torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Ha Ie-t használsz: Néha elõfordulhat ez a probléma MSIE böngészõ használata estén. Zárj be minden Internet Explorert, és nyisd meg a Control Panel-en az internet Options-t. Nyomd meg a Delete Cookies gombot. Ezután probálj újra belépni..
Érdekes problémával találkoztam. 8/1M netem van de ha egyidõben futtatom a firefoxot és az utorrentet akkor összeakadnak. Konkrétan a le-és feltöltési sebesség megreked olyan 0,1-0,3 körül de egy honlap megnyitása is eltart 10-15 percig. A torrentet már bekorlátoztam mégsem hajlandóak egyszerre mûködni. Va erre valakinek ötlete?
Más kérdés aki regisztrálva van a bitgate-re nézze már meg nekem, hogy volt-e valami extra kirugdosás mostanában mert hiába volt 1 fölött az arányom és nem volt figyelmeztetésem se, mégis töröltek a rendszerükbõl. Igaz nem léptem fel egy ideje nézelõdni mert úgyse tudtam volna hova letölteni viszont az addigi letöltéseimet folyamatosan seedeltem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem rég kábelezték a telefont, a szomszéd utcában laktam pár éve és ott is megvolt a 7,5 megabit.
Most 6/1 van de állandóan packet lossos és már qrvára unom.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sajnos kábel csak ez van itt, de váltani fogok 8/512es invi adslre az legalább stabil.
steam, origin: ACE_hun
Frissíts.
Pár napja elkezdte azt csinálni a uTorrent 1.8.4 ,hogy ha otthagyom a gépet és csak a monitort kapcsolom ki mire visszamegyek a RAM használat felugrik 98%-ra és belassul a gép durván.
uTorrentet bezárom akkor egybõl leesik 35%-ra.
Újraindítom akkor tökéletesen mûködik.
Mi lehet a gondja?
uTorrent-et használok, és van egy olyan problémám, ha letöltök egy torrentet, akkor nem kezdi el tölteni a fáljt, amíg újra nem indítom a programot. Kiírja, hogy a port nincs megnyitva, de hát nekem nincs is routerem! uTorrent újraindítása után minden addig nem elindult torrentem elindul. Ez így elég kényelmetlen azért. Nem tudjátok, hogy mit kéne csinálnom?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mellesleg azt is figyelni kell leech-eknél, hogy valóban azok-e. Mert van olyan, hogy pl. egy filmnél mellé rakják a hangot, és azt sokan nem töltik le, és ezért õk olyan, mintha leecher-ek lennének, közben meg seedelik a cuccot, csak nem 100%-ban, hanem csak pl. 95%-ban.
Frissített a utorr. kliens ma 1.8.5-re azóta nem nagyon megy a seed,tudja valaki hogy mitõl lehet?
Torrentzap
Torrentz
Newtorrents
Vertor
ExtraTorrent
KickassTorrents
BTjunkie
Monova
isoHunt
yourBitTorrent
The Pirate Bay
ShareReactor
És a többi.
itt egy Torrentfreak lista is
[merlinw.org]
Akkor most milyen oldalt érdemes nézni?
ÉS akkor egyáltalán mi maradt a mininován?
Huawei Ideos S7 Slim ;)
Lenne egy olyan problémám, hogy nekem egy T-Online-os ADSL netem van! 8 megás! Net-Sebesség mérõ a feltöltési sebességemet 400-500 kb/s-ra értékeli! Nah most, én torrent feltöltésnél max. 100 kb/s-al tudok feltölteni!
Ez mitõl van?
Nagyon sokan szedik a torrentem!
köszi
Huawei Ideos S7 Slim ;)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
rapidos kerdes.."
akkor rossz helyen jársz, szia
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
rapidos kerdes..
mi van ha "beragad " az ip cimem?
a rapidrol toltenek,de mindig azt irja,,,ho eppen letoltok,,,ami pesrze nem igy van,,,modem,gep rstart is volt,,,ugyanaz a duma,,,,
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
eztv-n mostmár regisztrálni kell? :S
Vagy most mit történt? egy régebbi torrentet szeretnék letölteni, de nem lehet használni az oldal keresõjét, még akkor sem, ha regisztrálok.
ötlet?
köszönöm
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
"uTorrent not starting downloads or requiring restart to work
FIRST make sure you're not getting a tracker error, like having too many active torrents!
UPDATE: 2009-11-09:
If the below does not work for you (some have reported it did not), uninstall uTorrent, but save your resume.dat file. After re-installing, you will have to redo your uTorrent settings so maybe write them down or take screen shots to make it easier for you to redo them. Then, if you copied the resume.dat file somewhere else, copy it back to the uTorrent folder (%APPDATA% most likely), and restart uTorrent. Keeping the resume.dat will prevent you from having to reload all of your torrents. Do NOT re-use the settings.dat file though, as that is most likely where the problem exists.
---------------------------
It is a known issue with uTorrent, re: downloads that don't start, or delay for a long time before starting.
It is a bug that causes the client to think that you're at your maximum connections and will not create new ones.
2 fixes are:
a) Stop uTorrent, wait a few mins, then start it
b) (BEST option) - upgrade to uTorrent 1.8.5 which resolves the problem"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM