Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A dragon age 2 meg fog jelenni nálunk, csak nem magyarul.
Talán ha többen vették volna meg, sokan még 2000 ft -ot nem képesek adni egy játékért akkor nem kell ezen csodálkozni, hogy nem jelenik meg magyarul.

Mike
ja már látom
szegények el sem bírják a fegyvereket 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ez miez? 😊

JethroHUN
Naaaaa Neeeee <#taps>ez kemény <#hehe>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

böröczk
Mindig mielött indítanám a játékot, felnézek dragonagenexusra, jött-é valami új cucc, na tessék. : D
félelmetes

Kumiho #2179

lightjack
nekem sincs vmi nagy erõmûvem, most is DA-ben mindent levettem lowra és feltetteam 1024*768 ra és így szaggatás nélkül fut. viszonylag még ígyis jó a grafja. és ha télleg a ME2 motorjára épül akkor nem lesz gond, mert nálam vmiért az ME2 sokkal jobban futott mint az ME1. nah ne találgassunk, majd meglátjuk ha kiadták. addig meg végre kijátszom az DA-t😊

Fantusz
Dragon Age 2 a Mass Effect 2 motorjára épül.
Konkrét gépigényt nem tudok, de talán nem kell hozzá erõmû.
ME2 1,8Ghz dual CPU, 1Gb RAM, 6800Gt körüli configgal már játszható (persze nem árt, ha picit erõsebb a masina)

Mike
mondjuk nekem a DAO2 úgysem fog futni a gépemen 😊
ezt a PC-t meg nem áll szándékomban lecserélni, több százezerért

Ha a DLC-ket nem is, legalább az alapjátékot meg a kiegészítõt adják ki magyarul...De tulajdonképpen nincs értelme ezen tombolni, hiszen eddig semmit sem tudunk 😄 Az sem biztos, hogy nálunk egyáltalán megjelenik...lásd Sacred 2 Ice&Blood xD
lightjack
ezt már a Mass Effect 2 DLC-ivel is megcsinálták. fõleg az volt a legfelháborítóbb amikor olyan DLC-t adtak ki amely nélkül nem érted a 3. rész elejét. és az ilyen fontos dolgokat nem képesek magyar felirattal megcsinálni. nemértem akkor egyáltalán mér csinálják azt hogy egyiket magyar felirattal a másikat már nem. tessék megcsinálni minden részét, DLC-jét ha már egyszer elkezdték a magyar feliratozást...

JethroHUN
Persze szlovák, meg román felirat az biztos lesz...
Majd azok akik csinálták a dlc magyarosítást, õk megcsinálhatják <#vigyor2>

Pedig úgy néz ki nem fog megjelenni Magyar felirattal. 😞
remélem a DAO 2 magyar felirattal jön ki😞
lightjack
huh már 1 hete nem DA-eztem.fura...

Mike
szerintem meg jó így

Force Field. A wikia szerint ez egy bug hogy nem szedi le a threatet az FF, hivatalosan úgy kéne mûködnie hogy a FF-ben állót azonnal leszarják az ellenfelek, és keresnének más ellenfelet maguknak, tehát nem lehetne vele sérthetetlenül tauntolni.
JethroHUN
muszáj néha neked kiadni a parancsokat, nem tudsz minden helyzetre mûködöd taktikát beállítani. de azt ki is kell nagyon tapasztalni h érdemes sorba, rakni

Mike
én is le szoktam mindig állítani, és mindenkinek mondom mit csináljon
most éppen azzal szórakozom a mágusok tornyában, hogy az egyik kari bemegy a szobába, teszek rá - faszom tudja mi a neve - shield-et amitõl sérthetetlen lesz, igaz õ sem tud csinálni semmit, a bentlévõk rátámadnak, én meg a másikkal hátbaverem õket, esetleg Morrigan még le is fagyasztja õket 😊

Murder3
én eddig nem is szerettem magamon kívül nagyon másokat irányítani, max morrigan mert õ varázsló.
meg azért mert rá vagy kényszerülve sajnos, de sztem úgy h nem te alakítod ki úgy nem öröm egy karival játszani ha a sajátod is ott van.

talán ezért nem is fejlõdnek olyan iramba a többiek mint a saját karim:S

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

nr1ranger
Szerintem meg pont szív az illetõ azzal hogy hack-and-slash módban játszik, és szarik rá hogy több csapattagot is irányítson egyszerre, így széthal az egész csapat. Amúgy meg a DA2 topicban már megy 1000el a flamelés, nem kell hogy két topicban menjen ugyanaz az agymenés...

