36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Bal0924 #36128 Ilyet nekem is csinált már, többször is, régebben.
Az utolsó alkalom mikor csinálta, olyan 1-1,5éve. De nekem csak 15-200közötti torrent ment el a listából.
Azóta 100alatt tartom ezt a számot. és sajnos már nem is utorrentet. :S
Valamiért nem bírja/szereti a win10-emet.
Csak a qbittorrentet tudom akadás nélkül futtatni, de az meg nem tölt vissza. :( -
#36127 kellene valami okosság.
történt modem csere beüzemeltek egy hgw-t speedport w 724v
azóta ncore letöltés foshalom 15-20perc mire elkezd letölteni valamit, és igen új modem óta, előtte nem
van erre fix? beállítás? vagy régebbi utorrent? 3.4.5 a mostani -
#36126 Nem feltétlen fut az, nálam is van a kliensben vagy 400, de seedben csak 166. Azokból gyakran előferdül hogy semmi sem valóban aktív, de elérhetővé van téve, ha valakinek szüksége lenne azokra a tartalmakra... :) -
#36125 Ezt te úgyse érted meg... Felesleges megkérdezni. -
#36124 Minek fut 300 torrent? -
#36123 A beállítások is elszálltak vele? -
#36122 Hogy? -
Anonymusxx #36121 jó nagy fos, az utorrent törölte vagy 300 torrentemet egy lefagyás után...
-
Bal0924 #36120 Folyamatosan korlátozva van/volt.
Ja és nem nagyon érdekli, +5-25között mozog a korláton túli sebessége. És attól is függ a +sebesség mekkora hogy mennyire állítom be a korlátot.
pl. 50kib/s és +5-7
70kib/s és +15-20
És a letöltés minimum 20-al megy miközben 0-nak kéne lennie.
utorrent. kipróbáltam minden féle beállítást, akkor is csinálta az akadást.
Több oldalon találtam beállításokat, még a prioritását is levettem alacsonyra és semmi.
Sajnos maradok a qBittorrent-nél. Hiába hogy nem tölt vissza folyamatosan de legalább a torrent oldalakon mutatja hogy próbálkozom a visszatöltéssel :)
És a sebesség korlátokon belül marad.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.10.05. 16:38:29 -
#36119 Csak két egérgörgetésnyit kellett volna letekerned.
qBit-et nem ismerem. De alapvető beállításokat leírtam, amik elengedhetetlenek, hogy ne passzív legyél. -
#36118 Sziasztok!
Angliában élek. Virgin Media a net szolgáltató. Letöltés az frankón működik, de a feltöltés egyáltalán nem! qBittorren v3.2.3 van fent kliensnek. Mit kéne beállítanom, hogy működjön a seed? -
#36117 Korlátozd kicsit a le és feltöltést és nem fog szaggatni. -
Bal0924 #36116 De a beállításokhoz kellene értenem mit csinálok.
Nem csak letöltök vele és kikapcsolom a programot, állandóan menne, és beállítás jól jönne.
A utorrenttel a videók és a TV látványosan akadt/szaggat-ot kép és hang.
És kéne valami helyettes. Ami magyar, magyarul tud. -
Borg #36115 Minek? Nem olvasgatni kell, csak letölteni vele... -
Bal0924 #36114 Van belőle magyar vagy magyarítás? -
#36113 Köszi,már látom az aktivitásnál. -
#36112 Az aktivítás oldalon lehet látni mennyi van még hátra. -
#36111 48 órát osztani. Mindegy mennyit adatot töltesz vissza.
Utoljára szerkesztette: lck, 2015.10.02. 19:50:26 -
#36110 Valaki el tudná magyarázni a magon mi most a visszatöltési szabály? Már több mint 1 terrát visszatöltöttem mégis minden hónap elején büntetnek. -
Borg #36109 Nekem pl a Tixati szépen működik win10 alatt.
A qbittel anno orbitálisat szívtam, egy szemétrevaló minőség volt a programozása. Nemtom mennyit fejlődött egy év alatt, de valahogy nincs is már kedvem kipróbálni. -
Bal0924 #36108 Miben különbözik a utorrent és a qbittorrent?
A qbit-tel nem akadnak a videók. Se a tv programom se szaggat, ugrál.
És az IP kamerát sem tudtam használni, nem tudom miért. De most látja a program a kamerát a hálózatban.
Mit csinál a win10 a utorrenttel - vagy fordítva - hogy ezt csinálja? -
#36107 utóbbi van nekem és már működik is. -
Bal0924 #36106 Nálam a utorrent-t nem bírja a win10.
Alternatíva?
Deluge vagy qbittorrent? -
#36105 Gondolom csak egy "muvesznev"... Ha nem, akkor :D -
#36104 óemdzsílol -
#36103 Én nem vagyok benne biztos hogy a Béla tudja mit jelent krkkelni. :D -
kjhun #36102 Egyesek unatkoznak, a magon. Nem is tudtam, hogy van magyar crackerünk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#36101 Am. meg teljesen jó az uTorrent 3.4.4 legújabb változata is.
