torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most olvasom,hogy az SCC-t folyamatosan DDoS tamadasok erik,azert ilyen tetulassu az elmult par napban...:/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
utorrent szerint aktiv a kapcsolatom (régen pedig tuti passziv volt, jó régen..😄)
router van. elvileg beállitottam rajta a portot is amit az utorrent használ, de semmi jel hogy müködne.
(nem ide tartozik, de lehetséges hogy a kapcsolatom már tényleg aktiv, mivel rfactorba simán tudok szervert csinálni és csatlakozni rá a többiek, pedig régebben erre a netem miatt esélytelen volt)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A jobb-alsó sarokban találtam még egy hibaüzenetet: ERROR, unable to bind TCP incoming server socket 80. Address already in use: bind.
A láblécben van egy kis zöld "lámpa", mellette felirat: NAT OK. Lefelé nincs gond, de úgy tûnik, hogy felfelé nem megy semmi.
A Vuze úgy van, ahogy magától települt. Mi a túró az a NAT és hogy kell jól beállítani?
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Yo, Bitch!
Vagy valaki pm-ben segitsen mar rajtam 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nem nehéz az arányt tartani. Feltolsz valami régi albumot (rutrackerrõl letöltöd pl.) flacban, ami már nincs fent és 1-2 trader mindig letölti.
http://goo.gl/gd6Zi5
Igaz en azokat inkabb rutr*ckerrol toltom (mar amennyi ilyen zenet hallgatok)
Szoval 1 honap alatt felnyomattam kokemeny 120 gigat 😞
@ Hellomarci
SCC-n kevesebb zene van, scene tracker.
http://goo.gl/gd6Zi5
@ Hellomarci
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
IRC-n kovettem egy idoben,mire rakattintottam a friss Free Leech-re mar volt 10 seed 😄
@ Hellomarci
(Kényelmesebb lenne úgy sokkal mint most,hogy nap mint nap mint keresgélek kattingatok)
Next PC upgrade: 2022
Eztv kurva lassu,mármint most is kint vannak új sorik és még nincsenek ott kint pedig pl piratebayen kiadja hogy eztv-s a torent. 😞
Next PC upgrade: 2022
Ha lehetséges ez akkor, adódik egy másik kérdésem, hogy egy másik torrent progi pedig a belsõ vinyón lévõ torrenteket kezelné és futhatna egyszere a két progi?
Remélem érthetõen fogalmaztam.
Shark Tank a neve, üzleti reality. Fent van valahol? Elég az hogy igen és hol, sehol nem találtam. (magyar felirat elõny.)
Köszi elõre is.
www.icewebhu
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egyszeruen nem ertem,hogy mitol gajdult igy meg.
Szerk.: Hihetetlen,de a 234937249214. jelszo-emlekezteto utan es 64343. captcha beiras utan beengedett.
Tokom se erti...<#whatever>#whatever>
1 oraja meg nalam is jo volt...<#ticking>#ticking>
De hiaba kerek jelszo emlekeztetot FF-ben,semmi nem tortenik. Kizart,hogy ezt a fost hasznaljam emiatt
Izgatott vagyok mint az állat...
Valaki aki bevan regisztralva rutr*acker.org-ra nezze mar meg,hogy o betud-e jelentkezni,mert engem allandoan kidob :|
Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.