There is no peace. There is only WAR!

JethroHUN
Csak konzolon lesz ennyire FAIL a DA2 tudom korai, még messze van a március, de akkor is egyáltalán nem hasonlít a DAO-re ez hack n slash nem rpg

Mike
az

Fantusz
Elsõ végigjátszás a legnehezebb, ha már van elõismereted a játékról hardon is lazán csinálhatod a küldetéseket, nem nagyon vernek le (pontosan azért, mert udod milyen ellenfél ellen melyik a jó harcmodor, taktika, elsõ játékban még ezt ki kellett tapasztalni), ráadásul a küldetéseket sem kell vakon keresgélni.

Harcos mágus mi akar lenni? Bûvharcos?

JethroHUN
szerencsétlen vagy te <#lama> h nem érted a viccet...

Mike
érzésre te szerencsétlen 😞

Ha eltekeri, akkor rövidebb...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
Nagy hülyeséget mondtál <#taps> mérd le a ha nem hiszed, a film ugyan olyan hosszú minden nézésnél, nem fogják újra vágni titokban <#nevetes1>

Mike
még a harcos mágusra leszek egyzser kiváncsi

Mike
az a fura, mennyivel könnyebb újra
olyan mint egy film, másodjára rövidebb 😊

Mike
köszi Calver

Calver
pár betû fog itt-ott villogni a képernyõn, de ezzel megoldható elvileg h ténylegesen megjelenjen a konzol.

"The trees move. Do you not see it?"

Mike
ok, de legalább megjelenik vmi consol? legalább villog a kurzor, vagy valami?

Vakon kell beírni a parancsokat, nekem annak idején mûködött

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Mike
nagyon kemény a csaj két zöld vattacukorral a kezében
igazán lenyûgözõ

Mike
van itt valaki, akinek már sikerült konzolparancsokkal operálnia a játékban?
a leírásban a Ctrl+Shift+X-et sem fogom fel (vagy felfogtam, de nekem vhogy nem úgy mûködik)

JethroHUN
a Leliana Éneke lett lefordítva, biztos mûködni fog.

ja valamit elfelejtettem pár dlc nem magyar nyelvü ha leszedek magyritást hozzá azt eredeti gamera feltudom rakni ????
ok köszi a választ
JethroHUN
cheat...

JethroHUN
Igen

lenne egy kérdésem . mégpedig ha megveszem eredetiben a DAO originst meg az eszméléseket akkor a torrentröl letöltött DLC- ket fogom tudni használni??? várom a válaszokat
Ilyet csinálj! 😊
Mike
mármint az új
most párhuzamosan játszom éppen két karakterrel

Mike
ezzel együtt azt gondolom, nem kell ugyanolyan karaktereket csinálni, ergo ez a fickó párbajhõs-bérgyilkos lesz

Mike
nem vertek el
csak az utolsó majdnem
ott elõadtam némi futkosást
állóképességgel mostanában már nincs baj

JethroHUN
és vajon mért vertek el? mert alig pár skillre volt elég az állóképesség

Mike
maradjunk annyiban, hogy a Megmérettetésben nem a párbajhõs skill, hanem a farkas mentett meg a bukástól

JethroHUN
Hát baromira nem, az egy nagyon jó skill. bérgyilkos+párbajhõs, ennek a kettõ van értelme, a bárd vagy felderítõ semmire nem jók, csapattársnak Leliananak ott hagy legyen bekapcsolva minden, fõkarakternek hülyeség.

Mike
milyen érdekes!

City elfemnek a Felderítõ, Párbajhõs specializálót alapból megadta, nem kellett 11-12 aranyért könyvet venni, vagy elmenni a Gyöngybe

amúgy meg dilemmában is vagyok, city elfnek igazából a bérgyilkos passzolna, de annyira nem tetszenek a skilljei, ugyanakkor a Felderítõ farkasa mentette már meg az életem, ellenben a fenntartott párbajhõs elsõ skill-t kenhetem a hajamra
de mégis egy city elf hogy néz már ki erdõjáróként

Nem értem miért nem képesek kijavítani ezt a bugot... hisz már legalább 1 éves a játék 😞