Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen nehézségi fokozaton játszol ?
Igen ez így igaz. Próbálgasd végig az összes lehetõséget. Csak a döntéseidtõl függ. Igazából(ez az egyik hiányosság szerintem) számottevõen nem fog változni a törénet. Nem kell nagy csavarra számítani. A késõbbiekben se lesz nagy visszhangja a tetteidnek. Hogy melyik az elõnyösebb azt döntse el mindenki maga. Egyikkel sem kerülysz hátrányosabb helyzetbe a másiknál.
Figyelj, ebben a játékban nem véletlenül van benne a többszöri végigjátszás lehetõsége, a döntéseidnek lesznek következményei a jövõben, s ezt a játék végén megmutatják neked, de abban neked mi a jó, ha mások tanácsait követve hozod a döntéseidet.
Még ugyanannál a királynál is lényeges különbségekeket hozhat a jövõ, attól függõen, hogy a Semmi üllõje megmaradt, vagy elpusztult.
Egy szerepjátékban vagy, a Vezérdémon elleni csatát nem befolyásolják a döntéseid.
A késõbbiekben mi fog történni? - játsz végig, s kiderül.
Még ugyanannál a királynál is lényeges különbségekeket hozhat a jövõ, attól függõen, hogy a Semmi üllõje megmaradt, vagy elpusztult.
Egy szerepjátékban vagy, a Vezérdémon elleni csatát nem befolyásolják a döntéseid.
A késõbbiekben mi fog történni? - játsz végig, s kiderül.
Kösz a gyors választ!
Van valami extra elõnye valamelyiknek?
Van valami extra elõnye valamelyiknek?
Én támogatom a DA fórum ötletét. Akartam is csinálni, de lemondtam róla.
Amúgy Wade- nek nem kell pénzt adni, ahhoz, hogy jobb vértet készítsen. Elég rábeszélni.
Miko1216, bármelyiket nyugodt szívvel választhatod. Mindketõõvel ki kell próbálni az Achievementek miatt. Én inkább Harrow-t szoktam királlyá koronázni, de volt, hogy Bhelent. Amióta megcsináltam a törpe nemes szálat, azóta inkább a paragont választom. Bhelen letámad, ha ellene fordulsz. Ha meg õhozzá pártolsz, akkor elviteti Harrow- t. De mindkettõ segít a Vezérdémon ellen, szóval igazából mindegy.
Amúgy Wade- nek nem kell pénzt adni, ahhoz, hogy jobb vértet készítsen. Elég rábeszélni.
Miko1216, bármelyiket nyugodt szívvel választhatod. Mindketõõvel ki kell próbálni az Achievementek miatt. Én inkább Harrow-t szoktam királlyá koronázni, de volt, hogy Bhelent. Amióta megcsináltam a törpe nemes szálat, azóta inkább a paragont választom. Bhelen letámad, ha ellene fordulsz. Ha meg õhozzá pártolsz, akkor elviteti Harrow- t. De mindkettõ segít a Vezérdémon ellen, szóval igazából mindegy.
Most vagyok az Orzamari küldetésnél ahol választanom kell melyik trónkövetelõnek segítsek. Melyik a jó választás vagy melyik milyen elõnyökkel jár? Eddig megpróbáltam mindig jó lenni de most nem nagyon értem hogy melyik lenne a jó választás. Kösz a válaszokat.
Importálás elõtt ki kell szedni minden fegyverbõl í rúnákat, különben azok is elvesznek (hátizsákban megmaradnak a rúnák).
Meteorkard menthetetlen, ezt picit elcseszték, lévén hivatalos modról van szó.
A Return to Ostagar, és más dlc-k cuccai megmaradnak, Csillagagyarról kegyesen megfeledkeztek.
Néhány feszerelés felturbózva jelenik meg az Awakeningben, pl. Wade mester sárkánypáncélja fogllatos tárggyá alakul (Awakeningben mellvértekbe is lehet rúnákat tenni, de a rúnákat neked kell készíteni, ami rengeteg aranyba kerül)
Meteorkard menthetetlen, ezt picit elcseszték, lévén hivatalos modról van szó.
