torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A mai nap folyamán biztonsági okokból többeteknél is jelszót cseréltünk. Aki nem tud bejelentkezni, az kérjen jelszó-emlékeztetőt a regisztrált e-mail címére!
A belépés oldalon, a jelszó-emlékeztető lenyitása után fontos, hogy megjelenjen a 'Nem vagyok robot' jelölőnégyzet is, hiszen csak így lesz sikeres az új jelszó kérése (ezt esetleg az AdBlock tilthatja, így aki ilyesmit használ, az kapcsolja ki a reklám blokkolót erre az időre).
A rendszerre jelenleg a szokásosnál nagyobb terhelés nehezedik, így elképzelhető, hogy az e-mail kis késéssel fog megérkezni. Aggodalomra semmi ok.
Szeretnénk megkérni minden érintettet, hogy a régi jelszavát ne használja többé!
- a Staff
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Linux: transmission(GTK), qbittorrent(Qt)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amúgy, az ottani fórumokban leírják mi a megoldás. Ha, jól sejtem Avastod van. Nálam is az van, de ilyen problémám sose volt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
máshol nincs semmi probléma
tuti nem, vagy nem is tudtam hogy direkt enkór kép eltüntetű vírus 😮
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.08.10. 20:57:31
erre valami fix? pár napja ilyen szar.
Nem trükköztünk semmit, sőtt én alig léptem be. Anyám élettársa meg zenéket tölt néha. Neki fontos lett volna, ha mást nem elfogadom de legalább az övét engedjék.
Egy családban használtunk 2 profilt, én és anyám élettársának csináltam 1-et, erre most néztem hogy dupla regidsztráció miatt tiltás.
Istenem, eddig számtalan torrent oldalon lehetett külön profil ha rendben tartottuk.
Istenem ekkora egy balfaszokat.
Mindenkinek a torrent hsz-eknél, még a sajátoknál is (amit te írtál, azoknál is), egy egyen szöveg olvasható. Még a legrégebbi toriknál is. Szerencsére, a fórumot nem érinti.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egítség nem értem mi lehet a gond: (please insert the language cd...)
00. tüzfal kikapcsolva
01. programot feltelepítettem a leírtak szerint
02. crekeltem, felülírás megtörtént Crogram Files (x86)Rosetta StoneRosetta Stone Language Training és ami a crack mappába volt azt egy az egyben behúztam a kívánt helyre.
03. host fájl átírása megtörtént:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a
<#buck>#buck>
Sokáig nem töltöttem semmit onnan ma néztem már nem is engedik. "Parkolópályára" tették az accountomat. Írták feloldják csak fizessek .
Magyarán fizetős lett az oldal?
Next PC upgrade: 2022
Miközben kapásból seed-elnie kellene 100%-ról.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Mivel sok szálon ír, cachel, meg előre lefoglal, előfordul, hogy hazavágja a diszket egy kis időre.
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
Lehet nem artana mar torrent klienst se cserelnem mert meg az uTorrent 1.7.7-et hasznalom, tudtok mondani valami jol bevalt verziot vagy valami mas torrent klienst ami jobb az uTorrentnel ?
Gondolom ez nem normalis hogy a merevlemezt 10x olyan gyorsan hasznalja mint amilyen sebesseggel toltok , es szerintem az a 20mb/s nem is kiiras hiba mert erezhetoen belassul a gep letoltes kozben
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
A tiltás óta, összesen, ha jól néztem az oldalon, csak 1! db Xvid-es film került fel az oldalra. Bár, nem AVI-ban, hanem MKV-ba csomagolva került fel. “Staff engedéllyel” szöveg nélküli leírással fogadták el. Felraktak, ma is 1-et, az is Xvid-es volt, de már törölték. Amaz, utánakérdezve, Divx5-ös film volt.
