18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#15612 A csatát az éjfattyak nyerik...
Loghain a jelzőtüzet látva visszavonja csapatait a csatából (Ser Cauthrien ellenkezik picit, de katona, parancsot kapott).
A cserben hagyott király és Duncan is elesik a csatamezőn.
A toronyban az utolsó képsor, hogy rátok törnek az éjfattyak - elsötétül a képernyő, s Flemeth kunyhójában eszmélsz, tőle és Morrigantól értesülsz a csata végkimeneteléről, s a hihetetlen megmenekülésetekről.
(kb. ezek a fontos info-k voltak a láthatatlan videoban) -
Aspyrin #15611 Táborban automatikusan meggyógyul mindenki. :) -
sanya200 #15610 Köszi:)
Meggyújtottam a jelzőtüzet de sz*rt se láttam az animációból mert csak fekete volt a kép:(Az a nagy dögöt érdekes volt legyőzni, azt csináltam hogy elkezdtem nyilazni amelyik karakter után indult azzal körbe-körbe futkostam a többi meg addig nyilazta:) -
Evoluti0N #15609 A gyógycsomaggal tudod eltüntetni a büntetéseket (nem keverendő a gyógyitallal :)). Olyan kis bőrtasak szerű a kinézete. -
sanya200 #15608 jajajj magyar oldal nincs véletlenül?Nem sokat értek belőle angolul:( -
sanya200 #15607 Ja ez az odacsalós trükk bevállt igaz majdnem az összes ellen jött csak 2 maradt hátul és így is a végére csak 2 karakterem maradt állva, de megoldottam.Úgy tényleg könnyebb hogy becsalom őket majd ahogy belépnek a kapun vagy hasonlón akkor a varázslóval területsebzést egyből rájuk nyomom vagy villámot vagy tűzet.Még annyit kérdeznék hogy a büntetéseket hogy lehet eltüntetni az alap karakteremnek már 3 van.Egészségre,varázslatra meg dörzsöltségre is. -
#15606 Ha megengedsz néhány tanácsot:
-Tank karakternek ideális Alistair;kard+pajzsra speccelést javaslom kizárólag,igy nagyon szépen tud tartani több ellenfelet magán és kevésbé sebződik fenntartott pajzs-képességei által.
-Morrigan-t ajánlom mint távolsági sebző karakter.Én speciel az inferno-val iszonyatokat arattam mikor a többieket hátrahagyva előrébb mentem és rányomtam a távolban álló mint sem sejtő ellenségekre.Illetve a telekinesis ágon a crushing prison is egy nagyon durca spell.Vannak alapban is jó debuffjai amivel tudod csökkenteni az ellenség resistjeit(varázslat ellenállás) igy nagyobbat sebeznek pl. a hideg vagy tűz alapú varázslataid.
-Wynne volt a csapatomban a gyógyitó és buffoló karakter illetve támogató távolsági sebző karakter.
-Alap karakternek egy assassint kreáltam ami kicsit gyenge az elején de a hátbadöfő sebzésre specccelve iszonyat irtást lehet végezni+mérgek,bombák,csapdák szóval igazi csemege :)
-Én általában mindig a legerősebb(sárga,nari,netán piros szinű ellen)ellenféllel kezdem az irtást mert ők pár durva ütéssel,varázslattal szépen ki tudják végezni a csapatot seperc alatt.Ha ők megvannak akkor jöhet a többi.
-Ha varázsló van az ellen soraiban akkor ő legyen az elsődleges célpont mindig.
-Ha a csapatod varázslóit közelharcosok támadják azokat szedd le gyorsan,mert könnyen kihalnak ha nem figyelsz rájuk.Illetve állitsd be a taktikában,hogy ha 50% alá esik az életerejük akkor igyanak löttyöt a csapattagok.
-Nálam örök törvény,hogy nem osztom meg a "tűzerőmet" tehát minden csapattagom egyazon ellenfélre koncentrál és csak azt sebzi.
Sok sikert!
Javasolt oldal. -
#15605 Ebben a játékban nagyon sokszor kell túlerővel szembe nézni a kis csapatodnak, és sokszor zárt térben, szűk helyen keveredtek csatába.
Egyik aprócska cselre már ráéreztél - ha van rá lehetőség el kell csalogatni néhány ellenfelet a többitől, nem a tömegben felvenni a harcot.
Kezdetben még szűkölködnek a karakterek képességekben, később egyre hatékonyabb harci technikákkal lehetetlennek tűnő feladatokat is meg tudnak oldani.
Taktikai beállítások hasznáról volt már itt sokféle vélemény, van aki egyeltaléán nem használja, s vannak, akik hasznosnak találják.
