Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
a Holt Istenek Tövise sem rossz, de azt már nem használom

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
azaz

Mike
a törpéknél, a (de)lyriumos csávánál

lightjack
öhöm. ez most kinek is szólt?

Efreet
lehet abbafejezni az óvodás stílust, a következõ nyíltan személyeskedõnek repülnek a büntetõpontok. ajánlom a "privát" felirat kipróbálását.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Gyerekek miért kell anyázni itt kulturált emberek vannak aki nem tud viselkedni az ne irjon ide senki sem kiváncsi itt az anyázásra !!!!!
Jah azt jelenti nem valami nagy szam?
Fantusz
Blood dragon armort "ajéndékba" adták, ami annyit jelent, hogy dlc.
Csicsás, szép páncél, semmi több - megvan, de egyik karakterem se sokat viselte.

Hali!
lightjack termeszetesen igazad van de ezt hogy keressem meg neten?ilyen video nem hiszem van amit en kerdeztem,mert en azt kerdeztem hol szerzed meg a blood vertet sarkanyos cicamicas vert mert nekem a draogon nem dobta 😞 es esetleg mashol kell?
lightjack
kiscsavo nem akarlak megsérteni de te semmit nem értesz a játékból? jó megértem h nem vágod elsõre azt a bridge puzzle-t mert én sem vágtam de felmentem youtube-ra és beírtam azt megtudtam h hogyan kell. elõbb nézz körül a neten és ha ott sem találod akkor kérj segítséget itt. nem kell minden fecni dologért ideírkálni ha csak annyit kéne tenni h google-be beírod azt elsõ találat már a megoldás. ezzel nem azt mondom h ne kérj segítséget ha szükséged van rá, de elõbb keress rá, azt ha nem tod még mindig h kell akkor kérj tõlünk segítséget.megoldás

Segitsetek kerlek.
Merlin segits ma 😛 Persze hat tudsz lecci.
MerlinW
<#whatever>

[merlinw.org]

Sziasztok!
Kicsavo kerdezi hol kell meg szerezni azt a durva pancelt tudjatok amin rajta van a sarkany verbol em csillog meg minden lecci segitsetek 😛
Ha nagyon nem megy akkor keress rá a Youtube-on arra hogy Dragon Age Origins Bridge Puzzle.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Hali!
Figyeljetek mikor meg olod azt az Os sarkanyt akkor utanna tudjatok kovetkezik hogy talalkozol apad szellemevel meg sajat harcosaid szellemevel es meg kell harcoljatok utanna van valami ,,Hid'' ami cselesen muxik meg mondja valaki hogyab leccives?<#nemtudom><#nemtudom>
Fantusz
Awakeninges cuccokat ne keverjunk az alapjátékhoz.
A kiegben lényegesen erõsebb, jobb fegyverek vannak, de azokat nem hozhatja vissza az Origins-be.

JethroHUN
Az mod, http://dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=1018

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

az a páncél set ami a képeken van azt hol szerezted???
JethroHUN
<#vigyor3>tényleg? mekkora xd

JethroHUN
Jah, én is azt használtam, de csak másodlagosnak, van annál sokkal erõsebb 😄
http://noob.hu/2010/11/03/Screenshot20101103150837163.jpg
http://noob.hu/2010/11/03/Screenshot20101103150932791.jpg

aha köszi
Prince23
Lesz DA játék a facebookon 😮

JethroHUN
Orzammarban? 148ért? rémlik ez az ár csak az Awakeningbe volt 😄 az is eszméletlen erõs. magyarul Holt istenek tövise a neve, ha jól tudom az orzammarinak.

Fantusz
Rózsa tövise - Orzammarban van az egyik törpe kereskedõnél

amit a Mike irt arrol a törröl
nem bírtam magammal, és megvettem 148-ért azt a tõrt a törpeárustól
JethroHUN
h mi van? milyen tõr te mirõl beszélsz?

milyen az a tör mond már meg
Murder3
nem az esetem..😊
de amúgy hiába járok a kedvébe, meg halmozom ajándékokkal meg dumálok vele úgyis lesz egy olyan döntésem ami neki nem fog tetszeni és az így összecsikargatott reputáció mind visszaesik a kiindulópontjára...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

gyere össze Alistair-ral 😊

milyen tört vettél érdekelne engem is és hol vetted melyik törpénél
Mike
ja, szegény Alistar mindenkit utál

Mike
mekkora sebzések, te jó isten

Mike
ja igen, meg az is kellemetlen volt, hogy semmi információm nem volt, hogy melyik nagyúr mellé álljak, ezért blindre kiválasztottam az egyiket

Mike
érdekes volt ez a Megmérettetés

minden ellenfelet levertem mint vak a poharat, szinte sérülés nélkül, de az utolsóval a Brian életében látott jelenetet játszottuk: futkostam körbe 😄 míg töltõdött a farkasom
nem is rossz a farkas
nem bírtam magammal, és megvettem 148-ért azt a tõrt a törpeárustól

az miért van, hogy egy tõrrel 40-et üt a karakterem, 2 tõrrel már csak 24-24-et, puszta kézzel meg 21-et? ergo mintha kezemben sem lenne semmi

Murder3
arra értem szimbolikusan h régebben a felszólalásom okán kirobbant flame eredendõen ide vezethetõ vissza, vagyis hogy én azt firtattam h sok döntés a játékba ami úgymond újrajátszahtóva teszi azt nem kap elég szerepet és csak képleges.
😊

Murder3
ok h becsületes vagy meg van rá pénzed de ezt a dlc lehúzást ne kapd már be.

