torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felejtsd el az elõttem szólókat és cseréld le a routeredet egy olyanra ami használ QoS-t. Az priorizálja az adatforgalmat lan-tól wlan-ig, minden gépen. Az olcsóbb megoldás a cFos Speed progi az összes gépen.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

kifli
vezérlõpultban tiltsd le a win tûzfalat vagy rakd a kivételek közé a torrentkliense
Hunter of Deer
nincs egyiken sem virusirto sem tuzfal.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

töröld le az eset/nod-ot mind2 géprõl
rakj fel mind2 gépre cfosspeed 4.0-t vagy nagyobbat

Hunter of Deer
hali!
ha van itt olyan akinek 2 gepe van routerrel osszekotve es mind2n szokott menni a torrent es nem tapasztal lassulast a bongeszesben, akkor legyenszives irja le pls hogy hanyas klienst hasznalja mert nekem mind2 gepe u-torrent 1.9 beta van build 14659 van es ha mind2 gepen megy a torrent (hiaba nem tolt gyorsan) egyszeruen alig akarnak bejonni a honlapok, szal nem a net sebesseggel van a gaz.
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

KAMIONOS KOGYO
Hi!
Ezt nem tudjátok miért van??

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Nekem is firefox van amúgy de szintén semmi. Reméllem ez csak valami ideiglenes hiba.
Expolerben meg ezt írja ki hogy a lap nem elérhetõ. Lehet hogy valami ideiglenes hiba
[HUN]FaTaL
Csak a belsõ sajna. :/ Nézd meg másik böngibõl, nekem FF van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nekem meg post nem sajna... fogalmam sincs mi lehet a baj...

Van valami elérhetõségük?
[HUN]FaTaL
Nekem megy a jelszóemlékeztetõ.

A mparádével mi van? Megújult és kéár hogy lépjek be. De ha jelszóemlékeztetõ maiét kérek az egy üres oldalra vezet amire az vaní rva hogy "mással próbálkozz" mi csináljak? El sem tudom érni õket mert nincs meg a mailcímük. Akinek megvan az küldje már epl PM-ban pls. Vagy mondja meg hogy vajon mi lehet a baj?
kifli
jéé h-betût nyomtam n helyett 😄
nas-nem has 😄
kifli
az azért nemjó mert nem utorrentel töltök, hanem has-al (hálózati adattároló) azon van egy torrentkliens de a torrentek cuccait nemtudom módosítani, szal úgykéne hogy átírom a torrent filbe gépen, aztán feltöltöm has-ra és heló 😊
Kacérkodom egy magos póló rendelésének a gondolatával. Valakinek van? Kérdeznék róla egy-két dolgot.

utorrentben jobb klikk a torrentre, tulajdonságok

kifli
tracker hogy tudom átírni a torrentben?
van egy tracker címem és van egy torrentem, úgy kellene megoldanom, hogy a trackert kicserélem a torrentben, hogyha elindítom akkor az átírt trackert töltse be
rooney8
Nem tom, lehet... 😄 (hotmail)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Szevasztok!Esetleg tudna arra valaki megoldást, hogy felraktam a windows 7-et és azóta eléggé lecsökkent a feltöltés gyorsasága. Amikor lefele jön a cucc akkor felfele is megy keményen, de amikor vége a letöltésnek, akkor a feltöltés is visszaesik nagyon, mintha korlátozva lenne. A sebesség (le/fel) korlátlanra van állítva. Nem tudom mi lehet.
Elõre is köszi!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

[HUN]FaTaL
Már ilyen sincs.

NOODLE: Nincs ilyen, semmiképpen nem kapsz nyelvvizsgát.

xNoodlex
De van, ha 60% fölött sikerül. A fordítottját 2 évvel ezelõtt szûntették meg.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Nekem is. De én úgy emlékszem, hogy fordítva is mûködött.

Olyan volt pár éve, hogy akinek van nyelvvizsgája, annak nem kell érettségiznie, mert automatikusan megkapja a 100%-os emeltszintû érettségi pontokat.
Nekem is így lett meg... 😄

[HUN]FaTaL
Ilyen nincsen.

Narxxis
http://index.hu/tech/jog/2009/06/03/elkezdodott_a_mininova_pere/

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

hát akkor nincs más hátra mint megírod az emelt szintû angol érettségit nemtom milyenre és kapsz nyelvvizsgát
vagy ilyen már nincs?

