18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • sata75
    Sziasztok
    Első nekifutásra végigtoltam dualwarriorral a játékot normálon.
    Nos bef..tam annyira tetszik:)
    Most egy mágussal próbálkozom de iszonyat gyengének találom.
    Milyen felállást javasoltok? (tálent stb.) Mielőtt leoltotok, hogy olvassam el az egész fórumot, végigolvastam és annyit hámoztam ki az egészből ,hogy űberbrutálkeménystb. Őselemre pakoltam ami finoman szólva darál, csak az a problémám, hogy ha rámfordulnak mert Allister bénázik és vannak mondjuk 4-en, akkor nyomhatom is az F9-et:( lvl 9 vagyok még csak, de annak nem tartom értelmét, hogy easyn toljam.
    Mellékesen minden tiszteletem a BioWare-é:)
  • Although
    Igen így most már emlékszem aa kartell okies, köszi a szegénynegyedbe van ahol több módon meg lehet szerezni a jelszót..hm nem tudom hogy felejthettem el. Kartell név nem ugrott be de tényleg kartell volt ok!
  • ferenc001
    Nem is dwarf karakterről van szó, hanem az egyik orzammarri főküldetésről. Csak mivel az egyik előtörténet ott kezdődik, így gondoltam könnyebb behatárolni, ha azt írom.
  • Although
    *Aha
  • Although
    A törp karaktert nem csináltam még :)
  • ferenc001
    Beszélgetni kell Jarviáról a csövesekkel/a boltossal, majd utána bemenni abba a házba, ahol a Dwarf commoner előtörténet kezdődik.
  • Although
    Nem emlékszem ilyenre..talán DA2 lenne?
  • kismajom19
    Sziasztok!! Megtudná valaki mondani nekem, hogy hol keressem a házon belül az UJJPERC kulcsot? A kartelles feladatnál mert én vahogy nem találom vagy esetleg hol tudok még olyanra szerttenni??? Előre is KÖSZI!!!!!
  • bendáj17
    akkor jó remélem tudtam segíteni.
  • SötétBarom
    Jaja, erre gondoltam. :>
  • Although
    Azért kicsit csalódott vagyok, tegnap haladtam az Awakeningel és úgy látom már ebbe sincs lehetőségem dönteni, esetleg valaki aki végigvitte már, tudna válaszolni..van olyan mint a Originsbe..tehát arra gondolok mint a szent urnánál vagy ráöntöm a mérget vagy nem..vagy a mélyutakon mikor találkozunk Pala alkotójával és egy percig nem kétséges ha a bolond törpe mellett döntök akkor Pala az alkotó mellé áll? Vagy van bármi ami miatt ezt tényleg rpg-nek lehet nevezni? Mert szép meg jó vannak újítások de már ez is nagyon lineáris az Originshez képest. Szóval valaki tudja a választ ? Csak annyi kell igen vagy nem. Tegnap, a lápig jutottam az enyészetben a bárónő előtt vagyok de sehogy nem tudom elérni hogy az ő oldalára állhassak :( Mivel gonosz karival vagyok...kösz előre is.
  • bendáj17
    igen szerintem is jó bár én nem vittem végig. nem tudom melyikre gondolsz az originsnek van ultimate editon : ultimate editionha nem erre gondoltál akkor bocsi.
  • SötétBarom
    Most, hogy sikerült kivégeznem a kettőt, azon a véleményen vagyok, hogy csak kicsit gyengébb, mint az origins..

Most már csak egy ultimate edition kéne ebből. :>
  • jocika
    Nem hiszem el! Az új install leállította a DAO tartalom frissítő szolgáltatását. Emiatt nem tudta ellenőrizni a profilt és nem engedte futni sem a megvásárolt tartalmakat.

Ha valakinek ilyen problémája lenne :
    http://prohardver.hu/tema/dragon_age/hsz_3397-3397.html

Remélem nem sértettem jogot a link megadásával...
  • jocika
    Az az érdekes, hogy ha nem jelentkezem be, akkor mennek a mentések, de csak akkor. Extra mod nincs telepítve.
    Neten simán bejelentkezem a bioware fiókomba.
    Nem lehet, hogy a központi szerverrel van valami probléma? Letiltották a DAO-nak az online figyelését?
  • Although
    Hát nem tudom nekem eszméletlen mód tetszik az Awakening. Értem én hogy a hcrpg-ek fanyalognak egy kicsit ezen, de azért egy hős legyen hős nem minden jöttment üsse őket agyon egyből :D Persze ez csak egy kiegészítő, nyilván tartalmában nem ütheti a DA:O, de azt hiszem a második rész tekintve ez mindenképp nagyon ütős. Hozza az alapot és ténylegesen fejlesztettek az eredetihez képest már van stamina ital is vannak kereskedelmi lehetőségek, etc egy szóval ez már nagyon fajsúlyos, bár a kettő is ebbe az irányba ment volna akkor mindenki elégedett lenne. És nekem így egy HD4870 kártyával a grafika is nagyon szép! De az már az eredetibe is igaz volt. Emberek mondjatok egy kiegészítőt az elmúlt két évből ami jobb mint ez. Nekem momentán egy se jut eszembe.
