18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#15252 úgy érted, csapattag lehet? :o -
#15251 Human nemes karakterrel lehetsz király(nő), a Cousland ősi nemesi család.
A többi karakterrel csak az Anora - Alistair kombinációből lehet kihozni a neked leginkább tetsző végeredményt.
- Anora marad a trónon
- Anora és Alistair összeházasodnak, együtt uralkodnak (ez csak akkor lehetséges, ha nem Alistair küzdött meg Loghainnal)
- Alistair lesz a király.
Ha Loghainból kamarást csinálsz, Alistair elhagyja a csapatot.
Loghaint nehéz kedvelni, erős harcos (bajnok), tele ellentmondásokkal - ha a csapatba veszed érdemes vele elbeszélgetni. -
#15250 most első körben Loghaim megmenekült, Alistairt bezzeg kivégezték
mekkora egy tetü család, kihalhatna az egész familia, na betöltöm újra -
#15249 hm érdekes végkifejlete lett az országgyűlésnek
nem lehet a csajt kinyírni valahogy és magamat ültetni a trónra? :D -
#15248 aha
akkor megadom magam -
#15247 A királynő szöktetésnél Ser Cauthrien statjai szándékosan meg vannak emelve.
Meg lehet ölni, de trükközni kell, s nem is biztos, hogy megéri.
Ha Ser Cauthrien-t megölitek, kimarad a játékból egy jópofa küldetés (szökés-szöktetés a börtönből).
Szerpejátékban az is egy megoldás, hogy később sem kaszabolod le Cauthrient.
Amikor az országgyűlésre indultok, ismét elétek áll (már normál statokkal), lehetőséged lesz megölni, de meg is győzheted, hogy álljon félre.
A DA nem akciójáték, az egy szép jelenet, amikor Cauthrien önmagával vívódva tovább enged: katona, parancsot teljesít, felnéz Loghainre de tudja, hogy már nem a jó oldalon áll...
-
Aspyrin #15246 Durva a csaj..Én úgy szoktam lenyomni, hogy trükközöm: amikor a támadás elkezdődik, fogom az embereim, és elfutok hátra, az egyik nyitott szobába. Csajszikám, és egy-két bérence követ minket, de a többiek nem.
Így könnyebben lehet vele végezni. :) -
#15245 na Catherina, (Cathrina vagy hogy is hívják) megszivatott
csak néztem amikor bevitt egy 164-es ütést
ja és persze se Leilana nincs velem, se harcosveszte mérgem nincs (pedig lehetne) -
#15244 *a link pillanatnyilag nem él, holnap ujra feltöltöm. -
#15243 Üdv srácok. Az elmúlt két napban gondoltam tanulmányozom kicsit a Toolsetet, aztán tesztként csináltam egy aprócska modot, amit szeretnék megosztani veletek. Ez a Mucsibahrat. Ez, egy a kampányba beépülő modul, ami elérhetővé tesz egy helységet Denerimtől délre, ahol megfáradt pillanataidban beszélgethetsz a hazánkban is méltán világhírű Mucsi Zoltánnal a stresszről, az alkoholról és a dohányzásról. Talán sikerül egy kis mosolyt csalnom pár DA fanatikus és Mucsi rajongó arcára! =) Gondolkozok egy összetettebb, egyéni kampányon is, persze ezt már komoly határokon belül. Majd meglátjuk mi lesz belőle.
Íme a mod: mucsibahrat0.3
Ha valami nem működik benne, azt tudnátok jelezni? Még nem bírtam tesztelni a modult más gépen, és a későbbi modok miatt jól jönne pár visszajelzés! -
#15242 váháááá!!! köszönöm köszönöm köszönöm!!!! ez a izé netframework kellett!!! köszönöööööööööööööm!!!!!!!!!! -
#15241 ilyet még nem tapasztaltam. -
Sith #15240 Igent fent van... nekem pld fent van a .net framework
Szerintem tedd fel egy próbát megér
Nekem is lenne egy jó kérdésem :
Eltűnt A Wardens keep a térképről... a questet megcsináltam bepakoltam pár dolgot a ládába, most eszembe jutott hogy vissza megyek érte ere nincs meg a helyszín a questek közt ott van a fickó még véletlenül sincs a táborban (ami logikus is hisz a quest kész)
esetleg ötletek? -
#15239 jó de nektek ez fenn van? szal ennek fent kell lennie h működjön az updater?? -
ferenc001 #15238 Ez a .NET Framework -
#15237 1.3 as patch van fenn, de múltkor is így csináltam, akkor minden működött. ez a NET.Framework mi is pontosan??? -
ferenc001 #15236 .NET Framework kellő (asszem 3.5-ös) verzióját feltetted? Ja, és vedd meg :D -
#15235 Legutolsó patch is fent van ? -
#15234 tudna vki sgeíteni abban hogy most raktam újra a PC-m, eddig a DA:O tökéletesen működött,tudtam rá DLC ket is felrakni, de msot hogy újra feltettem, amikor a DA:O updaterrel kellene DLC-ket feltelepítenem kiírja hogy: "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő(0xc0000135) Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra."feliratot...eddig ilyen probléma nem volt, most hogy újratettem az XP-t csinálja ezt. így a régi karimat sem tom átmásolni és mivel akkor jópár DLC volt fenn, így biztos gubanc lenne meg ugye Shale is elveszne. szal ha vki tud segíteni segítsen pls!!!! a játék nem eredeti, letöltött, méghozzá az a verzió, amikor ha nem másolsz át egy fájlt a játék mappájába akkor az Ostagari ostromnál fekete lesz a képernyő(ezt a hibát kiküszöböltem). nem reklámozok warez oldalt... szal aki tudja hogyan kell megoldani az pls help!
