torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoDMaSt
igen.

@ Hellomarci

elitehun
Nektek behozza magot?
broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

uTorrent 2.2.1.25302 ez a legjobb és legstabilabb

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Sziasztok!

Még mindig a uTorrent a legjobb kliens? 😄 (és a 3.0.1 a legstabilabb?!?)

Köszönöm!
Üdv.
Akinek megvan a "utorrent.2.0.4-v2.btskin" utorrent skin feltudná tenni valahová? Utorrent oldaláról már nem lehet letölteni.
Köszönöm. 😊
Maximus4
Nekem sikerült kitöltenem 4 perc alatt,25/18 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Desiderata
mag... kvíz... mondom tökjó
mennyire ismered az oldalt kvíz... anyátok! 😞
immovable
Értem. Most csináltam egy downgrade-et, úgy tûnik ez oké. Azért kösz.
[HUN]FaTaL
Amint visszakapcsolódik elküldi a kimaradt adatokat is, a helyezést ez nem befolyásolja.

Próbálgathatsz akármit, szar a tracker.

http://goo.gl/gd6Zi5

immovable
Kb fél óra után nekem is pirosra vált, majd update tracker, akkor megint jó olyan fél óráig. Majd kipróbáltam EZT de nem segített. <#rinya>

A helyezésem így nem fog sokat javulni. 300000+<#smile>
most már nekem se jó amúgy 😄
[HUN]FaTaL
Tracker bug, bugos az egész oldal több hete, ne foglalkozz vele.

nálam egyedül akkor piros amikor készenlétbõl jön vissza a rendszer, utána egy stop-start a torrentnél, és már jó is
Magnál még mindig pirosodnak a torrentek. Válasz (nem nekem) a fórumban: válts stabilabbra. De a másik 3 torrent oldalnál ahonnan az elmúlt 2-3 hétben szedtem le nem piros SOHA! Most akkor kinél lehet a hiba?
[HUN]FaTaL
Gondolom az esti röhögést 😄

De azert 6-an megkoszontek 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
Újabb gyöngyszem 😄

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

TaRka0107
Köszi szépen! Majd megpróbálgatom ezeket. Bár szerintem ezek a programok nincsenek fent neki, még vírus írtó sem, mivel most lett újratelepítve.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

"Ezt a hibát számos dolog okozhatja. A legtöbb esetben a Google Desktop és MSN Desktop Search eredményezik. Lehetséges megoldás, ha kikapcsolod ezek indexing szolgáltatását vagy egyszeruen uninstallálod oket. A legjobb megoldás ezen szoftverek eltávolítása. Egy másik lehetoség, hogy kikapcsolod a diskio.flush_files opció. Ezzel elkerülheted, hogy a Windows rosszul kezelje az átmeneti tárolót. A WinZIP Quickfind lehetosége is hibát okoz a GoogleDesktop-hoz/MSN Desktop Search-höz hasonlóan. Kapcsold ki ezt a szolgáltatást vagy uninstalláld a programot. A Roxio Media Manager és a Nero Scout is hibát eredményezhet. Ezek alapértelmezésként feltelepülnek, ha a Roxio\'s vagy a Nero\'s burning programokat telepíted. Tiltsd le ezeket a szolgáltatásokat vagy uninstalláld ezeket. Elképzelheto, hogy egy anti-virus\' real-time modulja okozza a problémát. Ebben az esetben tiltsd le ezt a szolgáltatást, használj másik vírusírtót vagy kapcsold ki a diskio.flush_files opciót. Az AVG7 gyakran okozza ezt a problémát, mert néhány képfájlt vírusnak ítél és karanténozni akarja azokat. Hibát okozhat, ha éppen böngészed azt a mappát, amibe a letöltés még tart. Amíg nem fejezodik be a letöltés, addig ne böngészd a letöltési mappát Intézovel. Végezetül hibaforrás lehet, ha a fájlok „csak olvasható” tulajdonságúra vannak állítva, ami megakadályozza, hogy a µTorrent hozzáférjen a fájlokhoz.

Vista és Win7 rendszereken elonyös lehet, ha rendszergazda jogosultsággal indítod a programot. Ehhez a program indítófájlján jobb-klikk tulajdonságok - kompatibilitás fül - Alul engedélyezni lehet a rendszergazda jogosultsággal történo futtatást.
Ezeken a rendszereken elofordulhat, hogy olyan mappába akar tölteni a µTorrent, amelyre nincs jogosultsága és ez hibát okoz. Válassz másik mappát és próbáld meg abba a letöltést. "

TaRka0107
Üdv!
Bocsi ha offolok, de unokatesómnak az utorrent-je azt írja ki amikor töltene le valamit, hogy hozzáférés megtagadva. Tegnap újratelepítettem neki a win7-et, mert elõtte is ezt csinálta. Egy ideig jó volt, most megint rossz.
Mi lehet a baj?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Narxis
ACAB!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Desiderata
broman191
Aggódás vége. 😄 <#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