  • Sith
    Nem lehet hogy volt fent valami extra mod amit hiányol a progi?
  • jocika
    A letöltött tartalmakat a játék mutatja, de betölteni a mentéseket nem engedi.
  • jocika
    Bejelentkeztem, mint eddig is.
  • ferenc001
    Be kell jelentkezni az EA acc-ba, amivel megvetted a BioWare Soc. Networkön a tartalmakat.
  • jocika
    Teljesen tanácstalan vagyok. Eredetiben van meg a játék és az összes kiegészítő . Fel is raktam őket anno, játszottam is velük, de most, hogy DA2 ürügyén ismét elővettem, a mentett állásom betöltése után közli, hogy a prémium tartalmakat tartalmazó mentések miatt olyan jelentkezzen be akinek van jogosultsága a tartalmak futtatására.
    Mi a bánat ez? Tud valaki segíteni?
  • lightjack
    én letöltöttem a DA2 demot, és nekem különösebb bajom nem volt vele, mondjuk az igaz, hogy a DA:O kicsit szerepjátékosabb. habár DA2 jóval pörgősebb. szal itt is van pro meg kontra. mondjuk én még egyszer sem vittem végig a DA:O-t szal illene végre befejeznem a mágus karakteremmel, csak most leköt az Oblivion és a Mass Effect.

remélem hogy a ME3-t az EA nem rontja el mert ha igen!!! a 2 is jó volt, habár ott visszavettek a szerepjátékból és átmentek lövöldözősbe, de mondjuk...hát nemtom. mind2 nagyon tetszett, szal a BW-esek tartsák a színvonalat az EA meg ne szóljon bele hogy ők mit csinálnak!
  • Although
    Az a baj @Sith, azok akik igényesek azokkal már nem lehet egy céget fenntartani jelen világunkban :( Mindenesetre félek az EA-tól ha a Bethesda is átáll a korhatár nélkül készítjük szisztémára akkor nekünk nem marad semmi. Szóval egyszerűen muszáj reménykedni benne hogy az EA bebukja ezt, mert ha nem...
  • Although
    Én most viszem először a awakeniget, bár nem mindig játszok single gamel, esténként ha van időm 1-2 óra AOc lefekvés előtt aztán másnap már vár a munka :) De nekem speciel tetszik, szóval szerintem a originsben a mágusok már túl könnyen haltak és ettől még nehezebb volt végigvinni:) főleg az volt a dühítő, hogy pajzs és bűvharcos spec sem sokat segített :) Itt már azért nem annyira könnyen pont egy picit vitték közelebb a tökéleteshez legalább is nekem , nyilván a profiknak akiknek fejben vannak az alkalmazandó taktikák azoknak mindegy de nekem aki a saját feje után megy nem :D És az újítások sem rosszak szerintem!
    ÉS szerintem a dlc-ék is jók voltak én mindet szerettem legalábbis amit megvettem :)
  • Sith
    Gyakorlatilag én az egyet előrendeltem... megvettem a DLC-ket Bioware pontból... had kapjanak pénzt... megvettem az ébredést sokszor végig vittem (igaz ott se tetszett minden de azért túlságosan nem panaszkodhattam)
    Na most amit a 2 ről hallottam illetve amit a Demoban láttam még nem csak hogy nem vettem meg még warezban sem érdekel egyelőre :(
  • Although
    Amit én láttam a kis MMO szerveren így külföldiekkel való beszélgetés során, ahol azért rpsek vannak szép számmal és egyszerűbb arcok is mmo-ban mint én is, nagyon elégedetlenek, mert valahol szomorú ha csak 8 éveseknek szintre fejlesztenek. Mint láttam más topiakba itt és holland ismerőseim is keményen a EA részleg vezetőt okolják, ha egy kicsit több időt hagynak a Biowarenak akkor ez a DA2 nagyon jó lehetett volna, most megnéztem az IGN review-et is, hát nagyon arcados lett :( Úgy érzem túl lőttek a célon nagyon :( kicsit kevesebb a lövöldözőseknek, kicsit több az rpseknek is mindenki elégedett lett volna de így csak egy szép iparos munka lett:(
  • ratgab
    Steamen majd egy hétig a legtöbbet eladott játék volt és az lefedi a digitális piac kb. 70 %-át.... számokat meg még nem tettek közzé...
  • ratgab
    Tedd hozzá, hogy ez a te szubjektív véleményed... sokan, köztük én is, nem vagyunk ilyen borúlátók.
  • Evoluti0N
    Szerintem meg egyre meggyőzőbbnek és jobbnak tűnik ahogy kapjuk az infokat :P
  • Sith
    Az SW TOR-t régen nagyon vártam... főleg mert Bioware... de ahogy jönnek ki az infok egyre jobban kiábrándulok abból is
  • rotator
    A DA 2 nem nagyon hozza a jelek szerint az elvárásokat (10 millió eladott példánnyal számoltak, ettől igen messze állnak), és hamarosan jön a SW:TOR, amibe iszonyú pénzeket toltak. Ha azt bebukják (márpedig nem sok sikeres MMO jön ki manapság), az EA szerintem simán bezárja a BioWare-t, mint ahogy azt már többször is láthattuk tőlük más fejlesztőcsapatokkal.
  • Although
    Mint tudod az EA felvásárolta őket és a DA:O volt az utolsó önálló játékuk, most már csak DA2,maximum ME2 szint várható, hogy mint olvastam valahol johnny a 8 éves amerikai kisfiú is tudjon játszani vele. Ami valószínű a DA:O ra nem volt igaz. Ami szép, meg jó csak valahol ezek a 4 órás "könyvszerű élmények" fognak hiányozni. Mert nekem is tetszett az ME2 szóval szép iparos munka de valami nagyon elveszett ezekből, most újrajátszva az originst még jobban érzem ezt. Szóval egy mondatba talán a legjobban úgy lehetne fogalmazni, mintha egy könyvet akarunk összehasonlítani a filmmel. Szép,szép de soha nem lesz olyan mint a könyv volt. Csakhogy ugye ma már könyveket sem nagyon olvasnak...mert az igény leragad a filmeknél csak, hehe sőt a való világnál :) És ezt az EA is tudja hisz ők ezt akarták. Persze szép lenne ha legalább az rp-nél bele törne a foguk. Ha teszem azt a lövöldözős meg egyéb szintekről átjövök nem lennének annyian mint akik kiábrándulnak szépen lassan. De valahogy nem hiszem hogy így lesz.
  • Sith
    Dióhéjban arra utalt hogy a Bioware egyre inkább nem hozza a tőle elvárt (rég megszokott) színvonalat.
  • kisokka
    Nem hiszem, hogy lett volna ilyen bejelentés, csak egyetértek valahol Although mondandójával.Sajnos.
  • lightjack
    hogy érted? meg fog? szal volt vmi bejelentés amiről lemaradtam?:O
  • kisokka
    Még nem...
  • lightjack
    mia?! miért beszélsz így a BioWare-ről? még tovább működik nem? vagy megszűnt? v mi?
  • Although
    http://www.youtube.com/watch?v=r0D8u2b-RgU&feature=related
    Hát szerintem ez közel tökéletes lett :)
  • Although
    Kemény 4-5 órai csatába került míg eljutottam és végeztem a vezérdémonnal.
    Tehát ez maga az Denerimi harc időtartalma. Egy év után újra, láttam a koronázást és a záró képeket és a záró párbeszédeket a többi karakterrel. Persze én keményen gonosz karival nyomtam úgy hogy Alstair börtönben végezte :D
    Azt hiszem a DA:O méltó búcsú volt egy nagy múltú cég utolsó önálló munkájaként, és bár találni hibákat mindent összetéve látszik miért 5 évig tartott míg elkészültek vele. Nagyon fog hiányozni az a cég mely ilyen játékokat volt képes készíteni. És így már értem miért kaptam a kis MMO-ban amivel játszok, szitkozódó leveleket a hollandoktól, norvégoktól, felkiáltójellel mikor még lelkesen akartam venni a DA2. Az EA soha nem fogja megérteni ezt a filozófiát. Épp láttam a Skyrim gameplay trailerjében egy sort a Bethesda-ról, hogy ők nem játékokat készítenek hanem univerzumokat. Nos a Bioware is ilyen volt. Rest in peace!
  • Although
    Hát nehéz, újra is ma volt időm nyomni veszett nehéz, pláne hogy nem vagyok profi rp-és :) még Howe börtöne is, ésszel kell csinálni mert ha egyszerre csődíted ki az összes őrt véged van mint a botnak, pláne ha az adott helyszínen egy tankod sincs:D viszont harmadszorra már tökéletesen működött az elcsaljuk külön külön a helyiségekben lévő őröket. :)
    @lexi1004..Ha problémám volt akkor küldtem egy levelet a supportnak és segítettek :) Azt tudom Win7 alatt van egy menu ahol engedélyezni kell a játék kommunikációt és utána már tudja frissíteni mi van meg és mi nincs, magamtól nem találtam meg mert soha nem használtam korábban.
    @wandor. Szerintem 2000-ért már érdemes megvenni eredetibe és az magyar habár nem lett valami 100%-os a fordítás vannak benne hibák de a célnak megfelel.