18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
phoenix99 #15292 mitöl van az hogy megbolondul a karakterem és futkoz össze vissza nem oda ahová én szeretném kispéciz magának 1 ellen és utána fut pedig a taktikát nem változtattam -
evil 007 #15291 hali!
én is feltettem a gamet és már 2x kivittem elég jo a sztorija msot kezdek el egy 3. embert dlckkel meg minden nekem mindegyik dlc magyar kivéve a witch huntén a awakening is fent van.... szoval az lenne a kérdésem hogyugye pcn is a profilba vannak ien háth magyarul "vívmányok" de oylan mint boxon az achievementek (vagy mik xd) és van benne pár ami titok meg ienek és létezik olyan oldal ami leirja hogy meikhez mit kell csinálni hogy megkapjam mert amiket látok az ok leirja hogy pl 20. szintet érjem le de vannak ien "titok" nevezetuek is és nemtom ohgy kellene feloldani hogy mutassa a célt -
#15290 van pár magyar file ami kell, simán tömörítve van a telepítőlemezen, csak be kell másolni. kitegyem mf/hf-re? -
phoenix99 #15289 nem mindegyik DLC magyar -
himpike #15288 Nekem az összesre továbbra is, vagy ebből se lesz karácsonyi ajándék. Valaki írta egyszer hogy letölthető a bioware oldaláról de továbbra se találom. -
kunszabi10 #15287 Az előző üzenetemet rosszul irtam. A játék kiegészitőjének a magyar fájlaira van szükségem. -
kunszabi10 #15286 Sziasztok nekem a játék angolul van meg kérlek feltennétek a magyar nyelvi fájlokat? Előre is öszönöm -
#15285 Sziasztok! A HLT-től vagyok, és kérdésem lenne, hogy Witch Huntnál a Thaigtól mennyi van még a játékból?:) ( az elf még nincs megcsinálva) -
#15284 A KotOR 2-öt az Obsidian készitette ez meg is látszik a minöségén a közelében sincs az elsö résznek.
Planescape után szerintem a KotOR 1-nek van a legjobb storyja márcsak azért is érdemes végigjátszani. -
#15283 természetesen a KOTOR 1 után jön majd a KOTOR 2:) csak az a baj h azt nem a Bioware készítette, szal nem tudom hogy mit várjak...na majd kipróbálom ha végigvittem az 1 et. -
#15282 OFF: KOTOR1 nem mai darab, voltak-vannak hibái, de egy kiváló szerepjáték.
Több évvel ezelőtt megjelent játékot garfikailag nem szabad mostaniakhoz hasonlítani, de a játélmény miatt kötelező darab, ha szereted a kalandjátékokat, szerepjátékokat, s valami oknál fogva kimaradtak ezek az űrkalandok.
A Dragon Age-ban egyetlen logikai feladvány kapott helyet (Mérleg), a Kotor némileg bátrabban teszi próbára az elmét is, bár a feladatok nem túl bonyolultak, számszerint sem estek túlzásokban, jól illeszkednek a játékba.
