18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • GreyWarden
    Olyan nincs, hogy adjad fel. Igazából easy-n maha könnyű a dolog, ha eddig megvagy, ez sem jelenthet komolyabb gondot. Ha nagyon nem megy a sok ellenfél közti kaszabolás, akkor javaslom menj egy biztos helyre, de előbb küldj pár szövit(mondjuk Gólemet) a Vezérdémonra, aztán, ha jó helyen vagy, ahol nem tud sebezni, a sok Darkspawn se megy rád, hanem a szövikre. Te csalj mindig egy kicsit el magadhoz és aprítsd. Igazából őket csak jó kombinációkkal kell szedni. Aztán Inferno meg ilyen kimaxolt tulajdonságok, amik terültere hatnak, azt nyomasd a sárkányra. Először én is 360-on vittem és úgy emlékszem lehet mozgatni őket ha szünetelsz. Igen lehet,forgasd oda a kör közepén levő kis szart, atán A, ah minden igaz.
  • GreyWarden
    A Drakensang jó buli, de az nagyon távol áll tőle, hogy egy kicsit is megközelítse a DA- t. Az egy full hardcore RPG, német precizítással, kevesebb pénzből(tehát elég "pór" a dolog) kevésbé elragadó világgal éás történettel.
  • miko1216
    Az utolsó harcot a sárkány ellen egyszerűen nem tudom megnyerni... Morrigant, Wynne-t és Allistart vittem magammal és nem tudok nyerni egyszerűen túl sok ellenfél jön hogy kinyírjon. Morrigan-nek a tűz és a jég út ki van maxolva tehát van infernom meg jégviharom vagy mim.. Wynne- nak is az összes healer képesség megvan Allistar-nak pedig kard és pajzs van kimaxolva. A probléma:
    1. Xboxon játszok tehát a szünet menüben nem tudok mozgás parancsokat kiadni--> ezért a nyomorék Wynne mindíg belemegy a csata közepébe :@ A sárkány lábához meg stb.
    2. Ha az egyik tag elesik vesztettünk--> Mivel ha nincs Morrigan nincs támadó varázslat, ha nincs Wynne mindenki hamar kipurcan, ha nincs Allistar akkor egyedül nem tudom leverni őket és ez igaz fordítva is.
    Ez utolsó küldetés szerintem eszméletlenül unfair... Nem hinném hogy legkönnyebb szinten ekkora nyomorék vagyok pedig még friendly fire sincs..tehát Morrigan szupervarázslatai nem sebeznek csak az ellenséget.
    Van valami taktika amivel legyőzhetem vagy adjam fel?
  • Hellbourn
    Háttő, a kettes cd-n nyoma sincs ilyesminek, viszont van német, spanyol és ha kedvem szottyanna még lengyel is! :) Whoa, lucky me!

Az egyes CD-n találtam egyedül a "data" könyvtárban ilyet, hogy "campaign_vo_ english". Vajon ez az? És ha igen, hogy kellene beállítani?

köszi
  • himpike
    A 2. dvd-n ott a nyelvi fileok a DAOhoz. Az awakeningen szintén fent vannak emlékeim szerint. Nálam pont a fordítottja van, angolul vettem és magyarra kellett volna változtatni egy steamos verziót. Végül az én eredetibeől kellett kiszedni a fileokat, az EA support meg egy rakás szar, fogalmuk nem volt semmiről. Totál hülyeségeket írtak, kiábrándító volt.
  • Hellbourn
    Sziasztok!

Tudnátok nekem valahogy segíteni? Angol nyelven szeretnék játszani, de miután megvettem a Vérvonalakat meg az Eszmélést nyomát sem leltem angol nyelvi file-nak csak magyarul hagy játszani. Nem bántani akarom az anyanyelvem, de eléggé kiborító a fordítás. Gondolom azért látom igy mert már egyszer végigtoltam angolul egyszer és így van mihez hasonlítanom.
    A végcél az lenne, hogy az égvilágon minden angol legyen benne. Nagyon mellényúltam, ha így vásároltam vagy van megoldás?

Bálint
  • Calver
    két része van, mindkettő kijött már angolul, és mindkettőnek "pörgött" amikor kijöttek a topicjai

bár az ugyanilyen az azért túlzás - Drakensang tipikus "német RPG", szóval a történet... erm, nos, csöppet bárgyú, de ettől függetlenül élvezetes kis játék mindkettő.
  • steweee
    bazz, mit találtam...

próbáltátok már a drakensang-ot ?

