36534
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• FLacc
    Sziasztok!
    Lenne néhány kérdésem. A napokban 8 év után töröltek a magról multiacc miatt. 3 napja nem tudok belépni és ezzel egyidejűleg az email címem sem enged be. Azt gyanítom valaki feltörte őket és a szerencsétlennek volt már accountja ezért törölve lettem. Az sg-s adataim is elszálltak, mert erre az email címre kaptam meg a jelszó és felhasználó váltás kérésemet. A staff nem válaszolt még, a meghívómat kértem meg és neki írták a multiacc indokot. Egyedül tesómék szoktak fellépni és régebben használta 1-2 ismerősöm, de azóta nekik van sajátjuk nem hinném, hogy bárki használta volna. Visszamenőleg is törölnek ilyen miatt? Ha mondjuk látja, hogy 1 éve használta más is más gépről rajtam kívül, de azóta meghívtam vagy meghívta más és már csak azt használja. Van esélye, hogy visszakapom az adataimat vagy ne is szenvedjek náluk? Hol érdemes őket keresni, email eddig nem járt sikerrel. Ha esetleg valaki újra meghív gond nélkül regelhetek vagy fekete listára kerültem, ami miatt a meghívóm is bajba kerülhet? A freemail staff azt írta ha felveszem a kapcsolatot a rendőrséggel csak akkor tudnak segíteni az email visszaállításában. Ha ezt meglépem torrent regről ne tegyek említést vagy önmagában a regisztráció és letöltés nem bűncselekmény?
  • Carmang
    cFosSpeed nevű forgalomszabályzó:
    https://www.cfos.de/hu/order/cfosspeed-n.htm?__ntrack_pv=1

Az egyes alkalmazások netelérésének prioritást ad (torrent alapból alacsony), így tudsz mellette netezni, szkájpolni, stb.
    Ha a linkelt oldal jobb tetején nem Magyar van kiírva, akkor válaszd ki azt, csak 2590Ft, simán megéri.
    Ja, a torrent persze a maximális sávszélt közben eléri.

Esetleg más módon jutsz hozzá
    Utoljára szerkesztette: Carmang, 2015.12.25. 22:03:18
  • Met
    Tudtommal sehogy.
    Valamennyire le kell korlátozni a le és feltöltést hogy ne lassuljon be minden más.
  • Örm
    Hogy lehet az utorrentet úgy beállítani, hogy ne lassítsa be a netet és a max. sávszélességhez közel töltsön le/fel?
  • NB2
    én is a mag arckönyv oldaláról lestem :)
  • Kontrakcio
    köszi
  • golyo55
    Köszi NB2!
  • NB2
    Kedves Felhasználóink!

A tracker jelenleg nem üzemel. Tudunk a hibáról, a javítása folyamatban van.

Kérjük legyetek türelemmel!
  • Kontrakcio
    mag?
  • NB2
    nem úgy működik mint a régieknél, hogyha nincs kint a ratio, akkor jobb egér a névnél és kipipálod, hogy azt is jelenítse meg?
  • golyo55
    Sziasztok!
    A μTorrent 3.4.5-ös verzióban hogyan tudom ellenőrizni,hogy a letöltött torrent anyag hány százalékát töltöttem vissza? Nem találok ilyen lehetőséget sehol,vagy csak bamba vagyok?
  • Kepek
    Toplista november
    változás: *eload + *ider => e*tone
  • bajgunar
    Fél oldalt letekerve, ezt a hsz-t olvasd el.
    Eszerint állítsd be a géped/routert/tűzfalat! Annyi különbséggel, hogy a BitTorrent résznél a DHT-khoz (2 pipa) tegyél! pipát, HA nyilvános (mint pl kat oldalról töltesz, ha újra enkór, akkor vedd ki a pipát. Egyszerre nem ajánlott regizett és nyilt oldalról is egyidően tölteni/seed-elni)!
    Hibátlanul fog menni minden.
    Ennyi a megoldás. Semmi probléma nincs. Ami van, az felhasználó és beállítási probléma.
  • Anonymusxx
    Valaki szokta használni a kat-ot?
    Nekem a kat torrent fájlok seedelésénél sokszor piros a torrent, viszont az utoljára aktív menünél látható hogy azért aktív a torrent..
  • xmacx
    pls hlp!

be lett újítva egy telenor hipernet home amihez adják a d-link dwr-921 wifi routert.
    felment a firmware frissítés, net és wifi is faszán megy, csak a torrent nem...
    csináltam statikus ip címet (win 8.1) és portforwardot a routerben, utorrentben beállítva de hiába, nem tölt az utorrent
    mi lehet a hiba?
    Köszi!
    Utoljára szerkesztette: xmacx, 2015.11.17. 16:30:40
  • Blum
    Nekem jó 2 évvel ezelőtt egy ~100TB feltöltéses accomat bannolták mondván, hogy én meghívókkal kereskedtem. Felkerestem őket IRC-en, hogy ez most mégis mi és annyi volt a válasz, hogy ő nem tudja de ha ez az indok akkor az úgyis van és kész. Bizonyítani nem tudták és mégcsak nem is azzal a szarházival beszéltem amelyik kidobott de ez van, kussolj paraszt.

