torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem, még nem próbáltam. Amúgy 2.0-ra egyenlõre csak béta van??
Thanatos:
Akkor úgylátom "egy cipõben" járunk. 😊 Viszont a haver meg csak úgy áradozik pl a digi-rõl. De sajna mint mondtam volt ez nálunk nem elérhetõ. 😞
\" örökké nem eshet.... \"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
UPC 120 megabites sebessége
diginél az 50/30 megabites lan!
Tfosnál 80 megabit a legnagyobb ha jól tudom!
nekem meg 1 megám van <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
tfosnál azt mondták hogy csinálják az optikai netet!
mire elér ide addigra megöregszek!
Moon (2009) http://www.imdb.com/title/tt1182345/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
uTorrentben kiválasztottam egy ideiglenes, és egy végleges mappát ahova helyezte a fájlokat
Itt ez hogy van?
uTorrent után melyiket érdemes használni, egy egyszerû otthoni felhasználónak?
BitComet?
és igen, rosszul írtam, Fatal írta úgy, ahogy én akartam 😄
"Akkor inkább az aszfalt él a magból. 😄 Legalábbis aszfalton nem nagyon van free torrent. Egyébként heti 20 giga neked jó? 2-3 nap alatt tolok fel annyit magra, mert annyit bír a netem (1mbit/s)."
persze, hogy jó a heti 20 giga. írtam, hogy 50k/s, és nem megy éjjel-nappal a gép + máshova is megy a seed
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
uTorrent-tel van problémám (1.8.4. build 16667)
Elindítok 2-3 torrentet, hogy letöltse, és egyszerûen megáll. Váltakozó, hogy milyen idõközönként, van hogy megy 2 órát de van hogy 10 perc múlva már nem tölti.
Állandóan indítgatom el :S
Valaki javasolta, hogy limitálás miatt lehet - nincs beállítva.
http://goo.gl/gd6Zi5
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
.: mobilize.hu :.
Én amit mondtam azt egy illetõ blogjából vettem szal nem magam találtam ki. Amit írtok arra meg azt mondanám, hogy értem de akkor meg kamuznék, mert nem igazán vágom ezt a dolgot. 😊 Egy biztos ha béta klienst használok akkor az esetek 90%-ban tracker error van és nem megyek semmire. Fogtam és visszaraktam az 1.8.1-et és most ezzel meg jó. Viszont így most közel sem jön le olyan gyorsan a torrent mint az elõbb. Illetve fel sem tölt úgy mint azelõtt. Szal ez most egy kis dilemma. Moat vagy én nem állítok be vmit jól a kliensen belül, vagy más a gáz.
De ha már itt tartunk akkor melyik torrent klienset érdemes használni? Mert ha az uTorrent-et nézzük akkor melyik verzió a nyerõ? De ugye ott van még mellette a másik 2 használható kliens.
Illetve volna még egy olyan kérdésem (megint csak nem tõlem származik), hogy ez a fiber net (UPC) nem minden torrent klienssel "kompatibilis"?
szerinted a default HTTP portot, a 80ast korlátozza? 😄 azt sem.
vagyis, hogy igazat szóljak, korlátozhatja. minden tõlük függ, teljesen ISP függõ, hogy miként kezeli a torrent kérdést. Lehet, hogy a UPC whitelisteli mondjuk a 443-as portot, akkor lehet hogy gyorsabb, próba cseresznye. Valójában viszont szerintem nem port korlátozást használnak, hanem csomagvizsgálatot. HTTPS protokoll egy titkosított csatornát használó protokoll, ettõl függetlenül az egyes csomagokat meg lehet különböztetni fajta szerint, küldési mennyiség szerint, és hamar kibukik, hogy itt bizony nem sima https üzenetváltás folyik. ezt használják ki a kliensek is amúgy, így próbálják az ISP-t átverni, így tudsz pl titkosítás erõsítéssel gyorsabban küldeni/fogadni, mert nem ismerik fel a csomagokról, hogy akkor ezek most valójában micsodák. Amint sokan kezdik csinálni, tesznek ellene, és jöhet az újabb trükk.
utorrent 2.0 beta, titkosítás eröltetését kapcsold be, mellette van valami meg egy pipa, pipát szedd ki. ennyi.
