torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint az UPC osztja ki

úgy hogy ha NAT-al osztja ki az IP címét
kábelszolgáltatók szokták így csinálni

zaki
[HUN]FaTaL
Hogyne lehetne UPCvel aktív?😄 Amúgy UPC is van mikor ad routert, esetleg nem tud róla. De szerintem inkább a lokális tûzfallal lehet gond.

http://goo.gl/gd6Zi5

ha nincs routered és passzív vagy, akkor sehogy se lehetsz aktív
fizess elõ adsl-re, akkor aktív leszel

poppe
sceneHD-rõl tudtok <#kerdes>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Örm
Tudna nekem valaki megbízható seed szervert ajánlani? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

birdo
Nincs ilyen kiterjesztésem.....azaz nem találom....a letöltéseknél se.
Habár szerintem hasznos, hogy rá van írva ....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

erieskrisz
Sziasztok volna 1 olyan problémám hogy állandoan passziv vagyok torrentezésnél valaki eltudná mondani részletesen hogy kell beállitani hogy aktiv legyek elolvastam már erröl egy csomó leirást de az istené nem sikerül aktivnak lennem nincs routerem sima UPC moddemel kapcsolodok a netre win tüzfalnál uttorent engedélyezve van ugyhogy nem tom mi lehet a rossz irták sokk helyen hogy allap NAT olást kell használni de azt meg nem tom holl kell beálitani segitségeteket ellöre is köszõnõm<#worship><#conf><#integet2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

rooney8
Ez a #24263-re ment 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
nem is kell, megjegyzi azokat is

rooney8
de nem akarom újra letölteni a különbözõ torrenteket, amiket seedelek

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Pont ez a lényeg hogy nem kell újra letölteni.

Met
A topik HelpDesk célból jött létre nem pedig meghívó, oldal, feltöltés kéregetés céljából!

Látom nem tudsz olvasni...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ProGabe
a lényeg az, hogy minden fájl maradjon a helyén és reinstall után újra töltsd le a .torrent fájlokat, célmappaként a már meglévõket add meg. a kliens újraellenõrzi, és mivel egyezni fog a már meglévõ a letölteni kívánttal, így egybõl seedelni fogja azokat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lck
Sõt, ha a C:\Documents and Settings\XY\Application Data\uTorrent mappa tartalmát bemásolod abba a mappába ahol az utorrent.exe van, az utorrent utána automatikusan már ott keresi a beállításokat. ( Nem írja vissza a C:\Documents and Settings ... mappába.)
Ez pl. arra jó is hogy, ha az egészet átteszed egy másik nem rendszer meghajtóra, akkor egy új windows telepítés után minden torrent és beállítás, megmarad és folytatható mindenféle elõzetes és utólagos másolgatás nélkül.
[HUN]FaTaL
jó tipp, mûködik, mindig ezt szoktam😊

rooney8
<#hawaii>

Jó tipp, és valószínûleg mûködni is fog. 😊

rooney8
Ha uTorentet használsz akkor sztem a C:\Documents and Settings\XY\Application Data\uTorrent mappát kell kimásolnod, majd ha újraraktad visszamásolod... De ez csak tipp<#nemtudom>

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha újra akarom rakni a rendszert, de nem akarom újra letölteni a különbözõ torrenteket, amiket seedelek (most elég jó a feltöltésem ráadásul), azt hogy oldjam meg, hogy újratelepítés után is fussanak?
rooney8
lehet vótmá, de...<#hehe>ú

kirol
Onnan, hogy látom, hogy az elsõt nem maxal szedi, pedig tudná. Helyette 10% sávszélt átvisz 2. nak.

lehet a 2.-at azét nem szedi maxal mert nem tudja

honnan veszed h most nem úgy csinálja? 😄

kirol
uTorrentben azt be lehet állítani, hogy ha megy 2 letöltés, de az elsõ néha leesik a max. letöltési sebességrõl kicsire, akkor kezdje maxal húzni a 2. -at, majd ha az 1-es magához tér, akkor újra az elsõt töltse max-al, és a 2.-at addig szüneteltesse?

Mert egyszerû magas alacsony beállítás azért nem így csinálja.

Ámen.

Narxis
muhahaha<#eljen><#eplus2> Torrent mindörökké!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

autoszimulator
ha a router admin felülete timeoutol, az tuti a router paráját jelenti.. áramtalanítsd picit, és próbáld ki nélküle a netet, tárcsázással.

.: mobilize.hu :.

Próbáld meg nem a legfrissebb drivert felrakni, hanem azt, amivel eddig is jól mûködött.

bertino
router nélkül jo a net ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hálókarim integrált a legdrissebb driverrel, routeren meg semmit se változtattam, mit kéne keresnem?

Hálókaridat és a routeredet külön-külön letesztelni, mert ha most tettél fel friss OS-t akkor hw-es hiba.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

na kérem, ki lehet röhögni, meg be lehet rakni vicces képeket a hozzászólásomra válaszként, de legalább segítsetek 😊 szóval röviden ez van:
hétvégén újra raktam a windowst, utorrentból legújabb van fent, viszont a netem alkalmanként random belassul, szakadozik, már a router admin felülete is timeouttal elhajt, van hogy csak router áramtalanítás után éled fel a net. portforward rendben van, a pipa zöld alul, eleinte a teljes sávszélt kihasználja aztán feladja ezt a jó szokását...teendõ? <#lama>

akyyy
nekem tiltva vót de visszajött!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
Tényleg, nem is jutott eszembe hogy adblockal szûrjem, pedig fent van. 😄 Kösz a tippet.

ProGabe
adblock powaa

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
Nem lehetne az egérmutatóról levenni ezt a hülyeséget? Baromi idegesítõ.

rooney8
Nem... Valahol a közepe fele volt jó 😊

Ok próbálkozom. bár eddig még csak 10 -et próbáltam majd hátha jó lesz a következõ 30. 😊
gondolom az elõzõek az érvényüket vesztették és csak a legutolsó volt jó nem?

rooney8
Nekem is mikor megjött a 30 db, abból csak az 1ik volt jó 😄

StephenKing
Próbáld meg többször, nekem is kb tizedjére sikerült új jelszavat kapnom addig mindig a "próbálkozz mással" oldalra irányított.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Nem változott semmi. Sajna ugyanazt írja ki.
az, beragadt kukik <#idiota>

A ff-ban eszközök/személyes adatok törlése.
Régi beragadt cookie-k is okoznak ilyet.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nekem az baj hogy megjön de egy üres oldalra visz amire az van írva hogy "próbálkozz mással". FF-m van se próbáltam más böngészõkkel is de mindig ez lett az eredmény... nagyon idegesítõ...

Ha van itt MJ-s az belépve nem tudja megírni ( már belépve ilyen hibabejelentõ stílusbam ) hogy egy ProfWilliam nevû userük ilyen problémákkal küszködik?
rooney8
Nekem is jó soká jött meg... De akkor vagy 30 darab<#nyes> Nekem kb. 1 hét alatt megérkezett 😄 Hotmail-es mailcímre

Nem tud valaki valami elérhetõséget majomhoz? Mér egy hete próbáklkozok és hiába küldök magamnak jelszó-emlékeztetõt sehova sem lehet jutni vele. Mi a rák van? Majdnem 80 gigát töltöttem már fel és még sok mindent le is akarok tölteni. De ha ez agy marad akkor sajnos elvesztenek egy tagot...