Valaki felrakta ezt, amit viszont elfogadtak:
Általános
Teljes név : E:\Feltöltés 3\Croisieres Siderales\Croisieres Siderales.mkv
Formátum : Matroska
Formátum változat : Version 1
Fájlméret : 679 MiB
Időtartam : 1 óra
Teljes adatsebesség : 1 075 Kbps
Kódolás dátuma : UTC 2015-06-24 17:03:20
Kódoló könyvtár : WonderShare Matroska Muxer
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : MPEG-4 Visual
Formátum profil : Simple@L1
Formátum beállítások, BVOP : nem
Formátum beállítások, QPel : nem
Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint
Formátum beállítások, mátrix : Default (H.263)
Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/ASP
Kódek azonosító/adatok : Advanced Simple Profile
Szélesség : 640 képpont
Magasság : 480 képpont
Képarány : 4:3
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 25,000 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bit
Sorváltás típusa : folytonos
Kódoló könyvtár : FFmpeg0.4.9-pre1b4736
Default : igen
Forced : nem
Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec
Formátum profil : LC
Kódek azonosító : A_AAC
Csatornák száma : 2 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L R
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Default : igen
Forced : nem
Amint, látható, a kvantálási mátrix az H.263. Ilyet az H.264/x264 nem használ. De, a hang viszont AAC kodekes. AVI-ba rakva vinné az összes, csak Xvid-et tudó lejátszó, de hang nélkül.
Update: 17:37-kor, már nincs ott fent, az ASVA-n, a fentebb írtak, cenzúrázva.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.07.15. 17:38:10
A MicroBit közben helyrejött, nem írtak róla mi volt a leállás oka.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.07.11. 20:43:48
A nagyobb oldalakon néztem már.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kedves mindenki!
Mint néhányan tudtok róla, a mai nappal az nCore betiltotta az XviD feltöltéseket.
Mivel az nCore-nak komoly befolyásoló szerepe van a magyar torrent világban, ezt akár trendfordulásnak is tekinthetjük a magyar letöltési szokásokat illetően, valószínűleg ezt jól át is gondolták a döntés meghozói. Általában nem szoktunk más oldalak híreivel, szabálymódosításaival direktben foglalkozni, mert minden oldalnak joga van olyan irányba forgatni a kormánykerekét, ami neki tetszik, de ez most talán kivételes eset lehet.
Hogy ez jó döntés volt-e vagy sem, nem tisztünk eldönteni. Az nCore rendelkezik akkora tapasztalattal és tudással, hogy elfogadjuk ezt.
Ami biztos, hogy az iNSANE-en sosem akarjuk majd mi meghatározni azt, hogy mit szeressenek a felhasználók és mit tölthetnek le, ill. mit nem. Így ilyen jellegű korlátozás biztosan nem lesz.
Kicsit nézzük át a dolgokat részletesebben is:
Első kérdés az xvid kontra x264 kérdése. Ez a két codec a legelterjedtebb a releaser-ek körében manapság, az x264 nagy előretörése mellett. Az xvid azért lett népszerű a 2000-es években, mert ingyenes alternatívája volt az akkori legelterjedtebb DivX codecnek, és emellett elég jó minőséget tett lehetővé.
Ugye a mindenkori standerdeket a gyártók határozzák meg és ők is jelölik ki a fejlesztési irányokat. Jelenleg a legintenzívebb fejlesztés az x265 irányába mutat, így lassan elbúcsúzhatunk az x264-től is, de jelenleg ez a legkedveltebb codec a torrentes világban, mert kisebb méretben jobb minőséget képes produkálni, mint az xvid.
Miért kell hát akkor az xvid?
Alapvetően a kérdésre a válasz az, hogy nem kell. Mégis sok esetben az elterjedt eszközök nem támogatják még az x264-et (és lehet, hogy nem is fogják, csak az x265-öt sok esetben).
Sokan csak megszokásból ragaszkodnak az xvid-es kódoláshoz, egyébként hibásan. Itt javasolnánk mindenkinek, hogy amennyiben van lehetősége, nézzen utána, hogy kedvenc eszköze támogatja-e az x264-es kódolást, és térjen át arra, ha van rá lehetősége - egyébként az eszközök többsége képes erre, még ha nem is tudunk róla.
Miért lenne jobb csak egy codec-kel kódolni mindent?
