torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igy mar ertheto,ugy ertettem eloszor hogy egy XY oldalrol lehuzott torrent fajlt akarsz egy masik oldalra seedelni.

Viszont o nem tud letolteni torrent fajlt se.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

videobaby
az õ baja, ha annyira elbénázta az arányát. akkor kivár és legközelebb okosabb lesz. vagy valaki ismerõs átadja neki a torrentfájlt onnan. de nem kell túlspilázni, tudja mindenki mit bír a nete, alkalmazkodjon hozzá.

rooney8
de nem tudja letölteni a torrent fájlt se

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
úgy, ha az pont fenn van az adott oldalon akkor csaka torrentfájlt kell letöltenie. nehogy ne tudd már... azt a kliens beolvassa és ha megegyezik teljesen akkor oda is seedelni fogja. 1000 éve mûködik a dolog, sok kezdõ usernek segített már arányt csinálni.

Mashonnan toltott torrenttel megis hogy alljon be seedelni? 😄

videobaby
mondom, állj be seedbe oda máshonnan töltött torrenttel.

bakkerman
Ez a poén hogy NEMLEHET torrentfilet se letöltenem! Abba a két futtatott cuccba bízhatok ami még benntvan a programba...10 dollárért kapnék annyi feltöltést,hogy meglegyen a minimum kötelezõ arány. Csak azért a ~2200 ft nekemis pénz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

videobaby
nem lenne egyszerûbb elérni azt a minimum arányt, amit elvár a közösség? sehol nincs olyan béna elvárás, amit nem lehetne teljesíteni. fogd magad azt állj be oda seedbe máshonnan töltött torrenttel.

bakkerman
na ilyenkor áldom én a magon használatos H&R rendszert...

bakkerman
jópofa ez az i.p.torrents,túl alacsony az arányom,ezért nem tölthetek le abszolút semmit,MÉG FREELEECH torrentet se,ha nem lenne bent az utorrentben 2 seedelt cucc az oldalról,akkor gyakorlatilag egyetlen egy utam maradnak az arányom javítására,ergo az oldalon való benntmaradásra,ha fizetnék...ez azért vicc,és kurvagáz. Az említett két dolog meg 0-val megy felfele,szal csak a bónuszpontot kapom,szal kb 2 hétig benntartom a két a torrentet akkor jöhet össze annyi pontom,hogy vegyek feltöltést és olyan arányom legyen hogy tudjak egyáltalán freeleechet leszedni...geci 😄DDDD

broman191
uTorrent verziótól függetlenül tapasztaltam hasonlót régebben is a bizonyos trackernél, manapság sincs másképp (uT 3.3.1 build 30019 32bit)...majd szépen visszazöldül, nem kell vele foglalkozni, amint zöld lesz megy a trackernek az update és minden rendben.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

[HUN]FaTaL
Mondjuk nekem magától visszazöldül. 😊 Nem mindig jelentkezik, csak néha szar a tracker.

Lehet, hogy észre sem veszed. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

En is 2-est hasznalok es minden fain. Erdekes 😄

[HUN]FaTaL
Én 2-es verziót használok és avval is szar. 😊

Érdekes a 3-assal nekem is szar volt, most meg a 2.2.1-el jó, akkor ez most milyen bug?

steam, origin: ACE_hun

[HUN]FaTaL
Mag bug, nem kliens 😊

Tedd vissza a 2.0.4-et vagy a 2.2.1-et

3-as utorrent egy nagy rakas hompolygo,bugos fostenger.

bakkerman
mostanában folyton szopat az utorrent,szinte naponta randomra bepirosodnak a torrentjeim,és nem seedeli tovább,legalábbis a tracker(mag.duplacé betü) szerint...mindig figyelnem kell az utorrentet,nehogy pirosodjon valami,és ugy fusson mert akkor fölöslegesen megy :S utorrent 3.3.1.-et használok. Leöltésnél amugy nincs gond.

Minstrel
Köszi, ez már nem bontja meg.

http://topgearhungary.blogspot.com/

rooney8
válts vissza utorrent 2.2.1-re

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Minstrel
Mostanában az utorrent folyamatosan megszakítja az internetet, rágugliztam, találtam pár megoldást és levettem a kapcsolatok számát 100-ra és 20-ra, de még mindig megszakítja kb. 2-5 percenként. Van valami biztos megoldás erre?

Egyébként eddig nem volt ilyen, azóta kezdte, hogy pár napja gyorsabb net csomagra váltottam. Lehet a szolgáltatónál van valami máshogy? Vagy a router-be kavar be az utorrent?

http://topgearhungary.blogspot.com/

videobaby
ha a kliensed jelzése zöld, vagy sárga, akkor egyszerûen csak nincs kihez kapcsolódnod. egyrészt amit megnézhetsz: adott torrentnél van-e leecher, aktív-e, a feltöltési sebességed jól van-e beállítva, letöltésed leeht korlátlanra állítani. port számot válthatsz, ha általánosan nem megy a torrent le-fel töltése. dht lehet engedélyezve.
egyébként az, hogy tudsz-e seedelni nem csak rajtad múlik. ha gondolod, írok pár dolgot amitõl függ és tudsz-e rajta variálni. viszont ahhoz nem elég csak a kliensedet megadnod.

