Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CPU tesztelésre ott az Orthos.. az alaplap az amire nincs értelmes tesztelési lehetõség.
Fantusz
Léteznek processor ellenörzõ szoftverek, de hogy mennyire hatékonyak, nem tudom, mi az említett "paraszt módszerrel" találtuk meg a hibát.
Angol nyelvtudás híján nem is próbáltam szoftverrel okoskodni.
Garanciális szervizekben is a szoftveres hibaellenörzés az egyszerûbb, mûszeresen talán csak a gyártónál tudják elemezni a processorokat, ami nem egyszerû mûvelet, hisz a processorban lévõ transistorok száma 100milliós tétel.

Processor explorer

Jó, azt gondoltam, hogy erre így jöttél rá, hogy a proci a ludas, de mivel lett megnézve, hogy rosszul számol?Van ehhez valamilyen progi esetleg, vagy mûszeresen lett átvizsgálva?Offnak tûnik a kérdés, de néha én sem érzem úgy, hogy megfelelõen mûködne a procim.A játékokkal semmi baj, meg nem szaggat, de néha mégis mintha többet akarna dolgozni, mint kellene.Nehéz ezt így elmagyarázni, meg nem is ide tartozik, csak érdekelne.

Fantusz
Átraktuk a processort egy másik gépbe, s abban is hozta a hibát - hihetetlen volt, hogy játszani lehetett vele, de filmeket szaggatva játszott le.
Ez egy hosszabb tortúra volt, nagyon körülményesen sikerült kiszûrni, hogy a processor nem mûködik megfelelõen.

Lacoka12
köszi

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

A kérdésem még mindig adott: hogyan jöttél rá, hogy a proci számítási hibákat vét?

http://hlteam.try.hu/
Lacoka12
megtudod mondani hol a magyarosítás?

Fantusz
Írtam, hogy minimális esélyt adnék arra, hogy komolyabb hardveres gondja legyen a gépnek, de teljesen nem zárható ki.
Mivel filmeknél, s játékokon belül a videoátvezetõknél van probléma, ezeknek semmi köze a physyx-hez, alapvetõen kodek-gondnak néz ki.
Ez lehet a megfelelõ kodek hiánya, de adódhat abból is, hogy több kodek van telepítve, s azok akadnak össze.

És arra hogyan jöttél rá, hogy számítási hibákat vét?
Hellbourn-nek meg szerintem csak annyi a gondja, hogy valami nincs fent a gépén.Esetleg frissebb driver a videokártyához.Én formázás után a physyxrõl is el szoktam feledkezni, bár általában ha telepítek egy gammát, akkor figyelmeztet erre, de nem mindegyik.

A legdrágább elem: a VGA most került cserére gtx 275->570 váltás lett. Elõtte, utána csinálta. Gondolom akkor ez kizárható. Egy q9550 es quad hajtja a gépet asus p5q alappal 4g rammal. Szerinted cserélgessem ki az alkatrészeket és nézzem meg marad-e a hiba? Amúgy annyira durván nem akad csakhát fura h egy kisebb atomerõmû sem visz simán egy filmet vagy játék betétet. Fõleg akkor idegesítõ ha gyorsabb mozgást ábrázoló jelenet van. A hang alatta rendben van amúgy.
Fantusz
Kodec bajoktól kezdve egész komoly hardveres hibáig sokféle oka lehet.

Anno a 2500-as bartonom halt be hasonló módon: játszani tudtam vele, de egy sima divx-es film, vagy a játékok videoátvezetõi akadoztak, szaggattak. Sokáig nem tudtunk rájönni mi az oka, csak tesztelések után derült ki, hogy a processor, bár mûködik, de számítási hibákat vét.
(azért ne ebbõl indulj ki, remélhetõleg nálad nem ennyire súlyos a helyzet)

Szia igen vaN egy beta allapotban levo de igy is egesz jo

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Sziasztok!

Van valami ötletetek, hogy miért szaggathatnak nálam a HD video betétek? Egyébként nem csak itt a Dragon Age-ben, hanem a létezõ összes HD. (Witcherben, SC2-ben, filmek pl)

B.
Lacoka12
a boszorkányos dlc hez van magyarosítás?

Storno megpróbáltam n+1 -edszere és most sikerült... azért thx 😊

És ha valaki kérdi fogalmam sincs hogy csináltam meg vagy miért nem mûködött

Maxtreme
köszi, közben sikerült megoldanom <#eljen><#worship>

Hali

elméleti szintû kérdés a HLT féle Witch hunt ill golem magyaritásokat hogy kellene feltelepíteni?
Csak mert letöltöttem a dazippeket Daupdaterre instalálltam és nem mûködik az egyik sem (ellenben a Leilana songgal ami viszont anno egybõl mûködött)
Mit hagytam ki?