Sajnos nem vagyok hajlandó versenyezni ezen a téren. 😊
Amíg megkapom azt amit szeretnék és a számonkérést tudom teljesíteni, addig nem játszom azt mint az ötös lottónál, hogy a befutóra tippelek. Színesítem a mezõnyt, hogy valódi verseny legyen. Tudod, olyan ez mint a pártok és a politika. Nem akkor nyersz ha mindenkit meggyõztél, hogy szavazzon a legerõsebbre. No persze fehér ember nem felejt, tehát akik egyszer kiestek...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
bh egyébként tényleg overseedelt, én is sokszor hangoztattam, hogy tenniük kell ellene valamit, vitatkoztam is modikkal, aztán a szorzórendszer óta minden szép és jó. tényleg! 50k-s uppal úgy, hogy nem megy éjjel-nappal a gép, és nem csak oda seedelek lazán összejön a heti 20 giga up
amikor meg csak oda tolok felfelé - meg külön foglalkozom azzal, hogy melyik torrent menjen, stb. - volt, hogy összejött az 55-60 is! volt, hogy egyszer besegítettek szerverrel (ingyen), akkor felment több száz giga, abból "éltem", aztán az elfogyott, így nagyon sokáig én sem töltöttem onnan, mert képtelen voltam visszaosztani, tehát tartani az arányom. ennek már rég vége, szinte mindent onnan szedek (kivéve sorozatok (nagy román sorozatos) + pár spéci cucc (gfxnews)), hiszen simán összejön a megfelelõ arány
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy kis segítséget kérnék tõletek torrent ügyben. Eddig az 1.8.2-es uTorrent klienst használtam de a minap olvasom, hogy érdemesebb az 1.9 bétát hasznáni ha UPC-s a net. Mondván, hogy a UPC "korlátozza" valamilyen szinten a P2P-s adatforgalmat. És az 1.9 bétában be lehet állítani a 443-as portot amit nem tud "korlátozni" az UPC mivel az nem http-s. Most ebbõl nem tudom, hogy mi az igaz, de az biztos, hogy miután feltettem gyorsabban tudok letölteni ill. feltölteni pl. a BIG-rõl. Viszont! Mióta fent van ez az új kliens a letöltött illetve feltöltött torrentek majd 90%-nál tracker hibát ír ki. Ez most akkor az 1.9-es uTorrent számlájára írható, vagy ilyenkor mi van?? Amúgy XP-t használok és a netem mint mondottam volt UPC-s fiber 60/6-os.
Ha tudnátok vmi tanáccsal szolgálni nagyon megköszönném.
Thx!
Azonnali ban-ért kiált a nép! <#idiota>#idiota>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
1,5 éve nincs hozzászólási jogom, már vissza sem kérem, úgyis elveszik
6 warn
2 kitiltás, majd feloldás 😄
Az igazat megvallva overseedelt mindkét nagy, én meg amit keresek megtalálom másutt is. Minek verekedjek a tömegben? Öreg vagyok én már bohócnak, szokták volt mondani 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(Ezért nem is erõltetem, hogy bekerüljek)
Nem tudja senki mikor vonják vissza vagy mi a teendõ ienkor?
Es az a jo, h nem en kezdtem el a hozzaszolasokban a dolgot hanem más és semmien fika nem ment.kajak nem vágom
vagyis 2...
1.A legfontossabb.
win7 oprendszer. ezelõtt rendessen ment az uTorrent.
De ujratettem a win7-et.
elõször feltettem a legujjabb klienst, és észrevettem hogy néha lebassza a gépemet, kék halállal...
elkezd recsegni a hang 5-6 másodpercig, azután kék háttér kiirja legallul, hogy "Dumping Physical Memory..." és megy a % érték 100-ig majd ujraindul!!
<#help>#help>
2.
Van egy port amit csináltam, hogy ne legyek passzívba, hanem aktivba.
eddig mindig müködött, routerben nbent maradt a port, hogy 12345 pl és torrent-nél mindig csak beirtam kezdésnél, hogy port 12345 és ennyi.
de most hiába irom be, nem fogadja el, és még mindig kijön a piros felkiáltó jel, hogy passzív vagyok.
<#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Problems with Scene groups XII and BWB encodes - we have a fix!
As many of you may already know, XII and BWB are really sucky release groups. Their rips almost *always* have issues with vids headers. This causes them to not play properly on DVD standalone players (DivX enabled of course), many computer media players, nor will they stream properly to XBox360 (play the first ~2 min of video, then screen goes dark and audio only for the rest).
There are many ways of fixing this, but the easiest I've found is DivFix++, and a new utility written by our very own rlatting.
There is a link to DivFix++ in FAQ 115 - XII and BWB Scene releases - VIDS Headers issues - won't play in media player, standalone DVD Player, or stream to Xbox360, and will soon have a link to rlattings utility. Windows only. I *think* DivFix++ has an *x version.
Also of note, these utilities are for the standard avi releases, not the 720p .mkv's.
Please, *BEFORE* submitting an XII or BWB release, run the utility against the file to see if it needs fixed. Most likely it will, so fix it, then create your torrent from the fixed file, and add a comment on it after submitting.
Thanks!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.