18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#15572 az a küldedés amit Morgana add hogy öljük meg és hozzuk el a igazi könnyvet . -
#15571 Ez igen érdekes, mert miután elhagyjátok Felemeth kunyhóját, Lotheringbe mentek, s onnan az első tovább induláskor automatikusan a táborba kerül a csapat, s a táborból már az összes főküldetés helyszínére el lehet indulni...
Vissza lehet térni Flemet kunyhójához, de az ajtó zárv, s nincs akivel beszélhetnél (egészen addig, amíg egy küldetés kapcsán Flemeth ismét elő nem kerül) -
electroboy #15570 Helló.
Elkezdtem játszani vele.Már az elején elakadtam vele.Ott van a gond, hogy csak a Flemeth kunyhója és a tábor között tudok járkálni.A kunyhóban tudok valakivel beszélgetni, de nem csinál semmit akárhányszor beszélek vele.Mit kell most csinálnom? -
#15569 Csak tipp, de szerintem buktad.
Persze lehet tévedek, de kétlem, hogy meteorzáport lehet kiváltani azzal, hogy a meteorkövet nem veszi fel a játékos.
Némileg a készítők is hibáztak, mert a helyet be lehetett volna jelölni a térképen, hisz valami olyasmi történt, ami maradandó nyomot hagyott. -
#15568 Üdv.
Ugyebár a Starfang kardot úgy lehet megszerezni, hogy a térképen való mendegélés közben egyszer megállítanak, és egy "kráter" alján lévő kavicsot kell felszedni majd el kell vinni a Harcosbércre. Már korábban belebotlottam ebbe a kráteres helybe de akkor nem igazán néztem körbe csak továbbmentem így nem szedtem fel a kavicsot. A kérdés az lenne, hogy mivel még nem szedtem fel ezért ha Lothering közelében szaladgálok akkor még megállíthatnak emiatt vagy már buktam a kardot? -
bayarder #15567 Köszönöm ! -
#15566 bezony -
#15565 Ez van a DAO végén? Mindig elnyomom a stáblistákat. -
#15564 ha már zenéknél vagyunk mi a cime a denerim ostrománál lévő zenének mikor a csapatot ki választotuk ? -
#15563 Ez volna:
30 Seconds to Mars - This is War -
#15562 :DDDDDD -
bayarder #15561 Üdv, egy elég érdekes kérdéssel fordulok hozzátok.
Gondolom többen is végig vittétek már a játékot, és a a stáblista alatt (vagyis már már a végén) megszólal pár nagyon is jó zene, sajna eme zenét beazonosítani nem tudom, de érdekelne ki is lehet az előadó. A soundtrack be nem lelhetőek eme zenék fel.
Előre is köszönöm a segítséget.
Bayarder voltam -
Sith #15560 Anno régen én is bele futottam egy hasonló problémába...
én azthiszem itt találtam meg a megoldást:
Szóval itt -
#15559 nem fogja elinditani nekem a leliana dlc ezt csinálja felrakrja de hibásan és nem is indul pedig a dokumentumokba van -
#15558 Végül is lehetséges, hogy felrakta mivel a dokumentumoknal megvannak a felrakott file-ok, majd most kiderül... -
#15557 Adminisztrátorként futtatva elment kb 99%-ig de már vagy fél órája nem csinál semmit... -
domez128 #15556 Sziasztok!Az a problémám,hogy amikor fel akarom rakni a Dragon age Toolset-et felrakja,de utána amikor el akarom indítani akkor azt írja ki,hogy:"Unabled to connect to the database.Run the toolset configuration program and verify your settings or search the toolset wiki:http://http://social.bioware.com/wiki/datoolset to help with this issue.This toolset now exit. És hiába kerestem ezen a honlapon bármit nem találtam megoldást.Aki tud azt kérem segítsen.A válaszokat előre köszönöm. -
#15555 Üdv.
