Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morrigan-nak egyébként is már szét vannak osztva a pontjai, eddig talán ha 2-t adtam neki én
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Why so serious?
AOE = Area of Effect
Kumiho #2179
Why so serious?
DLC-k nélkül ráadhatod valamelyik harcosodra, de ha fönt vannak a harcosbérci és az ostagari kiegészítõ, lényegesen jobb cuccokat szerezhetsz.
(Harcosbércen a ládában pedig elrakhatod azokat a cuccokat, amit nem akarsz eladni - bár páncélokat, fegyvereket nem különösebben érdemes tartogatni, ha nem használod)
Why so serious?
am a crushing prison hat akkor ha elõször rányomo azt, és utána rányomom a force fieldet??
Ha fönt vannak a dlc-k azokat érdemes minél hamarabb megcsinálni, ott kapsz igazán jó cuccokat, no meg késõbb a loot is javul, s Wade mester sem ügyetlen.
Pala mellé "járulékosan" dobtak néhány extra cuccot, Harcosbércen fõleg mágusoknak lesznek extrák (többek között egy bot, ami extra jégsebzést ad), Ostagarba visszatérve harcosok, szerencsevadászok olyan cuccot szedhetnek fel, ami a játék végéig a csapattagokon maradhat (csigányzúzó, Calain és Duncan felszerelése)
Nem mondom, hogy kezdetben nem gyúrtam és is arra, hogy mágusnak minél hamarabb legyen inferno-ja, de a késõbbi karaktereknél rájöttem, hogy totál fölösleges, sokkal jobb olyan spellekre áldozni, aminek nincs hosszú castolási ideje.
Mindezzel nem azt mondom, hogy az inferno rossz, de ha valakinek nincs, megoldható nélküle is a csata.
Why so serious?
Leliana már más tészta. Õt én íjásznak szoktam használni, szûk helyeken nem ér sokat (hamar leütik ha rámennek) de például a sárkány elintézésnél felraktam egy dombtetõre és kb. dolgom nem volt vele, ellövöldözött magában. Bárd képességére nem nagyon szoktam pontot adni, elég az ami alapból rajta van. Második speckónak meg rangert szokott kapni, az idézett medvéje (fõleg maxolva) egy plusz tank a csapatnak.
Why so serious?
Kumiho #2179
egyébként ha adtál pontot az íjász képességekre, van respecialization mod, amivel helyre tudod tenni a bibit.:
respecialization mod
Kumiho #2179
Oblivionban is egy idõ múlva már csak ezt hazsnáltam
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ilyen alakom ugyanis még nicns, csak egérke
bérgyilkos, bárd, felderító, párbajhõs
teljesen ráálltam a kétkezes harcra, a ij felejtõs, max kiegészítõ lesz
már bánom, hogy ijat kértem páncél helyett az elfeknél
még egy
amikor azt írja sebzés mondjuk 8
és akármik ellen +4 akkor az gondolom 12, logikusan
Why so serious?
mondjuk a démonokkal nincs baj meg a vérfattyak?kal sem, amíg nincs velük mágus, mert ha van, esélyem nincs
Én ajtót kinyit, Wynne földrengés, Alister gránát be (tûzbomba leginkább) utána meg fagy meg midnen áldás, ami csak létezik
volt már olyan hogy a csajok kifeküdtek, de a srácok már veteránok, már megszokták a piálást csata közben
ja és aeddig ne hazsnáltam a lopakodást, tök jó, érdemes rá pontot teni, fõleg amikor lopakodásból sózol oda
Figyuzzatok nem tudtok egy jo kis magyaritast a Dragon Age Originshoz?Ha tudtok lecci jelezzetek az oldalon!
DLC-s dolgokat nem használtam, így Shale is kimaradt, nálam Alistair + Lilana volt állandó tag a mágus fõkari mellett, a 4. helyen pedig Wynne / a kunári barbár osztozott (meg eleinte 1-2-szer Morrigan). Meg a játék végefelé Oghtren is versenyzett a 4. helyért, inkább csak amiatt mert sokan el vannak ájulva tõle és gondoltam kipróbálom, de õ volt a legtöbbször lehalva harc közben. A végsõ csatára Wynne jött helyette.
A Leliana's song -ot nem tettem fel az újratelepítés után, és így már Force load-al betöltötte.
Mikor beakarom tölteni egy ablakban ezt írja
Battledress of the Provocateur ( for Origins)
Battledress of the Provocateur ( for Avekoning)
Leokézom és semmi nem történik.
Újratelepítettem a játékot, de nem oldotta meg a gondot.
