18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Hellbourn #15452 A legdrágább elem: a VGA most került cserére gtx 275->570 váltás lett. Előtte, utána csinálta. Gondolom akkor ez kizárható. Egy q9550 es quad hajtja a gépet asus p5q alappal 4g rammal. Szerinted cserélgessem ki az alkatrészeket és nézzem meg marad-e a hiba? Amúgy annyira durván nem akad csakhát fura h egy kisebb atomerőmű sem visz simán egy filmet vagy játék betétet. Főleg akkor idegesítő ha gyorsabb mozgást ábrázoló jelenet van. A hang alatta rendben van amúgy. -
#15451 Kodec bajoktól kezdve egész komoly hardveres hibáig sokféle oka lehet.
Anno a 2500-as bartonom halt be hasonló módon: játszani tudtam vele, de egy sima divx-es film, vagy a játékok videoátvezetői akadoztak, szaggattak. Sokáig nem tudtunk rájönni mi az oka, csak tesztelések után derült ki, hogy a processor, bár működik, de számítási hibákat vét.
(azért ne ebből indulj ki, remélhetőleg nálad nem ennyire súlyos a helyzet) -
Sith #15450 Szia igen vaN egy beta allapotban levo de igy is egesz jo -
Hellbourn #15449 Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy miért szaggathatnak nálam a HD video betétek? Egyébként nem csak itt a Dragon Age-ben, hanem a létező összes HD. (Witcherben, SC2-ben, filmek pl)
B. -
#15448 a boszorkányos dlc hez van magyarosítás? -
Sith #15447 Storno megpróbáltam n+1 -edszere és most sikerült... azért thx :)
És ha valaki kérdi fogalmam sincs hogy csináltam meg vagy miért nem működött -
#15446 köszi, közben sikerült megoldanom -
Sith #15445 Hali
elméleti szintű kérdés a HLT féle Witch hunt ill golem magyaritásokat hogy kellene feltelepíteni?
Csak mert letöltöttem a dazippeket Daupdaterre instalálltam és nem működik az egyik sem (ellenben a Leilana songgal ami viszont anno egyből működött)
Mit hagytam ki?
-
#15444 Virágbolti példányokra jellemző betegség, a gyógymódot nem ismerem, pedig itt a fórumon is többször le volt írva, mert időről-időre visszatérő kérdés.
A lényeg, hogy javítható, a hogyannak kell utána járni. -
#15443 Újrakezdtem ismét játszogatni vele, gondoltam felrakom nehéz fokozatra.
Két okom volt rá.
Jobban lekössön és ne unjam hamar meg,
illetve hogy a karaktereimnek van 1 csomó képesség amit egyszerűen nem volt értelme használni mert szimplán csak az ütögetés elég volt h legyaluljam az ellenséget.
Így sincs viszit még értelem az összes képességnek csak nagyonkevés esetbe...
-
#15442 Srácok. Mi a fene okozhatja a következő hibát?
Miután Ishal tornyában kinyírom a nagy dögöt (ezt) :
és meggyújtom a tüzet, ugyebár jönne egy filmbejátszás. Nálam a hangon és a feliraton kívül sok minden nem látszik, csak a nagy feketeség. Ez még nem is lenne akkora baj, hisz akár "tecsöveden" meg tudnám nézni az átvezetőt. A nagyobb probléma az hogy innentől kezdve a játékból is ennyi látszik:
1.03 patch, Win7x64, a legújabb nv driver, legfrisebb dx, stb)
A legfurább az egészben hogy kb 1 éve ugyanezt művelte nálam a játék. Pedig azóta a teljes HW és SW környezet megváltozott.
Mi a túrótól van ez? -
#15441 Egyik sem létfontosságú, ha úgy nézed, de kétségtelenül picit elcseszték néhány specializáció megszerzési lehetőségét, ha előismeret nélkül játszik a játékos.
Ami jó hír (bár szerintem logikátlan): ha egy specializációt megszereztél, az a később indított karaktereknek automatikusan elérhetővé válik.