Lenne 1 probléma, hogy amikor fel akarok rakni 1 DLC-t akkor elkezdi rakni de kb. a negyedénél kiírja, hogy hibát észlel és kilép. Van erre valami megoldás? -
#15554 Akkor megnyugodtam, köszönöm a tanácsokat :) -
himpike #15553 64 bites van de szgép szervizes vagyok hehe.. 32 bites esetén a maradékból csináltam volna RAM disket, nem veszett volna kárba. Egyszerűen nem erről volt szó ebben az esetben. Ultimatet használok, minden amit eddig telepítettem működött elsőre. A játéjkaim 95%ban eredetiek szóval ha valami nem menne az is azért van mert a törtekhez macerásabb peccset találni(gamecopyworld.com). Amelyiket fel tudja az ember peccselni az megy rendesen, de ha nem akkor ott az xp módban futtatás lehetősége.
dave10000, mindegy mire rakod a pontokat, ki fogod tudni játszani gyenge builddal is, a DAO nem a power buildről szól - nincs rá szükség. Van pár totál reménytelen kaszt, mint az alakváltó vagy a harcos varázsló, azokat felesleges erőltetni mert nem csak hogy gyengék, még a játék sem élvezetes velük(pl én is szeretem ha nehéz egy játék és jókat lehet anyázni alatta.
Talán a Championt választanám első végigjátszáskor a főkarinak, az olyan heroikus beütésű :P
Varázslóként mindenképpen a "gonosz" utat javaslom egy ilyen "heroikus" végigjátszás után, hatalmas lesz a kontraszt az egészben. -
#15552 Helyesbítek a Champion... -
#15551 Vagy esetleg még a Templar is szóba jöhet, igazából még nem tudom melyik lenne a leg ideálisabb. -
#15550 én a bajnokot meg a templart ajánlóm -
#15549 Leginkább Berserker vagy Templar kasztra illetően. -
#15548 Üdv.
Most kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem azzal kapcsolatban, hogy harcos kasztnál mire érdemes leginkább odafigyelni, pontok rakása és képességek/varázslatok használatát illetően? -
#15547 Üdv!
A minap megérkezett a Dragon Age Ultimate Edition-om amit nemrég rendeltem angliából. Szeretném kérdezni, esetleg tud-e valaki ajánlani hozzá valamiféle magyarítást ? -
#15546 Véletlenül nem 32bites rendszered van? Mert csak a 64bites látja a 4GB feletti memóriát. 32bit csak 3-3,5-öt lát videó/hangkártya/egyéb memória levonása után (ez a matematikai határ 32bit esetén). -
#15545 vagy egyszerübb ha xp rakja rá az nem csinál ilyeneket meg több játék kompatibilis -
himpike #15544 Csak pár sort vesztegetnék a témára.. a win7 valóban tesz fel drivereket, efféle "általánosokat" de ami sose működik rendesen az a video driver, és az audio driver ha realtec hd audio. Elsőre úgy néz ki hogy jó, aztán kiderül hogy mégsem.
Codecekkel is szépen ki lehet nyírni a windowst, a nimo, meg ace mega codec pack dolgokat kerüljétek. Én a K-lite packot se használom, de úgy hallottam az többnyire működik anélkül hogy szétbaszna mindent(nálam csak ffdshow van). Van még egy furcsaság win 7 alatt, az élményindex nevű csoda. A minap kitoltam a memóriát 8 gigára mivel idegesített hogy a 4 gigánál azt közölte 3,3 elérhető. Nos a 8 gigánál is ezt írta. Fél napos szenvedés után valaki elárulta hogy futtatni kell az élményindexet, addig nem használ semmit rendesen. Gtx460 VGAm van, azt is furcsállottam hogy sokszor lasssabb mint a 260gtx volt. Csóváltam a fejem erősen hogy miféle hülyeség ez, miszerint indexet kell futtatni de mivel nem volt jobb ötletem -minden mást kipróbáltam- így megtettem. Érdekes módon megjavult a frame ratem mindenben és onnantól kezeli a 8 giga ramot is... Fűcsomó legyek ha értem, de azóta semmi baj a gépemmel. Régebbi core 2 duo, régebbi lappal(abit in9 sli).
Ez a téma végülis kapcsolódik a DAOhoz, mivel a DAO nem megy valakinek Win7en. Elsőre azt mondanám hogy ha húzva van a processzor akkor tedd alapórajelre. Futtatsd le az élményindexet. Kapcsold ki a vírusírtót/tűzfalat egy próba erejéig. Minden driver legyen a legújabb, hogy a win7 mit mond erről az erősen felejtős, keresd a gyártói oldalakat.
