torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
valaki küldje már el aszfalt címét pübe, mer valamiért nekem már az se jön be 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

[HUN]FaTaL
Viszont semmi új torrent nem indul el...

Szolgáltató: PR Telecom

http://goo.gl/gd6Zi5

Blekk Síp
Júpíszí.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

uTorrent 1.8.3

Minden torrent zöld, max feltöltési sebesség. Szal nekem jó.

Szolgáltató?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

[HUN]FaTaL
Nálam csak két torrent pirosodott ki, a többi megy, bár egyel régebbi 1.84et használok. A legújabb nem töltött. :S

Tigristank
Furcsa, de nálam se megy semmi, minden piros. :S

uTorrent 1.8.4

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

5w0rdf15h
nálam is jelentkezett most ez a probléma...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Blekk Síp
Több oldalra is menne a sedd de most hirtelen minden torrent piros lett. Tracker-nél azt írja szétkapcsolt/idõtúllépés.
uTorret 2.0Beta
Másnál jó?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

[HUN]FaTaL
Szolgáltatóra gondoltam. 😊

Narxis
15MB-es.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Volt DSLem, semmi probléma nem volt vele itt. Persze jobban örülnék ha UPC lenne, de esély sincs rá, hogy ide valamikor, valami normális szolgáltató jöjjön sajna. Mindig csak a nagyvárosokat nyomatják. 😞

[HUN]FaTaL
Nekem volt 8 megám, mikor egy utcával arrébb laktam. Csak elköltöztünk, ez egy új utca és nem volt telefon az utcában én meg lusta voltam várni. 7,3 Megabitem volt, ami teljesen jó. Most a kábelnet szarakodott, felfele 250kbitem volt, de megcsinálták, most újra megvan a 6/1. Ha sokat fog szarakodni akkor lemondom.

#25075: Milyen kábelneted van?

ADSL: nekem elvileg 4400-as netem van, 3800kbit fölé még sose ment
Kábel: na ez is volt régen, csúcsidõben packetloss, 500-as pingek, no comment (amikor egyáltalán volt net)

most adsl is szarakodott 2 hétig h szar volt a ping csúcsidõben, szerencsére megjavult. ja meg torrentet is korlátozták, csak aztán utorrent 2.0-t beújítottam, szal az már nem érint.

szóval mind2 lehet jó is és rossz is.
Narxis
Remélem nekem se szólnak mert máshoz nem tudok menni, van Invitel ADSL ami max 1MB-es és nem is tervezik, hogy lehet majd nagyobbat kérni meg van még mikronet, de azt ki se próbálom, csak rosszat hallottam róla.

bertino
mondjuk mert adslnél 90%ban ugy mûködik, hogy rendelsz 8 megabitet lefelé, abból legjobb esetben kapsz 6-ot, max 7et.
addig örülj, míg nincs dsl-ed, halott az egész.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NAS, HTPC, HDD-s router, USB-s router + külsõ HDD, vagy netbook/notebook (+külsõ HDD) a megoldás, ha az áramon akarsz spórolni.

NAS-nál, HDD-s routernél, USB-s routernél nem kapsz Win-es kezelést.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

az hogy egyetlen ismerõsömnek sincs pl akinek tényleg 8 lenne a 8? pedig van pár adsl-es, én is örülök személy szerint ha a 8ból 4 megy... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[HUN]FaTaL
Mert?😊 Mi a gond a 8/512es ADSLel?😊 Szerintem igazán jó alternatíva a 6/1 helyett, mivel más nincs csak drágán. 😊

bertino
hát azzal aztán sokra mennél.
😊

[HUN]FaTaL
Itt nálunk a PRnél is 200 a korlát, de senkinek nem szólnak ha túllépi. Pedig a szerzõdésben benne van, hogy túllépésnél sebességkorlát, következõ hónapban is túlléped akkor szerzõdésbontás. Szerintem fosnak, mert akkor fogom és átmegyek ADSLre. 😄

Adi
A fõ kérdésem az lenne, h ezért nem e bannolnak ki a torrent oldalakról esetleg?! Bár szerintem ez nekik is jó de ki tudja már manapság?😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Elusive
T-nél perpill 350GB a korlát, itt van elõttem a szórólap 😊

Adi
Nem.. tényleg nem vágom...
Mert én a saját gépemrõl max 50kb/s töltök fel...
Te használsz ilyet?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ez most ilyen kamu érdeklõdés akar lenni reklámozáshoz? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mivel a standby ill. sleep módban a gép kikapcsolt állapotban van, így semmilyen programot nem tudsz futtatni. Efféle dolgokra NAS Routert illetve HTPC-t szokás használni.

steam, origin: ACE_hun

Csá, lehet hülyességet fogok kérdezni de nemtudjátok megoldható az valameik torrent kliensel vagy esetleg az utorrentel hogy stanby vagy sleep modba is töltsön?

