36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Kontrakcio
    köszi
  • golyo55
    Köszi NB2!
  • NB2
    Kedves Felhasználóink!

A tracker jelenleg nem üzemel. Tudunk a hibáról, a javítása folyamatban van.

Kérjük legyetek türelemmel!
  • Kontrakcio
    mag?
  • NB2
    nem úgy működik mint a régieknél, hogyha nincs kint a ratio, akkor jobb egér a névnél és kipipálod, hogy azt is jelenítse meg?
  • golyo55
    Sziasztok!
    A μTorrent 3.4.5-ös verzióban hogyan tudom ellenőrizni,hogy a letöltött torrent anyag hány százalékát töltöttem vissza? Nem találok ilyen lehetőséget sehol,vagy csak bamba vagyok?
  • Kepek
    Toplista november
    változás: *eload + *ider => e*tone
  • bajgunar
    Fél oldalt letekerve, ezt a hsz-t olvasd el.
    Eszerint állítsd be a géped/routert/tűzfalat! Annyi különbséggel, hogy a BitTorrent résznél a DHT-khoz (2 pipa) tegyél! pipát, HA nyilvános (mint pl kat oldalról töltesz, ha újra enkór, akkor vedd ki a pipát. Egyszerre nem ajánlott regizett és nyilt oldalról is egyidően tölteni/seed-elni)!
    Hibátlanul fog menni minden.
    Ennyi a megoldás. Semmi probléma nincs. Ami van, az felhasználó és beállítási probléma.
  • Anonymusxx
    Valaki szokta használni a kat-ot?
    Nekem a kat torrent fájlok seedelésénél sokszor piros a torrent, viszont az utoljára aktív menünél látható hogy azért aktív a torrent..
  • xmacx
    pls hlp!

be lett újítva egy telenor hipernet home amihez adják a d-link dwr-921 wifi routert.
    felment a firmware frissítés, net és wifi is faszán megy, csak a torrent nem...
    csináltam statikus ip címet (win 8.1) és portforwardot a routerben, utorrentben beállítva de hiába, nem tölt az utorrent
    mi lehet a hiba?
    Köszi!
    Utoljára szerkesztette: xmacx, 2015.11.17. 16:30:40
  • Blum
    Nekem jó 2 évvel ezelőtt egy ~100TB feltöltéses accomat bannolták mondván, hogy én meghívókkal kereskedtem. Felkerestem őket IRC-en, hogy ez most mégis mi és annyi volt a válasz, hogy ő nem tudja de ha ez az indok akkor az úgyis van és kész. Bizonyítani nem tudták és mégcsak nem is azzal a szarházival beszéltem amelyik kidobott de ez van, kussolj paraszt.

Gondolom valamelyik csókosnak az útjában voltam, hogy bekerüljön a Top10-be (10. voltam).
  • BaliBoy
    Na de hogy ennyire??? :)) De ez legyen életük legnagyobb boldogsága. (szar életük lehet)
  • Blum
    Már régóta nyilvánvaló, hogy a mag adminjai agyhalottak. 1-2 kivételtől eltekintve...
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.11.16. 22:36:37
  • BaliBoy
    Egy jó tanács mindenkinek az Ncore-al kapcsolatban:

A mai nap folyamán kaptam egy warn mert idézem: "Kérésre használd a kérések menüt!"

Nem is értettem, hogy mi a fenéről van szó, mivel azt sem tudtam megmondani, hogy egyáltalán mikor szóltam bármihez is utoljára hozzá-
    Hát rákérdeztem. Mint kiderült ezért a hozzászólásomért kaptam, amit egy Szigetes koncert videóhoz írtam még valamikor a nyáron!!!: "Köszi! Többi koncert is jöhet! :) "

