36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Bal0924 #35564 Köszi -
Blum #35563 Linux alatt hasznalhato kategoriaba esik nalam,nem tudom winfoson milyen mert ott meg nem probaltam. utorrent 2.0.3 ftw -
#35562 Deluge már nem olyan bugos? -
Blum #35561 BitTorrent
Deluge
Vuze
Transmission
qBittorrent
+Linux: KTorrent (legalabbis nekem az valt be) -
#35560 A BitTorrent. -
Bal0924 #35559 Sziasztok!
A Utorrent után melyik a legkedveltebb kliens? -
#35558 Én elég ritkán használom, kickass powa!! -
ldavid #35557 szerintem csak valami rekordot akarnak felállítani még év vége előtt :D -
#35556 És még mindig megy az összes létező domain :D -
ldavid #35555 jaja most láttam én is :) -
kjhun #35554 Az öböl ismét címet cserélt, .ac-ről .pe-re. -
#35553 Pedig mindegyik átirányít az ac-re. -
kjhun #35552 Nálam csak az ac-s végződésű jó, a többi nem. -
#35551 És még mindig működik a sokkal ezelőtti .se is. Meg az sx, meg az ac, meg az org. -
ldavid #35550 már megint? a végén ténylwg lesz még hu is -
#35549 Kösziiiiii! -
kjhun #35548 Ha, valaki a kalózöblöt keresi, a cím vége változott .sx-ről .ac-re. -
Lacc 88 #35547 Szevasztok. Olvasgattam, hogy a napokban szar a mag másoknál is és most nálam is probléma jelentkezett. Eddig csak letöltöttem és seed szerverrel töltök vissza lassan 2 éve. Semmi gondom nem volt eddig, de már napok óta nem tud se le se feltölteni a seed szerver. Ezt az üzenetet kapom: Tracker: [Timeout was reached] Mi tudok csinálni?
-
Blum #35546 -
#35544 Externetes vagy? Náluk nem jó a tracker 1-2 napja. -
ACE #35543 Basszus! Nálam meg semmit nem ír! :D -
#35542 nekem meg ezt: -
ldavid #35541 nem megy a tracker, de nekem ezt írja ki: -
#35540 más magról tud tölteni? ezt irja ki:
-
#35539 +1 nálam sem megy. se seedelni se leechelni nem tudok. -
#35538 Oké, köszi. Akkor ezek szerint csak várnom kell. Igaz nekem már hajnalban sem volt jó. -
#35537 Szar a tracker.
Kora délután jó volt. -
#35536 Halihó! Két napja az Ncore-os torrentek pirosan seeding-elnek. Azt írja, hogy offline (time out). Hónapokig nem volt semmi gond, most is mennek más torrent szájtról töltött torrentek. Nem volt babrálva a router, se az beállítások, semmi. Most cseréltem portot, újraindítottam a torrentet, most a tracker status (update)... majd megint time out... ?? Mitől lehet ez? Ncore-on se látja futni a torrenteket, így belefuthatok egy warnba, pedig nem akarok... -
Unreal1942 #35535 Ez hihetetlen.. megint kezdi.. egész hétvégén semmi baja nem volt. Most nem enged be a jelszavammal megint. -
#35534 Ha nem töltesz vissza semmit, de futtatod 48 órát, akkor is teljesítetted a kötelezettséged. A visszatöltésed mértéke arányos csökkenti ez az időt. -
#35533 engedélyezd a dht-t nyugodtan. válts port számot is, hátha az segít. ha a beállításnál megnézed, akkor a sebesség úgy legyen, hogy a feltöltés legyen némiképp a szerződésben foglalt sebesség alatt kicsivel, a letöltés lehet korlátlan. ha megosztott a neted, akkor érdemes egyszerre kevesebb torrentet futtatni (bár ez a netedtől függ, nem kell). ha ez megoldja miután leokézod, bezárod és újra indítod a klienst, akkor jó. ha nem, mást is lehet még csinálni. ezek a legegyszerűbbek. -
Ariakus #35532 Ncore-ról szoktam mostanában tölteni és most kaptam egy "hit n run" figyelmeztetést. Próbáltam feltölteni mindig vmennyit de amikor ránézek a torrent kliensre kb. 90 %-ban azt látom, hogy csak 5 kb/s-el tölt fel vagy még kevesebbel. Pedig a max feltöltési sebességem kb 130 kb/s kürül mozog. Van vmi beállítási opció (feltöltési sebesség növelésen kívül) amivel többet tudnék feltölteni? Még egy vmi: ha a torent kliensben bejelölök egy aktív torrentet és rámegyek a trackerek fülre akkor azt írja, hogy DHT, Helyi Peer keresés és Peer kicserélés nem engedélyezett. Az, hogy ezek nincsenek engedélyezve mennyire befolyásolják a feltöltési sebességet? -
Unreal1942 #35531 Köszönöm. Mostanra megint működik nálam is. Érdekes. -
#35530 5 próba után letilt 1-2 órára. addig hagyd, törölj sütiket.
nálam rendben van. -
Unreal1942 #35529 Aszfalt csak nekem szórakozik, hogy nem enged be a jelszavammal?
Évek óta használom.. nem hinném, hogy már 4. alkalommal gépelek mellé.
Másik két torrent oldlal amit használok azok beengednek. -
Blum #35528 OFF:
Most olvasom,hogy az SCC-t folyamatosan DDoS tamadasok erik,azert ilyen tetulassu az elmult par napban...:/ -
#35527 utorrentbe webuit szeretném megcsinálni. helyi hálon tökéletes megy, de azt szeretném ha külsö ember is meg tudná nyitni.
utorrent szerint aktiv a kapcsolatom (régen pedig tuti passziv volt, jó régen..:D)
router van. elvileg beállitottam rajta a portot is amit az utorrent használ, de semmi jel hogy müködne.
(nem ide tartozik, de lehetséges hogy a kapcsolatom már tényleg aktiv, mivel rfactorba simán tudok szervert csinálni és csatlakozni rá a többiek, pedig régebben erre a netem miatt esélytelen volt) -
#35526 Mekkora mákom van! :D 1-2 honapja folyamatosan nézem a már emlitett SatC...-ot és ma nyílt reg van!! Made my day -
#35525 Vuze segítség kellene. A letöltés ablakban sárga :-| jelenik meg a letöltött anyagok előtt, a tooltip szerint a trackerrel minden rendben, kapcsolódtam az ügyfélhez, de nincs feltöltés. Ha sárga marad, akkor a NAT rosszul van beállítva. Sose változik, mindig sárga.
A jobb-alsó sarokban találtam még egy hibaüzenetet: ERROR, unable to bind TCP incoming server socket 80. Address already in use: bind.
A láblécben van egy kis zöld "lámpa", mellette felirat: NAT OK. Lefelé nincs gond, de úgy tűnik, hogy felfelé nem megy semmi.
A Vuze úgy van, ahogy magától települt. Mi a túró az a NAT és hogy kell jól beállítani? -
#35524 srácok valaki tudja hogy mitől lehet hogy nem tölt vissza csak nagyon ritkán és rövid ideig? utorrent