A Return to Ostagar, és más dlc-k cuccai megmaradnak, Csillagagyarról kegyesen megfeledkeztek.
Néhány feszerelés felturbózva jelenik meg az Awakeningben, pl. Wade mester sárkánypáncélja fogllatos tárggyá alakul (Awakeningben mellvértekbe is lehet rúnákat tenni, de a rúnákat neked kell készíteni, ami rengeteg aranyba kerül)
ne má'... a legjobb fegyóm volt 😞 Amúgy ez azért érdekes, mert szinte minden cuccom átkerült, csak ez a fegyó hiányzok, meg az ékszerek...
Nem dob semmit, de nem is tudnád felvenni a videó miatt. Ha a Warden's Keep DLC-s meteoritra gondolsz, akkor azért nincs, mert (asszem a képességeken kívül) nem kerül át semmi a Awakening a Warden's Keepbõl.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Ehh na jó még egy kérdés... MOst kezdtem bele az Awakening-be, visoznt nincs nálam a meteorkõbõl készített kétkezes fegyó... Minden cucc nálam van, csak ez hiányzik, tudja vki hogy miért?
Egy utolsó kérdés 😊 A Vezérdémon dob vmi hasznosat? Az elõbb öltem le, de abban a pillanatban hogy kiszedhettem volna belõle bármit is, bejött a videó, és utána már nem tudtam visszamenni...
sajna volt egy kék halálom a gépen ujra raktam a windowst és a game mentéseim is elmentek 😞 ugyhogy ujra kezdem a játékot
Kösz a segítséget kipróbálom.
Egyébként PC-n nagyobb jelentõsége van a taktikázásnak? Engem ez a kérdés nagyon aggaszt 😊 Mivel sok helyen olvastam hogy ez fontos eleme a játéknak és én még se lehetõséget nem találtam rá se szükségét nem éreztem..
Egyébként PC-n nagyobb jelentõsége van a taktikázásnak? Engem ez a kérdés nagyon aggaszt 😊 Mivel sok helyen olvastam hogy ez fontos eleme a játéknak és én még se lehetõséget nem találtam rá se szükségét nem éreztem..
Alapból érdemes magaddal vinni egy mágust, Wynne pl. healer, tehát gyógyít, így már nem olyan nehéz legyõzni, vagy viheted Morrigan-t is, a támadó varázslatok is jól jönnek a sárkány ellen (a kutyát én nem nagyon használtam, mindig voltak nála jobb opciók). Aztán: ha elsõre játszod, akkor nem valószínû hogy 11-es szint környékén sikerül leverni, szerintem kezd bele egy másik küldetésbe, és késõbb térj vissza a sárkányhoz, ha kicsit megizmosodtál.
phoenix99: a Szent Hamvak Urnája küldetés, az a barlangrendszer, ahol a Kolgrim(?) nevû fazonnal találkozol
phoenix99: a Szent Hamvak Urnája küldetés, az a barlangrendszer, ahol a Kolgrim(?) nevû fazonnal találkozol
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Sziasztok új vagyok a átékban most szereztem be Xbox-ra. Na látom most a sárkányok a téma. A fõ küldetés elvitt ebbe a barlangba ahol a szent hamvakat kell beszerezni vagy mit.. Nem teljesen értem mert angol. Amikor kijutottam a hegytetõre megütöttem a gongot és megjelent a sárkány s fél perc alatt bedarált pedig a legkönnyebb szinten játszok (!) Kérdés:
11-es szint környékén járnak a karaktereim -> ez még gyenge hogy legyõzzek egy sárkányt vagy csak rosszul taktikáztam (bár nem nagyon találtam semmilyen lehetõséget taktikázásra bevallom õszintén... ez a konzolos verzió hátránya?) van valami módszer, harcmodor vagy trükk a legyõzésükre? Én azt csináltam hogy lõttem Zevran-nal (õnála a Mage's eye íj volt és jeges lövedékeket lõtt) Alistar és a Kutya neki esett meg én is. Ember Rouge karakterem van és kétkezes harcmodor alkalmazom. Sajnos mindenki pillanatok altt kidõlt.. Csak Zevran maradt vele pedig futkoztam körbe-körbe és õttem amikor megállt a sárkány de alig ment le valami 😞
Bocs ha hosszú csak mindent megpróbáltam elmondani hogy valaki tudjon segíteni.