Én az utóbbiak közé tartozom, de hozzáteszem, elég sokat kellett kisérletezni a taktikai beállításokkal, s nem arról van szó, hogy bele sem kell nyúlni a csatákba, bonyolultabb feladatokat nem taktikai beállításokból csinálnak, de alapműveletekre nagyon jól be lehet állítani a karaktereket, s egyszerűbb harcoknál valóban csak az irányított karakterrel kell foglalkozni.
Bizonyos képességeket nem ajánlott a taktikai beállításokból használni (fagykúp, tűzlabda), de vannak jól beállítható cselekmények - aki meg úgy gondolja játszhat teljesen kézi irányítással.
A játék első nekifutásra tűnik nehéznek, némi tapasztalatszerzés után már könnyű, még hard fokozaton is. -
sanya200 #15604 kép -
sanya200 #15603 Így most az elején meg vagyok kötve hogy kik lehetnek velem,2-en vagyunk azürkekamarások.Alastair és én meg van a kutyám (Saren:), meg egy varázsló.Szóval van 2 tank egy kutya meg egy varázsló.5-6 ellennel el tudnák bánni de ezek körbevesznek mert benyitok az egyik ajtón kijön 4 majd mögöttünk a másik ajtón megint 4:(
Max tényleg az lesz hogy egyedül kinyitom az ajtót és a többit hátúl hagyom a másik terembe és odacsalom őket.
ez az a rész amúgy -
GreyWarden #15602 A manuálisan kiadott parancsok híve vagyok én is. A taktikát annyiban használom, hogy X legyen tartózkodó, Y agresszív stb., más, a képességekkel kapcsolatos dolgokat jobb, ha te veted be az adott pillanatban. Még megjegyezném, hogy a taktikán vedd le azt a parancsot, hogy bármit csinálhassanak a tagok, mert csak a manát pazarolják. A lényeg a harcokban: A harcosokat(tankokat) küld előre, a mágusokkal támogasd őket. Említetted, hogy túl sokan vannak. Nos ez később durvulni fog, szóval tanulj meg egypár nagy területű vagy területre ható varázslatot. A mágusok ezzel nem sebeznek nagyot( legalábbis a játék elején), de támogatásra kifejezetten jók. A lényeg, hogy hangold össze a csapatod tagjait. Keress egy oldalt, ahol le vannak írva a kombinációk, milyen varázslatra milyen képesség. A jól kombinált támadásokkal mehetsz a legtöbbre, ezt ne feledd. Összesen 10 féle ilyen támadás van, ismerd meg mindet! Én speciel a bombákat, mérgeket nem szoktam használni. Nálam nem sebeznek sokat, persze lehet, hogy az italok minősége miatt, mert én nem gyúrtam rájuk. Mivel az elején vagy, azt még leszögezem, hogy a 4- es partyba, ha lehet vigyél magaddal mindig két "tankot"(Kétkezes, pajzs~kard, duplakezes mindegy), egy mágust. A legjobb felálás egy mágus, két tank és egy healer vagy rogue. Inkább helaer, "rugót" csak akkor vigyél, ha már kitakarítottad a környéket és mész lootolni, zárt feltörni. A rogue a nagyobb ellenfeleknél a csata előtt is jól jön, csapdák sokat számítanak, de a harcban ne legyen benne, mert hamar kiesik. Az erősebb, de méretre nem nagy ellenfelek( pl.:Rémek stb.) ellen is tanulj be néhány varázslatot. Főleg olyanokat, amikkel bevihetsz hatalmas stunokat vagy ideiglenesen bárhogy harcképtelenné teheted. Itt is a kombinált támadások érnek be. A "csalizós" taktika amúgy nagyon jó, nekem bevált, ahol tudod csináld! És még valami: Nézz utána, hogy melyik ellenfél, mire "allergiás". Ha rájössz, hamar ki tudod ütni. Persze csak a megfelelő képességek birtokában. :) -
#15601 -
Evoluti0N #15600 Ha minden kötél szakad, akkor maximum a nehezebb részeken állítsd könnyebre a játékot. Bármikor tudsz a nehézségen állítani lefelé és felfelé is :) -
kisokka #15599 Variáld a taktikákat és csalogasd az ellenséget, ha nagyon kemények, csak ezt tudom javasolni.Pl, ha belefutsz egy nagyobb brigádba, akkor addig menj, míg néhány el nem szakad tőlük és üldözőbe nem vesz.Elcsalogatod, miközben amerre mész, a társaid várják őket íjakkal, te pedig visszafordulsz és szétkaszabolod a szájukat :D
Amúgy jó csaj :D -
sanya200 #15598 Sima harcos vagyok ember/nő.