De nekem arról van papírom, hogy nem tudok semmit...
a tudás számít nem a papír 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[HUN]FaTaL
Az Internet kifizeti a vizsgadíjat is?😄

xNoodlex
A save settingset ugye megnyomtad? ^^

ha van neted akkor az angol középfokú nyelvvizsgád már rég finanszírozva van 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

persze, de csak hitelre 😄
50%-os kamattal

Köszönöm a konstruktív válaszokat, gondolom myron te finanszírozod az angol középfokú nyelvvizsgámat!!xD
a legtöbb embernek szakirányú diplomával együtt is meghaladja ez az értelmi képességeit szal ez a kombó nagyon nem elég 😛

angol középfokú nyelvvizsga + ecdl 😄

Ez kb azt mondja, hogy a router menüjében menjek be az application and gamingbe, és ott írjam be a portot amit használ a utorrent és tegyem tcp-re? Mert nekem nem menti el a változásokat....Akkor mi lehet a gebasz?
xNoodlex
Ehhez nem kell angol tudás, hogy beállítsd szerintem vagy csak nagyon minimális, de ha neked nem is a családban valakinek biztos van.
Ez kell neked.

HunnernesKonge
C-C-C-COMBO BREAKER
Sziasztok!
Szeretném aktívvá tenni a torrentemet, már letiltottam a dhcpt, csináltam statikus ip címet, és a windows tûzfalnál engedélyeztem a torrentkliens által használt portot, de még mindíg nem aktív.... Azt olvastam , hogy valami portot kell nyitni, és ott volt egy link a portforward.com ra, viszont az a gáz hogy nem tudok angolul... Linksys befsr41 4.2 es verziószámú routerem van, tudna valaki eyetleg segíteni?
Narxxis
<#banplz>

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Marci0115
<#banplz>

[HUN]FaTaL
<#banplz>

[HUN]FaTaL
Az email fiókoddal lehet gond, nekem mire átnavigáltam a citromailre már ott is volt a mail.

rooney8
Besz*rok... megjött a majmos jelszóemlékeztetõ 😄
Azt írja az oldal, hogy "pár perc múlva megérkezik"... Sztem a percet összekeverték nappal 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Köszi mindkettõtöknek. 😊

zaki
http://bt.xbox-sky.cc/

ProGabe
EZT a blogot kell nézegetni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok!
PM-ben tudnátok nekem küldeni olyan hazai torrent oldalt, ami konzolos játékokkal, legfõképpen xbox 360-al foglalkozik? Az sem nagy baj ha külföldi, csak jó legyen.
Köszi

rooney8
Hát ilyen nincs 😄 Most akkor regisztrálhatok újra!?

autoszimulator
email cím sehol, csak oldalon belül lehet nekik üzenni, minõ logika.

azért figyelném az önkéntes segítõk tudásarzenálját:

Felhasználónév Ebben tud segíteni
BdGz offline Hardware , Minden ami Torrent , Oldallal kapcsolatos hibajelentések , Photoshop (nem profiszint.) ,Windows 7, [b]Counter Strike Source ,Profil szerkesztés (ebbe BB kódok stb...) ,Audio-Video INFO kinyerése ,PC Játékok
bubu0024 offline Torrent készítés klienssel, Szerveren keresztül (utorrent, távoli asztal, Flux) Torrent feltöltés, audio-video infó kinyerése, leírások szerkesztése, BB kódok használata, kategóriák bemutatása,azok leírásának elkészítése adott torrenteknél,
dani91 offline Általános segítségnyújtás,Windows problémák/hibajelenségek, számítógépekkel kapcsolatos problémák/kérdések, letöltés/feltöltés,windowsal kapcsolatos kérdések, torrent készítés
Extasys offline Serialok beszerzése, Torrent fel-le töltés, Counter-Strike 1.6, Eligazodás a Majomparádé oldalon, BB kódok használata, Profil szerkesztés (tuningolás),
jeex offline Torrent feltöltés (torrent fájl és leírás elkészítése, technikai adatok megszerzése), segítség szerverrõl való torrentezésben
plunk offline Általános segítségnyújtás,Windows-os és számítógépes problémák/kérdések, Symbian rendszerû telefonokkal kapcsolatos kérdések

.: mobilize.hu :.