11-es szint környékén járnak a karaktereim -> ez még gyenge hogy legyõzzek egy sárkányt vagy csak rosszul taktikáztam (bár nem nagyon találtam semmilyen lehetõséget taktikázásra bevallom õszintén... ez a konzolos verzió hátránya?) van valami módszer, harcmodor vagy trükk a legyõzésükre? Én azt csináltam hogy lõttem Zevran-nal (õnála a Mage's eye íj volt és jeges lövedékeket lõtt) Alistar és a Kutya neki esett meg én is. Ember Rouge karakterem van és kétkezes harcmodor alkalmazom. Sajnos mindenki pillanatok altt kidõlt.. Csak Zevran maradt vele pedig futkoztam körbe-körbe és õttem amikor megállt a sárkány de alig ment le valami 😞
Bocs ha hosszú csak mindent megpróbáltam elmondani hogy valaki tudjon segíteni.
segitsetek hol van ez a barlang rendszer???
nnno voltam Wade-nél, és most már megvannak az elit szetek is. Köszi a segítséget 😊
Bakker, most mentem vissza abba a barlangrendszerbe, és megtaláltam a hiányzó sárkánypikkelyeket...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet hogy ez csak nálam tapasztalható, de gyakran van olyna, hogy ha leöltem az ellent, akkor utána kb 0,5-1 percig nem engedi hogy kiszedjem belõle a cuccokat. Valszeg a pikkelyeket is ezért hagytam ott a barlangban.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet hogy ez csak nálam tapasztalható, de gyakran van olyna, hogy ha leöltem az ellent, akkor utána kb 0,5-1 percig nem engedi hogy kiszedjem belõle a cuccokat. Valszeg a pikkelyeket is ezért hagytam ott a barlangban.
Wade mester három páncélszetet készíthet.
Az elsõ, három korcssárkány pikkelybõl készült könnyûpánél.
A második, szintén három korcssárkány pikkelybõl készülõ könnyûpáncél, más jobb bónuszokat ad.
A harmadik páncélszet készítéséhez mindenképpen meg kell ölni az õssárkányt, ha életben hagyod, nem lehet páncélod.
Ezt a páncélt már kérni kell, s kívánságodnak megfelelõen készíti el (könnyû-közepes-nehéz vért), s a bónuszait valóban befolyásolja, adtál-e aranyat Wade mesternek a gyakorló páncél elkészítésére.
Ha nem sajnáltad az aranyat a mestertõl, a játék legjobb páncélszetjét kapod, amit az Awakeningbe is átvihetsz, s ott is a legjobb pánélszetek egyike lesz, ha nem adtál aranyat a kovácsnak, lényegesen gyengébb enhantokat kap a páncélja.
Ezen szerintem nem érdemes sokat görcsölni, egy játékról van szó, Wade csúcspáncélja nélkül is végig lehet játszani, kb. annyi a történet, ha bízol a mesterben meghálálja a bizalmat, az aranyaidért túlmunkát is végez, ha skót voltál vele szemben, készít egy jó páncélt, de nem töri magát túlzottan a vevõ kényeztetésével.
Az elsõ, három korcssárkány pikkelybõl készült könnyûpánél.
A második, szintén három korcssárkány pikkelybõl készülõ könnyûpáncél, más jobb bónuszokat ad.
A harmadik páncélszet készítéséhez mindenképpen meg kell ölni az õssárkányt, ha életben hagyod, nem lehet páncélod.