ő lenne az:)
karakter -
kisokka #15597 Ilyen bombákat én sosem használtam, bár gondolom az is attól függ milyen kasztban vagy.Bevallom, a taktika képernyővel sem sokat foglalkoztam, de ha huszadszor döglöttem meg mondjuk Winnie(aki neked még nincs elvileg) miatt, mert oda ment az ellenhez, na akkor már változtattam a dolgokon :) -
#15596 Ha sokan jönnek mindig a manuális parancs osztás a legjobb, nem tudod így beállítani a taktikát h mindig jó legyen, de amikor már rengeteg skill lesz akkor már teljesen használhatatlan.
Azokat Méregkeverés képzettséggel lehet használni. -
sanya200 #15595 Láttam hogy van taktika képernyő csak nem használtam nagyon eddig annyi volt hogy megállítottam a játékot és kiosztottam ki kit támadjon milyen képességeket használjon...stb
Az ilyen savbomba meg valami gránát azokat hogy lehet használni? -
kisokka #15594 Amikor először nyomattam a gammát, én azt hittem, hogy rossz útra tévedtem, mert emberrel voltam, viszont az Elf-tábor felé mentem.Iszonyat nehéz volt arra, és azt hittem, hogy kezdhetem elölről az egészet, de rájöttem, hogy taktikáznom kell.Nem tudom már melyik szinten vittem, de az biztos, hogy a taktika részt érdemes jobban átnyálaznod, ha tovább akarod vinni az egészet, nekem a Breciliai erőből csak így sikerült tovább jutnom. -
sanya200 #15593 Sziasztok, tudnátok egy kicsit segíteni.Most kezdtem el a játékot nem rég de még néha szenvedek vele.Közepes fokozaton tolom de ha több ellen jön pl 6-7 akkor mindig rlhalálozok.Tudnátok adni 1-2 tippet.A képességeket használgatom de mindig túl sokan jönnek egy résznél.Most mentünk be a toronyba hogy jelzőtüzet kelljen adni(eleje még nagyon).A nagytermet kitakarítjuk de mikor megyek tovább akkor van 2 ajtó és jönnek 2 oldalról és legalább 2x annyian vannak.4-en vagyuk egy kutya egy kőmágus én meg az egyik társam valami alamir vagy ki.Csak mindig lezúznak:( -
Timi983 #15592 Szia!
Én is ugyanerre voltam annó kíváncsi,bár nekem DLC-k nélül már csak 1-2 hiányzott.A 15133.hozzászólásban küldtek nekem egy linket,bár angolul van és én sem beszélek angolul azért(fordító segítséggel és egy kis játékismerettel) ki bírtam következtetni melyik mit takar.Szerintem érdemes megnézni,és ha esetleg mégsem sikerül lefordítani valamelyiket,ide le tudod írni a kép alatti nevet,és az alapján már be lehet azonosítani az adott vívmányt.Kicsit molyolós a képeket beazonosítani,de ha tényleg érdekel megéri. -
#15591 Mind1 inkább lehetetlen :S -
GreyWarden #15590 A toolsettel saját pályákat, történetet vagy akár küldetéseket szerkeszthetsz. Nem egy felhasználóbarát, de nagyon hasznos kis eszköz és én mr marhára ki tudnám élni magam. -
#15589 Valaki tudna nekem egy max szintű karaktert küldeni? Nem modoltat, ami Awakening után van, legjobb felszereléssel és egy rakás potival?
Amgarrak Golemeit akarnám végig vinni hardnon, csak nincs egy karakterem se (windows reinstall...) -
#15588 Mert az a DAtoolset mire is jó pontosan? -
GreyWarden #15587 Üdv!
Láttam, hogy valamelyikőtök megkérdezte, hogy miért nem megy fel a DA toolset- je. Nos nekem is ugyanezt írja ki, hogy:"Unabled to connect to the database.Run the toolset configuration program and verify your settings or search the toolset wiki:http://http://social.bioware.com/wiki/datoolset to help with this issue.This toolset now exit. Nos, erre nem tudtok valami gyógyírt? Mindenki csak beszél mindenkivel, de erre senki nem válaszol. Lgyszvas írjatok vissza, ha tudtok választ! -
#15586 Nem tudom létezik-e ilyen oldal, de gyanítom valahol igen.
Az összes vívmány eléréséhez minden kaszttal, fajjal játszani kell,kihasználni az összes döntési lehetőséget, s vannak vívmányok, amelyek DLC-khez kapcsolódnak.
Régen játszottam már a DA-vel, az összes vívmány nekem sincs meg.
