36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• MR ME
    sziasztok
    újr telepíteném a gépet, és kérdésem h a utorrent hova menti a torrent file-okat? ha jól emlékszem van olyan megoldás h kimásolom, majd visszamásolom az újra és menni fognak, csak nemtudom hol vannak, meg egyálltalán járható út ez? :)
    előre is köszi
  • Blum
    rut*acker nalatok is gyengelkedik napok ota?

Eddig legalabb a tracker ment,mostmar az is csak neha...az oldalra belepni meg 1 hete nem tudok.
  • DarkSector
    Srácok torrentezek Utorrent 3.2.4-el aszsem, és ezelőtt is volt olyan hogy töltök lefelé és egyszercsak megszünik a kapcsolat, majd kb 1 perc mulva megint megy tövább a letöltés, ezt akár többször is eljátsza velem egymás után.

Mi lehet a baj?
    Beállítás? Vagy megy tönkre valami hardver?
  • Bal0924
    Sziasztok!

A utorrent 2.2.1 verzió már megint behülyült nekem.
    Letöltés és csak feltöltés közben a feltöltési korlátot le se szarja! Úgy meg ahogy neki tetszik.
    Miért?
  • Desiderata #35720
    egy újabb torrent fórum: http://camorra.hu
  • akyyy
    ncore egyetemes kerdoiv fail
  • Desiderata #35718
    http://torrentek.info/-ról van valakinek infója? összeolvadt, lett belőle egy retek oldal, most meg azt írja: "A felhasználói fiók blokkolásra került!"
  • Desiderata #35717
    magyar privát Torrent oldalak felmérése március végén
  • Desiderata #35716
    Torrent fájlok seedelése Dropbox segítségével
    akkor így elvileg egy free noname ftp szerverből is seedszerver lehet?
  • kamionosjoe
    Nekem akkoriban még a net sem volt bekötve. Én vesztettem. xD
  • lck
    Elég szerény még a kínálat :)
    Mármint peer-ekből.

A régi arányomat viszont nem találom. ??
  • ACE

Vesztettem :)
  • lck
    Sikerült is belépnem !
    Tagság kezdete: October 12th 2004 :)
  • Desiderata #35711
    A Demonoid két év szünet után újra elérhető

Létezik olyan progi, ami végigszkenneli a gépemet és ha van olyan tartalom ami fent van pl. Demonoidon, akkor automatikusan seedbe áll?
  • vizes
    Nálam is ez van.
    Én is tudtam emlékeztetőt kérni, de nem tudtam többé belépni.
    Szerintem annak annyi. :-(
  • SzocsA
    Az "Elsőn" azt írják, hogy le van tiltva a profilom, mert inaktív voltam.
    De jelszó emlékeztetőt tudtam csinálni. vissza juthatok oda vagy annak már annyi? az inaktivitást nem oldják fel?
  • Jim Morrison
    igazatok van, úgy tűnik eddig mindig mákom volt, hogy 20perc alatt lejött egy rész, akármikor akartam letölteni :)
  • ACE
    Gondold végig majdnem dupla annyian akarják letölteni, mint amennyien küldik, leszámítva hogy a letöltők is küldik némileg. Mindig van valaki, akinek nem jut seeder, vagy olyan lassú, hogy csak ennyivel jön...
  • [HUN]FaTaL
    Pedig azért lassult be, mert nincs elég seeder. Ilyen aránynál (0.5) előfordul.
  • Jim Morrison
    szerintem most nem erről van szó, legújabb walking dead részt akarom letölteni (most 86%on áll) 28263 seeds 41838 leeches
  • ACE
    Ez olyankor lehet, amikor egyetlen seed-er van, és az még nem töltötte fel teljes egészében az egész sorozatrészt.
  • Jim Morrison
    Hogyan történhetett, hogy utorrenttel hirtelen csak 4-5kb/seccel tudok letölteni? Szépen jött le a sorozatrész, majd 70% után csak cammog.
    uTorrent 3.4 1-2hete (gondolom magától frissített, mert új felület lett és én nem telepítettem manuálisan)
  • tobias88
    szerintem a fórumban megtalálod ncore-on, viszont nekem nem működött az rss-el a letöltés
  • ldavid
    volt egy weblap belinkelve (egyik user csinálta) amin lehetett egy url-t generálni, kategórákra szűrve, vagy kulcsszóval stb.
  • kjhun
    Ilyesmit találtam:

uTorrent RSS feed beállítás

Az uTorrent-ben található RSS opció lehetővé teszi az oldalra újonnan feltöltött torrentek közötti böngészést közvetlenül a kliensben. A találatokat további szűrőkkel lehet szűkíteni.....

