torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
mérnem frissül utorrent automatán már?
1.8.3 és cseszik. már ezelõtt sement. de még régen igen.. wtf?

http://loal.atw.hu

[HUN]FaTaL
Nekem a legújabb verzió csinálta ezt, visszatettem az egyel régebbi buildet.

http://goo.gl/gd6Zi5

ha van routeret akkor ott kell a virtual server (vagy lehet port forward néven van) opcióban portot nyitni.

na de nem emiatt 2-3kb/s, valszeg szolgáltatód korlátozza.
használj utorrent 2.0-t (filehippo.com-ról tudod leszedni)
a protokoll titkosítást kapcsold eröltetettre (forced) és menni fog maxal
Minstrel
Helo, kis utorrent segítséget kérnék.. az a baj, hogy állandóan belassul a leggyorsabb torrent is. Pl. amikor elkezdem letölteni akkor 10 percig tölt max. sebességen és utána lezuhan ilyen 2-3kB/s-re, de minden, a legújabb sorozat is amit több ezren seed-elnek és régebben lejött végig max sebességgel.

A letöltés amúgy jó, ha nem torrentezek akkor végig tölt max. sebességgel.

Portot kinyitni nem tudok, soha nem is tudtam, vagy én nem értek hozzá, vagy szolgáltató miatt. Én mindent leírások szerint csinálok, de akkor se megy, viszont eddig így is mûködött rendesen a letöltés és minden lejött.

Már le is töröltem teljesen utorrent-et is, és újat tettem fel, de az se segített.

http://topgearhungary.blogspot.com/

vagy adatforgalom

gondolom sávszél korlátozás, a nevébõl adódóan
Ez miez ez a Transfer Cap a kettes utorrentben ..? =o

poppe
szerinted kérdezném ha tudnám? 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

De buta vagyok
Máshogy írtam be a keresõbe, mint ami a program neve 😄 (sit and go-t írtam)
Kösz

Agy Halott
latod a fooldalt? felhaborito!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bertino
szerinted ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

REALista
Nálam se jó már vagy két napja...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SitNGo Wizard a program neve

írd be, hogy mit keresel, aztán legfeljebb privátban kapsz egy kis infót. 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha beírok ide egy program nevet, ami nekem nagyon kéne, de egyik oldalon sincs fent, amin én fent vagyok, és megkérem a topiklátogatókat, hogy csekkolják le egy-egy nagyobb külföldi (reges) oldalon, hátha fent van, az büntipont szempontból okos lenne-e?

(hát ezt aztán megfogalmaztam valahogy)

poppe
fiber power-e van vkinek? korlátozzák a p2p-t?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Ki mondta, hogy a gyereknek vagy a gyerekkel kell kivenni/kivetetni? <#vigyor1>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

és a gyerek mér venné ki?
A kapcsolatra jobbklikk, tul, értesítés elõl pipa kivesz.

cfosspeed 4.0-án felül, de 4.5-ben már tuti benne van az h tudod korlátozni statikusan a sávszélt. felteszed minden gépre, beírod feltöltésnek az 5k-t, letöltésnek a 60k-t, aztán szevasz. be lehet úgy állítani hogy ne látszódjon sehol a progi, csak processeknél (cfosspeed.exe), meg hát ott lesz a mappája ahova telepíted, de berakod valahova mélyre és kész.

ha nem tudsz odajutni adminként a gépekhez, akkor beszoptad.

vagy ahogy már említették minden portot blokkolsz, kivéve 80-as meg még nemtommi. csak még akkor is megcsinálhatják h átállítják arra a portot...

komolyabb router tud statikus sávszélkorlátozást, ott szintén beállíthatnád kb azokat az értékeket amit fentebb írtam, és akkor nem lenne baj ha nem tudsz adminként hozzáférni a géphez (ne adj isten linuxot használnak, arra nincs is cfosspeed)

csak hát akkor most ezért kéne fizeni h új router...

esetleg rájuk szólnál?
ha nem állítanak be sávszélkorlátot letiltod a mac címjüket routerbõl azt kész...
Agy Halott
most meg a "filmuzlet" (CS) nem jon be nalam, mar megint a Virgin Media, vagy masnak sem jo?
pedig avval van a gond
portforward.com
Sziasztok!
BitTorrent 6.2 õt használok és alúl egy kis piros felkiáltó jel jelenik meg. Azt írja, hogy "Not connectable Firewall/router is limiting your network traffic..." A tûzfalnál ki van pipálva a bittorrent szóval engedélyezve van és nem hinném, hogy a routerrel lenne gond. Van ötletetek?
Elõre is köszönöm!

kiírja h egy hálózati csatlakozó nincs bedugva...
Egyszerûbb lenne kihúzni a dugót, nem? Meghatalmazást a közbenjárásra gondolom nem hagytak hátra a tesódék, így ha hazaérnek megjavul a net és addig meg sajnos szolgáltatói hiba miatt nem volt elérhetõ. Ennyi 😊

ffxi
THX all az ötleteket. Majd leteszteltelem.