Ha sehogy se akar menni akkor reinstall win7, driverek fel és azonnal próbáld ki a DAOt mielőtt bármi egyebet telepítenél. -
#15543 Megint beigazolódott. -
#15542 úgy értete másik forumon kérdezd mert itt a Draogon age a éma nem a windows 7 -
kisokka #15541 Nem igazán értem mi bajod a stílusommal, azt hiszem normálisan írtam mindent.Választ meg nem én akarok kapni, hanem lejjebb egy ember, aki kérdezett valamit.Valamiért ez a kérdés elfajult ide.Most nem igazán értem melyik része fáj neked a mondandómnak, de tulajdonképpen le is szarom :D -
#15540 Huhh.. fáradj át a Windows 7 topikba... És változtass a stílusodon, ha a jövőben választ szeretnél kapni. -
kisokka #15539 Ezt te hol álmodtad, hogy nem szed le drivert?Nekem minden forma után leszedi(alapból!), alaplaplemezt el se fogadja.A videokártya illesztőjéről meg csak a Physixet tudom felrakni, mert azt se fogadja el.Igaz, azt jogosan.Használathoz persze, hogy elég lenne az is, de nekem egy sapka fos, amit leszed.Másnak ezzel nem volt gondja, felrakja a 7-est és nem szed le hozzá semmit, hereverézik, mert megvan az egész. -
#15538 Win7 sosem "szed le" driver-t. A driver-ek mind az opcionális szekcióban vannak a update-ben, alapból nincsenek telepítésre jelölve.
Minden hardverelemhez van egy általános WHQL meghajtó - ezek többnyire elegek a használathoz, azok kerülnek fel alapból a Windows telepítésekor. Innentől mindenkinek magának kell telepítenie a meghajtókat/frissítéseket. Ez eddig is így volt minden Windowsban.
Alaplap lemezéről telepíted az integrált cuccok meghajtóját, VGA driver-t letöltöd/telepíted, a játék telepíti a DirectX-et és kb ennyi. Nem kell ide semmilyen szerencse, sem orvostudomány:) -
kisokka #15537 Úgy látszik rosszul fogalmaztam.Nekem a Win7-es állandóan olyan drivereket szed le, ami a lehető legszarabb.Nem tudom miért csinálja, de mindig nekem kell utánaszedni a cuccokat.Na én erről a fajta szerencséről beszélek, márpedig máshonnan még nem hallottam ilyeneket, hogy rossz drivert szedett volna le.
JetroHun-ra válaszolva azt akartam ecsetelni, ha valaki nem ismer egy problémát, az nem egyből azt jelenti, hogy egy béna fasz.Nem tudom honnan szedte a 7-est, de hogy semmi baja nem volt még játékkal 7-es alatt, azon igencsak csodálkozom.Ismétlem, nekem Dragon Age-el semmi gondom nem volt, mással viszont akadt.Megoldottam, de volt, hogy fórumokhoz fordultam segítségért.Senki nem bénázott le még ilyesmiért. -
#15536 Jah, az informatikának igen sok köze van a szerencséhez:) Persze szakértelem hiánya mellett annak tűnhet minden:) -
kisokka #15535 Az sem bénaság kérdése, hanem a szerencséé, ha még semmi gondod nem volt W7-el. -
#15534 Ez nem OS kérdése... bénaság kérdése. Amióta megjelent a win7 azóta az van fent, és már jó pár játékkal játszottam alatt és soha nem volt még semmilyen baj. -
kisokka #15533 Az tény és való, hogy win7-en némelyikkel kell vacakolni pár másodpercet, ha nem akar megfelelően működni és esetleg tudja is az illető, hogy mit kell csinálni.Nekem pl. Dragon Age egyszer sem akadt be, semmi problémám nem volt vele, míg kitekertem.Pedig win7-esen zúztam végig...
Fallout 3-al volt egyszer egy kis gubanc, pedig azelőtt ment rendesen, átállítottam a kompatibilitást és megszűnt a probléma.