Az cikk alján ez áll:

Szűrők használata:
    Hamarosan.

Vagyis, nincs most ilyenről fent infó, majd lesz. Volt is?
  • ldavid
    volt egy oldal ahol lehetett enkórhoz RRS feedet gyártani többféle szűrővel.
    valaki nem tudja a címét? úgy rémlik a wikiben linkelve volt, de most nem találom
  • MR ME
    ha értelmes oldalakon vagy fenn, nem kell nagyon vadászgatni, csak a keresőt használni...
    am meg ez sztem reklám
  • kjhun
    Filmbolondok figyelem.

Aki nem akar torrent fájlokra vadászni, akkor használja ezt a filmek megnézésére.

Részletek itt.
  • MR ME
    kapcsolatok számát csökkentsd sztem
  • rooney8
    hát akkor én passzolom
    ha utorrent, akkor esetleg tedd vissza a 2.2.1-et. mintha az újakkal nekem is lett volna ilyesmi probléma, de már jó ideje ezt használom és pöpec minden :D

nekem is lenne egy kérdésem. utorrent 2.2.1, rss letöltőnél nem lehet beállítani, hogy ne csak ~35-öt jelenítsen meg a listában? van mikor pár napig napig nincs bekapcsolva a gép, aztán mire bekapcsolom, addigra már "lecsúszik" a listáról az adott sorozat, és nem tölti le (mert ugye időrendben adja hozzá a dolgokat és mindig a legrégebbi esik ki)
  • ldavid
    az az első amit csinálni szoktam, de ez attól függetlenül jelentkezik.
    ráadásul nem is állandó probléma, csak alkalmanként jön elő.
  • rooney8
    feltöltési sebességet korlátozd
  • ldavid
    azzal lehet valamit kezdeni ha utorrent letöltés közben csiga lassú vagy nem is tölt be oldlakat a böngésző?
    hiába vettem vissza egy megával a letöltés ugyanúgy nem töltötte be a lapokat, aztán rányomtam a szünetre és máris működött..
  • rooney8
    kiszedtem, úgy sem. megcsináltam a leírást, úgy sem.
    tehát akkor valami a router beállításaiban nem stimmel
  • bajgunar
    De am. a tesztből a pipát szedd ki (Automatikus portfelderítés) és úgy futtasd le!
    Torrentezés és a portok beállítása
    Itt a leírás, h tűzfalhoz hogy add hozzá.
  • rooney8
    alap win defender van, kivételek közé tettem. de ki is kapcsoltam, míg kipróbáltam, de ugyanúgy azt írja, hogy nincs nyitva. ip cím is jó.
  • bajgunar
    ipv4 címed tuti hogy 100? upnp-t kikapcsolhatod a router-ben! Elég, ha 1x hozzáadod a portot, és a protokol-t ALL-ra teszed. Tűzfalad mi van? Tedd kivételek közé utorrent-et is, meg portot is. Vagy a win tűzfalban engedélyezd.
  • rooney8
    hali

a portokkal van egy kis problémám. tp-link wifi router van otthon, és az van kábellal kötve a géphez. utorrentben jobb alul zöld pipa van, viszont ha lefuttatok egy tesztet, akkor ezt dobja ki:

ha jól sejtem, akkor ez így nem jó. na már most, ha a router beállításaiban beállítom ezeket, akkor is azt írja, hogy a port nincs nyitva:

utánaolvastam, és ha engedélyezzük a router-ben az upnp-t, akkor az is jó. meg is tettem (ilyenkor töröltem az előbbi port beállításokat a router-ben), végre a utorrent is azt írta, hogy a portok nyitva, azonban ilyenkor egy kis idő után behal az internet. az oldalak alig töltenek be, csak sokszori próbálkozásra hozza be, de azt is lassan, egyszóval használhatatlan lesz. ha kikapcsolom az upnp-t, akkor pedig minden helyreáll, viszont az utorrent megint kiírja, hogy nincs nyitva a port. van valami ötletetek, hogy mit rontok el?
  • grebber
    Ezt 1sec alatt megtaláltam! De engem a magyar nyelvű leírás érdekelne!
  • broman191
    Az említett helyen ott is van :)