Ezt a páncélt már kérni kell, s kívánságodnak megfelelõen készíti el (könnyû-közepes-nehéz vért), s a bónuszait valóban befolyásolja, adtál-e aranyat Wade mesternek a gyakorló páncél elkészítésére.
Ha nem sajnáltad az aranyat a mestertõl, a játék legjobb páncélszetjét kapod, amit az Awakeningbe is átvihetsz, s ott is a legjobb pánélszetek egyike lesz, ha nem adtál aranyat a kovácsnak, lényegesen gyengébb enhantokat kap a páncélja.
Ezen szerintem nem érdemes sokat görcsölni, egy játékról van szó, Wade csúcspáncélja nélkül is végig lehet játszani, kb. annyi a történet, ha bízol a mesterben meghálálja a bizalmat, az aranyaidért túlmunkát is végez, ha skót voltál vele szemben, készít egy jó páncélt, de nem töri magát túlzottan a vevõ kényeztetésével.
"a 2. váltoaznál azt mondja Wade, hogy szerezzek neki még egy pikkelyt, és akkor kraftol nekem vmi hiperszuper cuccost." Elolvashattad volna pontosabban a hsz-ét 😉
"A sárkánypikkelyt hoztam" rész után mit mond? Mert ezt Herrennek(aki árulja a cuccokat) mondod...a pénzt pedig majd Wadenek(a kovács aki majd csinálja a páncélt) kell adnod😊 Õ fog teljesen ráizgulni a dologra és ekkor használhatod ki, és fizetni neki vmennyit h még jobb legyen.
Itt ütközik ki a fordítás egyik hibája: a õssárkány, és a korcssárkány-pikkelyt is ugyanúgy hívják, így aztán össze tud keveredni az ember rendesen (elsõ végigjátszásomnál nem értettem miért van egyszer 6 sárkánypikkelyem, és külön egy másik). Ha jól emlékszem, a második lehetõséggel adod a korcssárkány-pikkelyt, a harmadikkal az õssárkány-pikkelyt. Ha Wade azt mondja, kell neki még pikkely, akkor nem néztél jól körbe a templom katakombáiban, mert ott található mind, az õssárkány-pikkelyt meg a kürtös sárkánytól tudod ugye megszerezni.
arannyal most nincs gondom, több mint 700 gyûlt eddig össze... Nálam a párbeszéd ezekbõl az opciókból tevõdik össze:
1. hogy megy az üzlet?
2. sárkánypikkelyt hoztam
3. mit tudsz csinálni sárkánypikkelybõl?
4. mutasd mid van!
ennyi... egyikbõl sem lyukadunk ki a pénznél 😞
abban bízom, ohgy vhonnan sikerül még szereznem sárkánypikkelyt, mert a 2. váltoaznál azt mondja Wade, hogy szerezzek neki még egy pikkelyt, és akkor kraftol nekem vmi hiperszuper cuccost. Viszont az alapján amit Fantusz írt, már csak a Vezérdémon maradt, az meg gondolom az Origins vége... Na mindegy, majd meglátjuk 😊 Szeretem a legjobb cuccokba öltöztetni az emberkéimet, de lehet hogy ezúttal egy silányabb kiszereléssel kell végigvinnem a játékot 😊
1. hogy megy az üzlet?
2. sárkánypikkelyt hoztam
3. mit tudsz csinálni sárkánypikkelybõl?
4. mutasd mid van!
