18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#16092 pl -
#16091 Ezt lehet valahonnan rendelni emberi áron? Ez sem annyira rossz mondjuk, de nekem jól esne a doboz is hozzá :> -
Although #16090 Vágom vágom :)
-
sata75 #16089 jutyub--> dragon age bridge:)
nem volt kedvem agyalni rajta:)) -
Although #16088 Hát te is ügyes vagy akkor :)Ez nehezebb mint az én változatom :) -
Bhalage #16087 2 daraloswarri 1 zsivany 1 mage healer nem kell :o -
Although #16086 Egyébként a hidat mindenki fel tudta építeni a társakkal a szent hamvak templomba? Nagyjából fejbe végigszámoltam a lehetőségeket azt úgy döntöttem, itt cheat lesz a megoldás két órát próbálgattam de aztán gondoltam amilyen szerencsém van az utolsó lesz a jó :) -
#16085 Az volt a kérdés, hogy milyen csapatösszeállítás a leghatékonyabb a harcban. Nos oda nem kell zsivány, ennyi az egész :)
-
Bhalage #16084 faszom fog visszamenni ;d de izlesek es pofonok -
#16083 DA: O-ről volt szó ugye, ha jól emlékszem a helyszínek 95%-ra vissza lehet menni később a megfelelő karakterrel :) -
Bhalage #16082 ez azert nem jo otlet mert zsivany nelkul nem csapat a csapat!
zarak feltorese, csapdak felszedese csomo xp+poéén
én legalábbis nehezen viselem, ha nem birok kinyitni ládát és a da2 elejen 1-2 otthagyott láda után már idegbeteg voltam, aztán azóta tápolódott a zsiványom és kinyitok mindent :D tok mind1 mi van benne -
Although #16081 Jó vételnek tűnik. Nem tudom én a Witch huntot csak angolul tudtam letölteni a szerverről de lehet van magyar is. Viszont jó lehet angol nyelv tanuláshoz is szóval szerintem. ÉS Gratula hozzá! Sajnos nem tudtam kivárni a Ultimate version-t, így mondjuk nagyon szép könyvet is kaptam hozzá ami szerintem önmagába ér 2e Ft.-ot :) -
#16080 Azt mondtam-mondom, hogy mágus főkarakterrel legkönyebb a játék, kell a csapatba egy tank, a másik két karakter bármi lehet, játszható a játék.
Egyetértek azzal, hogy ha spirit healer is van a csapatban, úgy a legkönyebb, de halálra itélt kombináció nincs.
Vannak előnyösebb csapatkombinációk, s olyanok, amelyekkel nagyobb kihívás a harc, de olyan nincs, amivel lehetetlen. -
Although #16079 *Elhiszem -
Although #16078 Lehiszem nem is mondtam könnyű pont azért írtam a Fankutsznak mert azt írta bármilyen formában megy..konkrétan én távolsági operálással, mint írtam, próbáltam, jégvihar, tűzvihar egyidejüleg, gyengéje már el se jutott hozzám...Morrigan meg a saját ezzel indított :)de igaz a bosszúállót az elf romok között sose tudtam legyőzni a terembe közvetlenül mellettem aktiválódott..healer nélkül éreztem lehetetlen...de szerencsére az nem kellett az egészhez...a vezérdémon ellen meg ott voltak a katapultok meg a segítségek, úgy mentem odáig hogy nem használtam el egyet se..de igazából oda szerencse is kell..mivel végül mikor nyertem csak a ban serege veszett oda...tehát használhattam volna a generálisok ellen is és hamarább nyerek..de félte mind kell majd a végére...így inkább szenvedtem..5 órán át ment a harc Denerimért de végül nyertem ritkán állók neki egyszer kibírtam :) Nem játszok minden héten vele :) -
#16077 akkor máshogy mondom: értelmetlen és logikátlan legalább egy healer nélkül játszani.
konkrétan nálam mindhárom kismágus tudott legalább egy sima Heal-t, Wynne Regenerate-et és Group Heal-t is. -
Although #16076 És néha 1,30 perc míg sikerült kissakoznom az egyik generálist az elf zárványba :) -
Although #16075 Sok potion kellett hozzá :)
-
Although #16074 Hát én végigvittem hardon :) -
#16073 healer nélkül közel játszhatatlan a DAO. -
Although #16072 Akkor te nagyon ügyes vagy én csak hardon, de szenvedek healer és máodik tank nélkül jó pár helyen :) -
Laci82 #16071 Na pl A Left 4 Dead 2 magyar lett amit a steamen vettem és ott sincs kiírva a nyelvekhez a magyar. -
#16070 ott irja a támogatott nyelveket csak el kell olvasni: English, Italian, Spanish, German -
#16069 Hát mivel én itt vettem, és nem magyar, ezért csak tippelni tudok, hogy azért van odaírva az oldalra, hogy angol, olasz, német, spanyol nyelven, mert magyarul van. Vagy mégsem? -
Laci82 #16068 Sziasztok.
Ha megveszem ezt szerintetek akkor ez magyar nyelvű lesz?
