18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • lexi1004
    Nekem olyan problémám lenne, hogy telepítettem DLC-ket ls kb olyan 80-90% működik csak jól. A többihez azt írja, hogy "nem elérhető".
    Erre van valami megoldás?
    Előre is köszönöm!
  • lexi1004
    Szia!
    Itt elmondja a srác, hogy hogyan kell és van link is, ahonnét le tudod szedni!
    http://www.youtube.com/watch?v=7SfvciVbQ9A
  • wandor18
    Hali, magyarosítást tud valaki linkelni nekem, meg azt is megkérhetem hogy hova kell pontosan azt tenni mert tegnap töltöttem le az origins-et. De nem nagyon értek hozzá, előre is köszi!
  • kisokka
    Én a Lustasággal többet szívtam, mint ott a góréval :D
  • Although
    hm :) Nem szórtam szét teljesen megfeledkeztem a fő kari tudja használni még az átváltozás képességeket. Tehát végső alakban lévő lustaság demonnál ide oda váltottam a szellem és a varázsló alak között, szellem alakban nem igazán tudott megsebezni. És itt azért jól jött healer szóval elfogadtam a körmágus segítségét :) Így egyszerű volt hardon is wipe nélkül kinyírni :) És hát igen az Uldren már kemény dió :)
  • lightjack
    a lustaság démon sztem nem akkora ellenfél, egy kis taktikázással le lehet győzni. csak fontos hogy ne maradj egyhelyben, meg amikor szórja a jégesőt akkor szórd szét a karaktereidet, így csak 1et tud sebezni. ezt megismétled többször azt adios lustaság démon.
  • Although
    Hát egy-két hete elkezdtem egy mágussal ismét, és éppen utoljára hagytam a mágusok tornyát most épp azt nyomom a sereggyűjtéshez :) Hát igen szóval nem egyszerű, ugye főleg tűz alapú varászlatokra álltam és hát vannak az álomban helyek ahol tűz alapon edződő lények őrzik a pozíciót és hát hardon már tűz alapú varázslatokkal semmire se megyek ellenük :) Na szóval épp aggódom mivel hamarosan a lustaság démon következik és szerintem a játékban ez az egyik igazán kemény dió :)Szóval kíváncsi vagyok :) Mivel a távolsági stratégiám nem tudom használni, és nincs két tankom :D Bár a torony teteje se lesz semmi a főbossal:)
  • Pares
    Oblivion topik.
  • lightjack
    OFF:

Hali!
    Tudom ez most kicsit OFF téma lesz, de ide is beírom, hátha gyors válasszal tudtok szolgálni. Régen sokat játszottam Oblivionnal, de sosem jutottam el a végére, mert 14-15ös szinten durván nehéz lett a játék. Olvastam hogy a karaktergenerációban van valami csavar, ezért lehetett az hogy ellehetelenült a játékom magasabb szinteken. Gondoltam újra elkezdem a játékot és valami Dark Elf v. Wood Elf/tolvaj/íjász+tőr/vámpír karakterre gondoltam csak fogalmam nincs hogy rakjam össze, mit tegyek Majorba, mit Minorba. Nah meg most néztem hogy befejezték a magyarítást, szal mindenképp ki szeretném próbálni újra a játékot, csak ha elkezdem nem akarok megint 40 órát beleölni, hogy aztán 14-15ös szintél megint elakadjak. Tudom hogy ez nem Oblivion fórum, de hasonlóan a DA:O -hez az Oblivion is egy igen csak jó szerepjáték, szal hátha tudtok segíteni. Nyugodtan jöhet a válasz privátba, de persze jöhet közösbe. Mindent előre kösz!
  • bendáj17
    semmi gond hasonló a kettő.
  • Terminátor14
    Hú sorry, DA2 topikkal kevertem ezt :D
  • bendáj17
    nem lehet menni sajna
  • Terminátor14
    Nem, csak egy város van meg a körülötte lévő kisebb helyszínek.
  • Taylor10
    Üdv.A játékba majd lehet menni Nyugat Orléziába és a szabad városok felé??
  • bendáj17
    nekem annyira nem fontos a grafika jó nem volt csúnya a kép nekem megfelelt.
