Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Gázkabát nevû könnyûpáncél nagyon jó, kérhetsz közepes, vagy nehézpáncélt Wade-tól, ha úgy érzed nincs szükséged könnyûpáncélra.
ellenben bármilyen fasza páncélt is csinál, amit 88 aranyért árul, azt nem übereli
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Törpe kotorékként Orzammarba visszatérve meglepetéssel értesülhetsz róla, hogy nõvéred gyerekének Bhelen az apja, családod a nyomornegyedbõl a palotába költözött, a herceg nem sokat törõdik a kasztrendszerrel, unokaöcséd idõvel akár még király is lehet.
Bhelen ugyan közel sem tisztességes eszközökkel küzd a trónért, de mégis kinek az oldalára állnál ilyen helyzetben?
A nick eredetileg valóban a sárkány, bár nagy jelentõséget nem tulajdonítok neki - nagyon régen viselem, dõnként rá is kérdeznek, honnan van.
Amúgy nem is tudom, mit beszélek a kardról, hiszen törös szerencsevadásszal megyek. : D A lényeg, hogy rengeteg egyéb opcióra ad lehetöséget a meggyözés, de nem fogom ezt tovább szajkózni, hiszen aki játszik szerepjátékkal, azt mindenki tudja.
Fontossági sorrend: coercion, combat training, aztán a többi. Igen, Herbalism is fontos, ahogy Te mondod, csak arra éppen ott van atöbbi karakter, nálam általában Wynne tanulja ki, de elsö végigjátszáskor pl az én mágusomnál maxoltam ki.
Kumiho #2179
leesem a székrõl
csak nem Kalos kis házisárkánya akivel Willi tud beszélgetni? 😄
tényleg kutya helyett nincs sárkányka? jobban tetszene
gondolkodtam törpe indításán, de akkor is nemesén
fogadjuk el, hogy mindenkinek van egy saját stílusa
tõlem pl. idegen a sok számolgatás, meg optimalizálás
soha nem játszottam buildok alapján, sikerül ami sikerül
Akkor miért próbálkozol ezzel állandóan?
Arra az apróságra meg ne is figyelj, hogy a Strázsában Wade mestertõl 99-es kötegben veheted a respecialization könyveket, bármikor újra elosztva a karakterek stat pontjait.
Arra az apróságra se figyelj hogy Warden Keep csak DLC-ben van, a rendes játékban nincs, meg arra se hogy a respec gyakorlatilag cheat kezdõknek.
Igaz nekem még nem sikerült fõkarakternél gyógynövénytant, rúnakovácsolást kimaxolni, de készségesen elhiszem, hogy nálad az nélkülözhetetlen.
1. Csak te állítod hogy nélkülözhetetléen, miért nem beszélsz a magad nevében? Ha már flémelsz, legalább következetesen tedd!
2. Legalább annyira nélkülözhetetlen mint neked a Coercion.
Neki olyan szempontokat is mérlegelni kell, ami a többi karakter elõtt rejtve marad.
Nem az a gond, hogy más elgondolás szerint játszol, s neked tetszõen fejleszted a karakteredet - megteheted, a játék lazán elbírja.
Egy olyan játékost lazán meg is gyõzhetsz az igazadról, aki még csak most ismerkedik a Dragon Age-vel, de olyanokat kioktatni, akik mögött már van néhány végigjátszás (s nem is kizárólag csak mágussal), már nem lesz egyszerû feladvány.
Most azzal jöttél, hogy mennyire hiányzoni fog az Awakeningben a herbalism...
Semennyire!
Rögtön az elején csatlakozik a csapathoz egy mágus, lehet vele potikat gyárttatni, fõkarakternek itt is totál fölösleges.
Arra az apróságra meg ne is figyelj, hogy a Strázsában Wade mestertõl 99-es kötegben veheted a respecialization könyveket, bármikor újra elosztva a karakterek stat pontjait.
Igaz nekem még nem sikerült fõkarakternél gyógynövénytant, rúnakovácsolást kimaxolni, de készségesen elhiszem, hogy nálad az nélkülözhetetlen.
Az elevenség (+HP), Tisztán látás (+mana, állóképesség) sokkal inkább értelmes választás szerintem, persze ehhez az kell, hogy ne törjön rá a fõkarakterre féltékenységi roham, ha Andres, vagy Velanna legyárt néhány potiont, Sigrun rúnákat kovácsol.
Baj?
