36534
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• NB2
    ru-n nálam a trackerek sokszor voltak pirosak, szóval nálam is volt hiba, az oldalt nem néztem viszont

más: linux-on is használható az utorrent?
  • Blum
    Most epp nalam is mukodik az oldal.
    Ha epp betoltodik maga az oldal akkor minden franko es en is betudok lepni de az elmult 1 hetben 10-bol 8 alkalommal csak lestem,hogy tortenik-e valami...
  • [HUN]FaTaL
    Nem töltök semmit, így a trackerről nem tudok nyilatkozni, de az oldallal nincs probléma, igaz, be vagyok lépve.
  • MR ME
    ohh köszi :)
  • Blum
    Users/Felhasznalonev/AppData/Roaming/utorrent

Ezt a mappat kell kimasolni,reinstall utan vissza ugyanide. Rejtett fajlokat engedelyezd kulonben nem lathato.
  • MR ME
    sziasztok
    újr telepíteném a gépet, és kérdésem h a utorrent hova menti a torrent file-okat? ha jól emlékszem van olyan megoldás h kimásolom, majd visszamásolom az újra és menni fognak, csak nemtudom hol vannak, meg egyálltalán járható út ez? :)
    előre is köszi
  • Blum
    rut*acker nalatok is gyengelkedik napok ota?

Eddig legalabb a tracker ment,mostmar az is csak neha...az oldalra belepni meg 1 hete nem tudok.
  • DarkSector
    Srácok torrentezek Utorrent 3.2.4-el aszsem, és ezelőtt is volt olyan hogy töltök lefelé és egyszercsak megszünik a kapcsolat, majd kb 1 perc mulva megint megy tövább a letöltés, ezt akár többször is eljátsza velem egymás után.

Mi lehet a baj?
    Beállítás? Vagy megy tönkre valami hardver?
  • Bal0924
    Sziasztok!

A utorrent 2.2.1 verzió már megint behülyült nekem.
    Letöltés és csak feltöltés közben a feltöltési korlátot le se szarja! Úgy meg ahogy neki tetszik.
    Miért?
  • Desiderata #35720
    egy újabb torrent fórum: http://camorra.hu
  • akyyy
    ncore egyetemes kerdoiv fail
  • Desiderata #35718
    http://torrentek.info/-ról van valakinek infója? összeolvadt, lett belőle egy retek oldal, most meg azt írja: "A felhasználói fiók blokkolásra került!"
  • Desiderata #35717
    magyar privát Torrent oldalak felmérése március végén
  • Desiderata #35716
    Torrent fájlok seedelése Dropbox segítségével
    akkor így elvileg egy free noname ftp szerverből is seedszerver lehet?
  • kamionosjoe
    Nekem akkoriban még a net sem volt bekötve. Én vesztettem. xD
  • lck #35714
    Elég szerény még a kínálat :)
    Mármint peer-ekből.

A régi arányomat viszont nem találom. ??
  • ACE

Vesztettem :)
  • lck #35712
    Sikerült is belépnem !
    Tagság kezdete: October 12th 2004 :)
  • Desiderata #35711
    A Demonoid két év szünet után újra elérhető

