18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Narandil
    Ne haragudj, de én, mint aki minimál bérért dolgozik, fizeti a számlákat, levelezős főiskolán, nem igazán van spórolt pénzze. Szóval nem tehetem csak azt úgy meg, hogy most kidobok 10k-t az origins, az awekening, és a többi dlc megvásárlásáért.
  • Fantusz
    A Dragon Age és a többi számítógépes játék ismerete sem tartozik az általános műveltségi ismeretek közé, nem szülői kötelezettség a Gamestar rendszeres átlapozása.
  • GreyWarden
    Én több, mint 20 ezret költöttem a DA- ra. Megvrendeltem 360- on mikor megjelent, megvettem gépre, utána a kiegészítőt és végül néhány DLC- t. De megérte. Számomra legalábbis. Azt, hogy ki mennyit áldozik egy játékra, mindenkinek a maga ügye. Én alaposan informálódok mielőtt megveszek valamit, a sok hülyegyerek meg tépi apucit, hogy "Apuuu, vedd meg azt a sárkányos játékot! "
    "-Milyen játék az fiam?"
    "- Hát olyan beszélgetős. kardozós."
    Komolyan ilyeneket hallok és nem hiszem el, hogy van ennyi ostoba szülő.
    Na mindegy, ha valami hát ez 1- 2 ezret mosolyova megér!
  • phoenix99
    Mit kell ezen tervezni én a két lemezt 1500-1500- ft ért vettem
  • Narandil
    1.04-s patch, awekening-el, s az összes dlc-vel, s sajna még csak warez, de már tervben van az eredeti.
  • Csibusz
    Tölthető a Boszi fordítása tőlünk. Vannak még kisebb munkák vele, de aki nem bír várni, annak már ott van (=
  • gerey
    Régebben voltak ilyesmire panasz, melyik patch van fent? Warez, vagy eredeti?
  • lightjack
    sztem senki sem tudja, különben jött már volna rá válasz...
  • Narandil
    #15319-re vki?
  • eloim
    hát igen, ha ezt tudom, akkor 1 pallosra beruháztam volna még a vezérdémon előtt, bár ahogy ahogy néztem az Awekening-et, itt sem lesz gond egy jó cucc összeszedése.

Viszont érdekes, hogy az Awekeningben a karakterem sokkal jobban bírja állóképességgel, mint az Orgins-ben. Bár ez lehet hogy szorosan összefügg a passzívan betanulható új skillekkel is.
  • steweee
    milyen nehézségi fokozaton játszol ?
  • GreyWarden
    Igen ez így igaz. Próbálgasd végig az összes lehetőséget. Csak a döntéseidtől függ. Igazából(ez az egyik hiányosság szerintem) számottevően nem fog változni a törénet. Nem kell nagy csavarra számítani. A későbbiekben se lesz nagy visszhangja a tetteidnek. Hogy melyik az előnyösebb azt döntse el mindenki maga. Egyikkel sem kerülysz hátrányosabb helyzetbe a másiknál.
  • Fantusz
    Figyelj, ebben a játékban nem véletlenül van benne a többszöri végigjátszás lehetősége, a döntéseidnek lesznek következményei a jövőben, s ezt a játék végén megmutatják neked, de abban neked mi a jó, ha mások tanácsait követve hozod a döntéseidet.

Még ugyanannál a királynál is lényeges különbségekeket hozhat a jövő, attól függően, hogy a Semmi üllője megmaradt, vagy elpusztult.

