36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
NB2 #35729 ru-n nálam a trackerek sokszor voltak pirosak, szóval nálam is volt hiba, az oldalt nem néztem viszont
más: linux-on is használható az utorrent? -
Blum #35728 Most epp nalam is mukodik az oldal.
Ha epp betoltodik maga az oldal akkor minden franko es en is betudok lepni de az elmult 1 hetben 10-bol 8 alkalommal csak lestem,hogy tortenik-e valami... -
Nem töltök semmit, így a trackerről nem tudok nyilatkozni, de az oldallal nincs probléma, igaz, be vagyok lépve. -
ohh köszi :) -
Blum #35725 Users/Felhasznalonev/AppData/Roaming/utorrent
Ezt a mappat kell kimasolni,reinstall utan vissza ugyanide. Rejtett fajlokat engedelyezd kulonben nem lathato. -
sziasztok
újr telepíteném a gépet, és kérdésem h a utorrent hova menti a torrent file-okat? ha jól emlékszem van olyan megoldás h kimásolom, majd visszamásolom az újra és menni fognak, csak nemtudom hol vannak, meg egyálltalán járható út ez? :)
előre is köszi -
Blum #35723 rut*acker nalatok is gyengelkedik napok ota?
Eddig legalabb a tracker ment,mostmar az is csak neha...az oldalra belepni meg 1 hete nem tudok. -
Srácok torrentezek Utorrent 3.2.4-el aszsem, és ezelőtt is volt olyan hogy töltök lefelé és egyszercsak megszünik a kapcsolat, majd kb 1 perc mulva megint megy tövább a letöltés, ezt akár többször is eljátsza velem egymás után.
Mi lehet a baj?
Beállítás? Vagy megy tönkre valami hardver? -
Bal0924 #35721 Sziasztok!
A utorrent 2.2.1 verzió már megint behülyült nekem.
Letöltés és csak feltöltés közben a feltöltési korlátot le se szarja! Úgy meg ahogy neki tetszik.
Miért? -
egy újabb torrent fórum: http://camorra.hu -
ncore egyetemes kerdoiv fail -
http://torrentek.info/-ról van valakinek infója? összeolvadt, lett belőle egy retek oldal, most meg azt írja: "A felhasználói fiók blokkolásra került!" -
magyar privát Torrent oldalak felmérése március végén -
Torrent fájlok seedelése Dropbox segítségével
akkor így elvileg egy free noname ftp szerverből is seedszerver lehet? -
kamionosjoe #35715 Nekem akkoriban még a net sem volt bekötve. Én vesztettem. xD -
Elég szerény még a kínálat :)
Mármint peer-ekből.
A régi arányomat viszont nem találom. ?? -
ACE #35713 Member since: November 24th 2004
Vesztettem :) -
Sikerült is belépnem !
Tagság kezdete: October 12th 2004 :) -
A Demonoid két év szünet után újra elérhető
Létezik olyan progi, ami végigszkenneli a gépemet és ha van olyan tartalom ami fent van pl. Demonoidon, akkor automatikusan seedbe áll? -
Nálam is ez van.
Én is tudtam emlékeztetőt kérni, de nem tudtam többé belépni.
Szerintem annak annyi. :-( -
SzocsA #35709 Az "Elsőn" azt írják, hogy le van tiltva a profilom, mert inaktív voltam.
De jelszó emlékeztetőt tudtam csinálni. vissza juthatok oda vagy annak már annyi? az inaktivitást nem oldják fel? -
igazatok van, úgy tűnik eddig mindig mákom volt, hogy 20perc alatt lejött egy rész, akármikor akartam letölteni :) -
ACE #35707 Gondold végig majdnem dupla annyian akarják letölteni, mint amennyien küldik, leszámítva hogy a letöltők is küldik némileg. Mindig van valaki, akinek nem jut seeder, vagy olyan lassú, hogy csak ennyivel jön... -
Pedig azért lassult be, mert nincs elég seeder. Ilyen aránynál (0.5) előfordul. -
szerintem most nem erről van szó, legújabb walking dead részt akarom letölteni (most 86%on áll) 28263 seeds 41838 leeches -
ACE #35704 Ez olyankor lehet, amikor egyetlen seed-er van, és az még nem töltötte fel teljes egészében az egész sorozatrészt. -
Hogyan történhetett, hogy utorrenttel hirtelen csak 4-5kb/seccel tudok letölteni? Szépen jött le a sorozatrész, majd 70% után csak cammog.
uTorrent 3.4 1-2hete (gondolom magától frissített, mert új felület lett és én nem telepítettem manuálisan) -
szerintem a fórumban megtalálod ncore-on, viszont nekem nem működött az rss-el a letöltés -
ldavid #35701 volt egy weblap belinkelve (egyik user csinálta) amin lehetett egy url-t generálni, kategórákra szűrve, vagy kulcsszóval stb. -
kjhun #35700 Ilyesmit találtam:
uTorrent RSS feed beállítás
Az uTorrent-ben található RSS opció lehetővé teszi az oldalra újonnan feltöltött torrentek közötti böngészést közvetlenül a kliensben. A találatokat további szűrőkkel lehet szűkíteni.....
Az cikk alján ez áll:
Szűrők használata:
Hamarosan.
Vagyis, nincs most ilyenről fent infó, majd lesz. Volt is? -
ldavid #35699 volt egy oldal ahol lehetett enkórhoz RRS feedet gyártani többféle szűrővel.
valaki nem tudja a címét? úgy rémlik a wikiben linkelve volt, de most nem találom -
ha értelmes oldalakon vagy fenn, nem kell nagyon vadászgatni, csak a keresőt használni...
am meg ez sztem reklám -
kjhun #35697 Filmbolondok figyelem.
Aki nem akar torrent fájlokra vadászni, akkor használja ezt a filmek megnézésére.
Részletek itt. -
kapcsolatok számát csökkentsd sztem -
hát akkor én passzolom
ha utorrent, akkor esetleg tedd vissza a 2.2.1-et. mintha az újakkal nekem is lett volna ilyesmi probléma, de már jó ideje ezt használom és pöpec minden :D
nekem is lenne egy kérdésem. utorrent 2.2.1, rss letöltőnél nem lehet beállítani, hogy ne csak ~35-öt jelenítsen meg a listában? van mikor pár napig napig nincs bekapcsolva a gép, aztán mire bekapcsolom, addigra már "lecsúszik" a listáról az adott sorozat, és nem tölti le (mert ugye időrendben adja hozzá a dolgokat és mindig a legrégebbi esik ki) -
ldavid #35694 az az első amit csinálni szoktam, de ez attól függetlenül jelentkezik.
ráadásul nem is állandó probléma, csak alkalmanként jön elő. -
feltöltési sebességet korlátozd -
ldavid #35692 azzal lehet valamit kezdeni ha utorrent letöltés közben csiga lassú vagy nem is tölt be oldlakat a böngésző?
hiába vettem vissza egy megával a letöltés ugyanúgy nem töltötte be a lapokat, aztán rányomtam a szünetre és máris működött.. -
kiszedtem, úgy sem. megcsináltam a leírást, úgy sem.
tehát akkor valami a router beállításaiban nem stimmel -
De am. a tesztből a pipát szedd ki (Automatikus portfelderítés) és úgy futtasd le!
Torrentezés és a portok beállítása
Itt a leírás, h tűzfalhoz hogy add hozzá.