Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sohpia életben hagyásának semmi értelme, a vérmágust meg ha akarod megölheted úgy is, hogy nem elfogadja a döntésedet.
Jelentõsége csak akkor van, ha van vérmágusod, Avernus köntöse vérmágiára ad bonuszt.
Tõröknél a módosító 0.5 dex és 0.5 erõ (vagy cunning ha megvan az a képesség), kardoknál meg 1 erõ vagy 1 cunning, szóval kardoknál dex nem játszik. Én maradtam a tõröknél mert egyrész alacsony elfem kezében hülyén mutat egy akkora kard ami nagyobb mint õ, másrészt meg dexedet ugyis felviszed 36ig minimum a dual harc passzív skillek miatt.
Why so serious?
Tekercseknek, dokumentumoknak semmi haszna, drágakövek között lehet ajándék Palának, be lehet adni a törpéknél, de vannak olyanok, amelyeknek semmi jelentõsége.
Minden fegyvernem sebzését a speciális képességek növelik, teszik hatékonnyá.
Egy gyilkos nyilvesszõvel hatalas sebzést lehet bevinni, de ahhoz jónéhány "elõképességet" is meg kell tanulni.
Dualos szerencsevadásznak akkor fontoasbb az ügyesség, ha két tõrrel harcol, ha szeretnél idõvel áttérni a telejes értékû fegyverekre, a dörzsöltség lesz a sebzésmódosítód.
Modok egyéni megitélés alá esenek, böngészni kell a nexust, s aha tetszik valamelyik kipróbálhatod.
Ha a hivatalos modok (DLC-k), fönt vannak, sokat már szinte csak kinézeten tudsz legfeljebb javítani, a dlc-k ellátnak mindenféle jóval (páncélok, fegyverek).
akkor kár 😞
köszi
Amikor a kereskedõnek segítettél, meg kellett volna keresni néhány elrejtett dokumentumot, s ha mind megvan, egy titkos rejtekhelyen lévõ ládát találtok, benne néhány kacattal.
szóval hogy és mit kell csinálni? csak 2 képességet kapok vagy lesz még +2 is?
bocs hogy 2x rakom ki, csak ha már ennyire aktivak vagytok, nekem is válaszolhatnátok 😄
nem úgy gondoltam az íjászt hogy azt is fejlesztem, hanem hogy alapból elég ügyes hozzá hogy lõdözzöm, meg az ügyességre rakok pontot, tehát késõbb is jól fog lõni képességek nélkül is 1-2-t közeklharc elõtt. jöjjön oda hozzám az ellenfél sztem...
Dualos szerencsevadász jó választás, de nem õ lesz a csapatban, aki a legnagyobb sebzéseket beviszi.
Íjászatot szerintem hanyagold, nincs értelme ide-oda rakosgatni pontokat.
Lesz egy másik csapattagod, akit fejleszthetsz tovább íjra, ha gondolod, de a legnehezebben játszható kaszt az íjász: vannak nagyon jó képességei, de sokszor kényszerül közelharcra, s ott már bajban lehet.
A passzív képességek (kitérés, automatikus hátba szúrás, stb) megtanulásával kezdd, dualos stílusból egyenlõre elég az alap, majd késõbb azt is fejlesztheted, specializációnak a párbajhõs, bérgyilkos a legkézenfekvõbb (szerintem).
alap méregkeveréssel kezd a kari, ezt nem is érdemes nála tovább fejleszteni, másik csapattagoddal kevertethetsz mérget, ha szükségét érzed (Zevran).
Lopakodásnak egyetlen értelmét a csapdaállítás adná, de elég pepecselõs, nem igazán hatásos stílus a csapdázás - erre majd ráérsz gondolkozni késõbb, hogy kell-e.
Csapdakészítést viszont semmi esetre sem a fõkarakternek kell mesteri szinten tudni, hanem egy kevésbé aktív csapattagnak.
Erõ 20-ig (páncélok matt), késõbb majd talán még dobsz rá néhány pontot.
Ügyesség 36-ig (ennyi kell min. a képességek megtanulásához)
Dörzsöltés (csillagos ég a határ, ez lesz a sebzésmódosítód a kardokhoz)
Befolyásolás képességre áldozz, sokan lényegtelennek vélik, holott fõkarakternek a legfontosabb képssége (aranyat lehet vele szerezni, nemkívánt összecsapásokat elkerülni, küldetéseket megoldani)
Why so serious?
nõci karival akarok játszani, pagonyelf, szerencsevadász, párbajhõs kombináció. legalábbis nekem ez jön be úgy alapból. jó e ha ezzel vagyok késõbbiekben, nem lesz e gyenge a csapatban. ha jó akkor miket érdemes neki fejlezsteni ? szeretem a dual kardozást, kis nyilazással megspékelvel, ezen kívül ugye lopakodik, csapdát hatástaalnít, felderít, mérget kever, zárat nyit... szóval uni kari, de nem lesz gyenge késõbb, nem lesz olyan társ aki ezeket jobban tudja ?
szóval hogy és mit kell csinálni? csak 2 képességet kapok vagy lesz még +2 is?
köszöntem.