Fantusz
Virágbolti példányokra jellemzõ betegség, a gyógymódot nem ismerem, pedig itt a fórumon is többször le volt írva, mert idõrõl-idõre visszatérõ kérdés.
A lényeg, hogy javítható, a hogyannak kell utána járni.

Murder3
Újrakezdtem ismét játszogatni vele, gondoltam felrakom nehéz fokozatra.
Két okom volt rá.
Jobban lekössön és ne unjam hamar meg,
illetve hogy a karaktereimnek van 1 csomó képesség amit egyszerûen nem volt értelme használni mert szimplán csak az ütögetés elég volt h legyaluljam az ellenséget.
Így sincs viszit még értelem az összes képességnek csak nagyonkevés esetbe...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Maxtreme
Srácok. Mi a fene okozhatja a következõ hibát?
Miután Ishal tornyában kinyírom a nagy dögöt (ezt) :

és meggyújtom a tüzet, ugyebár jönne egy filmbejátszás. Nálam a hangon és a feliraton kívül sok minden nem látszik, csak a nagy feketeség. Ez még nem is lenne akkora baj, hisz akár "tecsöveden" meg tudnám nézni az átvezetõt. A nagyobb probléma az hogy innentõl kezdve a játékból is ennyi látszik:

1.03 patch, Win7x64, a legújabb nv driver, legfrisebb dx, stb)

A legfurább az egészben hogy kb 1 éve ugyanezt mûvelte nálam a játék. Pedig azóta a teljes HW és SW környezet megváltozott.
Mi a túrótól van ez?

Fantusz
Egyik sem létfontosságú, ha úgy nézed, de kétségtelenül picit elcseszték néhány specializáció megszerzési lehetõségét, ha elõismeret nélkül játszik a játékos.

Ami jó hír (bár szerintem logikátlan): ha egy specializációt megszereztél, az a késõbb indított karaktereknek automatikusan elérhetõvé válik.
Egy újabb végigjátszásnál tehát már Lotheringben több lehetõséged lesz specializálódásra, bár nem feltétlenül lesz meg mind (vérmágus).

Kivárhatod, amíg az earl bajnokká avat, Denerimben is lesznek még küldetések, de ha gondolod most játszhatsz berzerker stílusban, s egy másik játékban, harcossal már Lotheringen felveheted a bajnok specializációt.

EnZsolt
Sziasztok!
A szituáció a következõ, a karakterem egy harcos, kard + pajzs kombináció kimaxolva, eddig templárius az egyik specializáció, de a másodiknak a bajnokot szeretném. Azt csak Eamon felébresztése után kapom meg, viszont nekem már "csak" Denerim van hátra. Gondolom ez után meg a Vezérdémon marad hátra, így nem látnám sok értelmét a bajnoknak, inkább a tombolót, mert annak még hasznát is vehetném a Denerimben folytatott harcoknak. Erõsítsetek meg, vagy cáfoljatok.
Elõre is köszi a választ, Zsolt

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Edorn
A legtöbben úgy keresnek itt segítséget a Mércés-Hidas feleadatra, hogy a keresõbe beírják, hogy: Mérce. Viszont egyik eddigi válaszban sem szerepel ez a szó, így csak az eddigi segítségkérõk kéréseit látják. Gondoltam beszúrok már egy olyan választ, amiben szerepel ez a szó, hogy az ezentúl elakadók könnyen találjanak választ...
Video: http://www.youtube.com/watch?v=HLYkqw67FNo
üdv
az ea accountra feltölti a mentéseket vagy a karaktert? Vagy az elveszik, ha letörlöm? Nekem nincs meg a játék, csak érdekel.
Ill mass effect 2nél ez a cerberus online ilyen?
Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo

tessék...

amúgy egy ilyen játékhoz tuti lesz csapat, aki bevállalja a magyarítást

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én max kétszer pusztultam meg teljesen a végén, szerintem egyáltalán nem volt olyan nehéz, mint mondjuk a Semmi üllõjénél.Az viszont nagy szívás, hogy a szünet alatt nem tudsz mozgás parancsot adni, mivel én is végig a ballisztákért futottam, meg Morrigannel dobáltam rá a jégviharokat, de csak akkor, ha nem volt körülötte cimbi, mert én nem legkönnyebben csináltam.Nem unfair ez, csak ki kell dolgoznod rá egy taktikát és meg van az...
Himpike!Talán próbáld meg úgy megkeresni a fórumot, hogy beírod: Dragon Age II...Én is így találtam meg 😄D Egyébként dolgoznak a magyarításon, az ottani fórum szerint 😊

Lõdd le a ballistákkal... ja meg hívd be ellene a lovagokat. Ha jól emlékszem hozzá se értem úgy kinyúlt... Ijász parti ellen meg szikrányi esélye sincsen, ez a legerõsebb a játékban. Elõrendeltem a 2. részt a cdgalaxisnál tegnap, sajna nem fog magyarul kijönni ahogy látom..
Lesz csapat vajon aki lefordítja? A fórumot meg nem találom, valaki linkelje be.. egyszerûbb lenne ha fent lenne a banneren..
Aha Nightmare- en azért elég erõs a játék. Nekm nem sikerült halál nélkül végigmennem, pedig elõtte egszer normalon és kétszer Hardon vittem ki.
Elsõre érdemes csak megfelelõ nehézségen játszani.. Utána már vissza könnyûre, mert semmi új nem fog történni a csatákban, kár vele húzni az idõt.. De erre én is csak utólag jöttem rá.
Taylor10
Ez a játék nagyon odavág.Valaki elküldené a magyarosítást ami tartalmazza a feliratokat is???Elõre is köszönöm.

😊

Emberek, gyertek már a DA fórumra, ne csináljátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COME ON!!!!!!!!!!!!!!
TDC Geronimo
PCs highres képek nagyon tetszettek, de engem meg pont a combatos videó lombozott le. Nem értem miért ilyen lowresben vették fel, mikor a full HDs képek messze jobban néztek ki.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

XDDDD
Nektek, hogy tetszik a DA 2 grafikája? Csakmert engem a képek nem gyõztek meg, de a combat trailerben mozgás közben jól nézett ki ez a nem is tudom rajzfilmes grafika.
JethroHUN
Nem tudtam h a punkbustert már emberekbe is beépítik...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Így azért egy kicsit más a leányzó fekvése. Ettõl függetlenül én nem folyamodnék csaláshoz, persze mindkenki másképp csinálja. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

na, szinte már vártam egy ilyen kinyilatkoztatást... 😊

nehéz fokozaton játszottam végig, de pár gyógyital és gyógycsomag kíséretében lothering után harcosbércre mentem. mivel az eleje nem volt annyira nehéz, így gondoltam végigviszem. de a legvége szinte teljesíthetelen volt, mentés meg az autón kívül még lotheringben.

gondoltam a végsõ csatát megvívom úgy akkor, és visszaolvasok itt hogy milyen sorrend a célszerû. de végül is sokadszorra levettem könnyûre, és úgy nagy nehezen a félig kizsigerelt agyonvert megsérült csapatommal csak le tudtam gyõzni a három démon hullámot és a vágydémonnõt a végére.

szóval a lényeg a nem kellõen magas szintû és felszerelt csapaton volt...

böröczk
szerintem töröld le a játékot

Kumiho #2179

Ez kemény megfogalmazás volt, de sajnos igaz. Ez a játék nem a cheatekrõl szól.
Nem szeretnélek megbántani, de ha csalásra van szükséged, akkor ez a játék egész biztos, hogy nem Neked való...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Megnyitod az inventory-ját annak a karinak, akinek az ajándékot akarod adni és utána klikk az ajándékra.
ajándékokat hogy lehet odaadni ?

na csak sikerült kiszenvedni a csatát. visszaállítttam könnyû fokozatra, és úgy nagyon sokat pausésgatva végül meglett, igaz csak ketten maradtak állva a csábításdémon után.

a trainer vmiért nem mûködik nálam. találtam benne bugot 1.4-el, ha sebesülést akarok gyógyítani inventoryból gyógycsomaggal, akkor ha több karin is használom és kilépek a panelbõl, nem mindig aktiválja, vagy csak egyikre.

Én hardon toltam, ott nemigen mentem vele sokra.
Csibusz
bár én nem easy-n toltam, és azért úgy is sebeztek rendesen 😊
még cask lothering után járok. összes kieg megvan, na mondom hová menjek, hová menjek... mentem harcosbércre. 7 szintû a party, ehhez képest jól fejlesztve jó cuccokban. az eleje nehéz volt kicsit, de nem jobban mint lothering külsõ területe. szóval a végén vagyok, és meg kellene ölni sophiát. addig semmi gond, de utána mikor az öreg kamarás be akarja zárni a fátylat, az elsõ hullámmal elbírok amik ilyen tûzelementál szerûségek, de utána a "hatalmas árnyak" pillanatok alatt levágnak...

semmi esélyem, már minden trükkel próbálkoztam, olyannal is hogy elbújok a fõkarakteremmel, a többieket levágják, de utána is megtalálnak, a csávó meg csak nem fejezi be a litániát. gondolom script, mivel azt kéri hogy védjük meg mindentõl ami csak közben támad.

console-al tudom vhogy halhatatlanná tenni magam erre a csatára? autosavéval mentek csak, az utolsó rendes mentés vhol a játék elején van...

Na igen, easy fokozaton a balliszták is sebeznek elég rendesen, az a lényeg, hogy folyton mozogj, mert küldi õ is a területre ható nyalánkságokat.
Csibusz
Én használtam a nyílvetõ gépeket is... Az is elég sokat segített nekem 😊