Egy újabb végigjátszásnál tehát már Lotheringben több lehetőséged lesz specializálódásra, bár nem feltétlenül lesz meg mind (vérmágus).
Kivárhatod, amíg az earl bajnokká avat, Denerimben is lesznek még küldetések, de ha gondolod most játszhatsz berzerker stílusban, s egy másik játékban, harcossal már Lotheringen felveheted a bajnok specializációt. -
#15440 Sziasztok!
A szituáció a következő, a karakterem egy harcos, kard + pajzs kombináció kimaxolva, eddig templárius az egyik specializáció, de a másodiknak a bajnokot szeretném. Azt csak Eamon felébresztése után kapom meg, viszont nekem már "csak" Denerim van hátra. Gondolom ez után meg a Vezérdémon marad hátra, így nem látnám sok értelmét a bajnoknak, inkább a tombolót, mert annak még hasznát is vehetném a Denerimben folytatott harcoknak. Erősítsetek meg, vagy cáfoljatok.
Előre is köszi a választ, Zsolt -
#15439 A legtöbben úgy keresnek itt segítséget a Mércés-Hidas feleadatra, hogy a keresőbe beírják, hogy: Mérce. Viszont egyik eddigi válaszban sem szerepel ez a szó, így csak az eddigi segítségkérők kéréseit látják. Gondoltam beszúrok már egy olyan választ, amiben szerepel ez a szó, hogy az ezentúl elakadók könnyen találjanak választ...
Video: http://www.youtube.com/watch?v=HLYkqw67FNo -
PunkZoli #15438 üdv
az ea accountra feltölti a mentéseket vagy a karaktert? Vagy az elveszik, ha letörlöm? Nekem nincs meg a játék, csak érdekel.
Ill mass effect 2nél ez a cerberus online ilyen? -
#15437 anukád...szval:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1278598299 -
tessék...
amúgy egy ilyen játékhoz tuti lesz csapat, aki bevállalja a magyarítást -
kisokka #15435 Én max kétszer pusztultam meg teljesen a végén, szerintem egyáltalán nem volt olyan nehéz, mint mondjuk a Semmi üllőjénél.Az viszont nagy szívás, hogy a szünet alatt nem tudsz mozgás parancsot adni, mivel én is végig a ballisztákért futottam, meg Morrigannel dobáltam rá a jégviharokat, de csak akkor, ha nem volt körülötte cimbi, mert én nem legkönnyebben csináltam.Nem unfair ez, csak ki kell dolgoznod rá egy taktikát és meg van az...
Himpike!Talán próbáld meg úgy megkeresni a fórumot, hogy beírod: Dragon Age II...Én is így találtam meg :DD Egyébként dolgoznak a magyarításon, az ottani fórum szerint :) -
himpike #15434 Lődd le a ballistákkal... ja meg hívd be ellene a lovagokat. Ha jól emlékszem hozzá se értem úgy kinyúlt... Ijász parti ellen meg szikrányi esélye sincsen, ez a legerősebb a játékban. Előrendeltem a 2. részt a cdgalaxisnál tegnap, sajna nem fog magyarul kijönni ahogy látom..