ennyi... egyikbõl sem lyukadunk ki a pénznél 😞
abban bízom, ohgy vhonnan sikerül még szereznem sárkánypikkelyt, mert a 2. váltoaznál azt mondja Wade, hogy szerezzek neki még egy pikkelyt, és akkor kraftol nekem vmi hiperszuper cuccost. Viszont az alapján amit Fantusz írt, már csak a Vezérdémon maradt, az meg gondolom az Origins vége... Na mindegy, majd meglátjuk 😊 Szeretem a legjobb cuccokba öltöztetni az emberkéimet, de lehet hogy ezúttal egy silányabb kiszereléssel kell végigvinnem a játékot 😊
Hmm...érdekes, én megnéztem, nekem úgy is lehet fizetni ha az elsõnél nem tetted. Nem tudom, hogy magyarul, angolul vagy hogy játszol...de pénzt nem kér valami olyasmit keress, hogy "Itt van még 20 arany de tökéletes munkát kérek" erre õ "Aszondod tökéletes?!...most, hogy mondod néhány változtatás ráférne", vagy valami hasonló xD Egyébként mennyi aranyad van? 😄 Mert ha nincs elég akkor vszeg nem kapsz ilyen lehetõséget...Ha így sem megy, akkor nekem nincs több tippem :S.
nekem hálistennek csak harcosbércet kell újrajátszani 😄
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
az van, de kb 2 nappal ezelõtti 😊 újra meg nem fogom játszani a dolgokat 😊
igen, de mivel az elsõn már túl vagyok, és ott nem adtam pénzt, ezért a 2.-nál kellene, de ott meg nem kér...
A tuti taktika amit hivatalos videóban mondanak:elõször 10g-t adj majd 20g-t 😊 videó
Illetve a kiegészítõkben:
- Awakening-ben szellemsárkány
- Leliana végén repülõsárkány
- Awakening-ben szellemsárkány
- Leliana végén repülõsárkány
[merlinw.org]
Igen, ez a bajom, hogy elvileg a 2. páncél-szet készítésénél is adhatnék pénzt a kovácsnak, de nem kínálja fel az opciót. Már végigzongoráztam minden variációt, de egyszerûen nem tudom lefizetni.
Ha egyszer csak adsz Wadenek pénzt akkor (ha jól emlékszem) az utolsó páncél már sokkal erõsebb lesz mint egyébként. A törpöknél talán így is meg lehet idézni...de lehet h nem tudsz a trónra kattintani mert ülnek rajta....szóval (talán) nem teljes a bukás😊 De a köv. játékban ennyivel nagyobb elõnnyel indulsz majd 😄
Értem, akkor valszeg ezt már buktam, az orzamari questeket már végignyomtam, és hát ugye a trónterem már teli van törpökkel.
A Wade-féle superior sárkánypáncélról is lecsúsztam, ahogy olvastam, ahhoz az kell hogy már az elsõ szetnél 10 goldot fizessek a kovácsnak...
A Wade-féle superior sárkánypáncélról is lecsúsztam, ahogy olvastam, ahhoz az kell hogy már az elsõ szetnél 10 goldot fizessek a kovácsnak...
Elõször is Evoluti0n köszönöm. Tleg akkor léptem szintet az volt a baj.
Eloim: Wade-nek vidd el a másik 3 pikkelyt is, és adj neki 1 kis pénzt is és sokkal jobb bõrrucit csinál. És ha megölöd a Szent hamvak urnájának a sárkányát annál is lesz 1 pikkely, abból bármilyen páncélt lehet csinálni. Az orzammari sárkányt pedig a trónteremben lehet megidézni, mind a 4 karakterrel oda kell állni ahol hallod ha kattan a padló (ha nem találod írd be yutubeon), leölöd és kapsz 1 nagyon jó 2kezes kardot.
Eloim: Wade-nek vidd el a másik 3 pikkelyt is, és adj neki 1 kis pénzt is és sokkal jobb bõrrucit csinál. És ha megölöd a Szent hamvak urnájának a sárkányát annál is lesz 1 pikkely, abból bármilyen páncélt lehet csinálni. Az orzammari sárkányt pedig a trónteremben lehet megidézni, mind a 4 karakterrel oda kell állni ahol hallod ha kattan a padló (ha nem találod írd be yutubeon), leölöd és kapsz 1 nagyon jó 2kezes kardot.
Köszi, ez így elég részletes volt 😊
Flemeth-et az elõbb szedtem le, meglepõen könnyû volt, alig karcolta meg a csapatot.