Mit lehetne tenni?
ha már majdnem meghalsz a boss miatt
Ott már a ketrec se segít. ^^ Ser Cauthrien az egyetlen akinél esélyes, a revenantok stunnal gyerekjáték. Tömegpusztításra SOTC/Inferno/Fireball, szelektívre cone spellek. Addig volt kihívás a játékban amíg hanyagoltam a stunt. Legfontosabb.
az a spellsorozat ami az erõtérrel kezdõdik nagyon hasznos
Gondolom a Shockwavere gondolsz. Bár állítólag nem nagyon resistelik, nem sebez sokat, és stunolni se tud, csak knockdown, mint a fireball. A fireball viszont olcsóbb, sokkal gyorsabb a cooldownja, erre nem éri meg ennyi skillpontot elkölteni. Para explosion + SOTC (vagy Inferno) jóval többet sebez, és mivel a para explo stunol, téged se sebez addig senki. Ha kifogy a para explo, még mindig van (mass) paralysis, mind blast, cone of cold.
A másik ketreces kombó a Shatter, csak épp a lényegre, a bossokra nem hat. Úgy meg minek?
azzal meg nem értek 1et h az emberzúzó ketrec nem jó bossok ellen. revenantok életét gyorsan lekapkodta, 2 szer használtam az elleni harcban az összéletének majdnem a felét az vitte le. a másik 2 tank meg lekapta a másik felét. na meg az erõtér képesség is nagyon hasznos, ha már majdnem meghalsz a boss miatt, akk gyorsan erõteret rá és kapsz kb 15 s-et h feltölsd képességeid, kicsit megpihenj, beállíts h minden oldalról attackolják a bossokat. szal az a spellsorozat ami az erõtérrel kezdõdik nagyon hasznos. legalábbis a számomra.
Kell 1 (-2) mágus, az a lényeg. Ezeknek alap hogy minél több stun spelljük legyen. Mind blast, paralysis explosion (glyph of paralysis + repulsion kombó), mass paralysis. Egyesek szerint felesleges ennyi féle, de hidd el nem az. Mindig van aki leamrad a stunról, pl. mert késõbb ér oda, vagy letelik a stun ideje, de a spell még nem töltõdött újra. Majd a revenantnál látszik meg igazán hogy milyen hasznos ha van egy rakás féle stunod, és folyamatosan tudod stunolni, ideje sincs 2 ütéssel leverni az egész csapatodat.
Ami kell még egy mágusnak: mana clash (varázslók ellen 1 hit kill), inferno (értelemszerûen ami alatta van a skill treeben, azok is, nem írom le mindet külön), blizzard, tempest, dispel magic, heal, affliction hex. Spell might+inferno+blizzard+tempest = storm of the century, a legnagyobb pusztító (ne állj alá), de még erre is jól jön idõnként egy inferno, pl. a Broodmothernél. A leggyakrabban használt spellek a fireball és a cone típusúak (fire/cold/lightning) lesznek.
Ezzel kb el is használod az összes elkölthetõ pontodat a játékban, többre nemigazán marad. De nem is kell, mert nincs értelme. Sokan esküsznek pl. a crushing prisonra, de pont a bossok ellen használhatatlan, olcsó tucatellenfelekre meg minek. Felesleges pontkidobás. Ugyanígy nem jött be a forcefield se, inkább lestunolom az ellenfelet, akkor pullozni se lesz ideje, probléma kilõve. Stonefist/Petrify jó lenne fagyasztott ellenfeleket összetörni (shatter spell kombó), csak sajnos eléggé esetlegesen mûködnek, így ezeket is hagytam a 'csába.
Ja igen, még marad 3 skillpontod, én ezeket bloodmage specializációra költöttem el. De ha nem akarsz ilyesmit, akkor ajánlom az affliction hex vonal továbbfejlesztését, a misdirection hex és death hex kiváló bossok elleni spell. Elõbbivel gyakorlatilag esélytelen hogy eltaláljon, utóbbival meg minden ütés amit beszív critical lesz. Ha van pár harcosod, értékelni fogják.
Egy ilyen mágussal nem lesznek gondjaid, még csapat se nagyon kell. 😊
Sokféleképpen lehet fejleszteni a karaktereket, csapaton változtatni - ebben van a többszöri végigjátszás egyik titka.
Wade mester remekmûve verhetetlen (ha adtál neki aranyat), kimerültség ellen is ad bónusz.
Nehézpáncélok általában a magasabb kimerültségi érték miatt többet vonnak le az állóképességbõl, amit az erõ növelésével lehet bizonyos mértékig ellensúlyozni.
Mágust, szerencsevadászt "agyonnyomna" a nehézpáncél - nincs is rá szükségük.