A kisebb oldalak esetében, mint az iNSANE is, komoly problémát okozhat, ha a seedelők több release/verzió közt oszlanak meg, így csökkentve a letöltési sebességet. A több verzió rontja kereshetőséget (bár erre van szűrési lehetőség az insane-en alkategória formájában), mivel nő a torrentek száma. Így is elég sok verzió kerül fel egy-egy adott filmből, pl. xvid+x264+720+1080+mHd+3D-SBS+3D-OU+stb. és ezek méretbeli variációi, amik valóban feleslegesen ronthatják az egyes filmek elérhetőségét. Tehát az alapötlet egyáltalán nem rossz, sőt!
Miért nem akarjuk az iNSANE-en korlátozni mégsem a verziókat?
Egy torrent oldalnak - szerintünk - a funkciója a felhasználók kiszolgálása. Sokszor leírtuk már, hogy szerintünk az oldal van a felhasználókért és nem fordítva. Nekünk nem tisztünk eldönteni, hogy ki mit szeressen, még ha ez nem feltétlen logikus választás is. Jelen esetben azt tartjuk elfogadható iránynak, hogy a releaser-ek majd felhagynak az xvid gyártásával, ha arra már nem lesz igény - jelenleg még van - és akkor ezek a feltöltések kikopnak maguktól. Ha majd az x265 lesz a sláger, mert pl. támogatja a 4k-s filmeket értelmes méretben és az x264 kopik ki, az is az igényekből fakadjon, ne a mi döntésünkből.
Az nCore egyébként ezzel a trendfordítással biztosan közelebb visz minket ehhez, ami nem feltétlen baj.
Tehát még egyszer: az iNSANE-en nem lesznek az xvidek tiltva - legalábbis belátható időn belül biztosan nem.
Nem titkoltan, alternatív lehetőségként, kinyitjuk a regisztrációt 3-4 napra. Ha valaki szimpatikusnak találja az insane-t, akkor legyen lehetősége váltani (még ha csak részben is).
Az nCore-nak pedig sok sikert kívánunk a "hittérítő" munkájához (nem cinikus megjegyzés, mielőtt bárki félreértené)
Staff
Mennyi VHSRIP van ott fent??
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.06.22. 22:56:17
Honnan tudom meg ha nem? 😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Így kevés torrent lesz, főleg hogy aki feltöltene valami ritkaságot de éppen nem x264-be....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.22. 17:38:47
xvid < x264
Kedves Felhasználók!
A mai napon tiltásra kerülnek az xvid kódolású filmek és sorozatok. A továbbiakban kizárólag staff engedéllyel kerülhetnek fel, amihez nyomós indok szükséges. Ezzel együtt feloldásra kerül a dvdrip x264 tiltás/korlátozás az említett kategóriákban.
Külföldön már 2-3 éve előnyben részesítik az x264-et, ezért a fejlődés érdekében mi is hasznosnak találtuk ezt a lépést. Röviden és mindenki által érthetően összefoglalva, az x264 és az xvid közötti különbség az, hogy az x264 kisebb méretben biztosítja ugyanazt- vagy esetenként akár sokkal jobb képminőséget is. A technika fejlődésével mára elértük azt a szintet, hogy az utóbbi években megjelent eszközök kivétel nélkül lejátsszák az x264 kódolást. A régebbi lejátszóval rendelkező felhasználóknak sincs mitől tartania, mivel kb. 1 havi internetköltség árán vásárolható egy újabb, kompatibilis eszköz. Addig pedig számítógépen mindenki meg tudja nézni a napi film/sorozat adagját.
Mivel egy látszólag elég nagy változásról van szó, ezért biztosítunk a fórumon egy felületet ahhoz, hogy mindenki fel tudja tenni a kérdéseit és tájékozódni tudjon a témában.
Megragadva a lehetőséget, jelezni szeretnénk azt is, hogy a hét folyamán HelpDesk felvétel lesz az oldalon, amely részleteiről majd a fórum megfelelő részén kaptok bővebb tájékoztatást.
2. Ha mégis rakaszkodsz hozzá akkor 2.2.1-et telepíts.
Ha váltanál utorrentről akkor Deluge, Tixati és Transmission klienseket tudom ajánlani.