Gondolom valamelyik csókosnak az útjában voltam, hogy bekerüljön a Top10-be (10. voltam).
  • BaliBoy
    Na de hogy ennyire??? :)) De ez legyen életük legnagyobb boldogsága. (szar életük lehet)
  • Blum
    Már régóta nyilvánvaló, hogy a mag adminjai agyhalottak. 1-2 kivételtől eltekintve...
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.11.16. 22:36:37
  • BaliBoy
    Egy jó tanács mindenkinek az Ncore-al kapcsolatban:

A mai nap folyamán kaptam egy warn mert idézem: "Kérésre használd a kérések menüt!"

Nem is értettem, hogy mi a fenéről van szó, mivel azt sem tudtam megmondani, hogy egyáltalán mikor szóltam bármihez is utoljára hozzá-
    Hát rákérdeztem. Mint kiderült ezért a hozzászólásomért kaptam, amit egy Szigetes koncert videóhoz írtam még valamikor a nyáron!!!: "Köszi! Többi koncert is jöhet! :) "

Ez a stafnál kérésnek számít.... :D
    Szóval vigyázzatok mert az agyoniskolázott ncore staff nem tud különbséget tenni az óhajtó, kijelentő, felszólító mondatok között.... (általános iskola alsó tagozatos anyag ha jól emlékszem)
  • xmacx
    igen
  • bolic80system
    Routeren engedélyezve lett az uPnP szolgáltatás?
  • xmacx
    hi!
    be lett újítva egy telenor hipernet home amihez adják a d-link dwr-921 wifi routert.
    felment a firmware frissítés, net és wifi is faszán megy, csak a torrent nem...
    csináltam statikus ip címet (win 8.1) és portforwardot a routerben, utorrentben beállítva de hiába, nem tölt az utorrent
    mi lehet a hiba?
    Köszi!
  • bardocz
    Köszönöm, általában csak kikapcsolom a gépet, lehet ez a gondja.
  • Malakai
    Lehet nem állt le megfelelően a program korábban.
    μTorrent esetén van egy beállítás, hogy várja meg míg szépen leállt (bt.graceful_shutdown), de win pl leálláskor ezt megszakíthatja (8+). Ha azt veszed észre, hogy gép újraindítás után jellemző ez, akkor mindig mielőtt kikapcsolnád gépet előbb zárd be μTorrent-et külön és várj egy kicsit / nézd task managerben, hogy a háttérfolyamat már leállt-e.
  • bardocz
    Torrent indításnál mindig fut egy checked állapot, és eléggé sokáig tart míg végigmegy. Azt valahogy fel lehetne gyorsítani?
  • Örm
    Köszi a segítséget, csak az UPnP-t kellett engedélyezni
  • bajgunar
    Jah.
    1. - Fix-áld le a géped IP címét a router-ben! (Minden gép újraindításnál, újra kiosztja az ip címeket a rá csatlakozott eszközökre, s ha netán telo, vagy másik gép előbb van csatlakozva net-re, mint a géped, akkor a géped új ip címet kap, ergo mindíg változik). Ajánlott fix-álni. (Adress reservation, vagy IP cím fenntartás, stb.. (MAC cím alaján tudod hozzáadni, majd router resi kell).
    2. - Engedd ki azt a PORT-ot amit uTorrent használ, azon az IP címen, amit meg a gépednek fix-áltál a router-ben! (tehát PortForward-olod).
    3. - ESS-en belül is szerkeszd a szabályok és zónák részt! Add hozzá az uTorrent.exe-t is, és az abban (torrentben) beállított Port-ot isl a kivételek közé. És engedd a forgalmat mind kifelé és befelé is!
    4. - Torrent-ben is vedd ki a pipát az automatikus port generálás elől. (hogy mindíg azt a port-ot használja, amit beállítottál).
    5. - BitTorrent résznél (utorrent/beállítások/BitTorrent), vedd ki a pipákat a DHT -val kezdődő első két sor elől! HA regizett, szerveres oldalról szedsz, pl enkór, akkor NE legyen pipa! (különben nem küldesz szerverre adatot! a küldött adat, elvész az "éter"ben, és nem kapsz vissza infot, hogy mit is kéne töltened/fogadnod... Ha nyílt, nem szerveres, csomópontokkal kommunikáló oldalról pl pirétbéj, akkor tegyél pipát, több seed-erre csatlakozol, nincs "arány" figyelés, csomópontokon keresztül megy az infót a seed/peer adatról. (nem magyarázom el, olvass utána mi a DHT, mikor kell, mikor nem, stb... de kb ennyi a lényege).
    6. - UPnP, NAT-PNP legyen bekapcsolva (utorrent/beállítások/Kapcsolatok...)
    Kb hirtelen ennyi.
    Így már mennie kéne rendesen, és tényleg nyitva kell h legyen a Port. De az meg hogy nem megy felfelé a feltöltés, lehet azért is, mert nincs peer akinek küldenéd vagy épp HA van is ~1-2 peer, de be van csatlakozva ~100 seed-er, akkor valszeg nem a te otthoni ~100/50Mb-os net-eddel fogsz nekik feltölteni, hanem az a pár ~1Gb-os net-el, szerverrel rendelkező egyéntől fogják kapni a letöltenivalót akik úgy seed-elnek.
  • Örm
    Utorrent 3.4.4-et, D-Link routert, illetve Eset Smart Security 8-at használok. A problémám az, hogy nem megy a feltöltés. Az utorrent a 12245-ös portot használja, amit teszteltem és nyitva van. A jobb alsó sarokban a hálózat rendben és zöld pipa látható, a hálózat tesztelésnél viszont az utorrent azt írja ki, hogy a port nincs nyitva és csak letölteni tudok. Tudnátok erre a problémára valami megoldást?
  • shaba23 #36145
    én most telepítettem a win10et, és én sima HD kábelen keresztül nézek filmet a TV-n, de ugyan ezt az akadozást tapasztaltam. 1 másodpercre megáll a kép és a hang is megakad. Nem gondoltam, h összefüggésben lehet a torrentekkel...
  • lck #36144
  • grebber
    A "förszt" torrentről tudtok valamit? Megnyitva az oldalt olyan mint amikor a TV-ben a "hangyák háborúja" megy adás helyett.
  • lck #36142
    Tixati 2.18
  • bajgunar