Viszont akkor itt van még egy kérdés: Wade-hez hányszor lehet elmenni páncélt csináltatni? Eddig egyszer voltam, csinált egy bõrszerkót, amit azóta Leliana hord. Maradt még 3 sárkánypikkelyem, de ennyi nem elég Wade-nek, utánpótlás pedig ezek szerint akkor már nincs. max a vezérdémonból.
Az orzamari sárkányt hogy lehet megidézni?
Flemeth-et az elõbb szedtem le, meglepõen könnyû volt, alig karcolta meg a csapatot.
Viszont akkor itt van még egy kérdés: Wade-hez hányszor lehet elmenni páncélt csináltatni? Eddig egyszer voltam, csinált egy bõrszerkót, amit azóta Leliana hord. Maradt még 3 sárkánypikkelyem, de ennyi nem elég Wade-nek, utánpótlás pedig ezek szerint akkor már nincs. max a vezérdémonból.
Az orzamari sárkányt hogy lehet megidézni?
Õssárkányok:
- Vezérdémon (a játék legvégén kell legyõzni, videobejátszásokban többször látod)
- Felemeth az alakváltó (Morrigan személyes küldetése)
- Hamis Andraste (Szent hamvakat õrzõ templom elõtt, különleges sárkánypikkelyt szerezhetsz tõle)
Kocssárkányok: ezek a repülésképtelel lények a Szent hamvakat õrzõ templom felé vezetõ barlangban támadnak rád, pikkelyükbõl Wade mester páncélt tud készíteni.
Repülõ sárkányok:
- Az elfeknél a romban, egy becsapdázott teremben találjátok, kis túlzással a csapdák veszélyesebbek, mint a sárkányka, amely elég sok kincset õriz.
- Orzammar tróntermében lehet megidézni, ha a négy csapattag megfelelõ helyen áll, s megérinted a trónt.
- Vezérdémon (a játék legvégén kell legyõzni, videobejátszásokban többször látod)
- Felemeth az alakváltó (Morrigan személyes küldetése)
- Hamis Andraste (Szent hamvakat õrzõ templom elõtt, különleges sárkánypikkelyt szerezhetsz tõle)
Kocssárkányok: ezek a repülésképtelel lények a Szent hamvakat õrzõ templom felé vezetõ barlangban támadnak rád, pikkelyükbõl Wade mester páncélt tud készíteni.
Repülõ sárkányok:
- Az elfeknél a romban, egy becsapdázott teremben találjátok, kis túlzással a csapdák veszélyesebbek, mint a sárkányka, amely elég sok kincset õriz.
- Orzammar tróntermében lehet megidézni, ha a négy csapattag megfelelõ helyen áll, s megérinted a trónt.
A deep roads-n látott sárkány is az archdemon, csak ott nem álmodban látod, hanem ébren, ahogy vonul a sereggel.
Ha az álmokba láttad azt a sárkányt az a vezérdémon azt csak akkor fogod látni ha összehivod az országgyulést (ugye ez a fõ szál) és ahogy halatsz tovább az utolso csata a vezérdémonos
Sziasztok!
A sárkányokkal kapcsolatban lenne kérdésem hozzátok: van vmilyen leírás, hogy a játékban hány sárkány van, azok hol találhatóak meg, és esetleg mik a feltételei annak, hgoy találkozzak velük?
Eddig kettõvel futottam össze, nem voltak vészesek, bár a második kicsit megizzasztott (a kürttel elõcsalogatott).
Bejártam már elvileg minden területet a térképen, és Orzamarban láttam egy sárkányt az egyik videóban, de vele nem sikerült összefutnom a késõbbiekben (nem tudom az jelent-e vmit ebbõl a szempontból, de még nem hívtam össze az országgyûlést).
A válaszokat elõre is köszönöm 😊
A sárkányokkal kapcsolatban lenne kérdésem hozzátok: van vmilyen leírás, hogy a játékban hány sárkány van, azok hol találhatóak meg, és esetleg mik a feltételei annak, hgoy találkozzak velük?
