torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Next PC upgrade: 2022
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy ha sávszéled van elég, akkor olyan torrentet szedj le, amit sokan leechelnek.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
A feltöltési sebességemet hol tudom beállítani vagy mit kell azzal csinálni? Mert leszedem és alig megy visszafele!
Elõre is kössz a választ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
8. kommentet olvasd el.
.: mobilize.hu :.

Am a megfogalmazásod plusz pontot ér 😄
@ Hellomarci
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Lécci -lécci -lécci
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
steam, origin: ACE_hun
Warning: mysql_connect()
@ Hellomarci
a torrent szeletekbõl áll, és van hogy a szeletek átlógnak a fájlokon keresztül az elejükön és a végükön
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Aki tud olyan trackert ahol fent van a Zséda sportarénás koncertjének a filmfelvétele? Nagyon fontos lenne nekem, egyik oldalon láttam fent, de törölték onnan :-( Ha valaki tud priviben jellezze. (ha nem idevaló a hsz bocsi, de a fejlécben nem olvastam ellene semmit)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
ha utána se jó akkor nem tudom