Ha rendesen be van állítva (amikel alább leírtam), add-on ok nincsenek vele feltéve, auto frissítés meg ez meg az kikapcsolva, a reklámok blokkolva vannak. Megy mint az álom. Nem eszi a gépet, nem vírusos, nincs bitcoin miner, se semmi! Stabil, gyors, biztos, biztonságos. -
#36100 A torrentezéshez elengedhetetlen, helyes beállítások megvannak?
- Port lefixálása torrentben.
- Port kiengedése a router-ben (Port forward).
- Port szám és a torret.exe kivételek közé téve a tűzfal progiban? (pl ESS-ben)
- UPnP, NAT-PMP bekapcsolva.
- DHT és DHT hálózat kikapcsolása! HA nem nyílt torrent oldalról töltesz!!!. (NA ezt k*rvasokan elcseszik, és nem kapcsolják ki!!!! HA beregizett oldalról torrent-eznek).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Kapcsold ki a DHT csomópont használatát .
( beállítás - bittorrent-"DHT hálózat használata és a DHT használata új torrenteknél" ne legyen pipa )
*
A DHT-n keresztüli forgalmat nem számolja el a tracker.
**
DHT ( Distributed Hash Table) (Kiosztott Vagdalékok) - Lehetővé teszi a tracker nélküli peer cserét.
Ha ez be van kapcsolva a torrentél és a kliensednél is, akkor lehet,
hogy a fele adatot nem a trackeren számolja el,
hisz nem a szervergépen keresztül töltöttél.
Így, ha órákig seedelsz, lehet, hogy nem fogsz belőle semmi kézzelfoghatót látni.
Éppen ezért a DHT mindig kapcsold ki, ha nem nyilvános (nyílt) oldalról töltesz.
(ezek pl utorrent beállításai) + reklámokat letiltod a:
all offer.** to false
offers.sponsored_torrent_offer_enabled to false
offers.left_rail_offer_enabled to false
gui.show_plus_upsell to false
gui.show_notorrents_node to false beállításokkal.
Aztán meg mag-on egy ~egy héttel ezelőtti torrent-et, amit most szedtél le, ne is várd, hogy nemcsak hogy menjen felfelé, hanem HA megy is, akkor az tőled menjen! ~2000 seed-erre, HA becsatlakozik 1-1 eltévedt leech-er, tuti nem tőled fogja kapni az adatot.
Egy friss torrent-nél meg nézd meg mennyi seed/leech arány van. ~500/10. Hát akkor arról tegyél le, hogy tőled is szívják. Vannak nállad biztos többszörösen felülmúló sávszélességgel rendelkező feltöltők, akik kiszolgálják hirtelen egy szálon a rájuk csatlakozó mezei leechert. Így te buktad a feltöltést. ;)
Köttess be min. ~100/50 -es digi net-et. Elég olcsó, ellenben jó is. Korrekt a feltöltés. Amint felkerül tori, egyből szedd le és hagyd ott. Akkor még maradsz darabig a mezei feltöltők közt. (de már akkor is lesz pár szerverről seed-elő), de darabig fogsz tudni seed-elni. És Aktív legyél! Ne passzív.
Rengeteg beállítás van, ami elengedhetetlen a normális torrentezéshez, amit viszont a felhasználók ~80%-a egyáltalán nem használ, alkalmaz.
Mindeközben csodálkozik, hogy ilyen-olyan problémája van. Nem tölt fel, nem jól számol, passzív módba van, nem csatlakozik rá senki, stb...
Itt mondjuk eléggé kifejti a srác a beállításokat, de igaza van.
Hajrá! -
#36099 melyik tetű klienssel lehet még ncore-on feltölteni ?!
képtelenség felfelé tölteni bassz@meg, mert nem megy felfele egyikkel sem semmi :(
hörrr -
Livius #36098 Hello!
Tudtok ajánlani olyan akár meghívós külföldi torrent oldalt, ahol az Apps/ISO kategória igen jól el van látva mindig új és sok torrentel? (Akár ez a kategória is lehet a fő profilja az oldalnak) -
Solt #36097 Jogos, csak pánikomban only write állapot volt, köszi! :D -
#36096 #36089 -
Solt #36095 Nem jött új jelszó sem, de akkor kivárok... köszi... ;) -
Blum #36094 Ezért nem vághattak ki...
#36081 ? -
Solt #36093 Üdv Urak!
Kb 2 hete elszállt az alaplapom, ezért nem tudtam befejezni vagy 8 torrent ( 5 volt engedélyezve ) visszatöltését magon, létezik, hogy ezért kivágtak? Nem tudok belépni, pedig a név és a jelszó is stimmel...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.08.29. 16:27:53 -
#36092 HDPhoenix-ről lehet tudni valamit? -
kjhun #36091 Szombattól szabad regisztráció, a NewInsane oldalon. -
#36090 Köszi szépen! Kitöltöttem,aztán majd meglátjuk. -
#36089 Segítség magosoknak:
Ha a lenti linken belépsz, adnak egy űrlapot, amit ha kitöltesz és megadsz egy gmail-es fiókot, oda küldik a jelszócserés cuccot.
https://chat.ircline.org/#nCore-help