torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
steam, origin: ACE_hun
nekem WRT54GL-em van, és 64-et ír neki.
De ha nézem van hogy 300-400 kapcsolatot ír ki a Conntrack.
Igaz, felraktam a tomato-t a gyári firmware helyett, de a 64 akkor is furcsa.
Egyébként maximum 8092 kapcsolatot lehet beállítani, de 2000 többet nem igazán bír.
Szóval ez a 64 nemtommi.
Be lehet állítani a utorrent-et, hogy ha több cimke van és a cimkéként hány mehet? Vagy van olyan kliens amibe be lehet állítani ilyesmit?
link
A torrentkliensed egyszerre túl sok kapcsolatot nyit és ez túltelíti a routered NAT-tábláját, illetve túlterheli.
Javaslom hogy a torrentkliensedben csökkentsd az egyszerre nyitható kapcsolatok számát, csökkentsd a torrentkliens által maximálisan lefoglalható adatátviteli sebességet, iktasd ki a DHT-t illetve a PeX-et; a letöltéseidet meg idõzítsd olyan idõszakokra, amikor nem böngészel.
Szóval nálam azt csinálja a net, ha nem megy torrent hibátlanúl lehet netezni, azonban ha megy a torrent, akkor 5 percenkét megszakad a netkapcsolat, és hogy öszinte legyek kezd nagyon idegesiteni. Valakinek valami ötlet miért csinálja?
A rooterben van külön port nyitva de ugysem jó, valamint bekapcsoltam a udnp-t és akkor is ezt csinálja, a tûzfalnál engedélyezve van, úgy hogy én kifogytam az ötletekbõl.
Elõre is köszönöm a segítséget.
állítsd feljebb a feltöltési limitet, akkor talán gyorsabban jön lefele is. ki kell méregetni.
Nagyon sok mindentõl függ hogy éppen milyen sebességgel tölt le. Hogy épp milyen peer-ekhez sikerül kapcsolódnia. Lehet az 1.8.5 épp olyan peer-t kapott el a sok közül, ami gyors, a 2.0 viszont lasabbat, kell várni 5-10 percet hogy beálljon a sebesség. De az is lehet hogy közben a gyors seeder elment...
Fontos!!
Miért nem veszi figyelembe a Utorrent 2 a korlátozott feltöltést? Már levettem 10-re hogy 25-el töltsön fel. Miért?
És lassabban is tölt lefelé.. 1.8.5 el az elöbb 500-al ment és most a 2-vel még a 200-at sem éri el.
Miért csinálja ezt? Megoldás?
Lehet már volt, és az is lehet megismeri aki használja, de én még most láttam, és nagyon nagy...:

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
a BitComet nél hogyan tudom a blokkolást kiszûrni
a tûzfalat stb állítottam és még mindig sárga a lámpa
HELP
köszi
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A legújabb Utorrentem (2.0 17668) és az lenne a gondom, hogy mióta frissítettem, azóta ha több torrentet nyítok meg, akkor egybõl elkezdi õket tõlteni az alapértelmezett mappába, és csak akkor eneged neki letõltési helyet adni, ha csak egyet nyitok meg, ez miért van?
Next PC upgrade: 2022
Azt hogy melyik volt letöltve azt látod
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fákjúal!
Olyan problémám van,hogy uTorrent 1.8.5 beállít magának automatikusan feltöltési korlátot.A letöltési mindig korlátlanon marad de a feltöltést mindig észreveszem,hogy teljesen más értékeket beállít (436 k vagy 634 k )
Hiába rakom korlátlanra pár óra múlva mindig korlátozva van.
Mitõl lehet ez?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Elkezdtem tölteni egy programot, de 20% töltöttségnél forráshiány miatt megállt. Másik (mûködõ) torrentel újra töltöm ugyanazt a progit. Mivel a progi ugyanaz, csak a források mások, lehet e a két letöltést összefésülni?
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?