torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztoncsi
Srácok uTorrentnél a lefelé mutató piros nyíl mit jelent? (jön lefelé)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

[HUN]FaTaL
Nekem már több napja.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
eztv halott?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az hogy 300 kapcsolatod van az nem jelenti azt, hogy azok folyamatosan kapcsolódva vannak. Másrészrõl meg lehet kapcsolat, max. adatforgalom nincs rajtuk. Normális router a 64 kapcsolatot is priorizálja, és sorba rendezi, ezért nem tûnik fel ha betelik, mert megvan a max. sebesség. De ha nincs meg a sebesség, akkor a lassulásról érzékelhetõ hogy betelt.

steam, origin: ACE_hun

ezt nem tudom hogy kell érteni.
nekem WRT54GL-em van, és 64-et ír neki.
De ha nézem van hogy 300-400 kapcsolatot ír ki a Conntrack.
Igaz, felraktam a tomato-t a gyári firmware helyett, de a 64 akkor is furcsa.
Egyébként maximum 8092 kapcsolatot lehet beállítani, de 2000 többet nem igazán bír.
Szóval ez a 64 nemtommi.
Hello!

Be lehet állítani a utorrent-et, hogy ha több cimke van és a cimkéként hány mehet? Vagy van olyan kliens amibe be lehet állítani ilyesmit?

qtab986
A firefox-os Torrent Finder Toolbar-t használja valaki? Ez a legjobb torrentoldalt is kiválasztja, vagy csak arra jó, hogy ezen az egy oldalon nézhetõ meg egy torrentoldal találati listája egymás után?

Alábbi linken vannak a különbözõ routerek, hogy mennyi kapcsolatot bírnak egyszerre ellátni. Ezek között a DIR-635 pont nincs, talán egy másik hasonlóval kéne összehasonlítani, de nem tudom melyik áll a legközelebb hozzá...

link

Köszönöm a segitséget, valamivel jobb a helyzet, új router meg nem kell mert ez fél éves d-link DIR-635
vagy vegyen egy jobb routert 😄
Dj Faustus
"Szóval nálam azt csinálja a net, ha nem megy torrent hibátlanúl lehet netezni, azonban ha megy a torrent, akkor 5 percenkét megszakad a netkapcsolat, és hogy öszinte legyek kezd nagyon idegesiteni."
A torrentkliensed egyszerre túl sok kapcsolatot nyit és ez túltelíti a routered NAT-tábláját, illetve túlterheli.

Javaslom hogy a torrentkliensedben csökkentsd az egyszerre nyitható kapcsolatok számát, csökkentsd a torrentkliens által maximálisan lefoglalható adatátviteli sebességet, iktasd ki a DHT-t illetve a PeX-et; a letöltéseidet meg idõzítsd olyan idõszakokra, amikor nem böngészel.

Hello egy nagy gondom lenne, próbáltam már mindent de nem jövök rá...
Szóval nálam azt csinálja a net, ha nem megy torrent hibátlanúl lehet netezni, azonban ha megy a torrent, akkor 5 percenkét megszakad a netkapcsolat, és hogy öszinte legyek kezd nagyon idegesiteni. Valakinek valami ötlet miért csinálja?
A rooterben van külön port nyitva de ugysem jó, valamint bekapcsoltam a udnp-t és akkor is ezt csinálja, a tûzfalnál engedélyezve van, úgy hogy én kifogytam az ötletekbõl.
Elõre is köszönöm a segítséget.
az utorrent 2 már uTP protokollal kommunikál, ez önmagában generál kb 10k feltöltést vagy többet, ez nem tényleges feltöltés csak "felesleges" adat.

állítsd feljebb a feltöltési limitet, akkor talán gyorsabban jön lefele is. ki kell méregetni.
A feltöltésbe beleszámolja azt az adatot is, amit a letöltés miatt foglal le, csomagok kérésének elküldése, stb.
Nagyon sok mindentõl függ hogy éppen milyen sebességgel tölt le. Hogy épp milyen peer-ekhez sikerül kapcsolódnia. Lehet az 1.8.5 épp olyan peer-t kapott el a sok közül, ami gyors, a 2.0 viszont lasabbat, kell várni 5-10 percet hogy beálljon a sebesség. De az is lehet hogy közben a gyors seeder elment...

Helló!

Fontos!!
Miért nem veszi figyelembe a Utorrent 2 a korlátozott feltöltést? Már levettem 10-re hogy 25-el töltsön fel. Miért?
És lassabban is tölt lefelé.. 1.8.5 el az elöbb 500-al ment és most a 2-vel még a 200-at sem éri el.
Miért csinálja ezt? Megoldás?

sztoncsi
Sziasztok!

Lehet már volt, és az is lehet megismeri aki használja, de én még most láttam, és nagyon nagy...:

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

naaa
sziasztok
a BitComet nél hogyan tudom a blokkolást kiszûrni
a tûzfalat stb állítottam és még mindig sárga a lámpa
HELP
köszi

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

vizes
Nekem sem jön be. Tegnap este volt valami karbantartás. Lehet, hogy még mindig szarakodnak vele.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Grove4
Sziasztok,tudom,hogy idióta kérdés,de az EZTV-n hol találom a keresõ mezõt?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mi van a gigával? nálam tök elérhetetlen...

legközelebb kirohanhatna a dögkútba
Narxis

Ha már senki se válaszolt, próbáld ki a TED-et.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pepsi Twist
most nekem is de valami irdatlan lassan

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nem is akarok menni.. ki akar.. ott van neten ingyen minden..erre magyarok kitalajjak h regisztralni kell.. az a vicc...
xNoodlex
Szánalom.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Met
nekem bejön az oldal, a letöltés részét nem tudom

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

*vagy
ez azért van mert antiszoc kis pöcs akit nem hív senki sehova
autoszimulator
<#gonosz1>

.: mobilize.hu :.