Lesz csapat vajon aki lefordítja? A fórumot meg nem találom, valaki linkelje be.. egyszerűbb lenne ha fent lenne a banneren.. -
GreyWarden #15433 Aha Nightmare- en azért elég erős a játék. Nekm nem sikerült halál nélkül végigmennem, pedig előtte egszer normalon és kétszer Hardon vittem ki. -
himpike #15432 Elsőre érdemes csak megfelelő nehézségen játszani.. Utána már vissza könnyűre, mert semmi új nem fog történni a csatákban, kár vele húzni az időt.. De erre én is csak utólag jöttem rá. -
#15431 Ez a játék nagyon odavág.Valaki elküldené a magyarosítást ami tartalmazza a feliratokat is???Előre is köszönöm. -
steweee #15430 :) -
GreyWarden #15429 Emberek, gyertek már a DA fórumra, ne csináljátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COME ON!!!!!!!!!!!!!! -
#15428 PCs highres képek nagyon tetszettek, de engem meg pont a combatos videó lombozott le. Nem értem miért ilyen lowresben vették fel, mikor a full HDs képek messze jobban néztek ki. -
GreyWarden #15427 XDDDD
Nektek, hogy tetszik a DA 2 grafikája? Csakmert engem a képek nem győztek meg, de a combat trailerben mozgás közben jól nézett ki ez a nem is tudom rajzfilmes grafika. -
#15426 Nem tudtam h a punkbustert már emberekbe is beépítik... -
Aspyrin #15425 Így azért egy kicsit más a leányzó fekvése. Ettől függetlenül én nem folyamodnék csaláshoz, persze mindkenki másképp csinálja. :) -
steweee #15424 na, szinte már vártam egy ilyen kinyilatkoztatást... :)
nehéz fokozaton játszottam végig, de pár gyógyital és gyógycsomag kíséretében lothering után harcosbércre mentem. mivel az eleje nem volt annyira nehéz, így gondoltam végigviszem. de a legvége szinte teljesíthetelen volt, mentés meg az autón kívül még lotheringben.
gondoltam a végső csatát megvívom úgy akkor, és visszaolvasok itt hogy milyen sorrend a célszerű. de végül is sokadszorra levettem könnyűre, és úgy nagy nehezen a félig kizsigerelt agyonvert megsérült csapatommal csak le tudtam győzni a három démon hullámot és a vágydémonnőt a végére.
szóval a lényeg a nem kellően magas szintű és felszerelt csapaton volt... -
#15423 szerintem töröld le a játékot -
GreyWarden #15422 Ez kemény megfogalmazás volt, de sajnos igaz. Ez a játék nem a cheatekről szól. -
Aspyrin #15421 Nem szeretnélek megbántani, de ha csalásra van szükséged, akkor ez a játék egész biztos, hogy nem Neked való... -
Evoluti0N #15420 Megnyitod az inventory-ját annak a karinak, akinek az ajándékot akarod adni és utána klikk az ajándékra. -
steweee #15419 ajándékokat hogy lehet odaadni ? -
steweee #15418 na csak sikerült kiszenvedni a csatát. visszaállítttam könnyű fokozatra, és úgy nagyon sokat pausésgatva végül meglett, igaz csak ketten maradtak állva a csábításdémon után.
a trainer vmiért nem működik nálam. találtam benne bugot 1.4-el, ha sebesülést akarok gyógyítani inventoryból gyógycsomaggal, akkor ha több karin is használom és kilépek a panelből, nem mindig aktiválja, vagy csak egyikre. -
GreyWarden #15417 Én hardon toltam, ott nemigen mentem vele sokra. -
#15416 bár én nem easy-n toltam, és azért úgy is sebeztek rendesen :) -
steweee #15415 még cask lothering után járok. összes kieg megvan, na mondom hová menjek, hová menjek... mentem harcosbércre. 7 szintű a party, ehhez képest jól fejlesztve jó cuccokban. az eleje nehéz volt kicsit, de nem jobban mint lothering külső területe. szóval a végén vagyok, és meg kellene ölni sophiát. addig semmi gond, de utána mikor az öreg kamarás be akarja zárni a fátylat, az első hullámmal elbírok amik ilyen tűzelementál szerűségek, de utána a "hatalmas árnyak" pillanatok alatt levágnak...
semmi esélyem, már minden trükkel próbálkoztam, olyannal is hogy elbújok a főkarakteremmel, a többieket levágják, de utána is megtalálnak, a csávó meg csak nem fejezi be a litániát. gondolom script, mivel azt kéri hogy védjük meg mindentől ami csak közben támad.
console-al tudom vhogy halhatatlanná tenni magam erre a csatára? autosavéval mentek csak, az utolsó rendes mentés vhol a játék elején van... -
GreyWarden #15414 Na igen, easy fokozaton a balliszták is sebeznek elég rendesen, az a lényeg, hogy folyton mozogj, mert küldi ő is a területre ható nyalánkságokat. -
#15413 Én használtam a nyílvető gépeket is... Az is elég sokat segített nekem :)