Ez a stafnál kérésnek számít.... :D
    Szóval vigyázzatok mert az agyoniskolázott ncore staff nem tud különbséget tenni az óhajtó, kijelentő, felszólító mondatok között.... (általános iskola alsó tagozatos anyag ha jól emlékszem)
  • xmacx
    igen
  • bolic80system
    Routeren engedélyezve lett az uPnP szolgáltatás?
  • xmacx
    hi!
    be lett újítva egy telenor hipernet home amihez adják a d-link dwr-921 wifi routert.
    felment a firmware frissítés, net és wifi is faszán megy, csak a torrent nem...
    csináltam statikus ip címet (win 8.1) és portforwardot a routerben, utorrentben beállítva de hiába, nem tölt az utorrent
    mi lehet a hiba?
    Köszi!
  • bardocz
    Köszönöm, általában csak kikapcsolom a gépet, lehet ez a gondja.
  • Malakai
    Lehet nem állt le megfelelően a program korábban.
    μTorrent esetén van egy beállítás, hogy várja meg míg szépen leállt (bt.graceful_shutdown), de win pl leálláskor ezt megszakíthatja (8+). Ha azt veszed észre, hogy gép újraindítás után jellemző ez, akkor mindig mielőtt kikapcsolnád gépet előbb zárd be μTorrent-et külön és várj egy kicsit / nézd task managerben, hogy a háttérfolyamat már leállt-e.
  • bardocz
    Torrent indításnál mindig fut egy checked állapot, és eléggé sokáig tart míg végigmegy. Azt valahogy fel lehetne gyorsítani?
  • Örm
    Köszi a segítséget, csak az UPnP-t kellett engedélyezni
  • bajgunar
    Jah.
    1. - Fix-áld le a géped IP címét a router-ben! (Minden gép újraindításnál, újra kiosztja az ip címeket a rá csatlakozott eszközökre, s ha netán telo, vagy másik gép előbb van csatlakozva net-re, mint a géped, akkor a géped új ip címet kap, ergo mindíg változik). Ajánlott fix-álni. (Adress reservation, vagy IP cím fenntartás, stb.. (MAC cím alaján tudod hozzáadni, majd router resi kell).
    2. - Engedd ki azt a PORT-ot amit uTorrent használ, azon az IP címen, amit meg a gépednek fix-áltál a router-ben! (tehát PortForward-olod).
    3. - ESS-en belül is szerkeszd a szabályok és zónák részt! Add hozzá az uTorrent.exe-t is, és az abban (torrentben) beállított Port-ot isl a kivételek közé. És engedd a forgalmat mind kifelé és befelé is!
    4. - Torrent-ben is vedd ki a pipát az automatikus port generálás elől. (hogy mindíg azt a port-ot használja, amit beállítottál).
    5. - BitTorrent résznél (utorrent/beállítások/BitTorrent), vedd ki a pipákat a DHT -val kezdődő első két sor elől! HA regizett, szerveres oldalról szedsz, pl enkór, akkor NE legyen pipa! (különben nem küldesz szerverre adatot! a küldött adat, elvész az "éter"ben, és nem kapsz vissza infot, hogy mit is kéne töltened/fogadnod... Ha nyílt, nem szerveres, csomópontokkal kommunikáló oldalról pl pirétbéj, akkor tegyél pipát, több seed-erre csatlakozol, nincs "arány" figyelés, csomópontokon keresztül megy az infót a seed/peer adatról. (nem magyarázom el, olvass utána mi a DHT, mikor kell, mikor nem, stb... de kb ennyi a lényege).
    6. - UPnP, NAT-PNP legyen bekapcsolva (utorrent/beállítások/Kapcsolatok...)
    Kb hirtelen ennyi.
    Így már mennie kéne rendesen, és tényleg nyitva kell h legyen a Port. De az meg hogy nem megy felfelé a feltöltés, lehet azért is, mert nincs peer akinek küldenéd vagy épp HA van is ~1-2 peer, de be van csatlakozva ~100 seed-er, akkor valszeg nem a te otthoni ~100/50Mb-os net-eddel fogsz nekik feltölteni, hanem az a pár ~1Gb-os net-el, szerverrel rendelkező egyéntől fogják kapni a letöltenivalót akik úgy seed-elnek.
  • Örm
    Utorrent 3.4.4-et, D-Link routert, illetve Eset Smart Security 8-at használok. A problémám az, hogy nem megy a feltöltés. Az utorrent a 12245-ös portot használja, amit teszteltem és nyitva van. A jobb alsó sarokban a hálózat rendben és zöld pipa látható, a hálózat tesztelésnél viszont az utorrent azt írja ki, hogy a port nincs nyitva és csak letölteni tudok. Tudnátok erre a problémára valami megoldást?
  • shaba23 #36145
    én most telepítettem a win10et, és én sima HD kábelen keresztül nézek filmet a TV-n, de ugyan ezt az akadozást tapasztaltam. 1 másodpercre megáll a kép és a hang is megakad. Nem gondoltam, h összefüggésben lehet a torrentekkel...
  • lck
  • grebber
    A "förszt" torrentről tudtok valamit? Megnyitva az oldalt olyan mint amikor a TV-ben a "hangyák háborúja" megy adás helyett.
  • lck
    Tixati 2.18
  • bajgunar

• Bal0924
    Beállításhoz jól jönne segítség, hiába hogy magyar.
    Nem értek a programhoz.
  • Bal0924
    Köszi.
    Erről az oldalról letöltöm a programot jó lesz?
    Mi a különbség az ingyenes és a fizetős között?