Meg lehet csinálni, de ahhoz már valóban megszállottság kell, hogy minden kasztot fullra fejlesztve végig játszon az ember (csalással elért vívmány nem vívmány), s ennyi karakterrel már ki lehet játszani az összes lehetőséget (pl a Semmi üllőjének megmentése-megsemmisítése, Connor feláldozása, a Szent hamvaknál Leliana, Wynne feláldozása, stb.)
Ennyi végigjátszásban a többi már szinte adja magát, nem gond seregnyi ellenfelet gyilkos nyílveszzővel megölni egy vívmányért, vagy forgószél támadással egy másikért... -
phoenix99 #15585 Sziasztok kis segitség kéne !!!
Vannak ezek a vivmányok 51 db kinyitva belölük de atöbbénél csak azt irja titok nem tudom mit kell meg csinálni hogy kinyiljanak nincs valami magyar oldal ahol ez le van irva mert az angol tudásom az vajmi kevés
A válaszokat elöre is köszi szépen -
#15584 Nem nehez, de mikor az ember eloszor csinalja, es kb a 40. egerlyukon maszik at es jelenik meg egy helyen ahol mar otszor jart, es meg nincs meg a golem ero, de lat 3 "nyithatatlan" ajtot, es mindezt orakon at, akkor elszall az ihlet :) Masodjara mar villamgyors a dolog. -
#15583 Nem értem mi olyan nehéz abban a részben egyeseknek, mire megvan az összes alak váltás, azokkal kb egyszemélyes hadsereg lesz a karaktered. -
#15582 Torpeknel van Ogrhen (kis voros nagyszakallu warrior), osszefutsz vele parszor (leginkabb kocsma kornyeken), na o beallhat a csapatodba amikor elindulsz a volt baratnojet megkeresni. Az egesz jatekban neki vannak a legjobb dumai, minden not megkornyekez, es persze folyton szomjas :) Egyszer erdemes miatta ugy vegigjatszani, hogy a kezdetektol veled van. -
#15581 Törpe herceg (ez a fő kari), Alistar, meg két médzs (az elejéről flemeth lánya, meg a wynn vagy ki aki itt csatlakozik, névmemória nem az erősségem...) a csapatom. :) -
#15580 Eloszor mindenki a hajat tepi miatta :) De ha minden kotel szakad, van egy addon, ami 1 sec alatt atugorja a remalmos labirintust. Bar ha veled van a szeszkazan torpe, kar erte, nagy dumat nyom le a vegen :) -
#15579 Legjobb rész, rengeteget lehet fejlődni.
Elsőre talán bonyolultnak tűnik ott a játék, de nem az.
Ha egy területen nem boldogulsz, át kell menni egy másikra, minden alakváltós forma szükséges a terület teljes bejárásához. -
#15578 Na szövetséges gyűjtést a törpökkel kezdtem, aztán mentem mágus tornyhoz, aholbekavarodtam a rémálmokba. Na ezt kár volt, utálom az egészet. :( -
#15577 köszi -
#15576 Google - Dragon Age Origins Ost
Első találat: Dragon Age: Origins (Collector's Edition Soundtrack) - Inon Zur
1. Inon Zur - Dragon Age Origins (2:48)
2. Inon Zur - Ruins Of Ostagar (1:18)
3. Inon Zur - Elves At The Mecry Of Men (1:21)
4. Inon Zur - The Dwarven Nobles (1:07)
5. Inon Zur - The Circle Tower (1:07)
6. Inon Zur - Mages In Their Chantry (2:03)
7. Inon Zur - Human Nobility (1:21)
8. Inon Zur - Rise Of The Darkspawn (5:06)
9. Inon Zur - Tavern Brawl (1:15)
10. Inon Zur - The Grey Warden Legacy (0:43)
11. Inon Zur - The Realm Of Orzamar (1:18)
12. Inon Zur - The Urn Of Sacred Ashes (1:01)
13. Inon Zur - Lelianna's Song (2:35)
14. Inon Zur - The Deep Roads (1:20)
15. Inon Zur - The Nature Of The Beast (1:30)
16. Inon Zur - Ferelden At War (2:57)
17. Inon Zur - I Am The One (4:01)
18. Inon Zur - I Am The One (Djkilla Remix) (3:20)
-
#15575 és mellesleg még nem válaszoltatok mi a cime annak a zenének dereim ostrománál amikor már leütötük a éjfatyakat a kapunál és duma parti után mi a zene cime -
#15574 azért nem árt ha elmondom -
Evoluti0N #15573 Sztem pont azért nem írta le, h miről szól a küldetés, h elkerülje a spoiler-t :D. Egyébként Morrigan a neve :)