18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
GreyWarden #15212 Lol XD -
#15211 jah nem kutyát akartam írni, hanem farkast -
#15210 nem kötelező btw folyamatosan vinni magaddal - azt is megteheted, hogy miután végigmentél a terepen a "táp" - avagy szerencsevadász nélküli - csapatoddal, visszamész később Leliana/Zevran-al együtt, és minden ládát kinyitogatsz... különösen hasznos ilyenkor a Haste (magyar nevét passzolom, ikonja itt), mivel nem kell kisteknős sebességgel totyognia a csapatnak. -
Timi983 #15209 Köszi a választ!
Leliana-val nincs különösebb gondom (bár néha idegesít a nyávogása)de:tud ládákat nyitogatni,és ha a főkarim közelharcra van nevelve akkor íjász,ha távolságira akkor kétkezes.
Tetszik,hogy variálható:ha már "muszáj" vinni a ládák miatt,de idegesít,hogy meg kell válogatni hová viszem,mert mindenért dobálja a mínusz pontokat.
Nem szoktam kutyát adni mellé mert a felderítő képességet mindig megtanítom neki és ki is max.-olom azt így egy új tank is "besegít" -nem is kicsit- ha szorul a hurok:) -
#15208 de ijászként is nagyon jó
komolyan
csak ki kell fejleszteni minden képességét, meg adni kell mellé egy kutyát, közelharcra
én a sárkányokat mindig csajbrigáddal nyírom ki (kár hogy nem hárem, hehe)
Morrigan, Leliana, Wynne
-
#15207 Ne sajnáld azokat a ládákat, ha nem szerencsevadász vagy.
Nincsenek benne igázán értékes cuccok, némi XP-től esel el, de az sem jelentős.
Ha Leliana nem ellenszenves, viheted magaddal (zárakat nyit, csapdákat hatástalanít), két tőrre "átnevelve" harcban sem lesz ügyetlen, íjászkodni már körülményesebb vele.
Ostagarba visszatérve akkor is lesznek lezárt ládák, ha egyébként kinyitottad azokat a játék elején, s az éjfattyak kissé átrendezték a környéket. -
Timi983 #15206 A Visszatérés Ostagarba dlc-ben visszamegyek Ishal tornyába,és a táborba is?Csak mert pár láda elmarad hacsak nem vagy szerencsevadász zárfeltörő vagy én nem csinálok valamit jól,és van megoldás? -
#15205 detto. nekem is néha csíkossá vált a képernyő lila türkiz csíkosak voltak a karakterek meg hibaüzenet, de ez nagyon ritka volt az utóbbi pár napban vált rendszeressé és ellehetetlenítette a játékot -
GreyWarden #15204 Nekem is voltak gondjaim a Dragon Age- el. Elég furcsák... Igazából a videókártyának a behalásának jelei látszódtak. A kép folyton tele volt hibákkal, elszíneződésekkel, kockás átlátszó háterekkel stb. Ja és le is fagyott vagy kidobott hibaüzivel. És..... ez is bizarr, de feljebb vettem a beállításokat és minden elmúlt, ez miért van? Ilyet még nem tapasztaltam. -
#15203 vááá nem hiszem el... hülye gép amikor lekezdek játsazni DA el akkor befagy...eddig ilyet nem csinált. vki vmi ötlet h miért csinálja? ha nem tom megoldani hétvégén újrateszem a windowst... -
#15202 ha törpe nemes vagy, akkor Denerimben a törpe árus többet fizet neked midnenért, meg olcsóbb -
Timi983 #15201 Én úgy tudom,hogy az csak törpe származásnál ér többet,de őszintén szólva már nemigen emlékszem,mert csak 1 törpe vonalat vittem végig(azt is az első játékaim között) (a másikat párom ő pedig nem nézegetett ilyesmit).A recept 11 aranyba kerül,ezért is ismételtem,hogy "jóféle líriumfőzetet" kell csinálni,mert a többi olcsóbb.Szerintem te a másik fajtára gondoltál (nagy adag líriumfőzet,vagy hasonló),de ha olcsóbban megkapható valahol akkor elnézést kérek,nem akartam hamis infókat adni,csak leírtam én,hogy csináltam,mert szerintem így a legegyszerűbb,mert ha többért veszik a törpék akkor is idegesítő lenne ide-oda rohangászni náluk,így viszont mind a 2 helyen nyerek pénzt ahol vásárolok,és 1kalap alatt eladni is tudok.:) -
#15200 Nem Orzammarban lehet a legtöbbért eladni? valamelyik törpe árusnál. Vagy az csak akkor ha törpe származású vagy? ...és a (vagy 11) 13G-s recept kell mert van egy 5G-ért is és annak is ugyan ez a neve asszem. -
keysersoze #15199 Mindegy hogy Brankát vagy Cardant választod, a másikat le kell verni. Kb. egyforma nehezek. Branka a gonosz, a másik a jó. Branka gólemeket fog gyártani neked, akik behívhatók a végső csatában (5 ilyen egységed lehet, pl. elfek, mágusok), de sose használtam egyiket se, nem volt rá szükség.
