail szolgáltatásokat
yahoo mail, gmail, hotmail stb... azok a jók

[HUN]FaTaL
Hm, majomra olyan mail cím volt beregisztrálva ami nem él már, mert nem látogattam egy jódarabig (citromail). Ilyenkor mi van, buktam az accom?

rooney8
Lehet hogy én vok a nagyon hülye, de nem találom<#fejvakaras><#falbav>

lck
Van ott alatta egy menüpont hogy ha nem jön meg az emlékeztetõ.
Ott be tudsz lépni.
rooney8
majmon nektek se akarja elküldeni a jelszóemlékeztetõt? :S így meg nem tudok belépni...

poppe
tudom, értem én 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

[HUN]FaTaL
Használj utorrentet.

[HUN]FaTaL
Frissíts utorrentet vagy válts klienst mert az 1.8.10 verzió nem engedélyezett.

Nem tudjátok mitõl van az hogy a trackerre nagyon nehezen megy a kapcsolódás aszfalton? A másik gépemen jobb, de amin most írok ezen van hogy 40 percig csak számol vissza 10 másodpercrõl, és semmi. BitComet 1.12-t használok.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

poppe
áhh thx! 😊
utorrent 1810 is not allowed on this site, get update!
thx

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

[HUN]FaTaL
Szörnyû az egész, nem is használom már.

#24142: Esetleg kattints rá a torrentre, alul a tracker fülre utána és nézd meg mi a hibaüzenet. Az hogy piros elég sokmindent jelenthet: Timeout, passkey error, unregistered torrent stbstb.

zaki
a régi is az volt

mohamed
ez az új majom borzalmas

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

poppe
van egy oldal, ahonnan nem tudok leszedni semmit... utorrentben piros, a seed meg a peer számok 0, de ami a zárójelben van, az nem 0... nincs routerem, és diginet.. haver onnan maxxal tud tölteni, nekem el se indul. mi lehet a baj?

LoDMaSt
Olvasd el a kommenteket a torrentnél, meg nézd meg, h amit sokan seedelnek, azt sokan letöltötték, szal nagyobb az esély, hogy jó.

@ Hellomarci

Nem mindig találom meg a megfelelö letölhetö játékot! hogyan lehet a sok közül kapásbol kiszürni hogy mejik jo és mejik hamis játék letöltés?
lalakov
Nincs nod32-öm.
ProGabe
olvass vissza, keress rá, ja, most már nem kell

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nod32-d van?
ha igen. kapcsold ki, töröld le
vagy engedélyezd benne az utorrentet, ahogy alább is írtam

lalakov
Köszönöm, a torrent kérdés megoldódott, de a weblapok megnyitása még mindig rohadt lassú. Erre van valami megoldás?
1. portforward.com
2. ha nod32-d van engedélyezd utorrentet hol csak tudod

lalakov
Sziasztok!

Most váltottam nagyobb csomagra a T-online-nál és kaptam egy új modemet (Speedport W 721V), a töltés jön maxon, de alul, ami jel eddig zöld volt, most piros felkiáltójelet mutat.
Ez most mit jelent? Azt írja, hogy portot kéne nyitnom, na de hogyan(ez nekem kínai)?😞

Más(vagy nem). Bár tölteni szépen tölt le, de a weblapokat (még ha nincs is egyáltalán töltés) baromi lassan tölti be.
az ûrhajós oldal visszatérése várható vagy már 100% hogy bezárták végleg ??

lck
Esetleg próbáld ki magának a weboldalnak a nevét jelszónak.
téged átbasztak

qtab986
Letöltöttem egy filmet. Igazából egy tömörített fájl volt. Kicsomagoltam és abban is egy tömörített fájl volt meg egy txt fájl. A 2. tömörített jelszóval volt védve. A txt-ben azt írta látogassak el egy oldalra a jelszóért. Ez valami csel?

már decembertõl nem tudok torrentet letölteni kb 1-9 kb/s szed csak:S
és ha pl: nem torrentet szedek azt rendesen szedi.
Esetleg van olyan program amivel ez ki játszahtó?????

tommygear
van routered?
ha alul van egy pipa zöld háttérrel akkor aktív vagy
amúgy meg "ottvagy" ha rányomtad a play gombot a torrentre (és írja h seedelés)