Pepsi Twist
majommal mivan srácok? pár perce nem jön be és a torrentek se mennek onnan

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kurvára nem értem mi a gondod, elõbb tanulj meg fogalmazni...

igazabol szinkronra gondoltam.. magyarul beszelos.. nem feliratos.. bocs..
mar nem azer de honnan a budos picsabol lehet letolteni magyar felirattal filmeket?marmint csak a magyarok ijen hujekek?!? szaros madagaszkaracsonyt,meg jegkorszak 3 mat szerettem volna leszdeni,cserebe kizarolag regisztracios oldalakon kereszutl lehet.. amihez meghivo kell ugye.. szal vicces ez a magyarok ,h igy minimalizaljak a lekapcsolhato emberek szamat megminden..szal jo fejek vagyotk h a rendorbacsiknak nem kell keresgelni titeket ip szam meg ijenek alapjan,mar frankon szuk barati kor vagytok.. akkor baszatok meg aze egyebkent is szar fos magyar szinkronos szarjaitokat.. ugyis jobb minden eredeti nyelven sokkal,foleg ha az nem is magyar...
Silius
Hy

A legújabb Utorrentem (2.0 17668) és az lenne a gondom, hogy mióta frissítettem, azóta ha több torrentet nyítok meg, akkor egybõl elkezdi õket tõlteni az alapértelmezett mappába, és csak akkor eneged neki letõltési helyet adni, ha csak egyet nyitok meg, ez miért van?

qtab986
Egyszerû, ha 1 tv-sorozatról van szó, holdS01E01; holdS01E02; stb. Így tényleg nincs gond. De ha több sokállományos torrent van, nem is szisztematikusan mész végig, hanem ugrálsz a torrentek között, amit állományt/zenét/videót megnéztél meg kihagyásra állítod és törlöd, az állományok random válogatások, nevük random, max abc sorba lehet állítani... Ha egy kockába pipát teszek, és az Állományok fül alatt ettõl úgy néz ki, mint egy excel táblázat, minden sor meg van számozva, és az nekem jó, akkor miért ne használjam? Van papír, ceruza, és lehet mindjárt word dokumentumban vezetni, mit néztem, mit nem. Vezethetek klassz nyilvántartást, fájlnevekkel, néhány kétjegyû számot viszont talán fejben is képes vagyok összekapcsolni egyes torrentekkel, de leírni is gyorsabb. Mert ilyen kényelmes vagyok, inkább két számot írnék le, mint 8 betût.

grebber
Met
Mit akarsz egyáltalán?
Azt hogy melyik volt letöltve azt látod

qtab986
Az se lenne rossz ötlet, ha megjegyzést, vagy jelet lehetne tenni az állományok mellé, melyik volt már letöltve, melyik nem.

qtab986
utorrent-ben van olyan beállítás, hogy ha rákattintok egy torrentre, és lent a fülek (Általános; Trackerek; Peerek; stb) közül az Állományok-ra, akkor ott számozza be a sorokat? Bírnám, ha az Útvonal elõtt ott lenne egy oszlop fentrõl lefele 1, 2, 3, stb.

jAsOn VoOrHeEs
*****ka.org

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

JoeFromHun
Sziasztok a Röfivel(XXX) nem tudjátok mi lett?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis
Az a baj, hogy minden gép újraindításnál bekapcsol. Pedig jó kis progi.

ffxi
Én meg itt szenvedek napok óta. Asszittem vmi baj van a bithu-val meg pár oldalt sem hozta be 😞 Fránya ip védelem 😊

Fákjúal!

Narxis
yep

Benny04
mag: 500 - Internal Server Error

desigo
üdv...

Olyan problémám van,hogy uTorrent 1.8.5 beállít magának automatikusan feltöltési korlátot.A letöltési mindig korlátlanon marad de a feltöltést mindig észreveszem,hogy teljesen más értékeket beállít (436 k vagy 634 k )
Hiába rakom korlátlanra pár óra múlva mindig korlátozva van.

Mitõl lehet ez?
Áá ne is mond, pont most szoptam meg ilyennel. Torrent teljes törlésére nyomtam aztán lomtárat ürítettem. Közben meg nézem uTorrent elkezdte az ellenõrzést, de aztán oc hiba lett 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Met
Ha ugyan az a release, (ugyan úgy vannak darabolva a fileok stb.) akkor elkezded betöltöd a másik oldal torrent file-ját és a letöltési helynek a már félig letöltött könyvtárát adod meg, ekkor elkezdi ellenõrizni és ha szerencséd van akkor onnan folytatja ahol abbamaradt.

Hali!
Elkezdtem tölteni egy programot, de 20% töltöttségnél forráshiány miatt megállt. Másik (mûködõ) torrentel újra töltöm ugyanazt a progit. Mivel a progi ugyanaz, csak a források mások, lehet e a két letöltést összefésülni?

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?