Eddig kettõvel futottam össze, nem voltak vészesek, bár a második kicsit megizzasztott (a kürttel elõcsalogatott).
Bejártam már elvileg minden területet a térképen, és Orzamarban láttam egy sárkányt az egyik videóban, de vele nem sikerült összefutnom a késõbbiekben (nem tudom az jelent-e vmit ebbõl a szempontból, de még nem hívtam össze az országgyûlést).
A válaszokat elõre is köszönöm 😊
Sajnos ott van egy elég komoly bug. Ha a démon legyõzése után szintet lép a karaktered, vagy valamelyik társad, akkor nem jön be a párbeszéd és az ajtó se nyílik ki. A legjobb megoldás, h betöltesz egy korábbi mentést, elmégy egy másik helyre, ott szintet lépsz és utána térsz vissza Harcosbércre.
szerintem valami grafikus beálitással van a gond
háth ien probléma vele is elõ szokott fordulni hogy párbeszédnek kellene jönnie ienkor hagyom a játékot magára 5 percig tvzek és bejön magátol XD
Üdvözletem. Nekem is lenne 1 problémám. Épp a harcosbércet csinálom, és a második szinten járok, mikor az indulatdémont kell legyõzni, és levi megtudja hogy démonokat idéztek meg. Viszont miután megölöm, elvileg magától kéne jönnie 1 párbeszédnek, de ez vhogy kimaradt. Ez még a kisebbik probléma, de utána viszont nem nyílik az ajtó, és nem tudok tovább menni. Valami ötlet? Köszönöm elõre is!
Üdv!
Olyan gondom akadt, hogy a csapat táborában nem nyílik meg Bodahn készlete. Elmondja a szokásost, s utána semmi, s néha más kereskedõknél is elõfordul, de ott megoldódik, de Bodahn-nal nem. Egész eddig minden ment rendesen. S piszkosul bosszantó, mert mindent Bodahnnak adtam el, hogy ne kelljen sokat mászkálnom az apróságok miatt. Valaki találkozott már ilyennel, esetleg tud rá megoldást? Elõre is kössz!
Olyan gondom akadt, hogy a csapat táborában nem nyílik meg Bodahn készlete. Elmondja a szokásost, s utána semmi, s néha más kereskedõknél is elõfordul, de ott megoldódik, de Bodahn-nal nem. Egész eddig minden ment rendesen. S piszkosul bosszantó, mert mindent Bodahnnak adtam el, hogy ne kelljen sokat mászkálnom az apróságok miatt. Valaki találkozott már ilyennel, esetleg tud rá megoldást? Elõre is kössz!
Én is benne lennék a dologban😊 Vannak nálam sokkal jobbak de sztem elég jól ismerem 😄
Valakinek van olyan befejezett karija, aki románcot folytatott Morrigannel? Elküldené, megköszönnöm.
Szerintem nagyon szuper dolog lenne és támogatom a javaslatodadt
A napokban gondolkodtam azon, hogy a dragon age-nek kellene egy magyar honlap, a neten körbenézve, eddig nemigen találtam ilyet. Ezért arra gondoltam, hogy csinálni kellene egyet, ezen közzétehetnénk a legújabb híreket stb., de ami még fontosabb szerintem, hogy egy fajta FAQ-ként is funkcionálhatna, a fórumon napi szinten felmerülõ, szinte ugyanolyan kérdések csökkentésére. Az oldalt én leginkább ilyen blogos formában tudnám elképzelni.
Akinek lenne kedve az ilyesmihez, hírezni, tippeket írni stb. az dobjon egy pm-t, vagy emailt.
Akinek lenne kedve az ilyesmihez, hírezni, tippeket írni stb. az dobjon egy pm-t, vagy emailt.
Én fordítom a Witch Huntot és azért kérdeztem, hogy mennyi van hátra, de köszönöm a segítséget😊 90-95% tartok a két ünnep között már magyarul tolhatjátok...
Üdv.: Bunny
Üdv.: Bunny
Igen én is olvastam már várom