36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• grebber
    Valaki le tudná nekem írni érthetően ,hogy azt hogyan tudnám beállítani,hogy a kedvenc sorozataim automatikusan töltődjenek egyből ahogy neten lesznek és ne kelljen mindig keresgélni őket?

Nem regelt torrent oldalról akarom hanem publikusokról pl az eztv-ről ettv stb
  • ldavid
    *tera
  • videobaby
    el tudom képzelni, hogy milyen kínokat éltél át :D
    szegény 5 terra, pedig semmiről nem tehet:D
  • Blum
    jaja,mar kezdtem kiszorni a vinyokat a gepbol,igy nincs ertelme fenntartani 5 terrat :D
  • videobaby
    pedig már kezdtél ijedezni? :D
  • Blum
    bahh..FF restart es most nalam is bejon az oldal.
  • videobaby
    semmi baja. (egyelőre)
  • Blum
    Maggal mi a braner van mar megen ? :|
  • bajgunar
    Jah igen, már belezavarodtam. Ott a pont!
  • ACE
    Pont hogy ha passzív, akkor csak aktívnak tud tölteni. Passzív passzívnak nem tud, minden más variáció viszont lehetséges.
  • bajgunar
    Lehet, hogy van peer, de HA passzív módban van akkor szintén csak passzív-nak fog tudni visszatölteni. De ha nincs a peer-ek közt passzív, akkor lesheti kinek tölt fel. (NAT probléma lehet, a port nincs kiengedve). Aktív-nak kell lenni, hogy kérést tudjon ne csak küldeni, fogadni is. (jobb alsó sarokban zöld körben pipának kell lenni, nem sárga háromszögnek felkiáltójellel)
  • videobaby
    oké. jó .
    azt akarta tudni, hogy miért nem tölt fel. azt csak látja nem?
  • [HUN]FaTaL
    *scrapeben
  • [HUN]FaTaL
    De nem az a kérdés, hogy hozzá kapcsolódik-e peer, hanem hogy egyáltaáln van-e peer a scopeban.
  • videobaby
    nem ezt írtam én is?
    megnézted, hogy amit töltöttél egyáltalán hozzád kapcsolódnak peerek?"
  • Blum
    Igen,varnod kell.

Eleg egyertelmu szerintem,ha nincs letolto akkor megis ki a banatnak toltened fel a cuccot?
    Errol szol a p2p
  • Solyom2
    Utorrent 3.3mat használok. A peer lista teljesen üres. Tulajdonságoknál megnéztem, a DHT használat ki van pipálva.

Az az igazág, hogy olyan játékot szedtem le ami nem túl elterjedt, szóval lehet, hogy most épp nincs senki aki letöltené. Ilyenkor semmit se tudok feltölteni? Várnom kell míg valaki rátalál és elkezd letölteni?
  • [HUN]FaTaL
    Első körben az a kérdés, hogy van-e egyáltalán kinek seedelni :D
  • videobaby
    szia :) megnézted, hogy amit töltöttél egyáltalán hozzád kapcsolódnak peerek? nem biztos, hogy a letöltők közül valaki a tiédre kapcsolódik. az is lehet, hogy kliensen belül kellene váltanod verziót, vagy más klienst felraknod. portot is változtathatnál, engedélyezheted a dht-t is, ha nincs.
    ezek a legkézenfekvőbb dolgok első körben.
    azért nem ártott volna, ha megírod mi a kliensed és a verziója, meg hasonló apróságok. mivel a letöltés megy, nem tiltott a kliensed azon az oldalon. nagy gondod nem lehet.
  • Solyom2
    Sziasztok!
    nemrég regisztráltam egy orosz torrent oldalra. csak az lenne a gondom, hogy az általam letöltött fájlokat egyszerűen nem tölti vissza. Miközben ment a letöltés volt egy kisebb sebességű feltöltés, de ez csak a teljes méret 25%át teszi.
    Mióta befejeződött a letöltés, ugyan az állapotjelző kiírja hogy Seedelés, de semmit se tölt vissza. Nem szeretném hogy letiltsanak, szóval valaki segítsen létszíves.
  • bajgunar
    Adj neki fix port-ot. A Port-ot engedd ki router-en és Tűzfalon is. TCP és UDP is. Torrent beállításoknál a kapcsolatoknál a bittorrent fülnél a DHT-k használatát (2 pipa is), szedd ki a pipát! (HA regizett oldalról szedsz! különben elvész a feltöltött adatmennyiség az "éterben", és hibásan jegyzi az arányod, ha nyílt oldalról töltesz akkor nyomd be, gyorsabban lejön, több peer-hez csatlakozol).
    Magyar uTorrent Oldal általános fogalmak, tippek, torrentezés használata, beállítása. Olvasgasd át a tippek, torrentezés füleket.
  • Kalash17
    Nem, az Utorrent ír 0-át,Még akkor is ha feltöltési sebessséget ír
  • broman191
    Hogy érted hogy nem töltődik vissza semmi? Egy adott torrent oldalon nem látod a feltöltött adatmennyiség meglétét, vagy az uTorrent 0-t ír a feltöltött adatmennyiség fülnél xy torrentnél?
  • Kalash17
    Utorrent 3.3.2-thasználok
  • Blum
    Ha nincs letolto akkor persze,hogy nem tudsz feltolteni.