A gólemeket + bosst leverni legegyszerűbb stunnal, akár az egész brigádot stunolhatod (Para Explo közéjük), aztán vagy kiválogatod melyiket ütöd, vagy bónusz XP-ért mindegyiket ledarálod SOTC/Inferno-val. Én az utóbbit szoktam. :) -
Timi983 #15198 1:Denerim-Thedas csodái bolt-jóféle líriumfőzet receptet megveszed
2:Denerim-Csámcsogó nemes taverna-megveszed a 3 hozzávalót:flaska,tisztító adalék,sűrítő adalék
3:Körmágusok tornya-szállásmester-megveszed a líriumport.
4:legyártod a jóféle líriumfőzetet
5:eladod a szállásmesternek
6:az árán legalább is kis részén veszel líriumport,visszamész a Csámcsogóba Denerimbe veszel a másik 3 hozzávalóból megint legyártod és eladod
7:és így tovább amíg meg nem unod:)
Az mind1 hogy a szállásmesternek adod el vagy a kocsmárosnak,mert ugyanannyit fizetnek érte,de arra figyelj oda,hogy a toronyból visszamenet maradjon pénzed (ne vegyél minden líriumport),mert a 2féle adalék igencsak drága a porhoz és a flaskához képest.Ja és legyen elég helyed a zsákodban ahová tudod termelni a főzeteket. -
#15197 nah belevágnék a líriumbizniszbe de akkor most hogyan is? tudom h egyszer már kérdeztem, de h most letisztázzuk, kinél kell venni pontosan az alapanyagokat és kinél kell pontosan eladni hogy nyereséges legyen???? mert a mágustoronyban csak az a szállásmester van akinél el tudom adni...v annak kell? -
Timi983 #15196 Köszönöm a válaszokat!:) -
ferenc001 #15195 Igen, igen, a Witch Hunt véletlenül került bele a felsorolásba, este volt már, kösz a kiigazítást :) -
#15194 igen. ami nem olyan, h beépül Origins-be (avagy Warden's Keep, The Stone Prisoner, Return to Ostagar) és nem más karaktert irányítasz (Leliana's Song, Darkspawn Chronicles), ott felajánlja az importálást, ugyanúgy mint Awakening (aka Eszmélés) esetében - summázva a Golems of Amgarrak és a Witch Hunt DLC-kbe továbbviheted az Awakening-es karakteredet. -
Timi983 #15193 Hú mire válaszolnék egy csomó válasz jön amit KÖSZÖNÖK.De még egy kérdés ha lehet:az "Eszmélést" megjárt karijaimmal vissza jöhetek végigcsinálni a DLC-ket? -
Timi983 #15192 Aranyos példány:) Máris bírom:)
De akkor rossz volt az általam felhozott példa.Vagyis:ha a "további életutas" DLC-k közül választok pl.:Morrigen,Leliana tehát ha tudom tovább vinni a főkarimat,akkor oda viszem e a már meglévő felszerelésemet,illetve az ott kapott új cuccokat vissza tudom e vinni az eredeti játékba? -
#15191 és ezen is pontosítok: már nem kell Origins végéről importálni, ezt a bugot már javították. -
#15190 még annyit tennék hozzá, h Witch Hunt-ba lehet biza karaktert importálni - és érdemes is, az igazi "lezárást" csak akkor kapod meg, ha az Origins végéről importálsz (bug), a főkaraktered férfi, románcolt Morrigan-nel, és megcsinálta az ő kis "rituáléját". -
ferenc001 #15189 Amik a További életutakban vannak, ott általában a saját karaktered viszed tovább (ez alól kivétel ugye az Éjfattyú Krónikák, a Leliana's Song, és Witch Hunt, ezeken a DLC-kben más-más karakterek irányítasz, így a saját tárgyaid sincsenek meg), az importált mentés alapján (tehát ha te végigvitted a Golems of Amgarrakot, és utána elkezded mondjuk a Witch Huntot, akkor a GoA-ban megszerzett tárgyaid meglesznek), de onnan az alapjátékba a legtöbb megszerzett dolgot nem tudod átvinni. Ha ezekben elérsz egy vagy több vívmányt, akkor az alapján kapsz mondjuk egy tápos kardot, páncélt, övet, akármit ami az alapjátékban is benne lesz. Remélem érthetően fogalmaztam. -