#25009: Ki nem állhatom a kisszarosokat, jól kicseszem velük most <#eplus2>

Fákjúal!

<#worship><#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

poppe
ne szarozz má... te akarsz lenni a gonosz nagybácsi? 😄 pár hetet csak kibírsz

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Agy Halott
"Ó, szent együgyûség!"
xNoodlex
Ebbõl talán jutsz valamire, de szerintem csak egyszerûen tiltsd le a trackerek oldalait a routerrel, ahova járni szoktak.. Igaz, hogy a már letöltött torrenteket nem tudod kiszedni, de legalább még többet nem töltenek le.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

jól kitoltál velük igen, kemény vagy!

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Agy Halott
<#mf1> a BlackCats-Games es a RevolutionTT oldallal jo kitoltam! a szemelyes beallitasokban van ugyebar az avatar. na most en ahol be vagyok regisztralva, ott szeretem ugyanazt az avatart hasznalni, de a BCG persze, hogy tiltja a dinamikus avatart. muszaj volt keszitenem egy olyat, ami ugyanugy cserelgeti az adott kepeket minden frissitesnel, mint a rotator.php, de nem php a kierjesztese!

van a vipmusic, ott is kitalaltak az avatarra jo nagy faszsagot... a kovetkezo projectem! <#hehe>
[HUN]FaTaL
Tiltsd az összes portot a tûzfalon, csak azokat nyisd amit használsz. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Segítség lehet még az összes gépre feltelepíteni a cFos Speed nevû progi 4.06-os változatát, vagy annál frissebbet. Vagy marad a routered elemezgetése, hogy miként tudnál elérést korlátozni.

ffxi
Nah ez nem rossz ötlet, de asszem õk sem hülyék a torrenthez.

Fákjúal!

A torrent kliensben állítsátok be a le- és feltöltési korlátot.
Milyen le- és feltöltési sebessége van a netnek?

ha a routerben lelövöd a upnp-t annyi a torrentezésnek asszem...

ProGabe
cfos?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ffxi
Bratyómnak a kölykei 😄 Kimentek a párjával Angliába dolgozni pár hétre, addig mi vigyázunk a gyerekekre. Elhozták a PC-jüket és ezért van ez a probleme. 😊

Fákjúal!

Max 25 éves vagy és már torrentezik a gyerek? Miféle beteg családod van Neked? <#nevetes1>

<#nevetes1>

QoS-es routert vegyél pl?
Vagy az olcsóbb megoldás, hogy a kliensüket beállítod egy limitre. Mondjuk 1/3 Nektek a Pároddal, 1/3 az egyik gyereknek és 1/3 a másiknak. Másrészrõl lehet elég ha elmondod Nekik, hogy a netes játékok behalnak ha közben full sávszéllel torrentezik a másik 😊. A harmadik megoldás a NAS lehet. (egy példa) A routerre kötve bármelyik gyerek eléri és kiadhatja neki utasításba, hogy mit töltsön le. Bár vinyó nélkül ez is drágább mint egy QoS-es router, viszont nem kell a gépeket éjszakára bekapcsolva hagyni, elég ezt. Kevés áramot eszik és elég ha akkor engeditek a le- és feltöltéseket ha már senki sem használja a netet.

ffxi
Ne már! Komolyan, hogyan tudnám letiltani a torrent alkalmazás a rúterben?

Fákjúal!

poppe
fox egy fakanalat és picsánvered õket 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

ffxi
Ruterrel van megosztva a netem a családban. Hogyan tudom letiltani a torrentet? Nem akarom, hogy a gyerekek állandóan töltögessenek. Az asszony meg nekem alig kapunk netet 😄

Fákjúal!

a malacon bikinis szépségverseny van és 10tb a fõnyeremény XD

<#vigyor2><#zavart1>

250 ? 😄

Még nem próbáltam, de érdekelne, hogy ha ugyan azt a cuccot két zárt trackerem regisztrációjával is seedelem, akkor két külön torrentként tudom csak seedelni, vagy van lehetõség arra hogy az elsõ torrenthez hozzá adjam a második címét és mûködik? Csak mert van olyan cucc amit 6 zárt trackerre is tolok, aztán gányul néz ki az uTorrentem 250 torrenttel.