torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagy1miklos
Amíg feljárkáltam nem vettem észre hogy feltörtek volna én meg nem adtam meg senkinek sem az accountot pont a visszaélések miatt, ha kell neki regisztráljon.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Na igen, nem vagy már benne. Nem lehet hogy valaki töltött a nevedben, és emiatt töröltek?
nagy1miklos
Nem csak a belépés okoz gondot, azt már végigzongoráztam, az e-mail címem sincs már a rendszerükben, és mikice néven voltam.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Nem lehetséges hogy túl sok kapcsolatot nyitott a kliens? Milyen néven voltál bitgate-n?

Ha Ie-t használsz: Néha elõfordulhat ez a probléma MSIE böngészõ használata estén. Zárj be minden Internet Explorert, és nyisd meg a Control Panel-en az internet Options-t. Nyomd meg a Delete Cookies gombot. Ezután probálj újra belépni..
nagy1miklos
Sziasztok!

Érdekes problémával találkoztam. 8/1M netem van de ha egyidõben futtatom a firefoxot és az utorrentet akkor összeakadnak. Konkrétan a le-és feltöltési sebesség megreked olyan 0,1-0,3 körül de egy honlap megnyitása is eltart 10-15 percig. A torrentet már bekorlátoztam mégsem hajlandóak egyszerre mûködni. Va erre valakinek ötlete?

Más kérdés aki regisztrálva van a bitgate-re nézze már meg nekem, hogy volt-e valami extra kirugdosás mostanában mert hiába volt 1 fölött az arányom és nem volt figyelmeztetésem se, mégis töröltek a rendszerükbõl. Igaz nem léptem fel egy ideje nézelõdni mert úgyse tudtam volna hova letölteni viszont az addigi letöltéseimet folyamatosan seedeltem.

Megjelent a 2.0 kiadásra jelölt verziója:

2.0.17624 RC

Narxis
<#eljen><#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
Eljön. 😊

Nem rég kábelezték a telefont, a szomszéd utcában laktam pár éve és ott is megvolt a 7,5 megabit.

Most 6/1 van de állandóan packet lossos és már qrvára unom.

http://goo.gl/gd6Zi5

már ha lesz akkora jelerõsség h elmegy a házadig a 8mbit
[HUN]FaTaL
pr-telecom de asszem korábban már volt róla szó 😄

Sajnos kábel csak ez van itt, de váltani fogok 8/512es invi adslre az legalább stabil.

melyik szolgáltató? csak h elkerüljem 😄
[HUN]FaTaL
Nekem az újabbak nem töltenek, vagy csak alig és nem tudom miért. Bár ennél a hulladék szolgáltatónál, aminél vagyok semmin nem lepõdök meg.

Én csak koreait...
desigo
felraktam a 2.0 betát
egyenlõre mûködik hibátlanul
nem tudom mitõl butult meg
Nekem az 1.8.5.17414 is tökéletesen mûködik, ahogy eddig az 1.8.4.16442

steam, origin: ACE_hun

Narxis
Kettõt is.

japán szájbaszarós és hányásszétkenõs torrent oldalt tudtok?
[HUN]FaTaL
1.8.4.16442 a legjobb sztem

desigo
sux
ezzel meg nem indulnak el az új letöltések
bár érdekes módon a meglévõket folytatja
desigo
rendben
1.8.5 felrakva...
[HUN]FaTaL
Az egyik verzió nekem is csinálta, hogy a RAMba töltött le, majd amikor megtelt akkor szépen kiírta HDDre egy részét, majd újra a ramba megint a HDDre...

Frissíts.

desigo
Üdv!

Pár napja elkezdte azt csinálni a uTorrent 1.8.4 ,hogy ha otthagyom a gépet és csak a monitort kapcsolom ki mire visszamegyek a RAM használat felugrik 98%-ra és belassul a gép durván.
uTorrentet bezárom akkor egybõl leesik 35%-ra.
Újraindítom akkor tökéletesen mûködik.
Mi lehet a gondja?
Roger6
Sziasztok!

uTorrent-et használok, és van egy olyan problémám, ha letöltök egy torrentet, akkor nem kezdi el tölteni a fáljt, amíg újra nem indítom a programot. Kiírja, hogy a port nincs megnyitva, de hát nekem nincs is routerem! uTorrent újraindítása után minden addig nem elindult torrentem elindul. Ez így elég kényelmetlen azért. Nem tudjátok, hogy mit kéne csinálnom?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Láttam már karon varjút... <#idiota>

Mellesleg azt is figyelni kell leech-eknél, hogy valóban azok-e. Mert van olyan, hogy pl. egy filmnél mellé rakják a hangot, és azt sokan nem töltik le, és ezért õk olyan, mintha leecher-ek lennének, közben meg seedelik a cuccot, csak nem 100%-ban, hanem csak pl. 95%-ban.

tugyiti
😄 gondolod leech nélküli torrenteknél nézném hogy miért nem megy a seed?
Nem biztos hogy összefügg a kettõ, nekem tegnap vagy tegnapelõtt frissített, és mégis tökéletes a seed, persze ha van, aki tölti le a cuccot, érdemes azt is figyelni.

tugyiti
Üdvözlégy mindenkinek!

Frissített a utorr. kliens ma 1.8.5-re azóta nem nagyon megy a seed,tudja valaki hogy mitõl lehet?
MerlinW
Mininova helyett igen sok alternatíva van:

Torrentzap
Torrentz
Newtorrents
Vertor
ExtraTorrent
KickassTorrents
BTjunkie
Monova
isoHunt
yourBitTorrent
The Pirate Bay
ShareReactor

És a többi.

itt egy Torrentfreak lista is

[merlinw.org]

Palinko
én általános keresõt javaslom
www.torrentz.com
a legaláis tartalmak megtûrtek csak 😞
Hm...

Akkor most milyen oldalt érdemes nézni?

ÉS akkor egyáltalán mi maradt a mininován?
Bocsi helyesbítenék, 15 megás a netem!

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy nekem egy T-Online-os ADSL netem van! 8 megás! Net-Sebesség mérõ a feltöltési sebességemet 400-500 kb/s-ra értékeli! Nah most, én torrent feltöltésnél max. 100 kb/s-al tudok feltölteni!
Ez mitõl van?
Nagyon sokan szedik a torrentem!

köszi

Huawei Ideos S7 Slim ;)

[HUN]FaTaL
Az oldal megy, tracker passz, nem töltök most semmit.

Kontrakcio
mag leállt?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

poppe
majd a felszögezett ács hoz free-t 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Palinko
múltkor volt cikk hogy ha nem törli az illegális dolgokat fizethet, inkább törölte
bertino
lemaradtál pár lépcsõfokkal.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lol és milyen igaz
A mininovával mi van? Már egy ideje alig van rajta valami.
Mr_no_NaMe
köszönöm 😊
Met
hát, azt hittem, hogy a mikulás, hogy egy kis free-t valahol, de nem hozott a <#kocsog><#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis
Gonosz vagy.

"nem torentes,,,
rapidos kerdes.."

akkor rossz helyen jársz, szia

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Homeless3D
nem torentes,,,
rapidos kerdes..
mi van ha "beragad " az ip cimem?
a rapidrol toltenek,de mindig azt irja,,,ho eppen letoltok,,,ami pesrze nem igy van,,,modem,gep rstart is volt,,,ugyanaz a duma,,,,

Benny04
nm jön be :|

Mag?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hy!
eztv-n mostmár regisztrálni kell? :S

Vagy most mit történt? egy régebbi torrentet szeretnék letölteni, de nem lehet használni az oldal keresõjét, még akkor sem, ha regisztrálok.

ötlet?

köszönöm

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

uTorrent bug. Bár nekem új verzió után is jelentkezik
"uTorrent not starting downloads or requiring restart to work
FIRST make sure you're not getting a tracker error, like having too many active torrents!

UPDATE: 2009-11-09:
If the below does not work for you (some have reported it did not), uninstall uTorrent, but save your resume.dat file. After re-installing, you will have to redo your uTorrent settings so maybe write them down or take screen shots to make it easier for you to redo them. Then, if you copied the resume.dat file somewhere else, copy it back to the uTorrent folder (%APPDATA% most likely), and restart uTorrent. Keeping the resume.dat will prevent you from having to reload all of your torrents. Do NOT re-use the settings.dat file though, as that is most likely where the problem exists.
---------------------------

It is a known issue with uTorrent, re: downloads that don't start, or delay for a long time before starting.

It is a bug that causes the client to think that you're at your maximum connections and will not create new ones.

2 fixes are:

a) Stop uTorrent, wait a few mins, then start it
b) (BEST option) - upgrade to uTorrent 1.8.5 which resolves the problem"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Blekk Síp
UPC-s vagyok és nálam is ez van. Egyszer sikerül olyan portot találnia a uTorrent-nek amit nem korlátoznak, egyszer meg nem.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM