18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • sanya200
    Ilyennek tudnák örülni:)
  • sanya200
    Most hogy mondjátok lehet felrakok valamit de csak valami graphics módot olyat nem ami a játékot is befolyásolja.
  • sanya200
    Bakker átjutottam a sárkányon most meg csontvázak de vagy 10-15 jön egyszerre áááá
  • Evoluti0N
    Hát igen. A Dragon Age igencsak modolható a Mass Effectel ellentétben. Ha esetleg érdekel sanya, akkor nézd meg a Dragon Age Nexus-t. Ott sok minden érdekesség van.
  • JethroHUN
    Van hozzá fénykard mod ha úgy jobb
  • sanya200
    Jó ez a játék kár hogy hamarabb nem álltam neki, pedig nem vagyok oda ezért a korért, mágusok meg kardozás valahogy sose érdekelt nagyon.Inkább sci-fi de ebben van valami a hangulata vagy nem is tudom de a lényeg hogy tetszik.
  • sanya200
    Vissza kell gondolom csalni abba a nagyterembe ahol 2 vérfarkas is volt ott van csak olyan kicsi ajtó a folyosón végig feltudott jönni.Csak még a mágusom is eléggé fejletlen nem tudom gyógyítani a csapatot életcsomag meg 1-2 ha van , tudnák csinálni elvileg de nincs hozzá üvegcsém:(
  • kisokka
    Nálam mindig köntösben voltak, sosem adtam a mágusokra mást...Ha azt a sárkányt mondod, amelyik egy nagy teremben jelenik meg, na az is olyan volt, hogy beállítottam két embert az ajtóba, kettő meg ütötte.Ki lehet azt nyírni, csak nem egyszerű.Az ajtón már nem tud bejönni, úgyhogy ott van egy kis lélegzetvétel.Már nem emlékszem azt hogyan öltem meg pontosan, de azt is sokszor töltöttem vissza :D
  • sanya200
    Hát az a sárkány elég necces lesz nem tudom kinyírni a fél életét le tudom venni max de utána elhullik a csapat:(
    Morrigannal lehet fagyasztani de szűk a hely nem lehet manőverezni, amíg őt kergeti addig tudnám nyilazni de hamar végez vele az a baj.Érdemes lecserélni a köntösét valami páncélra?
  • kisokka
    A sírhelyeket még hagyjad, mert esélyed sincs.Én is úgy csináltam, hogy Lothering után az Elfek felé vettem az irányt, kicsit nehéz volt így, de megoldható.A sírhelyek majd adnak egy páncél szettet, de én sokkal később mentem vissza értük, amikor már úgy éreztem, hogy elég kajak vagyok hozzá.A táborban nekem is csak Morrigan maradt meg, de vagy 5x kellett csinálnom, hogy sikerüljön...De a poént nem lövöm le, várnak még brutál ellenfelek :DD
  • sanya200
    Úgy szoktam amúgy taktikázni hogy Leliana-t mindig előreküldöm álcázva és felderítem a terepet addig a csapat kicsit hátramarad, ha találok ellent akkor seggbenyilazom és ha szerencsém van akkor csak 1-2 ellen indul el utána azokat meg becsalom a csapat elé, kis nyílzápor-fagyasztás mire meg közel érnek átváltok kardra.Morrigan-el meg folyamatosan fagyasztom meg elszívom az életerejét, persze ő mindig egy kicsit hátrébb marad:)
  • sanya200
    Vannak azok a sírhelyek azokat nem tudtam megcsinálni mert szinte nem is sérültek az ellenfelek, a másik meg volt egy elhagyott tábor azt se volt egyszerű mert csak egyedül morrigan maradt ébren és egyedül kellett vele lenyomnom a szellemet , de mindig rohantam előre majd megfagyasztottam meg elszívtam az életerejét.Bár érdekes hogy egy szellemnek hogy lehet ÉLETEREJE:) de azért lenyomtam.
  • kisokka
    Egy könyvre cseréli el a makkot(Elf történelem), de ha az nincs nálad, mert eladtad, akkor ez van :D Legalábbis én erre tudtam vele elüzletelni.
    Egyébként abban az erdőben lesznek még sokkal keményebb ellenfelek is, miután megoldottam a főszálat, azokat otthagytam és később visszamentem hozzájuk, ha fejlődtem valamennyire.
