torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sziasztok!
5 Mbps feletti letöltési sebességgel rendelkezõ felhasználót keresünk egyéb, torrentekkel kapcsolatos tevékenységre.
A feladat a következõ lenne: A program kategóriába feltöltött anyagokat kellene letöltés után átnézni, különbözõ (általunk megadott) online vírusirtó alkalmazásokkal.
http://goo.gl/gd6Zi5
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
steam, origin: ACE_hun
Köszi!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Valaki valami infó?Én nem találtam róla semmit 😞
utorrent piros minden+az oldal sem jön be. Mitõl lehet?
Fákjúal!
Yo, Bitch!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Olyan problémám van, hogy mikor torrentet töltök le akkor elég sûrûn, kb olyan 5 percenkent elmegy a net, de szinte azonnal vissza is jön magától. Ez mitõl lehet? Ha nem töltök le akkor minden rendben.. Hiába lett újrarakva a gép is, a probléma nem szûnt meg. Torrentklienst (utorrent) már újraraktam, sõt a rendszer is újra lett a gépen, de a hiba még mindig megvan..
Yo, Bitch!
A utorrent legújabb verzióival olyan gondom lenne, hogy 20-nál több torrentett egyszerre nem tudok megnyitni, csak úgy, hogy 20, majd újból 20 db.
Tudom így is elég sok fájlnak hangzik, de így szeretem használni
Tudtok rá valami megoldást?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://goo.gl/gd6Zi5
@ Hellomarci
Hogyan tudok alacsonyabb verzió számú mikrotorrentet újratelepíteni a régi törlése nélkül?
Hiába töltöttem le a telepítõ exe-t ha elindítom, nem történik semmi.
Csak a régi kliens indítja el újra.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
(magon tiltott anyag lett, esetleg tudja valaki hogy mért?)
Aki akar, proxyt vagy Tor Browsert használva be tud lépni az oldalra."
@ Hellomarci