  • Lacoka12
    ha nem hiszed el nem muszáj
  • MerlinW
    Jaja, neked külön kiadást készítettek. Tudjuk:)
  • Gubberx
    szerintem észrevehető a különbség
  • Lacoka12
    nekem alapból ilyen Hd volt a játék amikor megvetem a játékot a tavaly
  • Gubberx
    Lényegen nem változtat hogy szebb lesz tőle a játék, én személy szerint használom is, ha valakinek ez nem elég akkor nem rakja fel, ennyi. A kérdés sem HD-ra vonatkozott...
  • SZEG007
    HDtextura paknak ezt hivják pl.: http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=12056
    nem azt hogy rányom valaki egy efektre a photoshopban és ráirja hogy HDtexturák.
  • Gubberx
    igen, feljavította az életlen szar textúrákat amitől sokkal szebbek lettek, mi ebben a kamu....?
  • SZEG007
    ez kamu a srác csak photosoppal ráhuzott az eredeti texturákra valami efektet.
  • Wanted
    Köszönöm!
    Lassan, de csordogál lefele.
  • Gubberx
    parancsolj
  • Wanted
    Az origins-hez nem létezik HQ texture patch, mint a DA2-höz?
  • bendáj17
    akkor lehet nem hagyom ki még ezen gondolkoztam
  • bendáj17
    én csak a witch hunt dlc-t próbáltam ki. A többit annyira nem találtam érdekesnek de lehet ki fogom.
  • MerlinW
    Nekem Leliana's Song a kedvencem. A leghangulatosabb DLC. A másik jó a Witch hunt. A többi felejtős. Illetve a Gólemes vége még kellemes, van benne némi kihívás.
  • Botond #15983
    Hát ilyen semmilyenek kb. Van egy gólemes meg a witch hunt, ahol a főhősöm importálható, illetve van kettő, ami ilyen külön karikkal nyomható, ez utóbbi kettőt egyelőre kihagytam, most ránézek inkább a kiegre. Méretre akkorák ezek a dlc kampányok is, mint az alapjátékba beépített dlc helyek, vagyis 2-3 fullos map, amin gigahent és megamészárlás mehet, végén főfőboss, de közben is vannak kisebb főbossok. Statot adnak egy csomót a főkarinak meg ilyesmit, szal tápolni azé jóság. :)
  • bendáj17
    melyik érdemes mindenképp megszerezni és végig vinni?
  • bendáj17
    nekem az is megfelel ha a hangulatot emeli.
  • Evoluti0N
    Akarom mondani hangulati elem.
  • Evoluti0N
    Egyetértek. Inkább hangulati tényező (de annak nagyon komoly ) volt a döntések átvitele a ME2-be, mint komoly befolyásoló tényező.
  • Fantusz
    Nem lehet komoly befolyásoló tényező a második rész történetében, hogy milyen döntéseket hoztunk az Originsben.
    A ME2-ben sen volt sok jenetősége, hogy Keidan vagy Ashley volt az áldozat, Wrex és a reiki királnyő sorsa is mellékes maradt.
    Ebben semmi rosszat nem kell keresni, egyszerűen képtelenség megírni egy játékot úgy, hogy több tucat variációs lehetőséget aktívan figyelembe vegyenek.
  • bendáj17
    így van mást nem tehetünk.
  • Timi983
    bízom benne:)
  • bendáj17
    szerintem biztos több lesz vagyis remélem, mert ha nem akkor baj lesz :)
  • Timi983
    az tényleg jó lenne:),de nem hinném,hogy lesz majd ilyen,mivel adott a főkari,így szerintem mindenki egyenlő esélyekkel indul majd.
    Mondjuk nem tudom mennyire fogja befolyásolni az első rész a 2.-kat(csak annyi lesz mint az Eszmélésben:mondjuk Anora,vagy Alatair fogadott),vagy komolyabban változik majd a történt.
  • JethroHUN
    remélem lesz vmi bónusz ha mentés importálok, mint ME2 egy rakás pénz+nyersanyag, DA2ben is jól jönne némi kezdő pénz... 1000G :) pl.