torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Elég régóta megvan már az a problémám, hogy elindítok egyszerre 1-2 vagy akár 6-7 letöltést az utorrentemen, és egyiket sem kezdi el tölteni. Stabil 0%, és bármit csinálok nem kezd tölteni. Seeder van sok, és egyszer mûködik, egyszer nem. Most pl megint állnak a töltéseim, (bár most ilyen 10-20% körül rohadtak le) és fingom sincs, hogy miért, pedig sok seeder van. Passzív vagyok, de ez eddig nem volt probléma.
Mi lehet itt a gond?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de ha kihúzod a modemet a konnektorból és visszadugod, az is hatásos lehet
Köszi!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Köszi!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Win újra rakástól nem lesz másik ip-d, ha upc-s vagy akkor fix címed van
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az egyik oldalra nem enged be, olyan mintha arányjavítás miatt kibannoltak volna, de a profil jó, mert havaer tudja használni! Hogyan lehetne ezt megszûntetni? Ha ip ban lett volna a Win7 újrarakása megoldotta volna a problémát, vagy mésem?
Kösz!
tehát ez nem egy torrent oldal, annál sokkal több, egészen pontosan 10 oldal együtt 😊
de hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, természetesen szoktam tölteni onnan, amiket ez az oldal megtalál
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Már vagy 2 hete se fel se le nemtok tölteni utorrentel mert minden torrent piros nyilacskával van jelölve...
Mi lehet a gond?
Milyen torrent klienst ajánlotok? És milyen verziót?
lehet régebbi verzió is a lényeg hogy ne legyen hibás és jöjjenek le szépen a cuccok <#nyes>#nyes>
BattleTag: kabel15#2672
Szóval Köszi!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Remélem ilyet lehet felírni, de ha nem bocsi, és töröljétek.
Szóval van a torrent.eval-hoz hasonló regisztráció nélküli torrent oldal?
Ennek + és - elõnyei/hátrányai vannak.
- : újra be kell tölteni a torrenteket.
+ : így legalább átlátom mi nem kellett a mappából...(majdnem 3300
fájl volt benne...)
lehetõségeid:
-vegyél QoS-os routert és állítsd be (ha nem értesz hozzá nem fog javulni semmi)
-rakd fel minden gépre a cfosspeed-et (ha nem értesz hozzá, talán szerencséd lesz 😄 )
-töröld le az eset-es tûzfalat
Hogy tudom megnézni 1 torrent fájl adatait? Hogy melyik oldalról való a torrent és anélkül, hogy kinyitom a klienssel.
Nagyon sokat segítene!
Minél hamarabb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Csak haverom adta a torrentet xD
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
bizos valami csodás hotlink miatt. melyik vót? -.- 😄
szerk: egy db hotlink sincs ezen az oldalon. WTF? :S
Másik oprendszeren rendesen megy, ugyan az a verzió.
Mit ment el háttérben, hogy le tudjam korlátozni?.