Peter1
Sziasztok!

Remélem jó helyen járok. Az uTorrent programban hogyan tudom beállítani, hogy a letöltött torrentett vissza fele is töltse fel? Láthatólag megy a seedelés, de valahogy mégsem.

Ide mit lehet írni?

videobaby
már van.

jo,de na..szoval erted 😄

aszfalt down

How much can you take,before you snap?

MR ME
én azért jobban örülnék egy rövidnek kostolóba mint egy pár korty bornak 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Vaszilij Artyom
Amilyen bort vesznek, nem éreznéd a különbséget.

Az ilyen embereknek bor vasarlaskor kiraknek egy kupica vodkat.
Nesze bazmeg,kostolo!

broman191
Nem tudom egyesek hogy nem tudják még mindig megérteni, hogy a mintakép ne random hülyeség legyen... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

:FADSFSAFS:AF_SAF?SF_:AS

[HUN]FaTaL

lck
Ha DVD-n van öregedhet a lemez. Ezért nem olvassa be, vagy lehet RAM -hiba is.
Szevasztok!
Olyat szeretnék kérdezni, hogy tapasztaltatok már-e olyat, hogy .iso fájlok megsérülnek? Úgy értem, hogy régen lehetett telepíteni, minden faszán megy aztán mondjuk újrarakom a gépet vagy valami és utána késõbb nem mûködik a telepítés. ilyen hibaaüzik pl. files are corrupted stb.

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

videobaby
már bejön. tegnap is bejött, csak párszor dögledezett.

Victor1103
De jó hogy jóformán egész hónapban semmit nem szedek le az ncore-ról erre az Iron Man 3 meg a Splinter Cell Blacklist érdekelne és pont nem jön be az oldal. Brrrr...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Már jó.
broman191
Yepp.

elitehun
ncore másnál se jön be?
grebber
Hm érdekes eddig comodo dragon megnyitotta most nem ,átlépve firefoxba ott jó.

Next PC upgrade: 2022

broman191
Tegnap este néztem, akkor ment, most ránéztem újra, nálam most is hibátlanul megnyitja az Opera! 😊

grebber
EZTV oldalról tud valaki valamit ?Napok óta nem elérhetõ😞

Next PC upgrade: 2022

kabel15
Sziasztok!
Ncore on tényleg mûködik ez a hit&run szabályos büntetés hogy 3 napig nem enged letölteni? Már fél éve írja de semi nem történt. Viszont ma valamiért nem indulnak el a torrentek.

BattleTag: kabel15#2672

Qbittorrent 3.0.11-re csak nekem nem sikerül frissíteni? Semilyen böngészõvel nem jön le rendesen, de ha le is jön akkor az nem települ, igazából nem csinál semmit. Vírusírtó nem riaszt, hogy valamiért is veszélyes lenne. Pedig van, hogy letöltés után (pl. asztalra) nem is találom a file-t.

infidel

broman191
Orosz "repack" játékoknál különösen hasznos lehet, hogyha kispórolják az angol telepítõt a relanzátorok, de mondjuk a játék ENG/RUS lokalizációt tartalmaz...igaz ez a feltöltések apró része. Persze a nyelv általában tökmindegy, valóban "next-next-finish" a legtöbb installer, "pro" usereknek esetleg egy default telepítési mappa lecserélése befigyel, de ennyiben kimerülnek a további külföldi nyelven esetlegesen "érthetetlenül bonyolult" lehetõségek. 😊

[HUN]FaTaL
Elméletileg azért találták ki, hogy ne tolják tele fake szarokkal az oldalt. Más kérdés, hogy szart sem ér és értelmetlen.

zeli
lol, én csak azt hittem szimplán retardált a feltöltõ, amikor telepítõrõl tesz fel képet. Ez mekkora baromság.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

videobaby
talán az, hogy ne kételkedjen az az user aki tölti abban, hogy tényleg telepíthetõ is. aztán az, hogy pont neki menni is fog más tészta. ha tévedtem, majd más kiigazítja.

Mag-on már nem elõször találkoztam azzal, hogy játéknál egy telepítés képet tesznek fel a 3 kép közül. Azt hittem, hogy ez valami hülyeség, de megnéztem wiki-n és tényleg ez van ott: "3db kép. Tartalmaznia kell minimum 1 db saját képet a telepítés menetérõl "
Az esetek 99%-ban a játék feltelepítése a szokásos, next, next, finish 3 gomb megnyomásával történik😊 Szóval ennek most mi értelme van?
(nem kötözködésbõl írom, csak tényleg érdekelne)
Promi
Ja és a Tech infó alatt volt az "ÖNMEGSEMMISÍTÉS,HATÁSTALANÍTÁS" 😄