36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Borg #35604 rss feedből automata letöltést használja valaki? -
ldavid #35603 utorrentben lévő fájlokat hogy tudom átrakni egy friss rendszerre?
appdata/roaming/utorrent mappában több mint 1000 fájl van, nekem meg vagy 15 van csak megnyitva (ezek lennének fontosabbak) -
#35602 Integrált Pirate Bay az Ubuntuban
-
Blum #35601 Legkozelebbi restartkor kiderul,hogy nalam is jo lett-e. :D
Mondjuk azt nem ertem,hogy beallitasokban miert volt magyarra allitva. -
#35600 Átlőttem a beállításokban angolra, most jó. -
#35599 3.3-ban nem nagyon látok angol szöveg (vagy csak nem nagyon néztem) -
Blum #35598 Nalam is keveredik az angol a magyarral,holott telepiteskor hatarozottan English-t valasztottam. -
#35597 ott nincs pipa.
Azonban bekapcsoltam a bt.compact_allocation-t, kíváncsi vagyok ez mit csinál, bár úgy tűnik, hogy ami le van foglalva, az most már úgy is marad :] -
#35596 Beállítások -> General (2.2.1, ezt itt nem tudom minek fordították, félig magyar nekem csak, át fogom lőni angolra ezt is) -> Alul Letöltésnél Állományk előre lefoglalása elöl pipa ki -
#35595 utorrentet hogy tudom rávenni, hogy ha egy 1 gigás fájlból még csak 1 megát töltött le, akkor ne foglalja le mind az 1 gigát? -
#35594 Köszönöm a segítséget! -
Blum #35593 Vao,na meg ilyennel se talalkoztam,hogy ennyire elvan szorva minden. Akkor viszont az AppData/utorrent mappat kell lementened,reinstall utan pedig vissza.
[Igy mar ertem en is,hogy mi van..:D] -
#35592 Én is 2.2.1-et használok és ezek vannak:
C: Program Files uTorrent utorrent.exe
C: appdata roaming utorrent
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
G: torrent fájlok és ebbe nincs exe fájl. -
#35591 Szóval, ha van az appdata/roamingban utorrent mappája akkor azt le kell mentenie, különben elveszik a lista és újra rakosgathatja be a torrent fájljait. -
#35590 Ja, mert a program filesba nincs joga írni. Ez jogos.
Viszont a kérdező még mindig nem állította sehol, hogy az egész utorrent máshol van neki, csak a torrent fájlokról ejtett szót. -
Blum #35589 Ahol a torrent fajljai vannak (marmint azok,amiket az utorrent maganak eltarol) ott minden bizonnyal van egy utorrent.exe is. Meg resume.dat meg a tobbi.
En most megneztem az AppData mappamat,semmilyen utorrentes szarsag nincs benne.
2.2.1-et hasznalok
-
Blum #35588 Mindig az AppData-ba rakta a cuccait az utorrent. Amikor szuz gepre felrakod az utorrentet,akkor telepitesi mappanak nem a default program files bizz-bazzt kell megadni,hanem valami mast. Onnantol kezdve MINDENT (igen,a beallitasokat is) abba a mappaba fog rakni amit megadtal neki.
Ahogy eszrevettem csak akkor taknyolja a cuccait az AppData-ba ha a default mappaba telepited a programot. -
#35587 Illetve az is lehet hogy azért mert oda tud írni, a program filesba meg nem. De ő nem írta hogy máshol van az utorrent, csak azt, hogy a torrent fájljai vannak máshol. -
#35586 aham és a beállítások hol vannak?
Lehet, hogy a 3 évvel ezelőtti verzió még nem az appdataba rakta a cuccait, de a mai verziók már igen. -
Blum #35585 Nem,ha minden igaz akkor abban a mappaban ahol most vannak a torrent fajlok,van egy utorrent.exe. ELVILEG Azzal is eltudod inditani a klienst.
-
Blum #35584 Nem kell bemasolni semmit sehova.
D:/uTorrent mappaba telepitettem 3 evvel ezelott az utorrentet,azota minden ott van.
Rendszer reinstallkor csak elinditom a mappaban levo utorrent.exe-t es megy minden tovabb,statisztikak is megmaradnak. -
#35583 Feltéve hogy az appdataba bemásolja a fájlokat, amik tartalmazzák, hogy honnan milyen torrentet töltött be. -
#35582 Tehát akkor ahol a torrent fájljaim vannak oda másoljam majd be az exe fájlt és onnan indítsam?Mert az most a program file-okba van. -
Blum #35581 Nalam se ott van az utorrent,hanem egy masik particion.
Ha rendszer reinstall utan siman elinditod az utorrent.exe-t abbol a mappabol akkor felfogja oket ismerni,nem fog elveszni semmi. -
#35580 Segítséget kérnék.
Van egy-két száz torrent fájlom amik nem a szokásos helyen vannak (appdata/roaming/utorrent),hanem egy külön meghajtón és rendszer reinstall előtt állok.Van arra valami mód,hogy ezeket a friss rendszerre ne egyesével kelljen majd újra berakni a kliensbe? -
#35579 Azt nem is vettem észre. :-P -
#35578 Azért a tigrises mintakép is gyanúsnak tűnik, de lehet valami új verzió... -
ldavid #35577 mert liwe-nak írta live helyett -
#35576 Nem értem, hogy miért nem tölti le senki! -
#35575 Mai gyöngyszem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#35574 nálam még mindig az a probléma, hogy letöltés közben percenként elmegy a net.. most pedig akármit töltök le 20 mega helyett minden 8-al jön.. most a t-nél van valami, vagy modem/router lehet a szar? basszottul idegesít most már.. -
#35573 reggelt! miért is van az h nem menti el a beállításaimat a kliens? port , nat , upnp véletlenszerű port megasdás állandoan pipa van ott ha kiveszem akkor is visszakerül ... régen találkoztam a problémával és megoldodott de nem emlékszem rá!
helpet előre is köszi! -
#35572 -
#35571 pfff jó nagy láma vagyok, köszi így már megy! -
#35570 utorrentből kitörlöd csak a .torrent filet, és hozzáadod újra? -
#35569 sziasztok
utorrentben csináltam egy torrentet, kimásoltattam asztalra, elküldtem havernak, beálltam seedbe de nem nagyon akar elindúlni, mi lehet a baj?
gyors válasz kéne :) vagy vmi oldal ahova fel tudok tölteni 1.7Gb adatot -
#35568 Nálam nincs ilyen, napok óta megy az a gép kikapcsolás nélkül. -
Blum #35567 Nalam par ora futas utan elkezdi megenni az egesz gepet,csak a restart segit neki. Ami azert erdekes,mert egyik eroforrast sem terheli meg kulonosebben.
KTorrent viszont abszolut jo. (volt) -
#35566 Én is Deluget használok Linux alatt, nincs vele gond. -
#35565 Részemről Deluge, csak sok torrent egyidejű futtatását nem szereti...legalábbis nálam, Win 7 SP1 alatt. :)