UI: kíméljetek meg a flame áradattól, hogy jajj vedd emg, hogy milyen hülye vok h nem veszem meg a játékot stb stb. aki tud segíteni az írjon, aki meg flamelni akar az hanyagoljon. THX!!! -
#15233 érdekes -
keysersoze #15232 Nekem a törpe hamarabb fingott mint Alistair (meg Sten is), mindig úgy kellett őket élesztgetni. Csak hátbatámadónak mertem beküldeni őket harcba. -
#15231 ehhez képest úgy mászik lefelé a hp-ja
de Allistarnek is
ellenben a törpe valamiért jól bírja, pedig az adatai szerint nem kellene -
#15230 Sten élete lehet azért titokzatos, mert valószínűleg nincs is kidolgozva a kúnári kultúra, csak bedobtak néhány összefüggéstelen adatot, amit, ha összeszedsz, elég nehéz életszerűvé varázsolni az ottani viszonyokat.
Sten érdekes figura, lételeme a harc, nem hátrál meg, de a népe, s annak kultúrája nem csak ködös, kidolgozatlan is. -
GreyWarden #15229 Amúgy a legjobb karakter Sten. Ez vitathatatlan. Legalábbis a faj, amit képvisel, számomra a legérdekesebb. Ráadásul Sten maga is egy különös figura, végig titokban marad az élete és Par Vollenről se tudunk meg sokat. Nekem a dupla pengés harcstílus jön be a legjobban, de úgy a többi sem rossz. -
#15228 az egykezese harcosok ugy általába nagyon brutálisak, föleg a kiegészitöbe találhato extra képességekkel -
#15227 Sten egyetlen specializáció előnyét élvezheti, s még így is elég jó harcot lehet belőle faragni.
-
Aspyrin #15226 Sokat kell vele beszélni: nehéz "személyiséget" kreáltak neki, de egy idő után beindul, és ontja magából a sztorikat. Egyébként én sem kedveltem. -
#15225 miután megcsináltam a küldijét neki is, elküldtem. de a kardját előtte még eladtam. aztán következő végigjátszáskor má vittem, és tényleg nem annyira savanyú kukifej, mint első végigjátszáskor gondoltam. úgyhogy azóta hordogattam pár végigjátszás alkalmával, de nem eltt a kedvenc karakterem -.-" -
#15224 Sten.
Sten ász. -
#15223 Loghain erősebb -
GreyWarden #15222 Képességeit tekintve Morrigant, Alistart és Pala-t szoktam magammal vinni. De igazából, pont az a legjobb az egészben, hogy nem muszáj valakit egy bizonyos meghatározott fejlődési fán nevelni, hanem úgy alakítjuk, ahogy kedvünk tarja. Szóval ezen kár vitatkozni. Igazából egy társat se tudok mondani aki ne menne az agyamra(főleg Leliana és Wynne), de Oghren ilyen szempontból szerintem tényleg viszi a pálmát. -
Timi983 #15221 ízlések és pofonok:)nekem tetszik a visszafogott stílusa,amúgy tanknak sem utolsó,kimaxolva az egyik legerősebb csapattag.Szerintem! -
#15220 szentfazék, és még rasnya is, irritáló szinkronnal. Jó, a modok kicsit segítenek rajta. -
Timi983 #15219 Ogrent én is bírom,főleg ha valamelyik csajt is viszem mellé akkor padlót tudok fogni a beszólásaitól:)
Most biztos megkapom majd a magamét,de nekem Alistair a kedvencem:) -
Timi983 #15218 Én is romantikáztam vele az előző végigjátszásnál:)Nincs vele gondom csak,hogy majdnem minden döntésnél dobálja a mínuszokat a kis lelkiismeretes:) -
#15217 Fostos, a kúútjám. -
#15216 Ogren:D -
#15215 mondjatok egy társat aki nem idegesítő :)
-
Aspyrin #15214 Hm, én például sokadik végigjátszás alkalmával Lelianaval romantikáztam, annyira aranyos. :))) -
Timi983 #15213 Ezért írtam" " jelbe a muszájt,tudom,hogy nem kötelező,de sokadik végigjátszásnál (még másfél -most nyomom az elsőt közüle- mágus vonal hiányzik a vívmányokhoz)már uncsi 1-2 ládáért visszamenni,ezért inkább magammal viszem.
De köszi a tippet:)
Egyébként mind a ketten(Leliana,Zevran)idegesítenek a maguk módján.Ezt most inkább nem ecsetelném:)
A gyorsaság/sietség nem emlékszem már rá hogy van magyarul(de tudom miről "beszélsz"-én csak magyarul játszottam rajta-) sem segít őket elviselhetőbbé tenni(elég rájuk nézni),de még 1-szer köszönöm a tippet!