torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Még mindig a uTorrent a legjobb kliens? 😄 (és a 3.0.1 a legstabilabb?!?)
Akinek megvan a "utorrent.2.0.4-v2.btskin" utorrent skin feltudná tenni valahová? Utorrent oldaláról már nem lehet letölteni.
Köszönöm. 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Próbálgathatsz akármit, szar a tracker.
http://goo.gl/gd6Zi5
A helyezésem így nem fog sokat javulni. 300000+<#smile>#smile>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Vista és Win7 rendszereken elonyös lehet, ha rendszergazda jogosultsággal indítod a programot. Ehhez a program indítófájlján jobb-klikk tulajdonságok - kompatibilitás fül - Alul engedélyezni lehet a rendszergazda jogosultsággal történo futtatást.
Ezeken a rendszereken elofordulhat, hogy olyan mappába akar tölteni a µTorrent, amelyre nincs jogosultsága és ez hibát okoz. Válassz másik mappát és próbáld meg abba a letöltést. "
Bocsi ha offolok, de unokatesómnak az utorrent-je azt írja ki amikor töltene le valamit, hogy hozzáférés megtagadva. Tegnap újratelepítettem neki a win7-et, mert elõtte is ezt csinálta. Egy ideig jó volt, most megint rossz.
Mi lehet a baj?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
De egyébként eddig úgy tûnik, ha kisebb állományokra osztom az adatokat akkor nincs gond vele.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
@ Hellomarci
"Mint látjátok az oldal változásokon megy át, új motort kapott, és a felület is lényegesen megváltozott."
amúgy nem a motorral volt gond eddig se, hanem pár retardált moderátorral
azokon pedig nem segít az új motor, kár motorokkal veszõdni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kis "kedvcsináló" az oldalhoz.Igen fontos dologról lehet most szavazni 😛 <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ötlet? (látom többen vagytok külföldi oldalakon... mondjuk én is, de ott sem jártam sikerrel...)
Bocsi, ha off lenne... Burda szabás-varrás újságot keresnék ideieket, orosz oldalakon vannak fent, de nem torrent és letölthetetlenek, vagy ha igen jelszavas fos... Torrentban meg nem találom õket, pedig képen már láttam januárit, meg 04-06-ig... Szóval nem kérek meghívót, csak tippe(ke)t...
Ahogy ott valaszoltak es nevetseges indoklassal probaltak megmagyarazni hogy nekuk van igazuk,inkabb aztmondtam hogy hagyjuk a francba az egeszet.
Amugy elarulom,hogy szerintuk meghivokat arultam penzert. 😊 Persze bizonyitani mar nem tudtak 😊
Frocsogjon a tokom,en leszarom hogy mi folyik magon,pusztan csak felhivtam ra a figyelmet hogy supportot ne nagyon varjon itt egyik-masik forumozo egy olyan oldaltol amelyik ilyen dolgokat muvel.
Szerintem a többi 500k ember meg van vele elégedve, meg amúgy IRC-n meg lehet kérdezni, hogy miért basztak ki.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Miert is jarnek oda fanyalogni? Sokkal komolyabb kulfoldi oldalakon is fentvagyok,nincs olyan anyag amit ne tudnek beszerezni. Semmi szuksegem a magra.