torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha vki nem értené milyen oszlop:

\"You are fucking crazy people!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I will use google before asking stupid questions.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Én arra szavaztam hogy nekem nem tetszik , erre meg kitiltottak.
Ti jártatok már így ?<#wow1>#wow1>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
ಠ_ಠ
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi van a g betûs torrent oldallal? Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Routerhez beállítás az egyel ezelõtti HSZben 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
steam, origin: ACE_hun
Mi dönti el, hogy egyiknél lehet Kényszerített újraellenõrzést kezdeményezni a másiknál meg nem?
más torrentet seedelsz amit többen töltenek, nem lehet?
ಠ_ಠ
Nemtom h jó fórumba írok e, de szeretnék segítséget kérni a letöltõ programommal kapcsolatban. uTorrentem van 1.8.2 -es és ha letöltök vmit utána nem hajlandó feltölteni mert egyszerûen leáll és kész. Nemtudom mit csináljak mert így arányt se tudok javítani.
Plz vki help!
ಠ_ಠ
@ Hellomarci
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"