[HUN]FaTaL
Nekem 8+ éves az accom 😊

broman191
Haladok lassacskán a 6. évem felé, most elkezdtem aggódni... <#buck>

Engem is 5 év után rúgtak ki a semmiért..

rooney8
lehet ha nincs tracker, akkor nem bír ekkora fájlokat

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hát tudja a halál mik vannak még.. 😄
Tigristank
Melyik másik lenne? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

most akkor melyik az az emberszabású? a majom?
Blekk Síp
Ingyenes megoldást keresnék (=
De egyébként eddig úgy tûnik, ha kisebb állományokra osztom az adatokat akkor nincs gond vele.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Tigristank
Ki akar 1 olyan oldalra bekerülni, ahonnan 3 havonta kikerülnek a felhasználónevek és jelszavak, meg ki tudja még micsoda? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Desiderata
FTP-t használj inkább
Blekk Síp
Az egér szerint gondolkodik, viszont a utorrent ablakában és a folyamatoknál is azt írja, hogy Nem válaszol. Vártam én már 20-25 percet is, de nem sikerült feltámadnia.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

LoDMaSt
Elvileg nem kéne, hogy baja legyen, töltöttem már 150-200 gigás torrenteket is, nem volt semmi gond velük. Konkrétan meghal a torrent, vagy csak gondolkodik?

@ Hellomarci

Blekk Síp
Egy 95GB-os PC-n levõ mappáról csináltam torrent file-t, hogy azt majd a laptopra szépen letöltögetem, de a laptopon összeomlik a utorrent amikor meg akarom nyitni a torrent file-t. Erre van vmi megoldás vagy csak az, ha kcisit feldarabolom a dolgokat és több torrent file-t hozok létre?

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Desiderata
ez fontosabb hír
"Mint látjátok az oldal változásokon megy át, új motort kapott, és a felület is lényegesen megváltozott."

amúgy nem a motorral volt gond eddig se, hanem pár retardált moderátorral
azokon pedig nem segít az új motor, kár motorokkal veszõdni
Maximus4
Emberszabású!Remélem mindenki örül 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De jó hír a regisztrálni vágyóknak, hogy hamarosan nyitott reg lesz az oldalon, így egy ideig meghívó nélkül is be lehet majd kerülni.

Egy kis "kedvcsináló" az oldalhoz.Igen fontos dologról lehet most szavazni 😛 <#idiota><#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Köszi, azért kutatok tovább, mert van torrent oldalon is, de elég régieket találtam eddig csak... 😞
zeli
Erre nem emlékszem, pedig én is fent vagyok folyamatosan. Nekem is sok ismerõsömnek van account-ja, de még ilyen senkinél nem volt.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Mivel egy hét eltelt és volt itt mozgás, de válasz nem megkérdezem újra...
Ötlet? (látom többen vagytok külföldi oldalakon... mondjuk én is, de ott sem jártam sikerrel...)

Bocsi, ha off lenne... Burda szabás-varrás újságot keresnék ideieket, orosz oldalakon vannak fent, de nem torrent és letölthetetlenek, vagy ha igen jelszavas fos... Torrentban meg nem találom õket, pedig képen már láttam januárit, meg 04-06-ig... Szóval nem kérek meghívót, csak tippe(ke)t...

Desiderata
sajnos a többi oldalt is elmeroggyant emberek mûködtetik
Szerinted nincs annyi eszem,hogy nem irc-n kerestem fel oket ha mar e-mailben csesztek valaszolni? (Amugyis non-stop bentvoltam irc szobajukban)

Ahogy ott valaszoltak es nevetseges indoklassal probaltak megmagyarazni hogy nekuk van igazuk,inkabb aztmondtam hogy hagyjuk a francba az egeszet.

Amugy elarulom,hogy szerintuk meghivokat arultam penzert. 😊 Persze bizonyitani mar nem tudtak 😊

Frocsogjon a tokom,en leszarom hogy mi folyik magon,pusztan csak felhivtam ra a figyelmet hogy supportot ne nagyon varjon itt egyik-masik forumozo egy olyan oldaltol amelyik ilyen dolgokat muvel.

zeli
Akkor felmerül a kérdés, hogy mit fröcsögsz itt. 😊
Szerintem a többi 500k ember meg van vele elégedve, meg amúgy IRC-n meg lehet kérdezni, hogy miért basztak ki.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Amiota patkany modon kibasztak engem es 3 masik haveromat,azota messzirol kerulom azt az oldalt.

Miert is jarnek oda fanyalogni? Sokkal komolyabb kulfoldi oldalakon is fentvagyok,nincs olyan anyag amit ne tudnek beszerezni. Semmi szuksegem a magra.