torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont o nem tud letolteni torrent fajlt se.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Lehet, hogy észre sem veszed. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
steam, origin: ACE_hun
3-as utorrent egy nagy rakas hompolygo,bugos fostenger.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egyébként eddig nem volt ilyen, azóta kezdte, hogy pár napja gyorsabb net csomagra váltottam. Lehet a szolgáltatónál van valami máshogy? Vagy a router-be kavar be az utorrent?
http://topgearhungary.blogspot.com/
egyébként az, hogy tudsz-e seedelni nem csak rajtad múlik. ha gondolod, írok pár dolgot amitõl függ és tudsz-e rajta variálni. viszont ahhoz nem elég csak a kliensedet megadnod.
Remélem jó helyen járok. Az uTorrent programban hogyan tudom beállítani, hogy a letöltött torrentett vissza fele is töltse fel? Láthatólag megy a seedelés, de valahogy mégsem.
Ide mit lehet írni?
How much can you take,before you snap?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nesze bazmeg,kostolo!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Olyat szeretnék kérdezni, hogy tapasztaltatok már-e olyat, hogy .iso fájlok megsérülnek? Úgy értem, hogy régen lehetett telepíteni, minden faszán megy aztán mondjuk újrarakom a gépet vagy valami és utána késõbb nem mûködik a telepítés. ilyen hibaaüzik pl. files are corrupted stb.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Next PC upgrade: 2022
Ncore on tényleg mûködik ez a hit&run szabályos büntetés hogy 3 napig nem enged letölteni? Már fél éve írja de semi nem történt. Viszont ma valamiért nem indulnak el a torrentek.
BattleTag: kabel15#2672
infidel
http://goo.gl/gd6Zi5
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az esetek 99%-ban a játék feltelepítése a szokásos, next, next, finish 3 gomb megnyomásával történik😊 Szóval ennek most mi értelme van?
(nem kötözködésbõl írom, csak tényleg érdekelne)