torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"szerintem jo fele"

😄DDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
😄DDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Promi
Magról ismét egy remek feltöltés 😊 És még 66 -n töltenék is le.
broman191
Egy hangyányit túlparázzák a vírus témát... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Desiderata
majompara se semmi amúgy <#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2013-07-18 22:30:28 | Jelentkezõket várunk! | Írta: Majomparádé

Sziasztok!

5 Mbps feletti letöltési sebességgel rendelkezõ felhasználót keresünk egyéb, torrentekkel kapcsolatos tevékenységre.

A feladat a következõ lenne: A program kategóriába feltöltött anyagokat kellene letöltés után átnézni, különbözõ (általunk megadott) online vírusirtó alkalmazásokkal.
Narxis
omg

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Újabb gyöngyszem a magról, ismét. Wááááá. XD

[HUN]FaTaL
Tracker idõnként szarakodik, persze nem észrevehetõen, mert disconnectel aztán a következõ frissítésnél (ami olyankor kb. 2 perc) újra jó.

MR ME
nálam sincs probléma....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zeli
Nálam semmi gond nincs, múltkor nem ment egy pár órát, de akkor mindenkinél le volt halva.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ffxi
Most visszajött. De ki tudja meddig? :S

Fákjúal!

[HUN]FaTaL
Már vagy 1,5 hónapja szar.

Maximus4
Én azt használom,soha nem is váltottam másikra.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

És az ajánlott utorrent kliens a 2.2.1, ha esetleg nem azt használnád...

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Errõl már jó pár hete volt szó,azt hittem ez már a múlté.De ezek szerint nem😞
Köszi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zeli
"Hálózati probléma miatt nem megy az oldal, pár szolgáltatónál."

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Maximus4
Pont én is akartam kérdezni,hogy az utóbbi idõben elég sûrûn haldoklik,és az oldal se jön be.
Valaki valami infó?Én nem találtam róla semmit 😞

ffxi
Napot!
utorrent piros minden+az oldal sem jön be. Mitõl lehet?
Mag

Fákjúal!

Desiderata
wifivel?
ForzaInter
Mindegy hány torrent fut, a hiba akkor is megvan, ha 1 torrent jön le éppen vagy 10.😞

Yo, Bitch!

Ahogy olvastam a hardveres segitseg topikban,modemed is van. Modem hibanak tunik ez,firmware frissites vagy teljesen uj keszulek beszerzese megoldhatja a hibat.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
Hány torrent fut, hány szálat állítottál be letöltésnek?

ForzaInter
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy mikor torrentet töltök le akkor elég sûrûn, kb olyan 5 percenkent elmegy a net, de szinte azonnal vissza is jön magától. Ez mitõl lehet? Ha nem töltök le akkor minden rendben.. Hiába lett újrarakva a gép is, a probléma nem szûnt meg. Torrentklienst (utorrent) már újraraktam, sõt a rendszer is újra lett a gépen, de a hiba még mindig megvan..

Yo, Bitch!

Silius
Sziasztok
A utorrent legújabb verzióival olyan gondom lenne, hogy 20-nál több torrentett egyszerre nem tudok megnyitni, csak úgy, hogy 20, majd újból 20 db.
Tudom így is elég sok fájlnak hangzik, de így szeretem használni
Tudtok rá valami megoldást?

Nem tudom, még nem próbáltam 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ajánljon nekem légyszives valaki olyan oldalt ahol német nyelvû cuccokhoz, elsõ sorban filmekhez juthatok hozzá. Elõre is köszi 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Narxis
Jah de azért azt is reméljük, hogy nem fognak sokan tiltást kérni mert akkor nekünk befellegzett.

Inkább örüljünk annak, hogy másik több ezer fent van. Azért szegrõl-végrõl mi vagyunk a "rosszak"😊
[HUN]FaTaL
Semmit. Ha kultúrált hangnemben írsz az adminoknak, akkor tiltólistára kerül a cucc.

shaba23
Nem tudhatjuk mit ajánlott cserébe.
Narxis
Nem, olyan szívességet teszek meg aminek értelmét látom.

shaba23
Te csak olyannak teszel szívességet, akitõl félsz?
LoDMaSt
Ha normális hangnemben írsz magra, akkor a te szellemi tulajdonod is felkerülhet a tiltottak közé, számtalan példa van rá.

@ Hellomarci

Narxis
Jó ez így van meg logikus. Engem az zavar, hogy ki õ, hogy nem lehet megosztani azt amit készített? Azért mert magyar? Vannak magyar zenék, programok és játékok is megosztva. Szóval nem értem az ilyen tiltásokat hacsak nem akkora májer, hogy letudná kapcsoltatni a magot vagy aszfaltot, azt azért gondolom csak nem...

Segítséget szeretnék kérni.
Hogyan tudok alacsonyabb verzió számú mikrotorrentet újratelepíteni a régi törlése nélkül?
Hiába töltöttem le a telepítõ exe-t ha elindítom, nem történik semmi.
Csak a régi kliens indítja el újra.
Tigristank
Nem emiatt volt 2006-ban botrány az oldalakon, meg rendõrségi feljelentés?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

MR ME
én vhol igazat adok neki....te is védenéd a saját "tulajdonod" minden áron...

Narxis
Ez szemétség... :/

elitehun
hát ez nem túl jó 😞
MR ME
valszeg mindenhol tiltott, azé mert a srác aki készítette besírt és elég kemény csatákba kezdett a torrent oldalakkal emlékeim szerint....

elitehun
Tudtok valami olyan magyar torrentoldalt, ahol lehet regisztrálni, és van fent videotanfolyam.hu-s anyag? Fõleg autocad 3d része érdekelne. köszi elõre is
(magon tiltott anyag lett, esetleg tudja valaki hogy mért?)
LoDMaSt
"Hálózati problémák adódtak, egyes szolgáltatóknál nem tölt be az oldal. Hamarosan helyreáll.
Aki akar, proxyt vagy Tor Browsert használva be tud lépni az oldalra."

@ Hellomarci

elitehun
Igen, néztem is fb-on, hogy más is irta, hogy rossz. Megnyugtató mindenképpen 😄
FZoleee
nekem se jó, ha ez megnyugtat 😊
elitehun
ötlet hogy mi lehet a gáz?
elitehun
Az cink, mert havernak is
De nekem nem, és seedelni se tudok, az összes torrent piros