Azert a kliens mivolta nagy segitseg lenne.
  • Kalash17
    Sziasztok!Egy olyan problémám lenne, hogy amikor letöltök valamit, és elkezdi visszatölteni, kiírja a visszatöltési sebességet, de valójában nem töltődik vissza semmi.Egyes torrenteknél pedig sebességet sem ír ki.Mitől lehet ez?
  • [HUN]FaTaL
    Maximum számodra. :)
  • LoDMaSt
    És ez így van jól. :)
  • Narxis
    Chrome a best ha tetszik ha nem.
  • bajgunar
    Maxthon-ba!
    Blokkolási szabályoknál facebook-hoz hozzáadod ezt a két sort:
    ##div[class="ego_section"]
    ##div[class="canvasRecommended"]
    teljesen kiüríti facebook-ot az össze idióta reklámoktól!

Igen, mezei user-nek a lehető legjobb, leggyorsabb, legbiztonságosabb böngésző (lenne), csak a sok "mezei szintet sem elérő" mezei user, elvakult chrome-os, ff-os . Azt csodálkoznak h lehúzza a gépet a szar böngésző, ez+az a baja, lassú, tele a gép, stb.
  • Maximus4
    Jobbra fönnt menü->reklámszűrő végén nyíl->blokkolási szabályok szerkesztése->saját szabályok-globális szabályok és a jobb oldalra bemásolod az egész txt tartalmát.
    Ha kész vagy,töröld az előzményeket és indítsd újra a böngészőt.

Szóval nekem csak egy dolog hiányzik ebből a böngészőből,az SG bővítmény:(
  • Narxis
    Fel tudtál rá iratkozni vagy hogy?
  • [HUN]FaTaL
    Csak engem nem érdekel a többség :)

A többségnek semmi sem hiányzik, elég lenne egy címsor meg a fülek, még könyvjelzők se kellenének.
  • Maximus4
    Nekem ez van benne a blokkolási szabályokba,és működik.Hosszú honapok óta használom a maxthont és állítom,hogy bármilyen böngészőt kenterbe ver,amire egy mezei internetezőnek szüksége lehet.
  • Narxis
    Van benne adblock ami működik de nem tudja kezelni az adblock plus filtereket! Mostanival hasonlítom össze, tegnap még fel is tettem, hogy megnézzem.
  • Narxis
    Ahogy a statisztikák mutatják a többségnek egyik se hiányzik. :)
  • [HUN]FaTaL
    "Mert mit kéne tudnia? Van minden ami kell addonban"

Ez a baj, hogy nem tud mindent.

- Nem tud tempbe töltve megnyitni, 2014-ben, vicc.
    - Nem lehet korlátozni a cache méretét és telefossa a c-t.
    - Nem lehet beállítani ilyen alap dolgokat, hogy ne zárja be a böngészőt, ha becsukom az utolsó fület.
    - Nem lehet keresőt készíteni a keresőmezőkben, mindenhez csinál magától.
    - Nincs normális tab stacking.
    ....
    ...
    A lista még folytatható. :)
  • bajgunar
    Mindent tud! Slimbrowser egy Maxthon koppintás. Fos. Amúgy van rengeteg addon Maxthon-ra. Tridentet és WebKit-et is használ! Ad-block is működik! Testreszabható! oldal, link, reklámablak, stb. bármi blokkolható. addonnal meg még több. Videóletöltő is megy!
    Ne a ~5-6 évvel ezelőtti maxthonnal hasonlítsd össze a mostani Maxthon Cloud-ot!
  • videobaby
    szerintem nem, mindent tud, amit kell. megkedveltem, használom, sosem volt gondom vele.
    #35643 +1
  • Narxis
    Mert mit kéne tudnia? Van minden ami kell addonban. Maxthon az kaki. Nem kezeli az adblock plus filtereket, a videóletöltője legtöbbször nem megy és alig van hozzá addon. Akkor már inkább Slimbrowser ami nem webkit hanem trident alapú de legalább azok az extrák amik benne vannak majdnem olyan szinten vannak mint az FF/Chrome addonok.