Egy szerepjátékban vagy, a Vezérdémon elleni csatát nem befolyásolják a döntéseid.
    A későbbiekben mi fog történni? - játsz végig, s kiderül.
  • miko1216
    Kösz a gyors választ!
    Van valami extra előnye valamelyiknek?
  • GreyWarden
    Én támogatom a DA fórum ötletét. Akartam is csinálni, de lemondtam róla.
    Amúgy Wade- nek nem kell pénzt adni, ahhoz, hogy jobb vértet készítsen. Elég rábeszélni.
    Miko1216, bármelyiket nyugodt szívvel választhatod. Mindketőővel ki kell próbálni az Achievementek miatt. Én inkább Harrow-t szoktam királlyá koronázni, de volt, hogy Bhelent. Amióta megcsináltam a törpe nemes szálat, azóta inkább a paragont választom. Bhelen letámad, ha ellene fordulsz. Ha meg őhozzá pártolsz, akkor elviteti Harrow- t. De mindkettő segít a Vezérdémon ellen, szóval igazából mindegy.
  • miko1216
    Most vagyok az Orzamari küldetésnél ahol választanom kell melyik trónkövetelőnek segítsek. Melyik a jó választás vagy melyik milyen előnyökkel jár? Eddig megpróbáltam mindig jó lenni de most nem nagyon értem hogy melyik lenne a jó választás. Kösz a válaszokat.
  • Fantusz
    Importálás előtt ki kell szedni minden fegyverből í rúnákat, különben azok is elvesznek (hátizsákban megmaradnak a rúnák).
    Meteorkard menthetetlen, ezt picit elcseszték, lévén hivatalos modról van szó.
    A Return to Ostagar, és más dlc-k cuccai megmaradnak, Csillagagyarról kegyesen megfeledkeztek.
    Néhány feszerelés felturbózva jelenik meg az Awakeningben, pl. Wade mester sárkánypáncélja fogllatos tárggyá alakul (Awakeningben mellvértekbe is lehet rúnákat tenni, de a rúnákat neked kell készíteni, ami rengeteg aranyba kerül)
  • eloim
    ne má'... a legjobb fegyóm volt :( Amúgy ez azért érdekes, mert szinte minden cuccom átkerült, csak ez a fegyó hiányzok, meg az ékszerek...
  • ferenc001
    Nem dob semmit, de nem is tudnád felvenni a videó miatt. Ha a Warden's Keep DLC-s meteoritra gondolsz, akkor azért nincs, mert (asszem a képességeken kívül) nem kerül át semmi a Awakening a Warden's Keepből.
  • eloim
    Ehh na jó még egy kérdés... MOst kezdtem bele az Awakening-be, visoznt nincs nálam a meteorkőből készített kétkezes fegyó... Minden cucc nálam van, csak ez hiányzik, tudja vki hogy miért?
  • eloim
    Egy utolsó kérdés :) A Vezérdémon dob vmi hasznosat? Az előbb öltem le, de abban a pillanatban hogy kiszedhettem volna belőle bármit is, bejött a videó, és utána már nem tudtam visszamenni...
  • phoenix99
    sajna volt egy kék halálom a gépen ujra raktam a windowst és a game mentéseim is elmentek :( ugyhogy ujra kezdem a játékot
  • miko1216
    Kösz a segítséget kipróbálom.
    Egyébként PC-n nagyobb jelentősége van a taktikázásnak? Engem ez a kérdés nagyon aggaszt :) Mivel sok helyen olvastam hogy ez fontos eleme a játéknak és én még se lehetőséget nem találtam rá se szükségét nem éreztem..
  • ferenc001
    Alapból érdemes magaddal vinni egy mágust, Wynne pl. healer, tehát gyógyít, így már nem olyan nehéz legyőzni, vagy viheted Morrigan-t is, a támadó varázslatok is jól jönnek a sárkány ellen (a kutyát én nem nagyon használtam, mindig voltak nála jobb opciók). Aztán: ha elsőre játszod, akkor nem valószínű hogy 11-es szint környékén sikerül leverni, szerintem kezd bele egy másik küldetésbe, és később térj vissza a sárkányhoz, ha kicsit megizmosodtál.
    phoenix99: a Szent Hamvak Urnája küldetés, az a barlangrendszer, ahol a Kolgrim(?) nevű fazonnal találkozol
  • miko1216
    Sziasztok új vagyok a átékban most szereztem be Xbox-ra. Na látom most a sárkányok a téma. A fő küldetés elvitt ebbe a barlangba ahol a szent hamvakat kell beszerezni vagy mit.. Nem teljesen értem mert angol. Amikor kijutottam a hegytetőre megütöttem a gongot és megjelent a sárkány s fél perc alatt bedarált pedig a legkönnyebb szinten játszok (!) Kérdés:
    11-es szint környékén járnak a karaktereim -> ez még gyenge hogy legyőzzek egy sárkányt vagy csak rosszul taktikáztam (bár nem nagyon találtam semmilyen lehetőséget taktikázásra bevallom őszintén... ez a konzolos verzió hátránya?) van valami módszer, harcmodor vagy trükk a legyőzésükre? Én azt csináltam hogy lőttem Zevran-nal (őnála a Mage's eye íj volt és jeges lövedékeket lőtt) Alistar és a Kutya neki esett meg én is. Ember Rouge karakterem van és kétkezes harcmodor alkalmazom. Sajnos mindenki pillanatok altt kidőlt.. Csak Zevran maradt vele pedig futkoztam körbe-körbe és őttem amikor megállt a sárkány de alig ment le valami :(
    Bocs ha hosszú csak mindent megpróbáltam elmondani hogy valaki tudjon segíteni.
  • phoenix99
    segitsetek hol van ez a barlang rendszer???
  • eloim
    nnno voltam Wade-nél, és most már megvannak az elit szetek is. Köszi a segítséget :)
  • eloim
    Bakker, most mentem vissza abba a barlangrendszerbe, és megtaláltam a hiányzó sárkánypikkelyeket...

Nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet hogy ez csak nálam tapasztalható, de gyakran van olyna, hogy ha leöltem az ellent, akkor utána kb 0,5-1 percig nem engedi hogy kiszedjem belőle a cuccokat. Valszeg a pikkelyeket is ezért hagytam ott a barlangban.
  • Fantusz
    Wade mester három páncélszetet készíthet.
    Az első, három korcssárkány pikkelyből készült könnyűpánél.
    A második, szintén három korcssárkány pikkelyből készülő könnyűpáncél, más jobb bónuszokat ad.
    A harmadik páncélszet készítéséhez mindenképpen meg kell ölni az őssárkányt, ha életben hagyod, nem lehet páncélod.
    Ezt a páncélt már kérni kell, s kívánságodnak megfelelően készíti el (könnyű-közepes-nehéz vért), s a bónuszait valóban befolyásolja, adtál-e aranyat Wade mesternek a gyakorló páncél elkészítésére.

Ha nem sajnáltad az aranyat a mestertől, a játék legjobb páncélszetjét kapod, amit az Awakeningbe is átvihetsz, s ott is a legjobb pánélszetek egyike lesz, ha nem adtál aranyat a kovácsnak, lényegesen gyengébb enhantokat kap a páncélja.
    Ezen szerintem nem érdemes sokat görcsölni, egy játékról van szó, Wade csúcspáncélja nélkül is végig lehet játszani, kb. annyi a történet, ha bízol a mesterben meghálálja a bizalmat, az aranyaidért túlmunkát is végez, ha skót voltál vele szemben, készít egy jó páncélt, de nem töri magát túlzottan a vevő kényeztetésével.
  • ferenc001
    "a 2. váltoaznál azt mondja Wade, hogy szerezzek neki még egy pikkelyt, és akkor kraftol nekem vmi hiperszuper cuccost." Elolvashattad volna pontosabban a hsz-ét ;)
  • hevesike
    "A sárkánypikkelyt hoztam" rész után mit mond? Mert ezt Herrennek(aki árulja a cuccokat) mondod...a pénzt pedig majd Wadenek(a kovács aki majd csinálja a páncélt) kell adnod:) Ő fog teljesen ráizgulni a dologra és ekkor használhatod ki, és fizetni neki vmennyit h még jobb legyen.
  • ferenc001
    Itt ütközik ki a fordítás egyik hibája: a őssárkány, és a korcssárkány-pikkelyt is ugyanúgy hívják, így aztán össze tud keveredni az ember rendesen (első végigjátszásomnál nem értettem miért van egyszer 6 sárkánypikkelyem, és külön egy másik). Ha jól emlékszem, a második lehetőséggel adod a korcssárkány-pikkelyt, a harmadikkal az őssárkány-pikkelyt. Ha Wade azt mondja, kell neki még pikkely, akkor nem néztél jól körbe a templom katakombáiban, mert ott található mind, az őssárkány-pikkelyt meg a kürtös sárkánytól tudod ugye megszerezni.
  • eloim
    arannyal most nincs gondom, több mint 700 gyűlt eddig össze... Nálam a párbeszéd ezekből az opciókból tevődik össze:
    1. hogy megy az üzlet?
    2. sárkánypikkelyt hoztam
    3. mit tudsz csinálni sárkánypikkelyből?
    4. mutasd mid van!

ennyi... egyikből sem lyukadunk ki a pénznél :(

abban bízom, ohgy vhonnan sikerül még szereznem sárkánypikkelyt, mert a 2. váltoaznál azt mondja Wade, hogy szerezzek neki még egy pikkelyt, és akkor kraftol nekem vmi hiperszuper cuccost. Viszont az alapján amit Fantusz írt, már csak a Vezérdémon maradt, az meg gondolom az Origins vége... Na mindegy, majd meglátjuk :) Szeretem a legjobb cuccokba öltöztetni az emberkéimet, de lehet hogy ezúttal egy silányabb kiszereléssel kell végigvinnem a játékot :)
  • hevesike
    Hmm...érdekes, én megnéztem, nekem úgy is lehet fizetni ha az elsőnél nem tetted. Nem tudom, hogy magyarul, angolul vagy hogy játszol...de pénzt nem kér valami olyasmit keress, hogy "Itt van még 20 arany de tökéletes munkát kérek" erre ő "Aszondod tökéletes?!...most, hogy mondod néhány változtatás ráférne", vagy valami hasonló xD Egyébként mennyi aranyad van? :D Mert ha nincs elég akkor vszeg nem kapsz ilyen lehetőséget...Ha így sem megy, akkor nekem nincs több tippem :S.
  • Rolly
    nekem hálistennek csak harcosbércet kell újrajátszani :D
  • eloim
    az van, de kb 2 nappal ezelőtti :) újra meg nem fogom játszani a dolgokat :)
  • Rolly
    korábbi mentés?
  • eloim
    igen, de mivel az elsőn már túl vagyok, és ott nem adtam pénzt, ezért a 2.-nál kellene, de ott meg nem kér...
  • Rolly
    A tuti taktika amit hivatalos videóban mondanak:először 10g-t adj majd 20g-t :) videó
  • MerlinW
    Illetve a kiegészítőkben:
    - Awakening-ben szellemsárkány
    - Leliana végén repülősárkány