totál ugyanilyen, youtube-on láttam. csak németül van még, azért nem pörög a topicja ?
  • Evoluti0N
    Szal Oghren, Wynne és Morrigan :)
  • Edorn
    Ha valaki túl alacsony szinten menne be a Semmi Üllőjéhez és kéne egy bevált taktika:
    A gólemeket levertem fagyasztás+harcosok szétcsapták őket. A főgólem meg elég lassan mozog, így a két varázslót leállítottam tőle messze, a főkarakteremmel meg elkezdtem rohangálni előle. Engem követett, mivel én voltam a legmasszívabb ellenfél, a varázslók meg szép komótosan lövöldözgették... Eltartott egy darabig, de kifeküdt... :-)

Csapat:
    - Berzerker törpe (Orgen?)
    - Mágustornyos gyógyító varázslónő
    - A mocsaras boszorkány kiscsaj (Morg****)
    - A karakterem meg berzerkernek készülő ember nő.
  • hevesike
    Ez elég sűrűn előfordul...sajnos, már többen is panaszkodtak. Ez egy bug amit (ha jól emlékszem) csak régebbi mentés visszatöltésével tudod helyrehozni...annyival régebbi, hogy rajtad legyenek a cuccok és cseréld le őket olyanra amikért nem kár ha elvesznek :S
  • erasmus4
    Az Awakeningben most voltam a bűverdőben ahol az építész lekapott na végigmentem a barlangon a társaim cuccait visszaszereztem a levágott ellenségekről, de a fő karakterem cuccait nem találtam sehol hol vannak az ő dolgai?
  • Fantusz
    Kétségtelen a hasonlóság.
    A Dragon Age-ban is négyfős csapatot irányíthatsz, a NWN vezérléséhez hasonlóan.
    Kategóriáján belül nem véletlenül nyerte 2010-ben az év játéka címet a Dragon Age, RPG kedvelőknek erősen ajánlott darab.

Karaktereknek van személyiségük, reagálnak a döntéseidre, de egymással is kommunikálnak, alkalmanként élvezetes párbeszédbe elegyednek, kedvelik, netalán utálják egymást.
  • Molnibalage
    Üdv.

Mennyire hasonlít ez a játék az NWN szériához?
  • gerey
    Kösz a biztatást, igyekszem naponta-kétnaponta frissíteni, közzétenni a már eddig ismert infókat, ha pedig valami új hír van azt is lehetőleg minél hamarabb közzétenni.
  • Csibusz
    A nickem aláírásában van a neve, :) HLT, Google:)
  • JethroHUN
    És a tőlünk az hol van? :D
  • eLiXir
    oks, betépve felraktam és működik, köszi a tanácsot
  • phoenix99
    nyugisan telepitsd nekem is az van és semmi gond vele
  • Timi983
    Szia!
    Nekem tetszik az ötlet,és az oldal is.Mivel nem vagyok jó angolból (viszont szeretem a játékot) nagyon örülök az ilyen fordításoknak:). Sok előzetest és oldalt néztem végig,de a 2.részről mégiscsak itt kaptam igazi infókat (a szótárazással nem sokra megyek).Csak így tovább!
    Sok sikert kívánok hozzá!
  • nr1ranger
    Nem hiszem, nekem indításkor van hogy az eredeti DLC-ket is nem elérhetőnek írja és újra kell indítanod a játékot. Szóval hiába van feltelepítve addig nem fogja betölteni amíg a Bioware-s fiókodhoz nincs hozzárendelve az adott DLC.
  • eLiXir
    Sziasztok!

Szerintetek eredeti alapjátékhoz telepíthetem azokat a DLC-ket, amiket torrentről szedtem le, tehát nem legálisak anélkül, hogy a netes ellenőrzés észrevenné?
  • Taylor10
    Kösz.Hátha elfut neki szaggatás nélkül.
  • cikasz
    Windows XP Minimum Specifications
    CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater
    AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
    RAM: 1GB or more
    Video: ATI Radeon X850 128MB or greater
    NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space
    Windows Vista Minimum Specifications
    CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
    AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
    RAM: 1.5 GB or more
    Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
    NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space

Recommended Specifications
    CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
    RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
    Video: ATI 3850 512 MB or greater
    NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space
  • Taylor10
    Szerintetek futna a haverom gépén minimum és közepes között???

AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
    1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
    NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
    DirectX 9
    Windows 7
  • gerey
    A napokban felvetettem egy magyar dragon age blog lehetőségét, páran jeleztétek, hogy segítenétek, aki még mindig így érzi, az küldjön pm-t, vagy emailt és megbeszéljük, a blogot elindítottam, egyenlőre elég kezdetleges. Ezen fogok dolgozni a napokban, illetve szeretném majd saját domain alá költöztetni, ha beindulni látszik a dolog.
    Azonban egyelőre itt érhető el. Már kitettem egy cikket, fordítottam, nem én írtam. Esetleg arról is írhatnátok ide, vagy oda véleményt, meg a fordításról is, szerintetek milyen lett stb.
  • Fantusz
    Megoldottad, így már nem lényeges, de ez nem bug, hanem kihagytál egy lépést.