Létezik olyan progi, ami végigszkenneli a gépemet és ha van olyan tartalom ami fent van pl. Demonoidon, akkor automatikusan seedbe áll?
  • vizes
    Nálam is ez van.
    Én is tudtam emlékeztetőt kérni, de nem tudtam többé belépni.
    Szerintem annak annyi. :-(
  • SzocsA
    Az "Elsőn" azt írják, hogy le van tiltva a profilom, mert inaktív voltam.
    De jelszó emlékeztetőt tudtam csinálni. vissza juthatok oda vagy annak már annyi? az inaktivitást nem oldják fel?
  • Jim Morrison
    igazatok van, úgy tűnik eddig mindig mákom volt, hogy 20perc alatt lejött egy rész, akármikor akartam letölteni :)
  • ACE
    Gondold végig majdnem dupla annyian akarják letölteni, mint amennyien küldik, leszámítva hogy a letöltők is küldik némileg. Mindig van valaki, akinek nem jut seeder, vagy olyan lassú, hogy csak ennyivel jön...
  • [HUN]FaTaL
    Pedig azért lassult be, mert nincs elég seeder. Ilyen aránynál (0.5) előfordul.
  • Jim Morrison
    szerintem most nem erről van szó, legújabb walking dead részt akarom letölteni (most 86%on áll) 28263 seeds 41838 leeches
  • ACE
    Ez olyankor lehet, amikor egyetlen seed-er van, és az még nem töltötte fel teljes egészében az egész sorozatrészt.
  • Jim Morrison
    Hogyan történhetett, hogy utorrenttel hirtelen csak 4-5kb/seccel tudok letölteni? Szépen jött le a sorozatrész, majd 70% után csak cammog.
    uTorrent 3.4 1-2hete (gondolom magától frissített, mert új felület lett és én nem telepítettem manuálisan)
  • tobias88
    szerintem a fórumban megtalálod ncore-on, viszont nekem nem működött az rss-el a letöltés
  • ldavid
    volt egy weblap belinkelve (egyik user csinálta) amin lehetett egy url-t generálni, kategórákra szűrve, vagy kulcsszóval stb.
  • kjhun
    Ilyesmit találtam:

uTorrent RSS feed beállítás

Az uTorrent-ben található RSS opció lehetővé teszi az oldalra újonnan feltöltött torrentek közötti böngészést közvetlenül a kliensben. A találatokat további szűrőkkel lehet szűkíteni.....

Az cikk alján ez áll:

Szűrők használata:
    Hamarosan.

Vagyis, nincs most ilyenről fent infó, majd lesz. Volt is?
  • ldavid
    volt egy oldal ahol lehetett enkórhoz RRS feedet gyártani többféle szűrővel.
    valaki nem tudja a címét? úgy rémlik a wikiben linkelve volt, de most nem találom
  • MR ME
    ha értelmes oldalakon vagy fenn, nem kell nagyon vadászgatni, csak a keresőt használni...
    am meg ez sztem reklám
  • kjhun
    Filmbolondok figyelem.

Aki nem akar torrent fájlokra vadászni, akkor használja ezt a filmek megnézésére.

Részletek itt.
  • MR ME
    kapcsolatok számát csökkentsd sztem
  • rooney8
    hát akkor én passzolom
    ha utorrent, akkor esetleg tedd vissza a 2.2.1-et. mintha az újakkal nekem is lett volna ilyesmi probléma, de már jó ideje ezt használom és pöpec minden :D

nekem is lenne egy kérdésem. utorrent 2.2.1, rss letöltőnél nem lehet beállítani, hogy ne csak ~35-öt jelenítsen meg a listában? van mikor pár napig napig nincs bekapcsolva a gép, aztán mire bekapcsolom, addigra már "lecsúszik" a listáról az adott sorozat, és nem tölti le (mert ugye időrendben adja hozzá a dolgokat és mindig a legrégebbi esik ki)
  • ldavid
    az az első amit csinálni szoktam, de ez attól függetlenül jelentkezik.
    ráadásul nem is állandó probléma, csak alkalmanként jön elő.
  • rooney8
    feltöltési sebességet korlátozd
  • ldavid
    azzal lehet valamit kezdeni ha utorrent letöltés közben csiga lassú vagy nem is tölt be oldlakat a böngésző?
    hiába vettem vissza egy megával a letöltés ugyanúgy nem töltötte be a lapokat, aztán rányomtam a szünetre és máris működött..
  • rooney8
    kiszedtem, úgy sem. megcsináltam a leírást, úgy sem.
    tehát akkor valami a router beállításaiban nem stimmel
  • bajgunar
    De am. a tesztből a pipát szedd ki (Automatikus portfelderítés) és úgy futtasd le!
    Torrentezés és a portok beállítása
    Itt a leírás, h tűzfalhoz hogy add hozzá.