• Bal0924
    Beállításhoz jól jönne segítség, hiába hogy magyar.
    Nem értek a programhoz.
  • Bal0924
    Köszi.
    Erről az oldalról letöltöm a programot jó lesz?
    Mi a különbség az ingyenes és a fizetős között?

A tv program nem a netről megy, hanem Kábelről jön.
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.10.11. 22:38:43
  • broman191
    Ugye léteznek különböző hálózati protokollok és be lehet állítani, hogy azok milyen sorrendben élvezzenek előnyt vagy hátrányt egymáshoz képest, ha a sávszélesség használatáról van szó. Tehát a böngészés mondjuk HTTP, az értelemszerűen kapjon magasabb prioritást mint a p2p, azaz amit a uTorrent vagy akármelyik p2p kilens használ. Legyen megasabb prioritású a p2p-nél a DVB is vagy amihez a tévézős téma protokollja tartozik és elvileg megoldott a probléma...már ha hálózati eredetű, szerintem benne van a pakliban.
  • Bal0924
    2.2.1-et használok, de kipróbáltam a újabbakat is, 3.4.3, 3.4.5
    Nem értem a többi mondanivalódat. :S
    De eddig ez a legjobb ötlet. Amit eddig hallottam, olvastam.
    A routerben mit lehet állítani azon kívül hogy kiengedtem a portját?
  • broman191
    Régebbi/újabb utorrent verziót próbáltál? A videós dolog gondolom azért van, mert ugyanabból a sávszél keretből ugyanabban az időben kellene kigazdálkodni a gyors torrentezést és a megfelelő képkockaszámmal élvezhető tévézést is, ami a bizonyos életben lévő hálózatforgalmi prioritásokkal nem jön össze - túlzottan engedékeny az uTorrent felé. Konfigold megfelelően a routert, esetleg tűzfalat, vagy 3rd party progit pl. cfosspeed, aztán csak megoldódik...
  • Bal0924
    Mi a baj a win10nek a utorrentel?
    -Amikor csak megy a utorrent 1 torrent nélkül akkor megy rendesen minden.
    -De mikor töltök le/fel akkor időnként szakad/akad/ugrál a videó/Tv programom(dvbviewer). Miért?
    Az akadás kiszámíthatatlan 5-120perc közötti időszak között bármikor csinálhatja. Többször is
    -1 meghajtón van a utorrent (portable) és amiket töltögetek. Egy másikon a windows10. (Win:SSD, utorent:HDD)
    -Win7 alatt nem volt semmi gondom! ÉS azt hiszem akkor sem mikor fel upgrade-eltem a gépet 10re, de mikor tiszta telepítést csináltam, azóta van!
    -3másik klienst is kipróbáltam, azokkal semmi gond nem volt, csak nem töltöttek vissza semmit vagy a töredékét amit kellett volna.
    -Utorrent: 1hétig sokféle beállítással próbálkoztam. semmi eredménnyel.
    A PC-m nem egy gyenge gép.

Milyen infó kell még, hogy tudjon válaszolni valaki?
  • darkSectorxxx #36134
    Jah én nem aggasztom magam ilyen rendőrségi ügyek miatt, nem tudnak mit elvenni már, és a börtönbe legalább nem kell fizetni rezsit. :D