Narxis
Én most júliusban kötöttem velük kábelnetre szerzõdést és úgy emlékszem benne volt apró betûvel.

Régen volt ott is korlát, már úgy tudom T-nek nincs korlát.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Narxis
pfff tiszta szégyen. Asszem T-nél 350 a korlát, de több embert is ismerek aki túllépte és nem történt semmi, nem figyelmeztették. :p

miután bekötötték a 20 Mb-es Broadband Ultra csomaggal az ntl-t, 2 hónapra rá kaptam egy levelet, hogy az adott hónapban közel háromszorosan léptem túl a kiszabott adatforgalmat. az adatforgalom korlátozásuk 300GB, nekem abban a hónapban a le és feltöltésem meghaladta a 780GB-ot 😄 ajnálatuk a következõ volt, 3 lehetõségem van, vagy nomálisan használom az internetet vagy kikapcsolják vagypedig updatelik a csomagomat Broadband Extreme-re ami 80euró havonta és 650-700GB az adatforgalomkorlát. válaszoltam nekik, hogy frissitsék fel a nagyobb csomagra, aztán 2 napig nem volt netem.. azthittem kikapcsolták. De utána helyreállt mindent és kaptam egy válasz imélt hogy frissitették.. szóval most jóvagyok minden hónapban 700gb-ig :d

Narxis
Itthon a UPC magát a p2p-t korlátozza, ott kint ha ugyanígy csinálják akkor nincs szükség egyes oldalak blokkolására.

csak azt nem értem, hogy akkor a másik szolgáltató (NTL másnéven UPC) ami a legelterjetebb, miért engedélyezi ?

Eircom

NTL

Narxis
<#wow1><#wow2>

A második legnagyobb Írországi internet szolgáltató, az Eircom bolokkolja az oldalt.

bertino

2.0 betat használok semmi baja, mûködik rendesen
Nézd meg, hogy mit ír ki a tracker-re a kliens.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

kabel15
inkább megvárom a kész versiot pár hetet kibírok már.
Az érdekes hogy folyton be vörösödnek a torrentek.
megy a le fel töltés csak vörösek. A portok nyitva vannak mindent rendben talál csak a nyilak vörösek

BattleTag: kabel15#2672

StephenKing
Ez sem lesz hozzá túl jó. Próbáld ki a 2-es utorrentet azzal egész jó sebességet lehet elérni. Bár az csak béta verzió, de hát valamit valamiért.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

kabel15
köszi leszedtem.
Remélem ez már jó lesz.
1.8.2 volt csak az állítólag nem valami jó a FIBER POWER nethez.

kabel15
hello!

melyik a most felelhetõ legjobb stabil utorrent?

lck
C|v|l|sat|on - ról van valami híretek ?
( Mindig olyan oldal tûnik el ahol jó az arányom )
[HUN]FaTaL
Ha nem férsz hozzá a tûzfalhoz, hogy kinyisd a portokat, akkor nincs. Seedelj passzív módban.

Helló légyszi segítsetek
Koliban vagyok ezért nem tudok portot nyitni magamnak. Van rá lehetõség hogy router hozzáférés nélkül is tudjak seedelni? Utorrentem van legújabb nem béta.
Minstrel
köszi a tippeket, letöltöttem egy régebbit, ezzel most lejött egyhuzamban gyorsan egy nagyobb file, de most néha visszaesik.

itt a bandwith résznél mire érdemes tenni a beállításokat, pl. a kapcsolatok számát?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Tigristank
Szerintem a nagyobb oldalak biztos nem. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Met
olyan jó lenne megtudni, hogy melyik torrent oldal adta oda a mail cím adatbázisát egy köcsög netes pénzkeresõsnek...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis
Nekem akkor is manuálisan kellett amikor csak build szám változott.

xNoodlex
Majd frissül, valamikor...
Ha zavar, csináld manuálisan.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)