A KOTOR2 is ajánlott darab, hasonló játékélménnyel, bár annak befejezése sokak szerint elég félszeg. ON -
#15281 nahja, de ettől függetlenül, még csak Tarison tartok de már nagyon tetszik a játék! baromi jó története van, ilyet még nem is láttam!!! -
GreyWarden #15280 Nekem nagyon érdekes módon úgy oldódott meg, hogy a grafikai beállításokat feljebb vttem. Ez után már semmi gond nem akadt, habár az emberek árnyékai nagyon furák. -
#15279 a játék mappájában, ahová installáltad, található egy "swkotor.ini" file , ezt meg kell nyitni F4el total commanderben. utána be kell írni közvetlenül a "[Graphic Options]" alá hogy "Disable Vertex Buffer Objects=1"
nekem így megoldódott, nem dobál már ki, csak sajnos néha előjönnek a grafikai bugok, néha az árnyékolás borzasztóan látszik, hiába kapcsolom ki, de nembaj mert ezt könnyen lehet orvosolni egy gyors ki-be lépéssel. -
keysersoze #15278 Nem kell Jovan, a főmágus is megteszi. -
#15277 Leírhatnád, hátha valaki más is tapasztal ilyet. -
#15276 megvan a megoldás, ha érdekel akkor leírom! -
#15275 értem, hát akkor ez szerintem marad úgy ahogy van...azért kösz! -
GreyWarden #15274 Ugyanez a hiba került elő nálam is a KOTOR- ral kapcsolatban. Érdekes, hogy haveromnak nem hoz ki hibaüzenetet, de nekem igen. Sajnos nem találtam rá semmi olyan tapaszt, ami megoldaná a dolgot. -
GreyWarden #15273 Vérmágiát bizony, az Arl of Redcliffe küldetésben szerezheted meg. Csak, akkor szerezheted meg, ha a főkaraktered mágus. Vele aztán közre kell működöd Jovannal. A szertartás keretében belépsz a Fade-be és ott a démontól tudod megtanulni a vérmágiát. Ez az egyetlen módja a dolognak. -
#15272 ööö errefelé nem lenne.. na érted.. -
#15271 kicsit off téma:
letöltöttem a KOTOR 1 et és amikor feltettem, elkezdtem vele játszani viszont 5-6 perc után kidob .exe hibával. 1.03 petcheltem, a crack is megvan hozzá de mégis kidob. mi lehet a gond?? tapasztalt vki ilyet??? tudom hogy ez nagyon OFF téma, dehát a Bioware egy másik gyöngyszeméről van szó, gondoltam itt tud valaki segíteni!
ja és megköszönném ha vki meg tudná mondani hogy lehet e még kapni, és ha igen akkor hol???
TY! -
#15270 hali
alapjáték végigjátszása után jön egy "outro", amiben nagyon szép fantasy stílusú képek váltakoznak, és írkálja a játék kis ablakokba, hogy kinek mi lett a sorsa
azokat a képeket elő tudom bányászni valahonnan ? -
Sith #15269 A letölthető tartalom menüben alapból van 3 fül az első amiket még megvehetsz aztán a letöltés állpota elvileg itt csak addig látod amíg telepíti illetve tölti a DLC ket aztán a végén átkerül a telepített tartalomba na itt kéne látnod a megvett és telepített DLC ket.
-
razorback #15268 Felraktam újra a dragon age-t, és amiket vásároltam hozza DLC-ket, azok nem jelennek meg hozzá a letölthető tartalmak menüben.
A pont egyenlegemet pontosan mutatja, de dlc-k nem jelennek meg.
Természetesen bejelentkeztem a bioware fiókomba.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
NiGhTM4R3 #15267 Máshogy nem lehet megszerezni a vérmágiát? itt a specializálódásnál van, hogy “Arl of Redcliffe” küldetésben szerezhető meg. Azt meg rég megcsináltam.
Esetleg csalás, vagy valami?:D -
#15266 köszi a válaszokat ;) -
#15265 a bűvharcos (arcane warrior) az nem is igazán harcra van, csak tankolni lehet vele, mivel kardhoz nincs skilled, így csak hadonászni tud, de a legtöbb armort lehet össze kaparni ezzel a speccel. Persze fogy is a mana rendesen. -
GreyWarden #15264 Nos igen, ez így van. Én nem is nagyon szoktam használni a bűvharcos képességet. Nekem a mágus, az maradjon mágus. És maradjon hátul!
Lenne egy kérdésem, ha megszereztem Flemeth grimoire-ját és nem akarom odaadni Morrigannak, akkor még csinálhatnék vele? -
#15263 Bűvharcoshoz egyik sem illik, az a legspeciálisabb kaszt, közelharcossá formálja át a mágust, ennek azonban az ára az, hogy néhány kivételtől eltekintve, karddal a kezépen képtelen varázsolni.
Klasszikusan varázsoló, bottal hadonászó mágushoz a szellemgyógyító-vérmágus specializáció illik inkább, de én pl. egyetlen vérmágus képeségre sem adtam pontot, csak a bonuszaiért vettem föl, szellemgyógyítónak már vannak hasznos képességei is, de a mágus abból a szemszögből is érdekes kaszt, hogy nála a spacializálódás nem jelent olyan egyértelműen érzekelhető előnyöket, mint a szerencsevadászok, harcosok specializálódása.