DA Ultimate -
#16067 Mágusok a legbrutálabb karakterek, az egész játékra meg azt lehet mondani, hogy kell a csapatba egy tank, a másik három karakter bárki lehet.
1tank+3mágus, 2tank+2mágus, 2tank+1mágus+1szerencsevadász, 1tank+1mágus+2szerencsevadász, 3tank+1mágus mindegy, némileg változtatni kell a taktikán, de gond nélkül játszható hardon is.
Mágus az egyetlen karakter, akinél kifejezetten elényös, ha különböző iskolákból tudnak varázslatokat, a többi karakternél el kell dönteni melyik harcstílusra fejleszted.
A szellem iskolából pl. nagyon jó az elmecsapás, erőtér, telekinetikus fegyverek, emberzúzó ketrec sor.
Mágiahasználók ellen a manacsapás halálos.
Télmarok, tűzlabda alapvető támadó varázslat, s a gyógyítás minden mágusnak hasznos tudomány.
Átkokat inkább hagyd Morrigan-nek (altatás, rettenet, eleven rémálom, bénítás, stb) - hasznos tudomány, de a főhős inkább támadó legyen, ne támogató.
-
#16066 egy tank (kétkezes is tökéletes, a lényeg h ne lehessen felborítani) és 3 mágus. nehézbombázás tűzgolyókkal, paralysis explosion, ellenfelek lefagyasztása, mindenféle móka és kacagás. -
#16065 Az ő elsődleges feladatuk az ellenségek távoltartása a mágusoktól. (mivel sokkal több hp-juk van, ezért inkább őket üssék)
A sebzést nagyobb részt területre ható varázslatokkal, esetleg kombókkal tudod bevinni.
Bár azért a kard+pajzsos harcosok sebzése sem 0, csak használni kell a képességeket. -
sata75 #16064 Az a bajom a pajzsos arcal, hogy 0 (NULLA) sebzése van. Na most ha kettő is van belőle az ugye 00...
Tessék cáfoljatok meg:)) -
#16063 Nálam ez volt a tuti, 2 pajzsos warri+morrigan dps speccel (mellette heal specc is) és wynn vagy ki a healer. Ment a darálás ezerrel. -
#16062 Hát lehet akár két pajzsos is, de szerintem azért jobb, ha az egyik kétkezes, az tud szépen sebezni egyszere több ellent is, így ha 5-6-an mennek rá, akkor is fel tudja őket tartani.
De ez már részletkérdés, ahogy neked jobban fekszik :) -
sata75 #16061 Hibrid sztem nem jó,mind2ágon gyenge lenne.
Lehet letesztelem Alistar Pala Morrigan + én kombót:)
De akkor nem hallgathatom Morrigan és Leilana magasröptű beszélgetéseit:( -
Although #16060 Bár lehet az a tökéletes ha a sajátot hibridre csinálod és tudsz váltani a kétkezes meg a pajzs között........ -
Although #16059 Talán az nagyobb biztonságot ad. Szerintem a bosszúálló ellen például kell két pajzsos warrior. De nem vagyok biztos benne. Az egyik akkor saját kell legyen *nods* gondolom ez a probléma :)De ha teheted és nincs még meg szerezd meg a Pala-s dlc-t az tökéletes mindenre szerintem. Bár Terminátor majd megmondja a tutit :) -
sata75 #16058 2 tank felállást ugye nem úgy gondoltad, hogy 2 pajzsos warrior? :) -
Although #16057 Ez jónak tűnik :) -
Although #16056 Egyébként ami zavart nagyon engem is érdemben a bűvharcos és a őspajzs sem segít a mágusnak pedig nekem is az a kedvencem. Viszont az Awakeningben már akár több ellenféllel szemben is megvéd... -
Although #16055 Amit javaslok nagyon még ha komolyan befolyásolni akarod az eredményt! Mindenképp fejleszd a befolyásolást! Ez egy szintugrásnál néha megjelenő ablakban lehetőség az első sorban. ezzel kapsz lehetőséget ugymond meggyőzésre így néha elkerülheted a harcot és befolyásolhatod a társaidat valamint néha a környezetet. -
#16054 Ha nagyon nem megy, akkor próbálj 2 tank 2 mágus összeállítást. Az egyik mágus elsősroban gyógyító, illetve nyomja a buffokat a társakra, a másik sebző, de ő is tudjon gyógyítani. A 2 tank pedig tartsa távol az ellenségeket a mágusoktól. -
Although #16053 Ez a múlt már :) Nem tom nem vagyok nagyon profi én személy szerint nem a szabvány utat követem mert általában a saját fejem után megyek. :) Szóval hardon én Morrigant és egy saját mágust nyomok terület alapú spellekel van egy rougom a felderítésre és Pala a szuper brutál tank :) És általában nem megyek be területre beküldöm óvatosan a rougot mikor megjelenik az ellen akkor tűzvihar és jégvihar :)De írj be a DA2 forumba hátha jön és segít jobban valaki. :) A szabvány alap az két tank, rouge/mage, healer ez a biztos út ez hcrpg ahol a mágus könnyen hal :) A tanknak kell vinni a balhé nagy részét healer meg életben tart :)