Murder3
nem a szerint játszok h kit lehet jobban fejleszteni.
ez kb olyasmi mint pl egy codnál volt annó, hogy a singlét azért játszottam h beleéljem magam a sztoriba a helyzetbe a multit meg azért h szétlõjjük egymást.
pl Allistar is idegelõ ebbõl a szempontból,meg Morrigan is mert elég ellentétek meg minden szaron besértõdnek, de számomra fontos elemei a játéknak.Én inkább elõbb piszkálnék bele a felépítésükbe skill ügyileg mintsem váltsak ezért.
Továbba bennük az is bosszant hogy nincs jellemfejlõdésük, tehát nem igen lehet összeforrasztani a csapatot meg jól összejöni, mert pont az gátol a játékba h semmi se jó nekik.Tehát hiába növök hozzájuk, ha nincs jelentõsége.Nekem pl ezért még az is jobb lenne ha nem lenne ilyen h sokféle társ meg sztori elágazás, ha egy magával ragadó, jól beleélõs sztorit kapnák átvezetõkkel.

Milyen "nagy része"? Te csak a DLC-kkel játszol, az alapjátékkal nem?
Murder3
pontosabban az alap játékba😊--csak nincs feloldva--
,,,de amúgy látod, te is beismered h a játék nagyrészének semmi értelme mert nem látod viszont cselekedeteidnek a gyakorlati jelentõségét.😊

kicsit szakavatottab ember segítségét kérném a játék editorjával kapcsolatba.
olyan oldal ahol részletesebben le van írva a script és az editor vagy tutorial féle file.Ennek szerencsére kiforrott az editorja és a scriptnek az alap része is elég lenne egyenlõre aztán lehet jobban beleásom majd magam.

JethroHUN
Mondta vki h fizessél érte?

Dlc nélkül üres a játék
Nem hát. Minek fizessek érte, meg netes regisztráció, meg visszatölthetetlen a mentés ha vmi nincs fenn, csak a baj van vele. És alig tudnak vmit, 1-2 kicsi helyszín, meg pár valami oszt annyi.
Morrigan és Wynne nincs úgy elkúrva hogy ne lehetne belõlük hasznos mágust csinálni. Ami kell nekik: Fireball, Para Explo, Cone of Cold, Ligtning, Mind Blast, Heal, Mass Heal (Spirit Healer speckó). Ez mind bõven befér bármelyiknek. Wynnenek alapból van Stonefist, amit érdemes továbbvinni Petrifyra, az még a Revenantot is megfogja, valamint van neki Heal/Mass Heal is, így sztem könnyebb értelmesen továbbfejleszteni mint Morrigant akinek a sleepes vonalával több a szarul szétrakott pontja. Emellett nem sértõdik be minden választásnál, egyirányba húz a csapat. Nálam ezért Morrigan mindig kimaradt.
JethroHUN
Nem használsz dlct? <#wilting>

Shale egy DLC-ben van, én olyat nem használok, így nincs mit elveszteni. 😊
Murder3
én s bírom, csak nem fér be.
van 1-2 jó de a nagyrészüket soha nem raktam be csak ha muszáj volt.
eleve nálam Alistair meg Morrigan alap.megszoktma õket, és olyan irreális mikor össze-vissza váltogatom õket.
számomra fontosak mert a velük kezdtem és velük teljes a sztori, nélkülük szar.
Oghrent msot a méylutakon megkedveltem,Sten eleinte nem méltattam de egy ideig bekerült aztán, Leilana-t is szeretem, de gynege az íjász benne és inkább kivettem, meg mivel morrigannal már love van így õ felesleges annyira nem jó arc.
Pala még aki ott van.de ha lehetne még Stent meg palát raknám be Leilana-t már lehet nem a többiek meg enyhén szólva feleslegesek, hiába jó healer wynne ha úgyse fogom berakni max 1-2 harc idejéra ha nagyon nem meenne nélküe, de talán még akkor se raknám be.

Szabi84
miért a Pala tök jó arc

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Murder3
Megcsináltam a "szétválasztva" küldetést...
olyan faszán néz ki az a démon, mért nem lehet szolgaságra bírni....
sokkal jobb lenne a csapatomba mint sok szerencsétlen akit az életbe nem rakok be társnak.