torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kábelszolgáltatók szokták így csinálni
http://goo.gl/gd6Zi5
fizess elõ adsl-re, akkor aktív leszel
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Habár szerintem hasznos, hogy rá van írva ....
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Látom nem tudsz olvasni...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez pl. arra jó is hogy, ha az egészet átteszed egy másik nem rendszer meghajtóra, akkor egy új windows telepítés után minden torrent és beállítás, megmarad és folytatható mindenféle elõzetes és utólagos másolgatás nélkül.

Mert egyszerû magas alacsony beállítás azért nem így csinálja.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.: mobilize.hu :.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
hétvégén újra raktam a windowst, utorrentból legújabb van fent, viszont a netem alkalmanként random belassul, szakadozik, már a router admin felülete is timeouttal elhajt, van hogy csak router áramtalanítás után éled fel a net. portforward rendben van, a pipa zöld alul, eleinte a teljes sávszélt kihasználja aztán feladja ezt a jó szokását...teendõ? <#lama>#lama>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Régi beragadt cookie-k is okoznak ilyet.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ha van itt MJ-s az belépve nem tudja megírni ( már belépve ilyen hibabejelentõ stílusbam ) hogy egy ProfWilliam nevû userük ilyen problémákkal küszködik?