#15188 oda nem "viszel" semmit - új, eredeti Origins/Awakening-es főkaraktertől teljesen független karakterrel fogsz nyomulni, egy ilyen aranybogárvirággal. -
Timi983 #15187 Ha hül.yén fogalmaztam volna:az Éjfattyú krónikát nyilván a" További életutak"-ban lesz.Amit ott keresek,vagy oda viszek azt elbukom majd,mert nem a történethez tartozik? -
Timi983 #15186 Tehát vihetem magammal mind 2"fajtából "(attól függetlenül,hogy ezt egyéb életútként nyitom meg a főmenüben játéktól függetlenül)a megszerezhető cuccokat a következő részbe?(ha adott karakterrel játszom végig?)? -
#15185 Nem két "fajtáról" van szó, csak történetileg más, ha egy különálló történetbe csöppen a játékos a DLC-ben, vagy az alapjátékon belül ad plusz kalandozási lehetőséget a kiegészítő.
-
Timi983 #15184 Köszönöm a választ.Ezt így még nem gondoltam át,mert leírás alapján nem igen tudtam hova tenni,erről is itt hallottam először,hogy 2 fajtája van a DLC-knek. -
Timi983 #15183 Ki hogy én bírom "Hisztipankát",és ha nem muszáj nem hajtom el,de muszáj a "másikat" magamhoz venni a vívmányok miatt,szóval légyszíves írd le,hogy tudom megoldani. -
#15182 Szerintem nézz meg a youtube-n néhány videot a DLC-kről.
Első lépésben el kellene döntened, hogy az alapjátékba épülők közül melyek kellenek neked a küldetést is adó kiegészítők közül. (Kőbe zárva, Visszatérés Ostagarba, Kamarás erőd)
Természetesen a youtube-n angol név szerint keress a kiegészítőkre, lentebb fel vannak sorolva pl. Calver kommentjében.
A további életutakhoz tartozó kiegészítőket többnyire az alapjáték végigjátszása utáni időre tervezték, azoknál már tényleg lehet úgy is szelektálni, mennyire szimpatikus neked a karakter (Leliana, Morrigan).
Ebből a szempontból nem érdemes más véleménye szerint döntende, mert pl. nekem szimpatikus karakter volt Leliana, de vannak olyanok, akik kifejezetten utálták - most akkor kire hallgatsz?
Majd eldöntöd a játék során, kíváncsi vagy-e a bárdkisasszony előéletének néhány részletére. -
Timi983 #15181 Légyszi ne vitázzatok azon,hogy melyik milyen DLC.Csak kíváncsiságból kérdeztem meg nem azért,hogy vitát indítsak el.Ízlések és pofonok:kinek mi jött be és miért?
Épp ettől jó ez a játék,mert mindenki másként látja,és játssza:),és ezekre a végigjátszásokra lennék kíváncsi.
1szóval kinek melyik a kedvenc DLC-je és miért?
-
#15180 Üllőnél mit válasszak
azt már megnéztem, mindegy kit választok van egy főnök, és 4 gólem
fogalmam sincs hogy kéne levernem őket, a mi oldalunkon lévő gólemeket lazán szétszedik, meg az embereimet is -
GreyWarden #15179 Nem lettél bekritizálva, csak szimplán rosszul értelmezted a DLC-ket. Jó legyen: Ízlés...ezzel egyetértek, d, ha pl, valamit nem próbálsz ki, akkor hiába mondod, hogy szar. Na mindegy, maradjunk abban, hogy ízlés. -
#15178 wow, be lettem kritizálva. mivel nem kívánok belemenni egy több oldalas flémbe, szimplán annyit mondok: ízlés.