Fórumokat, végigjátszást olvasva, te, mint játékos tudod hová kell menned, de a karaktered feladata, hogy ezt a játékon belül kideítse, az érdeklődésével felhívja magára a figyelmet, s ha ez nem történik meg, nincsenek ott a bandatagok.
    Persze ez a játék sem tökéletes, ez így lett megírva, csevegni kell, mielőtt a törpekotorék-lakosztályba mentek.
  • Rage47
    Kiíród DVD-re Steam Backuppal, és az is ott lesz mindig.
  • Edorn
    Ó, igen... Közben jó alaposan visszaolvasgattam ezt a fórumot és találtam egy írást ehy másik itt elakadt személytől, aki ugyancsak nem találta ezeket a haramiákat. Mint kiderült, többször be kellett mennie oda, ahogycsak nekem, hogy végre felbukkanjanak... De most már megvannak... Köszönet a segítségért!
  • ferenc001
    Azok nem azok csókák voltak. Amikor lemész a porvárosba, beszélj egy Nedezda, vagy valami hasonló nevű nővel, ő megmondja hogy kulcs kell. Ezután menj be a porváros legvégén a legjobboldali házba, ott fognak várni azok azok, akik neked kellenek, tőlük lehet elvenni a kulcsot.
  • Edorn
    Elakadtam azt hiszem egy bug miatt... Tudna valaki segíteni?

A Jarvia-s küldetésnél tartok: http://dragonage.wikia.com/wiki/Entering_Jarvia's_Hideout
    Ezen az angol wikin valami olyasmit ír, hogy ha lemegyek a porvárosba, akkor megtámadnak az emberei és tőlük kell megszereznem a kulcsot a rejtekhelyéhez... Az a gond, hogy én már hamarabb jártam ott és szerintem még a küldetés felvétele előtt kinyírtam azokat a csókákat... Így viszont nem tudom megszerezni tőlük a kulcsot, régebbi mentésem meg nincs... Van máshol is kulcs, vagy valahogy meg lehet oldani ezt a problémát???
  • Mike
    jó DAO2-zst kívánok jővőre mindenkinek
  • himpike
    A steamos is, arra van a steam backup funkciója lol(ha akarod ki is írhatod DVDre vagy CDre, úgy méretezi ahogy akarod) Még nem tudom mi lesz az ismerősömnél pl az awakening magyarítással, tudtommal nem tette fel eddig... DLCk szintén zenész, nagyon kíváncsi vagyok.
  • rage
    Egészen pontosan a Documents and Settings vagy Dokumentumok mappába teszi, ami Windows alól bárhova áthelyezhető.
    A Documents and Settings mappa nem kötelező, hogy a C-n legyen.
  • Narandil
    Ezzel csak az a baj, hogy a dobozos változatokat jobban kedvelem. Azt bármikor előkapom s ott van.
  • MerlinW
    Most volt karácsonyi Steam akcióban a komplett pakk, összes DLC-vel 19€-ért.
  • navahok
    A dlc-k telepítésénél lehet valahogy beállítani hogy ne a C megyhajtóra tegye hanem a játék mappájában lévő Addins könyvtárba, mert c-n nincs elég helyem a witch huntnak és nem is tudok többet csinálni. Többit is telepítés után a c-ről egyből átmásoltam a játék könyvtárába... Miért mindig ilyen idióta módon oldják meg, hogy minden szart a Cre telepíttetnek...
  • Narandil
    Nem is igazán neked címeztem a mondandom. Amúgy a 3. mondatoddal egyetértek.
  • GreyWarden
    Még annyit, hogy abból a pénzből, amit a DA- ra költöttem az Xboxos változat megrendelését sajnálom csak, mert az a közelébe se érhet a pc-snek. A DA akár az év játéka is lehetett volna, ha nem sürgetik az összes platformra való megjelenést. Így csak szimplán nagyon jó, de a konzolos portok ocsmányak.
  • GreyWarden
    Nem azt akartam mondani, hogy most HÚÚ erre a játékra megéri 20 K-t költeni, meg mindenki vegye! Én se szoktam ennyi pénzt kidobni gamekre. Csak annyit akartam mondai, hogy látom mennyi kis pisis hadonászik azzal, hogy öcsém én most ezt meg ezt kaptam, de a játék műfaját sem tudják. A DA eleve nagykorúaknak, de inkább felnőttenek készült és a sok tizenéves mégis ezzel játszik.
    Igen a különböző platformokra készült játékok ismerete nem tartozik az általános műveltségbe. Nem is gondoltam, hogy nagy GS olvasónak kell lenni(én eleve PcGuru párti vagyok :)), csak azért kérem már legyen az embereknek annyi esze, hogy utánajár mi is az amit megvesz.