torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyankor szokott ez lenni, amikor egy seeder van csak 100%-on, és van sok leecher. Az egy szem seeder nagyon lassú, így nagyon lassan megy fel az összes seeder 100%-ig. Esetleg ez lehet.

steam, origin: ACE_hun

lck
C|v|l|zat|on -ról nem tudtok valamit ? Mexünt ?
Mr_no_NaMe
Sziasztok! Gondolkodtam rajta, hogy vajon feltegyem e ezt a kérdést, de már nagyon az agyamra megy.
Elég régóta megvan már az a problémám, hogy elindítok egyszerre 1-2 vagy akár 6-7 letöltést az utorrentemen, és egyiket sem kezdi el tölteni. Stabil 0%, és bármit csinálok nem kezd tölteni. Seeder van sok, és egyszer mûködik, egyszer nem. Most pl megint állnak a töltéseim, (bár most ilyen 10-20% körül rohadtak le) és fingom sincs, hogy miért, pedig sok seeder van. Passzív vagyok, de ez eddig nem volt probléma.
Mi lehet itt a gond?
fook
nem lehet fibernetnél megváltoztatni , fixip!
Windows 7 alá milyen kliens javasolt?

Még nem oldották meg a problémát a uTorrentre? (Hogy a korlátozást nem veszi figyelembe..)

de szopsz is érte?
nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Marci0115
<#idiota>

már megválaszolták...
de ha kihúzod a modemet a konnektorból és visszadugod, az is hatásos lehet
devilzero
Fibernet-es vagyok és nem tudom hogy kell megváltoztatni az IP-t, ha vki tudd benne segíteni az írjon!
Köszi!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

LoDMaSt
router restart pl.

@ Hellomarci

devilzero
Mivel tudnám megváltoztatni az IP címemet???
Köszi!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Met
Egy accot használtok ketten?

Win újra rakástól nem lesz másik ip-d, ha upc-s vagy akkor fix címed van

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

devilzero
Hali!
Az egyik oldalra nem enged be, olyan mintha arányjavítás miatt kibannoltak volna, de a profil jó, mert havaer tudja használni! Hogyan lehetne ezt megszûntetni? Ha ip ban lett volna a Win7 újrarakása megoldotta volna a problémát, vagy mésem?
Kösz!

Rendben, akkor még egyszer Köszönöm segítséged!
ProGabe
a speckly lényege, hogy a nagy külföldi free (szinte mind reg nélküli, ahol van, az is totál publikus) torrent oldalakon keres

tehát ez nem egy torrent oldal, annál sokkal több, egészen pontosan 10 oldal együtt 😊

de hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, természetesen szoktam tölteni onnan, amiket ez az oldal megtalál

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hali mindenkinek!
Már vagy 2 hete se fel se le nemtok tölteni utorrentel mert minden torrent piros nyilacskával van jelölve...
Mi lehet a gond?

kabel15
Sziasztok!

Milyen torrent klienst ajánlotok? És milyen verziót?
lehet régebbi verzió is a lényeg hogy ne legyen hibás és jöjjenek le szépen a cuccok <#nyes>

BattleTag: kabel15#2672

ProGabe Te is szoktál errõl tölteni? Csak mert az elõbb említett torrent oldallal van valami probléma azért kerestem egy hasonlót ahol szintén ingyenes, s reg. nélküli.
Szóval Köszi!!
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem vált be. De azért kevesebb fájl van :S

Sziasztok!
Remélem ilyet lehet felírni, de ha nem bocsi, és töröljétek.
Szóval van a torrent.eval-hoz hasonló regisztráció nélküli torrent oldal?
A DAT fájlokat kitöröltem és most nem megy túl a korlátokon.
Ennek + és - elõnyei/hátrányai vannak.
- : újra be kell tölteni a torrenteket.
+ : így legalább átlátom mi nem kellett a mappából...(majdnem 3300
fájl volt benne...)

normális.
lehetõségeid:
-vegyél QoS-os routert és állítsd be (ha nem értesz hozzá nem fog javulni semmi)
-rakd fel minden gépre a cfosspeed-et (ha nem értesz hozzá, talán szerencséd lesz 😄 )
-töröld le az eset-es tûzfalat
Ha beválik akkor leírom, talán holnapra sikerül megcsinálni...

Az lenne a problémám, hogyha töltök utorrenttel, akkor belassul a net, ráadásul pont ha gyorsan jön akkor nem különösen észrevehetõ, ha lassan, akkor pedig általában nagyon. Szerintetek mi lehet a baj? Vagy ez normális?
és mi volt a hiba?
LoDMaSt
Ami nem kell, töröld, máris kevesebb lesz.

@ Hellomarci

Vagy hogy tudom kimenteni a torrentbõl? (mert az "..appdate/utorrent" mappában sok fájl van, ami már régen nem aktuális.)

Rájöttem a hibára...

Hogy tudom megnézni 1 torrent fájl adatait? Hogy melyik oldalról való a torrent és anélkül, hogy kinyitom a klienssel.

oliwwer
Talán fogalmazd meg értelmesen.
Valaki tudná a választ? #25494
Nagyon sokat segítene!
Minél hamarabb.

Met
igen

Met
nem érdekel senkit

a 2.1 alfát meg csak utorrent.hu-ról csórná le
hmm tényleg, de ha felmegyek utorrent.com-ra akkor miért nincs kinn egy link se a 2.0 betaról??
Narxis
😄DDDD gec ettõl a mondatodtól a jogvédõk feje olyan piros lenne mint a paprika xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

😞 de akkor mi ertelme lesz a internetnek ha vegul mar senki sem fogja letoltesre hasznalni majd...
Tigristank

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

mi tortent a mininova val?tok szar igy,nem latom at rendesen mert tul atlathato.. igymarad ez orokre mar?vagy elerheto a regi felulet meg vhol esetleg?!
Forrás:download.utorrent.com<#szomoru1>

ez nem a hivatalos oldal
amúgy mennyit javult ez a kettes verzió ? még az elsõ vagy második alfát próbáltam ki de az elég vicces volt..<#idiota>

miért ne lehetne ?

2.0.17427 béta letöltése

utorrent 2.0-t miért nem lehet letölteni a hivatalos oldalról?
Ley Roland
Én leszarom xD
Csak haverom adta a torrentet xD

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

valaki széthaxolta a tápigot, nekem is csak ie-vel jön be, ff-el nem
Narxis
Nekem bejön, valamilyen BSA-s vírusod lehet. xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ProGabe
firefox alatt nem akar bejönni a topik :S

bizos valami csodás hotlink miatt. melyik vót? -.- 😄

szerk: egy db hotlink sincs ezen az oldalon. WTF? :S

A uTorrent mint ment a háttérben el hogy ilyet csinál?(a fel/le töltési korlátozás nem veszi figyelembe.)
Másik oprendszeren rendesen megy, ugyan az a verzió.
Mit ment el háttérben, hogy le tudjam korlátozni?.