torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF:

Most olvasom,hogy az SCC-t folyamatosan DDoS tamadasok erik,azert ilyen tetulassu az elmult par napban...:/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

akyyy
utorrentbe webuit szeretném megcsinálni. helyi hálon tökéletes megy, de azt szeretném ha külsö ember is meg tudná nyitni.

utorrent szerint aktiv a kapcsolatom (régen pedig tuti passziv volt, jó régen..😄)

router van. elvileg beállitottam rajta a portot is amit az utorrent használ, de semmi jel hogy müködne.

(nem ide tartozik, de lehetséges hogy a kapcsolatom már tényleg aktiv, mivel rfactorba simán tudok szervert csinálni és csatlakozni rá a többiek, pedig régebben erre a netem miatt esélytelen volt)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Blekk Síp
Mekkora mákom van! 😄 1-2 honapja folyamatosan nézem a már emlitett SatC...-ot és ma nyílt reg van!! Made my day <#vigyor2>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

355
Vuze segítség kellene. A letöltés ablakban sárga :-| jelenik meg a letöltött anyagok elõtt, a tooltip szerint a trackerrel minden rendben, kapcsolódtam az ügyfélhez, de nincs feltöltés. Ha sárga marad, akkor a NAT rosszul van beállítva. Sose változik, mindig sárga.

A jobb-alsó sarokban találtam még egy hibaüzenetet: ERROR, unable to bind TCP incoming server socket 80. Address already in use: bind.

A láblécben van egy kis zöld "lámpa", mellette felirat: NAT OK. Lefelé nincs gond, de úgy tûnik, hogy felfelé nem megy semmi.

A Vuze úgy van, ahogy magától települt. Mi a túró az a NAT és hogy kell jól beállítani?

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Myselor
srácok valaki tudja hogy mitõl lehet hogy nem tölt vissza csak nagyon ritkán és rövid ideig? utorrent
Lemez tulterheleses problemat nem ir ki az utorrent jobb also sarokban amikor igy belassul a letoltes?

ForzaInter
az mitõl van, hogy külsõ winyóra nem tud letölteni a utorrent? elindul a letöltés aztán meghal és ilyen 3-4 kb/s-el jön lefele, pedig seed van, és ez megöli konkrétan az összes letöltést, és újra kell indítani a gépet/programot hogy megjavuljon..

Yo, Bitch!

Blekk Síp
whatcd-re probaltam bejutni IRC-en, de állandoan dolgozok, egyszeruen csak ritkan tudok sorbaállni interjura, és még soha sem kerultem sorra. Tranceroute meg TranceTraffic meghívora csak 1-2 évvel ezelotti ajánlásokat találtam apr forumon, pedig jo lenne valamelyikre bejutni. Ajh nem hiszem el, hogy kidobtak a jo kis helyemrol, kimaradt pár honap a gyujteményembol, minden bajom van. Elsosorban VINYL-ek érdekelnének, nyilt reg sehol sincs?
Vagy valaki pm-ben segitsen mar rajtam 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

[HUN]FaTaL
Hm, tévedtem, state of trance pl. fent van.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Azokat nem, mert tiltottak. De azok engem pl. hidegen hagynak 😄

Nem nehéz az arányt tartani. Feltolsz valami régi albumot (rutrackerrõl letöltöd pl.) flacban, ami már nincs fent és 1-2 trader mindig letölti.

Felszoktak rakni azokat is.

Igaz en azokat inkabb rutr*ckerrol toltom (mar amennyi ilyen zenet hallgatok)

LoDMaSt
Szerk.: Jó, a rutracker az aduász, ott minden fennvan. 😄

@ Hellomarci

En ott voltam (IRC-n meg hamarabb megjelenik a feltoltes mint magan az oldalon) de soha nem ertettem,hogy az az 5mp alatt hogy a francba van mar 5-10 seed? Lehuztam gyorsan (80/25 digi),utana kb. 1 oraig ment korrekt sebesseggel felfele es onnantol 0.

Szoval 1 honap alatt felnyomattam kokemeny 120 gigat 😞

LoDMaSt
A heti adásokat (global dj broadcast, stat of trance, corstens countdown) is felrakják? Mert azokat még nem találtam. Meg a másik a _nekem_ what ellen szól, hogy annál nem tudom hol nehezebb az aránytartás. 😊

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
Rendszeresen töltenek wcdre is, nagyrészt trancet hallgatok. Rutracker és wcd comboval eddig minden meglett. 😊

SCC-n kevesebb zene van, scene tracker.

LoDMaSt
Jó, persze, de ha megnézed, ma is feltettek 4 archiveot, 3-16 giga közöttieket, minden van kb 80 seeder, többségük trader, vagy bot, tehát mindent vinni fognak, csak épp akkor kell ott lenned, amikor felteszi valaki

@ Hellomarci

Na ja,csak 2-3 nappal a feltoltes utan jo ha evente van 2 uj letolto. 😄

clio1616v
kérek meghívót

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

LoDMaSt
mp3, arcive, foreign része free leeches, azért az könnyít a dolgokon. 😊

@ Hellomarci

scc-re seedelni nem egyszeru 😄

IRC-n kovettem egy idoben,mire rakattintottam a friss Free Leech-re mar volt 10 seed 😄

LoDMaSt
trance, elektro nem anniyra, akkor már inkább trancetraffic, vagy scc, ahova rendszeresen töltenek fel.

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
WhatCD-n van minden 😊

videobaby
tranceroute.com ide kérj meghívót

Blekk Síp
Valami jó Elektronikus/Trance zene trackert nem tudtok véletlenul? Kb 1 honapig nem léptem be az orosz SatCl****g.-ra és kidobtak. <#szomoru1><#szomoru1>

grebber
RSS-t sorozatoknál hogyan tudnám belõni?
(Kényelmesebb lenne úgy sokkal mint most,hogy nap mint nap mint keresgélek kattingatok)

Next PC upgrade: 2022

Ment PU

grebber
Tud valaki valami jó sorozatos oldalt?

Eztv kurva lassu,mármint most is kint vannak új sorik és még nincsenek ott kint pedig pl piratebayen kiadja hogy eztv-s a torent. 😞

Next PC upgrade: 2022

WD 2TB My Book Essential szeretnék venni (Tv-hez és torrentre használnám), az a kérdésem, hogy lehetséges-e, hogy az uTorrent progit a külsõ merevlemezre rakom (portable) és csak azokat a torrenteket kezelné amik a külsõ merevlemezen vannak? Lehetségese-e ha másik Windows-os géphez csatlakoztatom vagy a TV után újra a gépemhez és elindítva a külsõ vinyón lévõ uTorrentet azonnal seedelné a torrenteket és nem kezdené el ellenõrizni az összeset.
Ha lehetséges ez akkor, adódik egy másik kérdésem, hogy egy másik torrent progi pedig a belsõ vinyón lévõ torrenteket kezelné és futhatna egyszere a két progi?
Remélem érthetõen fogalmaztam.
Mar nem kell,visszaraktam a jo oreg 2.0.4-et. 😉

Valaki akinek megvan,eltudna kuldeni pu-ben az utorrent 2.2.1-hez valo classic utorrent kinezetet? Fejen allok ettol a modern lof@sztol...<#miaz>

bármelyik nagy open trackeren megtalálod (még youtube-on is van pár), a felirat viszont nem túl esélyes szerintem
fergusonpapa
Érdekelne nagyon egy sorozat, de nem láttam feltéve sehol.

Shark Tank a neve, üzleti reality. Fent van valahol? Elég az hogy igen és hol, sehol nem találtam. (magyar felirat elõny.)

Köszi elõre is.

www.icewebhu

videobaby
nem kapsz sztem.

milk4
meghívót kérek

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

videobaby
micsoda ijedelem 😄

Kontrakcio
hmm, már jo , pedig vagy 5 percig nem hozta be...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
és a mag nektek?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Met
nekem megy

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

videobaby
nekem sem.

Aszfalt csak nekem nem megy?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Probaltam mar mindent. Chrome kalap-kabat beengedett,semmi gond nincs vele.
Egyszeruen nem ertem,hogy mitol gajdult igy meg.

Szerk.: Hihetetlen,de a 234937249214. jelszo-emlekezteto utan es 64343. captcha beiras utan beengedett.
Tokom se erti...<#whatever>

cookie-kat törölted már? vagy próbáld privát módban
Chrome-bol siman beengedett engem is,FF-nem meg nem.
1 oraja meg nalam is jo volt...<#ticking>

De hiaba kerek jelszo emlekeztetot FF-ben,semmi nem tortenik. Kizart,hogy ezt a fost hasznaljam emiatt

[HUN]FaTaL
Nálam megy, be se kellett lépnem.

Engem az Istenert nem enged be...nem ertem.

Nekem tökéletes.

Izgatott vagyok mint az állat...

OFF:

Valaki aki bevan regisztralva rutr*acker.org-ra nezze mar meg,hogy o betud-e jelentkezni,mert engem allandoan kidob :|

DNDN
audionews-on freereg van, ha érdekel valakit

Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.