-
GreyWarden #15262 A dolognak két oldala van. A vérmágus egy erősebb specializáció, míg a szellemgyógyítót nem harcra találták ki. Ha szeletelni akarsz, akkor vérmágus. Viszont azt mondtad, hogy a csapatod folyton meghal. Erre már a szellemgyógyítót jobban ajánlanám, így fenn tudnád tartani a hp-jukat. Azt, hogy melyik illik jobban a bűvharcohoz, nem tudom, döntsd el te, vagy valaki mondja meg. Én a szellemgyógyítót ajánlanám, mert így tudod növelni a hp-dat. A bűvharcos pedig uyge frontharcos, ami azt jeélenti, hogy közvetlenül harcol az elleséggel, kardal. Na én ehhez inkább a hp-mat nyomnám, de lehet, hogy nincs igazam. Mondja meg más, ha nincs.:) -
#15261 hali. specializálódásról lenne kérdésem. Elf mágus vagyok, egyik spec.-em a bűvharcos, emellé melyik másik illene jobban? Szellemgyógyító vagy a Vérmágus? melyiknél lennék erősebb a másiknál? mert most az a gondom h a party-ban nagyopbb csatáknűl egyedül én maradok életben a harc végére :D
lécci pár tanács jól jönne. -
himpike #15260 Francba, úgy látszik túl fáradt vagyok hogy ilyesmit sem tudok megtalálni de:
-korábban írta valaki hogy hivatalosan letölthetőek a magyar nyelvi fileok valahonnan
-én képtelen vagyok megtalálni
-steamon keresztül venném meg valakinek a fullos pakkot, de nem beszél elég jól angulol
-mi lenne a megoldás, illetve hol találom?
-
#15259 Váratlan fordulatok tehetik érdekesebbé a szerepjátékot :-)
Loghaint egyszer szerveztem be a csapatba, züllött alkoholistává degralálva ezzel Alistairt, így nem ismerek minden variációt a lehetőségek közül.
Nem Cousland volt a karakterem, így az titok előttem, milyen após lett volna Ferelden hőse.
Főleg, ha a lányát börtönbe záratom... (bár erre lehet nincs esély, a királyválasztásnál egyik kényes pont, hogy ne tűnjön úgy az országgyűlésen, hogy a kamarások maguknak akarják a hatalmat) -
#15258 ezen kicsit megdöbbentem
azért van idő még mászkálni, Sten most jött elő azzal, hogy kell neki a kardja -
#15257 Ha Loghaint nem ölöd meg a párbaj után, átesik a beavatáson, ő is szürke mamarás lesz, s ha belegondosz ezért Alistair jogosan háborodik föl (meggyilkolt kamarások helyébe a gyilkos lép), elhagyja a tábort.
Loghain ott lesz a táborban, viheted magaddal, mint a többi csapattagot.
De mivel az országgyűlés után már szinte csak a végső harc van hátra, sok időtök nincs arra, hogy igazán megkedveljétek(?) egymást.
Az ajándékok között vannak küönböző térképek, azok Loghain kedvencei (az impérium ódón térképe, thedas botanikai térképe, ferelden naprakész térképe, anderfels térképe, az elfoglalt ferelden térképe)
-
#15256 úgy értem, ott lesz a táborban? -
#15255 Megvan a lehetőséged Loghaint csapatba venni, de akkor Alistairt elveszted.
Loghaint nehéz kedvelni (nem is sikerült igazán), de érdekes személyiség, s igen erős harcos, igaz ezt legfeljebb a végsó csatában bizonyíthatja...
Maric királyra felnéz, de a fiát rossz uralkodónak tartotta, aki elárulta Fereldent, sokkal veszélyesnek tartotta az orlézokkal kötött szövetséget, mint az éjfattyú inváziót-
Lányával, Anoraval szemben is vannak fenntartásai, kételyei, hogy jó uralkodó lesz, ennek ellenére nem mégsem tűnik úgy, hogy magának akarná a trónt - ámbár, aki a hadsereget uralja, az az országot is. -
#15254 Azt sehogy -
Timi983 #15253 Hogy lehet megoldani,hogy Alistair király legyen,Loghain pedig bekerüljön a csapatba,ha meg lehet egyáltalán?