A tv program nem a netről megy, hanem Kábelről jön.
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.10.11. 22:38:43
  • broman191
    Ugye léteznek különböző hálózati protokollok és be lehet állítani, hogy azok milyen sorrendben élvezzenek előnyt vagy hátrányt egymáshoz képest, ha a sávszélesség használatáról van szó. Tehát a böngészés mondjuk HTTP, az értelemszerűen kapjon magasabb prioritást mint a p2p, azaz amit a uTorrent vagy akármelyik p2p kilens használ. Legyen megasabb prioritású a p2p-nél a DVB is vagy amihez a tévézős téma protokollja tartozik és elvileg megoldott a probléma...már ha hálózati eredetű, szerintem benne van a pakliban.
  • Bal0924
    2.2.1-et használok, de kipróbáltam a újabbakat is, 3.4.3, 3.4.5
    Nem értem a többi mondanivalódat. :S
    De eddig ez a legjobb ötlet. Amit eddig hallottam, olvastam.
    A routerben mit lehet állítani azon kívül hogy kiengedtem a portját?
  • broman191
    Régebbi/újabb utorrent verziót próbáltál? A videós dolog gondolom azért van, mert ugyanabból a sávszél keretből ugyanabban az időben kellene kigazdálkodni a gyors torrentezést és a megfelelő képkockaszámmal élvezhető tévézést is, ami a bizonyos életben lévő hálózatforgalmi prioritásokkal nem jön össze - túlzottan engedékeny az uTorrent felé. Konfigold megfelelően a routert, esetleg tűzfalat, vagy 3rd party progit pl. cfosspeed, aztán csak megoldódik...
  • Bal0924
    Mi a baj a win10nek a utorrentel?
    -Amikor csak megy a utorrent 1 torrent nélkül akkor megy rendesen minden.
    -De mikor töltök le/fel akkor időnként szakad/akad/ugrál a videó/Tv programom(dvbviewer). Miért?
    Az akadás kiszámíthatatlan 5-120perc közötti időszak között bármikor csinálhatja. Többször is
    -1 meghajtón van a utorrent (portable) és amiket töltögetek. Egy másikon a windows10. (Win:SSD, utorent:HDD)
    -Win7 alatt nem volt semmi gondom! ÉS azt hiszem akkor sem mikor fel upgrade-eltem a gépet 10re, de mikor tiszta telepítést csináltam, azóta van!
    -3másik klienst is kipróbáltam, azokkal semmi gond nem volt, csak nem töltöttek vissza semmit vagy a töredékét amit kellett volna.
    -Utorrent: 1hétig sokféle beállítással próbálkoztam. semmi eredménnyel.
    A PC-m nem egy gyenge gép.

Milyen infó kell még, hogy tudjon válaszolni valaki?
  • darkSectorxxx #36134
    Jah én nem aggasztom magam ilyen rendőrségi ügyek miatt, nem tudnak mit elvenni már, és a börtönbe legalább nem kell fizetni rezsit. :D
  • TBTPumpa
    Ez:
    "Kedves felhasznalok
    biztonsagi okokbol az oldal leallitasra kerult. Sajnos a navos razzia igaz, lefoglalasok is voltak. (remeljuk orgovanyi bela, tarsoly csaba es a tobbi ugy eseteben is hasonloan alaposan jarnak/jartak el...)
    Kedves facebook minden informaciot kiad ilyen esetekben is, neveket, ip cimeket, maganbeszelgeteseket is...

felhasznalokig nem tudnak eljutni, emiatt nem kell aggodni.
    A temaval kapcsolatban tovabbi informaciokat itt nem fogunk kozolni, nem biztonsagos. Kitartast!"
  • ToCsEk
    ok thx majd ránézek, de tök érdekes hogy bithumenről meg azonnal indul a letöltés
  • k0trapali #36131
    Ki lehetne tenni banner alá! Nálam bevált! Köszönöm a segítséget!
  • darkSectorxxx #36130
    Mi a helyzet az 1st torrenttel? :)
  • bajgunar
    ~8 hsz-t, vagy fél oldalt letekersz. Belinkeltem már párszor (többet nem fogom leírni senkinek, de még csak válaszlni sem fogok ilyes jellegű kérdésekre). Alap és szükséges beállítások, h a torrentezés megfelelőe működjön. Gondolom a port az új router-edben nincs kiengedve...