én spec gyerekre gondoltam, nem a mágusra
ja és mielõtt vki megkérdezné, én vagyok Mike at home is
Ahogy te is, mivel nem magammal beszélgetek, te is épp annyira benne vagy, szal bagoly mondja verébnek... ^^
lvl4-10-ig akármivel mehetsz (én azonnal el is adtam a kardot mikor megszereztem, annyira nem kellett), utána meg csak bánni fogod az elvesztegetett pontokat. A kiegben mindenképp, amikor bejön a +100 mana / HP skill, na akkor egybõl kéne 4-4 pont, de akkor már késõ. Az alapjátékban persze marad 4 pontod a fontos skillek (Combat Training, Herbalism) kimaxolása után is, akár mehet Coercionra is, ezt a döntést mint fentebb írtam majd a kiegben fogod megbánni.
Kumiho #2179
Egész jól össze kombinálták a játékban a jó és a gonosz összefonódást, az elfeknél van középutas megoldás a konfliktus lezárására, a törpéknél majd csak a történelem ad választ a választott király cselekedeteire.
Amugy igen tudom.
Ha oda figyeltél a párbeszédeknél, tudod, hogy a vérfarkasok miért lettek vérfarkasok, s miért támadtak az elfekre.
Csak 1 térkép, de idõvel jelennek meg rajta új helyszínek is.
1. Lenne egy kerdesem es peddig!
Az elfekhez megtem es segitettem nekuk le oltem a verfarkasokat es megoltem a vezeruket ahogy kivanta a vezetojuk na most az a problema, hogy az eggyik falu (ember) leromboltak ez mi? Nektek is igy van?
2. Csak egy terkep van amivel kezded vagy lesz mas is?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Megkérdezhetem te melyik mobtól szerezted be a Staff of the Lord Magistert, a Reaper's Vestmentet, netán a Far Songot? A lényeg hogy flémelhettél egy jót...
Ha íjász vagy, akkor te fogsz nyitogatni is, mágusnak pedig bármelyik (Morrigan/Wynne) megfelel, csak stun hegyek + inferno kell neki.
Heal minden mágusnak kötelezõ, 1 pont, de nagyon megéri. Ha megvan a Spirit Healer speced, akkor ott is csak 1 pont a Mass Heal, tehát 2 pontból letudod a csapat gyógyítását, erre nem kell külön mágus bérelni, bármelyik képes megtenni. Nem kell minden spellt beválasztani a gyógyítások közül, a legtöbb faszság. Talán a Resurrection ami nem kidobott pont, de komoly stunnal, meg a 2 gyógyítással sose lesz rá szükséged.
Megkérhetnélek, hogy heves szociális, szexuális, egyéb feszültségedet ne rajtunk vezesd le? Igen szõrszálhasogató a háborodott stílusod. Ez a szájkarate elég óvodás.
[merlinw.org]
Te magyarázol "hülyeséget", nem azt mondtam hogy haszontalan, hanem hogy van nála sokkal hasznosabb, amire a szûkös pontjaidat elköltheted.
ebben Wynne annyira nem jó
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
így meghalt
csak nem volt kedvem vele akkora tömegben verekedni
De lehet ezeket variálni, van, hogy elég egy mágus, én a mostani végigjátszást pl mágus nélkül csinálom, és nem lehetetlen így se. Tény, hogy Wynne hasznosabb jóval mint Morrigan, Morrigant is ki lehet képezni healerré, de röhejes. : D Egyébként meg több haszontalan skillel kapod, mint Wynnet, öt jobban lehet formálni szerintem. Eleve Morrigan kap az alakváltásra, meg attribútumokra, amire szüksége nincs.
Kumiho #2179
Redcliffben szerintem még mindig megcsinálható az a kardos küldi, bár én még sosem csináltam Redcliff ostroma után, mindig elötte letudtam mindent.
Kumiho #2179
Íjászkodni nem könnyû a játékban, de nem is lehetetlen feladat, másik véglet a mágus, azzal legkönnyebb a játék.
Ha megengedsz egy tanácsot, beszélj mindenkivel, aki él és mozog, hogy ne maradjon ki semmi a játékból. 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én a mester négyest a következõ karakterekbõl raknám össze:
Tanknak Alistair
Healernek Wynne
Melee rugónak Zevran
Én pedig egy íjász karakterrel aprítok a háttérbõl igen hatékonyan 😊
Ládák, csapdák Zevrannal közösbe letudva.
Utána ugyanez a csapat, csak egy elemental magussal aprítanék íjász helyett, akkro meg csak zevran csapdátlanít meg nyitogat 😄
Vélemény?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.