torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
rakj fel mind2 gépre cfosspeed 4.0-t vagy nagyobbat
ha van itt olyan akinek 2 gepe van routerrel osszekotve es mind2n szokott menni a torrent es nem tapasztal lassulast a bongeszesben, akkor legyenszives irja le pls hogy hanyas klienst hasznalja mert nekem mind2 gepe u-torrent 1.9 beta van build 14659 van es ha mind2 gepen megy a torrent (hiaba nem tolt gyorsan) egyszeruen alig akarnak bejonni a honlapok, szal nem a net sebesseggel van a gaz.
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ezt nem tudjátok miért van??

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Van valami elérhetõségük?
van egy tracker címem és van egy torrentem, úgy kellene megoldanom, hogy a trackert kicserélem a torrentben, hogyha elindítom akkor az átírt trackert töltse be
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Elõre is köszi!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Nekem is így lett meg... 😄
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
vagy ilyen már nincs?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
50%-os kamattal
Ez kell neked.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Szeretném aktívvá tenni a torrentemet, már letiltottam a dhcpt, csináltam statikus ip címet, és a windows tûzfalnál engedélyeztem a torrentkliens által használt portot, de még mindíg nem aktív.... Azt olvastam , hogy valami portot kell nyitni, és ott volt egy link a portforward.com ra, viszont az a gáz hogy nem tudok angolul... Linksys befsr41 4.2 es verziószámú routerem van, tudna valaki eyetleg segíteni?
http://goo.gl/gd6Zi5
Azt írja az oldal, hogy "pár perc múlva megérkezik"... Sztem a percet összekeverték nappal 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PM-ben tudnátok nekem küldeni olyan hazai torrent oldalt, ami konzolos játékokkal, legfõképpen xbox 360-al foglalkozik? Az sem nagy baj ha külföldi, csak jó legyen.
Köszi
azért figyelném az önkéntes segítõk tudásarzenálját:
Felhasználónév Ebben tud segíteni
BdGz offline Hardware , Minden ami Torrent , Oldallal kapcsolatos hibajelentések , Photoshop (nem profiszint.) ,Windows 7, [b]Counter Strike Source ,Profil szerkesztés (ebbe BB kódok stb...) ,Audio-Video INFO kinyerése ,PC Játékok
bubu0024 offline Torrent készítés klienssel, Szerveren keresztül (utorrent, távoli asztal, Flux) Torrent feltöltés, audio-video infó kinyerése, leírások szerkesztése, BB kódok használata, kategóriák bemutatása,azok leírásának elkészítése adott torrenteknél,
dani91 offline Általános segítségnyújtás,Windows problémák/hibajelenségek, számítógépekkel kapcsolatos problémák/kérdések, letöltés/feltöltés,windowsal kapcsolatos kérdések, torrent készítés
Extasys offline Serialok beszerzése, Torrent fel-le töltés, Counter-Strike 1.6, Eligazodás a Majomparádé oldalon, BB kódok használata, Profil szerkesztés (tuningolás),
jeex offline Torrent feltöltés (torrent fájl és leírás elkészítése, technikai adatok megszerzése), segítség szerverrõl való torrentezésben
plunk offline Általános segítségnyújtás,Windows-os és számítógépes problémák/kérdések, Symbian rendszerû telefonokkal kapcsolatos kérdések
.: mobilize.hu :.