A végén felteszel egy mini image-t, s nem engeded a játékot a netre
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Alap, kiegészítõ (az amúgy is tesz fel patchet) DLC-k (azok is patchelnek, ha kell) és kész is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
vagy az alapot is kell patchelni ?
ha felrakom az addonokat még az elsõ kezdés elõtt, akkor fognak aktiválódni maguktól a játék alatt ?
addonokkal meg egyebekkel...
szteremén elkezdeni, de nem is merek belevágni annyi minden van már hozzá.
Valaki ne mtudna segiteni kellene egy magyaritas nekem a dragon age-hez valaki segitene nekem kerem?
Nem arról van szó, hogy a kettõs fegyver csoportból ne tanulj semmit, hanem hogy állíts fel fontossági sorrendet, a passzív skilljei a legfontosabbak, ráadásul így az állóképességbõl sem fogysz ki a játék elején.
Passzív képességek megtanulása után jöhetnek a támadó képességek, ha minden igaz addigra már állóképességben is erõsödtél annyit, hogy egy-két kombó támadás nulláz le.
Dupla csapással azonban nem jó választás, mert pontosan azokat a lehetõségeket ütöd ki vele, ami a szerencsevadász erõssége: a kritikus találat (dupla csapás ideje alatt kritikus találatot nem vihet be a karakter).
Fenttartott képességnek legjobb ha maradsz a párbaj mellett, majd ehhez késõbb jöhet a lendület (Zevran alapból tudja, megnézheted milyen - zabálja az állóképességet, a játék elsõ harmadában még luxus)
Riposzt, megtorló, roham , forgószél támadás nem csak hatásos, de látványos is, ezek azonban alapvetõen a dualos warrior harci repertoárjához tartoznak, a rouge ezekkel csak akkor lesz hatékony, ha elõbb felkészül ( a passzív képességek megtanulásával)
tûzalakban a tûztõl nem is sebzõdsz, de a többitõl igen
ezért kell kiiktatni az egyik tanítványt azonnal
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
jópofa volt, fõleg a gólem tetszett 😄
a megoldása annyi volt, hogy be kellett szaladni melléjük, és akkor láttad hogy ki varázsol tûzön kivül mást, és az oktatót hagyni kellett a csudába, a tanitványokat kellett levadászni pár tûzlabdával, elsõsorban azt, aki az instruktorral beszélgetett
érdekes egyébként az, hogy néha vannak ilyen megoldhatatlannak tûnõ helyzetek, máskor meg annyira könnyû
Az enyészet végén a lustaságdémon is csak elsõ játékra lehet nehéz, miután kiismerted gond nélkül leverhetõ (használd a tatikát, de irányítsd is a csapatot, ne állj bele a területre ható fagyasztásaiba).
A vérmágus ellni küzdelem sem okozhat megoldhatatlan nehézséget, ott ráadásul Wynne figyelmeztet is (feltéve, ha nem hal meg idõ elõtt).
Ez enyészetben begyûjtött stat pontokkal izmosodva, erõsödve, egy szövetséges csapatot beszervezve hagyhatod el a tornyot (közben Lothering elpusztult)
Kumiho #2179
Why so serious?
hogy csináltátok meg az enylészetben azt, maikor egy szobában van 4-5 mágus, egyik az instruktor, a többi meg a tanívány
és akkor az egyik lõ tûzzel a másik villám, a harmadik jég
aztán gebedjek meg, még a zsellemelalak sem jó semmire, mert kiválóan ég
Lehet azzal is idõt nyerni, hogy a kombókat több mágussal rakod össze. Pl. SOTC-nál az egyik Blizzardot, a másik Thundert castol (elég az egyiknek Spell Might, de fontos hogy az castoljon utoljára, mivel a 2. spellnél csekkolja a SM meglétét). Para explonál pl. jól jön, szinte instantban stunol, nem tudnak elfutni az ellenfelek, nem kell ajtóba állva gyûjteni õket.
Ha van harcosod, az egyiket (nálam pl. Alistair) érdemes pajzsra gyúrni, jelentõsen tovább fog élni mint a 2kezes kardos. Ha csak 1 tankod van, mert mondjuk 2 mágus + Leliana kombóval mész, akkor jól fog jönni.
Why so serious?