Golems of Amgarrak alatt többször majdnem elaludtam - szóval szerintem nyugodtan állíthatom h unalmas és érdektelen. nehéznek nem a DLC nehéz, hanem a benne hozzád vágott karakterek rettenetesen gyengék - különbség. az, hogy újratalentolásra nem adnak lehetőséget (Witch Hunt-tal ellentétben) meg végképp pofátlanság - a főkarakterem feladata a 3 mágusos csapatomban az égről a csillagok lesebzése volt, így csöppet szívtam a fogam ezen.
Witch Hunt-ban egy bugba nem futottam bele emlékeim szerint, ellenben ott tényleg van egy pár élvezetes harc, változatos helyszínek, na meg nem teljesen érdektelen csapattagok, akik még néha kommunikálnak is egymással - és szórakoztató módon.
kisregény vége, az "én alaposan meggondolnám a helyedben, hogy mit ajánlok valakinek" mondatra meg inkább nem válaszolok, túl magas labda, és túl nagy hiszti lenne belőle... -
GreyWarden #15177 Nekem mellékküldetésekkel együtt sikerült elérnem a 24-es szintet. És nem használtam semmiféle csalást, csak minden utamba kerülőt kinyírtam.:D -
GreyWarden #15176 Ja és a Return to Ostagart kihagytam. Abban a DLC-ben van potenciál és igazán érdekes volt visszamenni és legyakni néhány éjfattyút, de te tudod...
Amúgy az Éjfattyú Krónikákkal kapcsolatban Fantusszal értek egyet. Ez a legérdekesebb DLC, mármint olyan szempontból, hogy teljesen meg tudta osztani az embereket. Nekem tetszett, de akit inkább maga az eredeti történet teljes kiaknázása érdekel, egy "mi van, ha" feltevés helyett, az nem emellet a DLC mellet teszi le a voksát. -
GreyWarden #15175 Calver ne haragudj meg, de a lehető legpocsékabban foglaltad össze a DLC-ket. Abban egyetértek veled, hogy a Warden's keep és a The Stone Prisoner jópofák, de a Warden's keep rövid, de nagyon. Pofátlanság volt ilyen nyúlfarknyi kalandot kiadni.
Leliana's Song: Lehet, hogy nem tetszik neked Leliana(én is így vagyok vele), de, ha lenne benned annyi, akkor kipróbálnád és látnád, hogy nem ő a lényeg. Biztos vagyok benne, hogy akkor nem húznád le. Ez a legjobban sikerült DLC, szóval Te a legjobbat hagyod ki!
The Gomels of Amgarrak: "fogd a játék messze legrosszabb részét - Deep Roads, avagy mélykútak - és építs rá egy viszonylag hosszú DLC-t, unalmas és érdektelen történettel és karakterekkel. pocsék, a DLC-k legalja." ????? Sajnállak, hogy ezt mondod. Persze mindenkinek más tetszik, de azt egy szóval nem állíthatod, hogy unalmas, érdektelen. Talán az Originsben meguntad, mert hosszú volt, de kérlek! Végre egy nehéz DLC, tele király cuccokkal és küldivel. Ezt nagyon benézted.
Witch Hunt: Jaaaa, neked ez tetszik, tényleg nem rossz, csak tele van bugokkal, helyenként pedig ku*vára el*aszták. Én alaposan meggondolnám a helyedben, hogy mit ajánlok valakinek. -
#15174 hisztipanka
azt hiszem ez eddig a legtökéletesebb elnevezés -
Kindred Blades #15173 Nem csalás az. Ha nem negyven darab, kilencvenkilences tételt adsz el nekik. :) Az is inkább exploit, de annak bizony csúnya.
Rájöttem, hogy meglehet tartani Hisztipankát királynak, s a... másikat csapattagnak, ha ügyesen forgatod a lapokat. Oké, interneten már biztos írták valahol a módszert, de nekem teljesen véletlenül jött össze, így remekül szórakoztatott.