torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.8.3 és cseszik. már ezelõtt sement. de még régen igen.. wtf?
http://loal.atw.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
na de nem emiatt 2-3kb/s, valszeg szolgáltatód korlátozza.
használj utorrent 2.0-t (filehippo.com-ról tudod leszedni)
a protokoll titkosítást kapcsold eröltetettre (forced) és menni fog maxal
A letöltés amúgy jó, ha nem torrentezek akkor végig tölt max. sebességgel.
Portot kinyitni nem tudok, soha nem is tudtam, vagy én nem értek hozzá, vagy szolgáltató miatt. Én mindent leírások szerint csinálok, de akkor se megy, viszont eddig így is mûködött rendesen a letöltés és minden lejött.
Már le is töröltem teljesen utorrent-et is, és újat tettem fel, de az se segített.
http://topgearhungary.blogspot.com/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Máshogy írtam be a keresõbe, mint ami a program neve 😄 (sit and go-t írtam)
Kösz
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
(hát ezt aztán megfogalmaztam valahogy)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ha nem tudsz odajutni adminként a gépekhez, akkor beszoptad.
vagy ahogy már említették minden portot blokkolsz, kivéve 80-as meg még nemtommi. csak még akkor is megcsinálhatják h átállítják arra a portot...
komolyabb router tud statikus sávszélkorlátozást, ott szintén beállíthatnád kb azokat az értékeket amit fentebb írtam, és akkor nem lenne baj ha nem tudsz adminként hozzáférni a géphez (ne adj isten linuxot használnak, arra nincs is cfosspeed)
csak hát akkor most ezért kéne fizeni h új router...
esetleg rájuk szólnál?
ha nem állítanak be sávszélkorlátot letiltod a mac címjüket routerbõl azt kész...
portforward.com
BitTorrent 6.2 õt használok és alúl egy kis piros felkiáltó jel jelenik meg. Azt írja, hogy "Not connectable Firewall/router is limiting your network traffic..." A tûzfalnál ki van pipálva a bittorrent szóval engedélyezve van és nem hinném, hogy a routerrel lenne gond. Van ötletetek?
Elõre is köszönöm!
#25009: Ki nem állhatom a kisszarosokat, jól kicseszem velük most <#eplus2>#eplus2>
Fákjúal!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
van a vipmusic, ott is kitalaltak az avatarra jo nagy faszsagot... a kovetkezo projectem! <#hehe>#hehe>
Milyen le- és feltöltési sebessége van a netnek?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fákjúal!
Vagy az olcsóbb megoldás, hogy a kliensüket beállítod egy limitre. Mondjuk 1/3 Nektek a Pároddal, 1/3 az egyik gyereknek és 1/3 a másiknak. Másrészrõl lehet elég ha elmondod Nekik, hogy a netes játékok behalnak ha közben full sávszéllel torrentezik a másik 😊. A harmadik megoldás a NAS lehet. (egy példa) A routerre kötve bármelyik gyerek eléri és kiadhatja neki utasításba, hogy mit töltsön le. Bár vinyó nélkül ez is drágább mint egy QoS-es router, viszont nem kell a gépeket éjszakára bekapcsolva hagyni, elég ezt. Kevés áramot eszik és elég ha akkor engeditek a le- és feltöltéseket ha már senki sem használja a netet.
Fákjúal!