Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
meg jaj de aranyos az, amikor nézd itt van a saárkány amit mi irányítunk, ugye mellénkállsz?
gondoltam mindenképpen meghalok, de azért nem mennék neki rögötön
kipróbáltam mi van ha a sarkányvért beleöntöm, Wynne nekemesett, meg még az Õr is, aztán kicsináltak
na jó, akkor legyen a másik, gondoltam kifelé menet úgyis kinyir a sárkány, végülis mindegy
élve nem jutok le a hegyrõl
milyen rendesek voltak az alktokók, hogy hagytak elmenni
az meg milyen már, hogy: kalandod itt végetért
ilyen hamar? ok, unistall 😊
Ahol el lehet kerülni a harcot, ott a játékosra van bízva, hogy él-e vele vagy sem, az sem igaz, hogy a "meghunyászkodással" XP-t veszít a csapat, sõt inkább a meggyõzés hiányában lehet néhány mellékküldetést elbukni.
Orzammar, Megmérettetés: Harrowmonth mellé állva ki kell deríteni, mi az oka, hogy a három nagyúr visszalépett a küzdelemtõl.
Meggyõzéssel egyszerû a feladat (XP jár érte), talán alkímiával is megoldható lenne, de azt nem próbáltam, a küldetés lezárható a törpék meggyõzése nélkül is, kevesebb XP-ért
mellesleg a maximalistak szamara, achievment is van a persuadehez is meg az intimidationhoz is, mindkettohoz coercion kell 😊 igenis szinesiti a jatekot, ellentetben az alchemyvel amit masik karakterrel is meg tudsz tanulni.
És sorolhatnám még mi mindenre jó. Attól, hogy magas szintü a meggyözésed, még harcolhatsz is, pl a Lotheringi bûnözö bagázst lekaszaboltam az elfemmel, söt, elfemmel a meggyözést kizárólag ilyen értéktárgyak kicsikarására használtam eddig, viszont az ember karakterem, ö már egy jóságosabb forma, és sokszor választja inkább a diplomatikus utat, mint a harcot, kivéve, ha nem érdemlik azt meg. Az elfem már kaszabolósabb fajából meg stílusából eredendöen, de neki is abszolút hasznára válik a képesség. Szerintem erröl szól a szerepjáték, és a meggyözés egy fontos eleme, ha Te másképp érzed, akkor játssz úgy, de ne magyarázz hülyeségeket másoknak, hogy haszontalan képesség.
Kumiho #2179
Segitsegeteket kernem hol talalom Varathorn mester az elfeknek?
Koszonom szepen.
Egyébként a meggyözés skill csomó új opciót megnyit a párbeszédeknél, ami egy sezrepjáték igen fontos eleme szerintem, de ha ismét tévedek, javíts ki, mester.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Pl. a pajzsfal a második sor harmadik képessége, de igazán jó csak a pajzsszakértelem, pajzs mestere képesség megtanulása után lesz - alapból véf ez ellökés ellen, de szakértelem nélkül sebzéslevonást kap a karakter
(mindezt emlékezetbõl írtam, remélem nem tévedtem nagyot - biztos, hogy valami büntetést kap, amit késõbb egalizálhat)
Why so serious?
Kumiho #2179
Morrigan kicsit durva lett, már tud jégvihart, elektromos vihart, emberzúzó ketrecet
Már csak Wynne-nek kellene megtanulni a manaszívást, bár arra ott van Alistar is a templomos képességeivel
Dualos harcosnak semmi ilyesmi nincs, kitérési esélyt szerencsevadásznál lehet növelni az egyik passzív képesség megtanulásával.
Nem arról van itt szó, hogy a dualos warrior mindíg fekszik - alkalmankét megtörténhet vele, ennek ellenére nagy kedvenc: a leglátványosabban harcoló karakter, gyors, pontos, nagyobbat sebez, mit a szerencsevadász (azoknak kompenzálásul ott vannak a passzív skillek)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Általánosságban talán abból lehet kiindulni, hogy az alapjáték cuccai megmaradnak, a DLC-kben játékba kerülõ itemek enyhén szólva bizonytalanok, a Csillgagyar pl. biztos hogy nem vihetõ át.
1-2 szintvesztést bevállalva érdemes a végsõ csata elõtti mentést importálni, a történetnek úgysem lesz lényeges hatása a kiegészítóben (kb. annyi, hogy Alistair uralkodik, vagy Anora).
Importálás elõtt el kell adni a fölös cuccokat, (karaktereket is meztelenre vetkõztetni) s ami fontos, kiszedni a fegyverekbõl a rúnákat.
Negymesteri rúnákat hátizsákban viheted, de ami fegyverben van eltûnik még akkor is, ha a fegyver megmarad.
Awakeninben rúnát csak a legkisebbet lehet megvenni, új képesség lesz a rúnakovácsolás, ami elég komoly költségekkel járhat, de ettõl függetlenül is kell a pénz - tehát el kell adni minden fölösleges cuccot, s a "gazdag" karaktert importálni.
Elveszett páncélok, fegyverek után nem érdemes sírni, lesznek jó cuccok, sõt olyan páncél is lesz, ami feljavul, foglaltos cumó lesz, a kiegészítõben páncélokba is lehet rúnákat rakni.
Importálhatod persze a végigjátszás utáni karakterdedet is, még úgy is jeletõs elõnnyel indul az impotálatlanul oda dobott 18-as szintû csóróval szemben, akinek 15 arany csörög az erszényében, s a múltja ismeretlen.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
36 ügyesség a minimális követelménye a csoport maxolásának, több nem is kell, cuccok biztos adnak még bonuszt, két teljes értékû fegyverrel kettõs-hármas kombókat üt, s szinte minden ütése talál.
Egyetlen hiányossága van a dualos warriornak: ellökés ellen nincs védelme.
Nem közvetlenül ehhez a témához (bár közvetve mégis): ellenséges varázshasználók elõszeretettel használják az emberzúzó ketrecet, s a halál átkot, ezek ellen a legegyszerûbb védekezés az erõtér (ketrecre castolva varázslatkombináció is), mágus, vagy temlárus varázslatsemlegesítõ képességénél egyszerûbb megoldás, s pl Redcliffe ostrománál is hasznát veheted, megvédhetsz vele NPC-ket, netalán Bosszúállót kizárhatsz a harcból (síroknál), bár azok rövid idõ alatt lerúgják magukról a burkot.
tegnap elkezdtem, de tapasztaltam, hogy a jó kis sisakom nincs rajtam, amit a gólemnél szerzek, nemjut eszembe a neve :-\
pedig az nálam volt saját inventoryban.
ötlet?
Nem tiszta, hogy az elfed harcos, vagy szerencsevadász, dualos harcos tanknak is kiváló, szerencsevadász mellé Leliana picit fölösleges a csapatba (fõkarakter is képes lehet ládakat nyitni, csapdákat felszedni)
ami érdekes, az a szerencsevadászom
most 12-es
sokkal kevesebb sérülést kap be a nagy AGI miatt mint mondjuk Allister
lehet, hogy kevesebbet üt, de sokkal kevésbé szorul potionökre
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer