Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No megvan minden, még a barlang elõtt levettem mindent. és egybe kaptam vissza egy ládában a minden mással együtt. :-\
Fantusz
Csak a fõkarakter cuccai hajlamosak az elveszésre.
Ha a cellában totál meztelen a fõkari, akkor már búcsút is mondhat a felszerelésének, ha a többiekhez hasonlóan darócba van öltöztetve, visszakap mindent.
Az értékes cumókat a Strázsában hagyhatod, akkor biztosan megmarad.

Akkor pedig türelem, nézz át minden hullát alaposan! Karakterenként fog a cucc összegyûlni, általában minden nagyobb ellenséges csoportban lesz egy, aki valamelyikõtök felszerelését hordja.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

igen igen
Ugye ott tartasz, ahol a Bûverdõbõl nyíló lépcsõn lesétáltok, csapdába estek, és a zárkában ébredtek?

eddig nemtaláltam semmit se meg 😞
A felszerelés fokozatosan fog elõkerülni, ahogy közeledtek a kijárat felé, az ellenségeken lesz rajta. 😊

és ha otthagyom a strázsában akkor milesz?
JethroHUN
jah az összes cuccod eltûnik, és nem lesz sehol.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mike
új karival szórakozom éppen:
Ostagarnál található valahol socketes fegyver? mert van 2 rúnám, meg gondolom a lecsendesített bele is rakná a táborban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Awakeningben emlékszem valami bugra amikor az erdõben bemegyek a lezárt ajtón h megkeressünk a mágus tesóját. mirõl is szólt az? eltünnek a ruháim? pontosan nem emlékszem, de nem szeretnék beleesni újra abba a csapdába 😄
nr1ranger
Orzommarból menj le a Mélyutakra, és amikor ki kel választani a Mélyutakon hogy hova is akarsz menni, ott lesz egy új hely.

There is no peace. There is only WAR!

Csibusz
Már megvan😊
Csibusz
azzal már elkéstünk xD de legalább már ezt is tudom... xD
A másik ami még fontos, hogy Shale most mondta, hogy megjelöli nekem a térképen a Thaig-ját mert kiváncsi, hogy mi volt ott.... Hol találom mert a térképen nem látom:S Csak úgy kb-ra😊
JethroHUN
A táborodban lesz a ládájuk. de vigyázz kapsz érte XP-t mielõtt eszedbe jutna olcsó elfgyökérrel felfarmolni magad XD

Csibusz
Sziasztok!
Meg van a három szövetséges (elf,törp,kör) és mindhárom mondja, hogy elfogadna némi segítséget, valamelyik ékkövet valamelyik hozzávalókat, ezeket h tudom odaadni nekik? Vagy ez csak egy párbeszéd?
Ez kemény. Gaxkangot viszont máussal überelhetetlen.
Szerintem változtatható lesz a kinézete. Ahogy a ME-nél, úgy értelemszerûen itt is az alap kinézetet használják minden trailer-ben, gameplay bemutatóban. Azzal a különbséggel, h a DA2 eseétben 1-2 videóban a nõi alapkinézetet is láthattuk már. Egy ME és egy DA után nagy visszaesés lenne az, ha nem lehetne a karakter kinézetét változtatni.
nr1ranger
Nos a DA2 nem is fereldenben fog játszódni, sõt a fõhõse sem ugyanaz. Annyit tudunk hogy mikor a darkspawn megszállta Lotringet õ akkor menekült el onnan a Free Marchesra. Amúgy meg a karakter csak annyiban kötöttt hogy ember lesz, és ha jól tudom a kinézete sem változtatható, de ugyanúgy lehetsz harcos, mágus, vagy szerencsvadász, sõt férfi és nõi karakter is. Kb olyan lesz mint a Mass Effecteben. Viszont a fõhõs így teljes egészében szinkronizálva lesz.

JethroHUN
Nem a saját karakteremet viszem tovább? annak meg mi értelme, hogy kapsz vmi készítõk által megálmodod karaktert és játsszál azzal, ha nem tetszik te bajod alapon...

nr1ranger
Fullos mentés annyira nem lényeg mert nem a karakteredet fogod folytatni, hanem a DA😮 fontosabb történetelemeit viszed tovább, amik valamilyen szinten hatnak a 2-re is. Pl: Nem Allistar lett a király hanem más, részt vettél-e a rituálén vagy sem stb.

nr1ranger
Sztem egy rpg-ben azt válaszd amelyik szimpatikusabb, sztem egyik sem életképtelen. Ez nem WoW hogy feltétlenül azzal kell tolnod amelyikkel nagyobb DPS-t tolsz 😊 (bár lehet hogy nightmare-n elõfordul olyan hogy annyira durva hogy tényleg kell a dps, én csak hardon játszok) Amúgy meg én most Dual wildezek a warriorommal, 2kezest eddig csak úgy nézegettem hogy pl Stenre átváltva a nézetet, de nekem a dual wild jobban tetszik.

De igen, jelenleg kard + pajzs a felállásom. Viszont szeretném majd valamelyik dps ágat is kipróbálni, erre várnék tanácsokat.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

lightjack
az egyik kézbe pajzs,másik kézbe kard az nálad nem is játszik? am ez télleg jó kérdés, már bennem is felmerült.

Sziasztok!

Ember harcosnak a kétkezes fegyver vagy a két egykezes fegyver használata javasolt?

Köszönöm

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

JethroHUN
Persze mindenképpen egy fullos mentést kell majd oda importálni 😄 azt hallottátok h facebookra az EA feldobja a DAO-t vmi flash játék formájában
és lehet majd vele DA2-ben cuccokat feloldani.

A Lelian' songot meg lehet bármikor játszani 😊)

nr1ranger
Vérvonalak után érdemes, de Awakening elõtt sztem. Bár a GoA mennyire nehéz úgy nem tudom, mivel nemrég kezdtem el újra végigtolni, amikor meg elõször végigjátszottam még nem voltak ezek a dlc-k így most ezeket a DLC-ket a két játék közé iktatva tervezem. (+ valszeg ebbõl a mentésbõl importálok majd DA2-be)

JethroHUN
Elõtte ne, mert importálni érdemes oda karaktert, és az ott megszerzett xp, nem kerül vissza Vérvonalakban mert oda nem lehet importálni az a mentést, külön menti a dlcket, mintha másik karakter lenne. A GoA az meg elég nehéz, magas szintû karakter kell, és legyen nála egy rakás hp, mana poti meg ami kell. a Witch Hunt az egy 0 kb. azt bármikor, de mielõtt befejezted volna az alapjáték történetét, nem csináld, mert kapcsolódik Morriganhez.

Rolly
1 kérdés: A Witch hunt és a Golems of Amgarrak dlc-t mikor vigyem ki? A Vérvonalak elõtt, vagy inkább utánna érdemes? Elõre is köszönöm.

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Fantusz
Ne merülj bele nagyon, szerintem nem érdemes...
Ha a karakterablakban figyeled az értékeket, miközben a fegyvereket cseréled, feltûnhet, hogy alkalmanként beragad egy-egy érték, meg hihetetlen dolgokat tud kiírni - bugos lehet ez a rész.

Hihetõ, hogy az én szerencsevadászom ugyanannyit sebez puszta kézzel, mint két karddal?
Pusztakezes sebzése 49,6/49,6.
Maric pengéje 70,2
Duncan kardja 72,2
Ez a két fegyver dualban: 49,6/49,6.

Alapjátékhoz dlc-ként létezik egy tõr (Penge), dualos karakternek hatalmasat dob a sebzésén, a +5 sebzés bónusza hozzá adódik a másik fegyver sebzéséhez is (Awakeningbe nem lehet átvinni).

Mike
ha nem is 40, de nem 24
puszta kézzel ütök 20-at, ennyit érne egy penge? elég vicc

nem baj, majd Fantusz elmagyarázza, mert nekem magas

Mike
de most már mindkét kezem egyformán ügyes, mégsem

JethroHUN
Azért mert a valóságban sem egyforma ügyes mindkét kezed,most gondold át mi a jobb, (játékban) ha a másik kézben lévõ fegyver kevesebbet sebez, vagy legyen egyenlõ sebzés, 40/40 de nagyon rossz találati arány?

lightjack
ez télleg érdekes. h egyik kezedbõl átteszed a másikba mitõl lesz életlenebb a penge az valóban egy furcsa jelenség. alapból meg ha csak egy kard van a kezében akkor a másik üres kezével nem fogja meg a kardot szal még azt sem lehet mondani h azért gyengébb met akkor a tõrt egyszerre két kézzel fogja. furán fogalmaztam de aki megért, megérti aki nem, nem😊

JethroHUN
<#vigyor>jah oké

Mike
egyébként is szerencsevadász karim van, úgyhogy kétkezesre ha akarnék se tudnék pontot tenni

Mike
hülyeséget írtam
természetesen kettõs fegyver mestere

JethroHUN
De neked nem a kétkezes harc kell <#wilting> Kettõs fegyver. a kétkezes az a 2H kardhoz való.

Mike
kétkezes harc mestere
tettem rá pontot
semmi hatása nem volt
ugyanúgy 24.4/23.9
ha meg csak a rózsa tövise van szimplán akkor 40.9

Koszonom szepen.
Redcliffe vára, fenn a tetõn.
Sziasztok lenne egy kerdesem.Megtalaltam a szent hamvakat oda kellene vinnem Eamon Arl nak ot hol talalom meg?
JethroHUN
Jah, kb

Mike
és akkor a büntetésnek annyi?

JethroHUN
Mert két fegyver használatánál van büntetés, rakd ki mind a 4 harci gyakorlatot, és a Kettõs fegyver skilleknél a felsõ sort, Kettõs fegyver mester.

Mike
pedig semmi nem volt, ez szerintem belefér, most nem azért

JethroHUN
A páncél az mod, (azt linkeltem is kicsit lejjebb) a sisak, az Honnleath sisakja, a Kõbevárva dlc. Az egyik tõr az Orzamarban árustól, a másikat pedig Awakeningben, a városi kocsmában szintén egy törpétõl lehet venni.
Stat
Öv: Cinco of skillful +2 össz. +15% kitérés +14% varázs ellen.
Amulett: Megvilágosodás +3 össz. +10 metális ellen.
Gyûrûl: Aratási ünnep +2 erõ, +2 ügyesség, +4támadás; Életadó: +10 egészség, +3 gyógyulás harcban, +10 felderítés közben +3 pácél, +20% gyógyhatásokra.

Mike
és mond ó kis zöld sárkány 😊
miért van az hogy a rózsa tövise 40-et sebez, de ha kezembe fogom a holló tõrt, akkor már bizony csak 25/24-et?

(gondoltam te biztos tudod)

Mike
kiscsávó hány éves? 😄

Mike
hû milyen cuccaid vannak! :o
hányas szintû vagy? és a vértet hol szerezted?
és ezt a tõrt?