  • Evoluti0N
    Én most másodjára 1 tank (én), Leliana, mint íjas, meg a 2 mágus, Morrigan és Wynne kombinációban játszom. Ebben az összeállításban elég könnyű dolgom van. Mindkettő mágusnak megtanítottam a gyógyítást és beraktam a taktikai menübe, h használják is, amikor kell. Az elhalálozás esélye kb 0 :)
  • sanya200
    Akárhogy is de tetszik kihívást jelent legalábbis egyenlőre majd csak belejövök egy idő után.
  • sanya200
    Hát csak aranypénz volt nálam az meg nem kellett neki,pedig volt egy csomó cuccom.És rá akartam beszélni hogy adja oda de elzavart egy idő után, megunta a beszélgetést.Most 2 harcos van a csapatban 1 varázsló és egy szerencsevadász.A harcos az én a alister,varázsló az akit a boszorkány adott mellém, a szerencsevadász meg akit a kocsmában szedtem fel.De őt meg a varázslót meg akarom tartani hosszabb távra de ő inkább távolról hatásos viszont tud főzeteket készíteni vagy csapdákat idővel,meg láthatatlanná is tud válni.Alister helyett lehet azt a nagy mamlaszt kellett volna vinnem annak talán nagyobb az életereje(amelyik ketrecben volt gyilkosságért).Kevés a tank a csapatba az lehet a gond, meg nem tudom melyik éri meg jobban a főhősnek a 2 kezes kard vagy a 2 egykezes azokra van képesség csak éppen nincs két 1 kezes kardom mert eladtam:(
  • Calver
    nem feltétlenül - Wynne-t a kedves főkarakterem megfojtásától kb a folyton hozzávágott ajándékok tartották vissza (na meg az, h akkor nem lett volna kinél kotnyeleskednie), de nem nagyon hiányzott így sem a +4 willpower amit inspiráció ad.
    [apro]Morrigan +4 magicje már mondjuk más tészta lenne...
  • Fantusz
    Simán elcseréli a makkot, nem kell leverni
    Valamelyik csapattagod figyelmeztet is, hogy az öreg bolond, több, annál, mint aminek látszik, légy óvatos... (legyőzhető, de nem könnyű ellenfél, s ahogy említettem a makkot békés úton is meg lehet tőle szerezni)
  • Evoluti0N
    Ez sanyának ment volna :)
  • Evoluti0N
    Nem muszáj megölnöd. Cserélgethetsz vele (ha eleget beszélsz vele, akkor feljön egy ilyen lehetőség a beszélgetésnél) és ha van olyan cucc nálad, ami tetszik neki, akkor odaadja cserébe a makkot érte.
  • Fantusz
    Leliana is lehet hasznos csapattag, akinek a harcokban is hasznát lehet venni.
    El kell dönteni, hogy íjász lesz, vagy dualos harcos, s azon a vonalon fejleszteni tovább.
    Csapdák hatástalanításához is jól jöhet egy szerencsevadász a csapatban, de az is igaz, hogy ezek nélkül is végig lehet játszani a játékot.

Minden csapattagra vonatkozik, hogy akkor a leghatékonyabb a harcokban, ha a főkarakterrel jóban van, az inspirált képességek jelentős bónuszokad adhatnak a harcban (egy keveset foglalkoztatott, morcos csapattag hamarabb kidől a harcból)
  • sanya200
    Hát ez az elfes erdős rész elég nehéz nekem még átlagoson is:(
    A bolond faszinál muszáj volt levennem könnyűre pedig elég ha kinyírom azt a 2 tűzokádó szörnyet fagyasztással sokat levesz csak nem mindig sikerül az se:((
    Máshogy meg nem lehet gondolom megszerezni azt a makkot vagy mit, bármit mondtam neki csak nyomta a sódert.Megvenni se lehetett tőle:(
  • kisokka
    Nem beszélve arról, hogy a Mágustoronyban, ha megcsinálod a rituálét, kirabolhatod a szellemet(vagy mit, már nem emlékszem pontosan, de megjelenik és elég jó cuccokat lehet tőle szedni).Azzal is szívtam egy kicsit, mert csak pár másodpercre jelenik meg és Lelianával elég gyorsan kellett mozognom, hogy kiraboljam
  • Calver
    azért írtam h "max végigfutottam", mert ezt erősen csak egy ideig csináltam - aztán rájöttem, h kőkemény 2 aranyat bukok területenként ha kihagyom ezt a rohangálást, szóval...

bár mágustoronyba érdemes vinni, kis szerencsével találhat az ember egy +5% fire damage-t adó amulettet.

harcban azt hiszem egyszer használtam, amikor véletlenül belefutottam egy még elő és roppantul morcos csapat Darkspawn-ba, akiket a tűzgolyós tisztogatás valamiképp elkerült, bár ezt a hibát gyorsan korrigáltam
  • kisokka
    Pont ezért vetted akkor hasznát, mert volt aki kinyissa a ládákat Lelianat végül is én erre használtam végig, plusz képeztem íjakra, meg egy kis közelharcra.Bár volt, hogy komolyabb harcoknál szívtam miatta, de ez van.
  • GreyWarden
    Írd be Google- ba, hogy Dragon Age girls. :)
  • GreyWarden
    http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://gamerblast.com/wp-content/uploads/dragon-age-origins.jpg&imgrefurl=http://gamerblast.com/release-date-of-dragon-age-ii-in-january-2011.html&usg=__Me7i5qool1tY7U8_G3IYoHOw9gA=&h=1200&w=1920&sz=649&hl=hu&start=11&sig2=d8FjBJex_FWm7Im4PUNCyg&zoom=1&tbnid=XORvbXTzd8MxuM:&tbnh=119&tbnw=191&ei=1TRUTaflC8qRswano-2UBw&prev=/images%3Fq%3Ddragon%2Bage%2B2%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26biw%3D1352%26bih%3D456%26tbs%3Disch:10%2C342&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=122&vpy=188&dur=781&hovh=177&hovw=284&tx=189&ty=129&oei=yjRUTYSRJJOg4QbNmu3fCA&esq=2&page=2&ndsp=12&ved=1t:429,r:6,s:11&biw=1352&bih=456
  • GreyWarden
  • Calver
    szvsz nem, bár én tolvajnak sem vettem soha túl sok hasznát, max végigfutottam vele a terepen újra, kinyitni minden ládát, miután rendes (pofozógép+3 mágus) csapattal lepusztítottam az ellenfeleket
  • JethroHUN
    Kösz, tudtam h ahova betesz egy ládát, de harcosbérc kicsit messze van :D
    Íjásznak (Lelinana) fogom hasznát látni a csapatban? Szinte soha nem vittem sehova, de most nem rougeval megyek, szóval kéne egy a csapatba, próbáltam ki íjász karit, lv20on nekem nem tűnt olyan hatékonynak, mint a késes.
  • Calver
    Warden's Keep DLC az Soldier's Peak-et adja hozzá a játékhoz, ahol található egy láda. a táborban lévő láda egy mod, az egyik készítő alkotása.
  • JethroHUN
    A táborban lévő láda az egy mod? vagy a Warden's Keep teszi be, lehet h keverem, de mintha olvastam volna h a dlcben is benne, de modként biztoslétezik.

és még vhogy lehet resetelni a csapatársakat?
  • Fantusz
    google
  • sanya200
    Valamivel kicsit jobb minőségűre gondoltam:)Mondjuk egy fan art vagy hasonló nem muszáj gameplay.
  • Fantusz
    C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\Screenshots
  • sanya200
    Ha esetleg találtok valami jó kis csajszis kardos dragon age-s hátteret azt megköszönném:)
  • sanya200
    Megoldódott hála istennek ki kellett cserélni egy fájlt és úgy kiírni.
    De megveszem szerintem eredetibe is valamikor kezd érdekelni a játék egyre jobban.
  • Evoluti0N
    Én úgy hallottam, h ez a warez verzió betegsége. Lehet, h tévedek.
  • kisokka
    Azt a hibát már én is olvastam sok helyen, nekem szerencsére nem volt azzal gondom.Állítólag egy pár megás fájlról van szó, amiben a hiba van, csak meg kell keresni és felülírni az eredetit.
    Ebben a topicban a 15057-es hozzászólástól találsz tippet a megoldásra :)
  • sanya200
    Ez mind szép és jó de utána is fekete a kép:(
    Van 2 mondat párbeszéd gyanánt valami erdőbe ébredek de az is csak a szövegből derül ki.A kép fekete marad elnyomok 2 mondatot és ennyi csak a kurzor látszik:(
    Olvastam más fórumon hogy másnak is ez a gondja hiába van lepatchelve.Felraktam egy másik vga drivert de ugyanaz.